Gość: bk IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 13:01 Witam mam pytanko do was co sadzicie o pubie Caramba.Ja chodze tam od roku i bardzo mi sie tam podoba. a co wy sadzicie o tej knajpce?????? Myśle ze jedynym minusem jest ilosc ludzi jaka tam przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeremi Caramba schodzi na psy... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 20:40 A ja tam chodze od dobrych paru lat i coraz mniej mi się podoba. Knajpka ta zawsze miała fajny, studencki charakter, niestety od czasu jak otworzyli zaczęły złazić się dresy (zwłaszcza w weekendy) Poza tym Caramba zawsze wcześnie była zamykana, ale w ostatni czwartek ochroniarz nie pozwolil nam wejść o 1.40, mimo, że pub jest czynny do 2, a w środku byli nasi znajomi. Od jakiegoś czasu trzeba też w niektóre dni płacic, co juz jest trochą niefajne. Mówię Ci, że pub ten zaczyna schodzić na psy i chyba będę musiał poszukać sobie nowego lokalu:( Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Caramba schodzi na psy... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 20:41 A ja tam chodze od dobrych paru lat i coraz mniej mi się podoba. Knajpka ta zawsze miała fajny, studencki charakter, niestety od czasu jak otworzyli miejsce do tańczenia zaczęły złazić się dresy (zwłaszcza w weekendy) Poza tym Caramba zawsze wcześnie była zamykana, ale w ostatni czwartek ochroniarz nie pozwolil nam wejść o 1.40, mimo, że pub jest czynny do 2, a w środku byli nasi znajomi. Od jakiegoś czasu trzeba też w niektóre dni płacic, co juz jest trochą niefajne. Mówię Ci, że pub ten zaczyna schodzić na psy i chyba będę musiał poszukać sobie nowego lokalu:( Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Co sądzicie o Carambie 22.02.03, 20:50 hehe.... powiem tak: omijać, omijać:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 23.02.03, 01:50 Powiem tak : Dresy nie maja juz wstepu do Caramby.Na drzwiach jest ulotka ze ludzi w takich strojach nie wpuszczaja.Po drugie to ze knajpa jest otwarta do 2 boli kazdego bo kazdy woli sie bawic troszke dluzej.Co do ochrony to znam ich i z niektorymi mozna zagadac a z niektorymi nie. Co do platnosci mysle ze wyeliminowala ona osoby ktore chcialy tylko wejsc zeby zobaczyc co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.03.03, 13:55 Gość portalu: kb napisał(a): > Powiem tak : Dresy nie maja juz wstepu do Caramby.Na drzwiach jest ulotka ze > ludzi w takich strojach nie wpuszczaja.Po drugie to ze knajpa jest otwarta do > 2 boli kazdego bo kazdy woli sie bawic troszke dluzej.Co do ochrony to znam > ich i z niektorymi mozna zagadac a z niektorymi nie. Co do platnosci mysle ze > wyeliminowala ona osoby ktore chcialy tylko wejsc zeby zobaczyc co sie dzieje. Ale już jak jakiś kark złoży inne buty i jeansy to go wpuszczą. Dlatego tam dresów jest od cholery, choć jeszcze niedawno się w ogóle nie pojawiali. A z drugiej strony niedawno byłem świadkiem jak jakiś Murzyn chciał wejśc w dresie, a glupi ochroniarz go nie wpuścił. No i co w tym dziwnego, że ktoś wejdzie do knajpy by zobaczyć co się dzieje. wg mnie to normalne. ja np. często tak robie, bo jak jest cienko to idę gdzie indziej. a barmanki są ładne to fakt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pochwalam Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 14:33 "A z drugiej strony niedawno byłem świadkiem jak jakiś Murzyn chciał wejśc w dresie, a glupi ochroniarz go nie wpuścił. " i bardzo dobrze, gdybym zobaczyl murzyna to bym wyszedl. nie zycze sobie, zeby w tym samym lokalu bawili sie tacy. a skoro uwazasz, ze ochroniarz postapil zle to mogles mu o tym powiedziec... ale ty wolisz wpisywac blubry i plakac na forum, po dobrej bpmbie spadlyby ci okulary z pryszczatego nosa i zakaz do caramby, a ty lubisz piwka studenckie, bo Faxe jest dla ciebie za drogie. idz maly zulu, inteligenciku studenciku, nie znosze takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 14:36 Gość portalu: pochwalam napisał > > i bardzo dobrze, gdybym zobaczyl murzyna to bym wyszedl. nie zycze sobie, zeby > w tym samym lokalu bawili sie tacy. Człowieku za takie podejscie do sprawy powinienes dostac dozywocie.Rasista!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 17:34 Gość portalu: pochwalam napisał(a): > > "A z drugiej strony niedawno byłem świadkiem jak jakiś Murzyn chciał wejśc w > dresie, a glupi ochroniarz go nie wpuścił. " > > i bardzo dobrze, gdybym zobaczyl murzyna to bym wyszedl. nie zycze sobie, zeby > w tym samym lokalu bawili sie tacy. > a skoro uwazasz, ze ochroniarz postapil zle to mogles mu o tym powiedziec... > ale ty wolisz wpisywac blubry i plakac na forum, po dobrej bpmbie spadlyby ci > okulary z pryszczatego nosa i zakaz do caramby, a ty lubisz piwka studenckie, > bo Faxe jest dla ciebie za drogie. idz maly zulu, inteligenciku studenciku, > nie znosze takich jak ty Tez powiedzialem ochroniarzowi, zeby go wpuscil, ale byl on tak smo glupi jak ty. No coz, nie kazdy ma tyle inteligencji, by dostac sie na studia, ale nie zalamuj sie. Ktos musi wywozic smieci i kopac rowy, wiec do łopaty głąbie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASS Barmanki IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 14:42 Gość portalu: jeremi napisał(a): > Gość portalu: kb napisał(a): > > > Powiem tak : Dresy nie maja juz wstepu do Caramby.Na drzwiach jest ulotka > ze > > ludzi w takich strojach nie wpuszczaja.Po drugie to ze knajpa jest otwarta > do > > 2 boli kazdego bo kazdy woli sie bawic troszke dluzej.Co do ochrony to zna > m > > ich i z niektorymi mozna zagadac a z niektorymi nie. Co do platnosci mysle > ze > > wyeliminowala ona osoby ktore chcialy tylko wejsc zeby zobaczyc co sie dzi > eje. > > Ale już jak jakiś kark złoży inne buty i jeansy to go wpuszczą. Dlatego tam > dresów jest od cholery, choć jeszcze niedawno się w ogóle nie pojawiali. A z > drugiej strony niedawno byłem świadkiem jak jakiś Murzyn chciał wejśc w dresie, > > a glupi ochroniarz go nie wpuścił. No i co w tym dziwnego, że ktoś wejdzie do > knajpy by zobaczyć co się dzieje. wg mnie to normalne. ja np. często tak robie, > > bo jak jest cienko to idę gdzie indziej. a barmanki są ładne to fakt:))) Ladne barmanki wola karka co ma kase a takiego leszcza jak Ty. Hhehehe zobacz z kim chodza barmanki z tego pubu:)) One dla takich jak Ty sa niedostpne .hahahahahaahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 24.02.03, 22:21 Zapomniałem dodac ze plusem tej knajpy sa: ZAWSZE USMIECHNIETE MIŁE I BARDZO PIEKNE BARMANKI:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankubapan Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.tele2.pl 01.03.03, 23:53 Residenci i przygodni goscie Karamby - zalatwiac potrzeby fizjologiczne (siusiu, stolce, sex) w toaletach pubu, a nie w pobliskich bramach. I prosze - nie spiewajcie singla Peji w kolko, a jesli juz to nie w kolko glos smerfetki. Mieszkaniec Strzeleckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 14:33 Dresów niestety sie nie wyeliminuje co zrobic takie zycie. Dobrze ze chociaz nie dymia.Od kiedy tam chodze to nie bylo zadnych ekscesow.Zgadzam sie z przedmowcami w sprawie Barmanek. po prostu sa sliczniutkie MIODZIO POZDROWIENIA DLA MIESZKANCA STRZELECKIEJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 15:44 BASS osobiscie znam kazda z tych barmanek oraz ich chłopaków.Nie są to żadne karki chyba ze chodzi Ci o inna Carambe .PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 16:32 a co to kark?? czy karkiem jest ktos kto uprawia sport??? jesli tak to wole taka osobe niz dennego studencine, ktory pali fajki, jest na utrzymaniu rodzicow i z kolegami sie wozi i krzyczy w srodku nocy, bo niby jest taki super. ale jak mu zwroci taki kark uwage, albo nawet skarci za te nocne krzyki to studencik jest oburzony. taka jest prawda i to bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny nie najeżdżajcie na siebie IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 19:45 chodziłam do Carramby wiele lat, często bywałam tam co tydzień, znam większość starej obsługi, faktycznie było kiedyś zupełnie inaczej, kiedy nie było jeszcze sal na dole. klimat był typowo pubowy, można było poznać fajnych ludzi. obecnie przez to że są na dole imprezy, schodzi się towarzystwo bawiące się według trochę innych reguł. bo to, że "ludzi w stroju sportowym nie wpuszczamy" to oczywiście fikcja, i bywają tam faktycznie ludzie z dziwnych bajek. no a na dodatek strasznie tłoczno się zrobiło i trudno o wolne miejsca. trochę żal, bo to była kiedyś strasznie fajna knajpa (wyprawiałam tam co roku swoje urodziny :)), teraz jest to po prostu pijalnia-imprezownia taka jak wszystkie. cóż - tańców na stołach już tam chyba nigdy nie będzie :) jest wiele innych knajp, i zamiast opowiadać o murzynach i studencikach niech każdy znajdzie coś dla siebie. mi się udało. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Re: nie najeżdżajcie na siebie IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 20:44 sam tam chodzilem zanim na dole nie bylo imprez, zaraz na samym poczatku potem sie zrobil syf. a gdzie teraz chodzisz jesli to nie tajemnica?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: Co sądzicie o Carambie IP: *.icpnet.pl 03.03.03, 16:17 a... to tajemnica bo jeszcze się "karki" i "studenciaki" tam zlecą, i już zupełnie nie będę miała gdzie chodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElNino Re: Carramba-ble IP: *.icpnet.pl 03.03.03, 17:05 Knajpa jak knajpa, mnie osobiście karki i dresy nie przeszkadzają, kazdy wybrał swoją drogę. Jednak największym minusem tej knajpy jest cholernie ochydne piwo, chrzczone maksymalnie, po którym jest totalny kac na drugi dzień. I jescze jedno; powinno sie wyrzucać z knajpy tych, którzy sączą jednego browara przez ponad godzinę, siedza tacy i tylko miejsce zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: Carramba-ble IP: *.icpnet.pl 03.03.03, 22:20 zgadza się - piwo jest do kitu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElNino Re: Carramba-ble IP: *.icpnet.pl 04.03.03, 17:18 Najlepsze jest to, że ja mam tam dzisiaj iść na Podkoziołka, jakos to przemęcze. Odpowiedz Link Zgłoś