Dodaj do ulubionych

Dr.Kozma przy porodzie.Proszę o opinie.

02.09.06, 14:22
Nareszcie znalazlam lekarza z Engla ktory da mi znieczulenie i podobno jest
dobry.Jednak bardzo proszę o opinie o nim gdyz porod za miesiac i w razie
czego zmienię.Ile kosztuje porod u niego?Czy jest przy pacjentce podczas
porodu?
Obserwuj wątek
    • zuzia.ja Re: Dr.Kozma przy porodzie.Proszę o opinie. 02.09.06, 14:53
      Jeszcze 1 pytanko.Czy warto oplacic rowniez polozna?Zeby nie bylo sytuacji,ze
      lekarz przychodzi co godzinę,a polozne mnie lekcewazą bo ni zaplacilam.
      • muchacz Re: Dr.Kozma przy porodzie.Proszę o opinie. 02.09.06, 20:56
        Witam,
        Ja rodziłam w poniedziałek:) w świętej rodzinie i mam "świeże" doświadczenia.
        Moim lekarzem jest dr Koźma. Za obecność przy porodzie bierze 1000 zł, ale ja
        nie zdecydowałam się. Nie miałam też swojej położnej, bo słyszałam dużo dobrego
        o św. Rodzinie - zarówno o lekarzach, jak i położnych. Nie przeliczyłam się.
        Poród miała ciężki, który ostatecznie zakończył się CC i nie mogę powiedzieć
        złego słowa o osobach, które mi pomagały. To nie prawda, że inny lekarz nie da
        Ci znieczulenia. Mi Pani doktor zaraz na początku porodu , że przy odpowiednim
        rozwarciu dostanę ZZO. A ostatecznie w ekspresowym tempie podjęła decyzję o cc
        i w 5 minut byłam na sali operacyjnej.
        Życzę szybkiego i lekkiego porodu.
        • zuzia.ja Czy jest dobrym specjalista? 03.09.06, 11:48
          • muchacz Re: Czy jest dobrym specjalista? 04.09.06, 12:35
            Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Muszę jednak zaznaczyć, że moją ciążę
            prowadził od 30 tygodnia, więc tylko przez 10 tygodni. Znam jednak dziewczyny,
            u których dr Koźma prowadził całą ciążę i również są bardzo zadowolone.
            • zuzia.ja Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam. 04.09.06, 19:36
              Mam nadzieję,ze doktor sprawdzi się przy porodzie.
              • aagawek Re: Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam. 06.09.06, 16:06
                Moją ciążę prowadził od początku, urodziłam 31 sierpnia. To fantastyczny lekarz,
                który interesował się mną bez żadnej lewej kasy. Przyszedł po mnie przed cc i
                zaprowadził na salę operacyjną, asystował przy całej operacji, po czym odwiedził
                mnie na sali pooperacyjnej zaraz po cc i kolejnego dnia rano. Znalazł nawet parę
                minut, zeby po porodzie porozmawiać z moim mężem. Anioł nie lekarz.
                • martawie2 Re: Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam. 06.09.06, 20:01
                  ja tez po porodzie leżałam dziewczyną , która była jego pacjentka. bardzo była
                  z niego zadowolona. przychodził do niej , rozmawiał . wykazywał
                  zainteresowanie. z tego co mówiła to super lekarz.
    • biedrona12 Dr.Kozma - polecam 07.09.06, 20:49
      Moją ciąże prowadzi od 14 tyg. -wczesniej mialam innego lekarza ale nie bylam
      zadowolona wiec zmienilam. I jestem teraz bardzo zadowolona, bardzo mily, duzo
      mowi- na kazdej wizycie cos nowego , nie naciaga na zbedne badania,nie sieje
      paniki (mialam zagozona ciaze) zawsze mozna do niego zadzwonic z pytaniem, jak
      mialam problemy to kazal od razu jechac do szpitala i zaraz tam przyjechal mimo
      ze nie mial dyzuru. Zawsze pyta o meza, pozdrawia i daje ci wrazenie, ze
      naprawde mu zalezy i do tego nie bierze za duzo (60, 80 zł) a ostatnio kupil
      sobie nowe fajowskie usg. Takze polecam, jak urodze to napisze jak bylo w
      szpitalu - choc raczej nie bede palcic za jego obecnosc.
      • zuzia.ja Na kiedy masz termin? 08.09.06, 00:10
        Ja na koniec wrzesnia..27
        • biedrona12 Re: Na kiedy masz termin? 08.09.06, 09:17
          No to bedziesz pierwsza i bedziesz moglam nam opowiedziec jak było. NA szkole
          rodzenia polozna podkresliła ze w sw. rodzinie daja najwiecej zzo w poznaniu ok
          30% porodów jest na znieczuleniu. Powodzenia!

> Ja na koniec wrzesnia..27
          • basiulka999 Re: Na kiedy masz termin? 22.09.06, 15:05
            idę dzisiaj do niego na badanie ale ni ejestem w ciaży. Po ciaży zakłądał mi
            wkłądkę- praktycznie nic nie czułam i jest bardzo miły.
            • asiakopiczynska Re: Na kiedy masz termin? 25.09.06, 13:13
              Czy możecie mi powiedzieć, kiedy i gdzie przyjmuje dr. Koźma. Jak można się
              umawiać na wizytę?

Z góry dziękuję
              Asikk
              • biedrona12 przyjmuje w pn i pt 26.09.06, 10:36
                Przyjmuje na murawie 9/3 tel 061 821 32 66 w pn i pt
                • greene3 Re: przyjmuje w pn i pt 28.12.06, 16:18
                  A może wiecie gdzie przyjmuje na NFZ bo kiedys przyjmował w poradni przy
                  szpitalu św. Rodziny, ale juz go tam nie ma.
                  • baranek77 Re: przyjmuje w pn i pt 28.12.06, 17:00
                    Kiedyś przyjmował też na Słowackiego, tuż przy skrzyżowaniu z Roosevelta, bodajże poradnia 5+, na pierwszym piętrze.
                    • greene3 Koźma 29.12.06, 16:50
                      dzięki, sprawdzę i dam znać
                  • ulala_p Re: przyjmuje w pn i pt 28.12.06, 23:22
                    ja chodzę prywatnie;
                    przyjmuje na Murawie w poniedziałki lub piątki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka