qv13 08.09.06, 21:54 -a moje jest juz na mojej stronie www.rafalchrost,.go.pl oczywiscie jesli dadza mi szanse....Oczywiscie haslo wyborcze. IU zwracam sie z apelem nie rubmy brudnej kampanii swoim przeciwnikom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Poznań ma przyszłość - pozwólcie mi odejść IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.06, 22:26 Moja propozycja hała dla Grobelnego: "Poznań ma przyszłość - pozwólcie mi odejść" "Poznań ma przyszłość, ale nie ze mną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Kaczmarek i spółka... IP: *.icpnet.pl 09.09.06, 00:52 << Poznań będzie rządzony w sposób niepodatny na telefony od różnych partii.>> mówi Kaczmarek. Jego metoda to osobiste docieranie. np. przybycie na Komisję wybierającą oferty informatyzacji Urzędu i wskazanie <<oferty właściwej.>> Za jego też czasów wiceprezydent May <<podciągnął>> asfaltowaną drogę pod sam dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poznań bez korupcji i nepotyzmu. Rychu-aut!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 08:21 Nie chcę prezydenta , zachowującego się tak , że można mieć wrażenie, iż są to zachowania korupcyjne. Dawanie ślubu Kulczykównie w samolocie do Wenecji było skandalem i dowodem braku wyczucia co wolno prezydentowi a czego nie powinien robić. Czekam na prezydenta z poza układów , nieprzekupnego i godnego i poważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Poznań bez korupcji i nepotyzmu. Rychu-aut!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 08:43 Dla dobra tego miasta powinien odejść. Ale nie ma Rysiek na tyle honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: Prezydent ujawnia hasło i program wyborczy IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.06, 09:00 dobre haslo, bo o terazniejszosci i niedawnej przeszlosci to lepiej nie wspominac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika dzien chorych na schizofrenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:34 Tego samego dnia sa dwie wiadomosci o programie prezydenta i dniu solidarnosci z chorymi na schizofrenie. Dziwnie sie pokrywaja. Jak Ryszard G. moze miec odwage startowac w wyborach skoro ma dwie sprawy karne w toku i wyrok skazujacy " jak w banku " Tylko za dwie wykryte afery. A przeciez do tego za chwile dojdzie sprawa karna za sprawe Volkswagena. Cecha schizofreni jest podwojna jazn. I dlatego te dwie wiadomosci troche sie lacza. Pozstawa Ryszarda G. to brak przyzwoitosci w zyciu politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak, tak! Tak, Poznań ma przyszłość ale bez Ciebie Rysio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:46 Przyszłość Poznania nie jest związana z R.Grobelnym. Nie chcemy go już w Naszym Mieście. Nie ma dość honoru aby odejść wię pozbądźmy się go, wraz z nieudolnym sepleniącym Frankiem i specjalistą od rogali i pokazów mody Kayzerem. Dajmy rządzić przedsiębiorcom a nie pseudopolitykom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Re: Tak, Poznań ma przyszłość ale bez Ciebie Rys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:23 I pozwólmy pisać tylko tym, których stać na odrobinę obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedows Re: Tak, Poznań ma przyszłość ale bez Ciebie Rys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 07:10 Tak, tak! napisał(a): "Dajmy rządzić przedsiębiorcom a nie pseudopolitykom!!! " Trzeba być naprawde bardzo złym człowiekiem żeby życzyć nam takich rzeczy, to ja już wolę Grobelnego (nieświętego) i Frankiewicza (super)jak polskich przdsiębiorców bo ci w krótkim czasie swą pogardą i draństwem doprowadziliby do rewolucji. To byłaby dopiero tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewyborca a może Stokłosa .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:38 idąc pewnym porównaniem do czasu obecnego .. Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 a ja w-o-l-a-l-b-y-m 10.09.06, 11:05 zeby Rychu naprawde przedstawil konkrety, czy innowacja oznacza stawianie na biotechnologie, telekomunikacje i informatyke i poszukiwanie firm, ktore w to zainwestuja, czy tez innowacja oznacza "innowacyjna koncepcje polegajaca na tym, ze liberalne z zalozenia PO bedzie zakazywac marszow rownosci" i dofinansowywac koscioly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER NIech wygra Maria Pasło-Wiśniewska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:22 Grobelny to nieudacznik, ze stadionem się buja od kilku lat, jego urzedasy są niekompetentne i co chwila mają błędy w dokumentach przez co inwestycje miejskie stoją. Nie pozyskano znaczących inwestorów jak to się dzieje we Wrocławiu. Dla przedstawicieli Hewlett Packard Grobleny nawet czasu nie znalazł! Mirosoft w Poznaniu to przedstawicielstwo drenujące najlepsze poznańskie umysły informatyczne i wysyłające je do innych miast. Volkswagen już dawno mógłby się rozbudować gdyby nie niekompetencja i brak aktywności Grobelnego. POZNAŃ LEŻY I KWICZY POD RZĄDAMI TEGO NIEKOMPETENTNEGO PANA. Panu już dziękujemy!! Słaby i zaniedbany Poznań to nie jest miasto naszych ambicji, a Pan to miasto tak załatwił że jest drętwe i nudne. Tracimy połączenia z Ławicy, omijają nas inwestycje, sztuka praktycznie nie istnieje, o Poznaniu się nie mówi. Zadowolenia Pana i miejskich urzędasów jest wprost proporcjonalne do skuteczności marketingu Wrocławia i ilości tamtejszych inwestycji. Gdyby Pan i urząd miejski były lepiej przygotowane to tamte inwestycje trafiłyby do nas! NIestety to we Wrocławiu rządzi manager z jajami myślący biznesowo, a w Poznaniu ktoś tak mierny jak Pan. Poznaniacy, głosujcie na praktyka z doświadczeniem! Taką osobą jest Maria Pasło Wiśniewska która jako prezes PeKaO SA sciągnęła do Polski porządny kapitał*. Teraz będzie go ściągać dla Poznania i okolicznych gmin! Ta Pani będzie rządziła Poznaniem i urzędem miejskim jak firmą (sukcesy WBK i PeKaO SA mówią same za siebie!). Skończy się dyletanctwo i zastój! Wreszcie będziemy mieli POZNAŃSKI PORZĄDEK a nie porządek Grobelnego. (* - do Poznania się nie dało bo urzędasy nie przygotowywali nawet ofert dla inwestorów tylko dopiero gorączkowo szukali co im można pokazać, inne miasta były lepiej przygotowane dzieki czemu i Groblenemu Poznań tracił inwestorów i renomę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdfd Puknij sie w łeb IP: *.neter.pl 18.09.06, 21:26 jaka firma o zdrowych zmysłach będzie się pchała do Poznania z gminy pod Poznaniem?Mniejsze podatki udogodnienia do inwestycji itp. i wcale nie trzeba byc ekonomista aby to zauwazyc, a co do Ryska...i tak jest najbardziej kompetentny kandydat na to stanowisko z przedstawionych nam tutaj. Wiec wez sie wyluzuj strzel kupe bos strasznie blady mocherowy gałaganie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek a moze chcecie PiS-dermana na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:18 beda nowoczesne koscioly!Ale sie nie bedzie mozna smiac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Prezydent ujawnia hasło i program wyborczy IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.06, 13:08 Dej se spokój Rychu !!!!!!!!!! Baba na prezedenta!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Prezydent ujawnia hasło i program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:42 Pójdę na każdego w drugiej turze, kto nie będzie się nazywał Grobelny Odpowiedz Link Zgłoś