Dodaj do ulubionych

Prezydent ujawnia hasło i program wyborczy

08.09.06, 21:54

-a moje jest juz na mojej stronie www.rafalchrost,.go.pl oczywiscie jesli
dadza mi szanse....Oczywiscie haslo wyborcze. IU zwracam sie z apelem nie
rubmy brudnej kampanii swoim przeciwnikom
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Poznań ma przyszłość - pozwólcie mi odejść IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.06, 22:26
      Moja propozycja hała dla Grobelnego:

"Poznań ma przyszłość - pozwólcie mi odejść"
      "Poznań ma przyszłość, ale nie ze mną"
      • Gość: 007 Kaczmarek i spółka... IP: *.icpnet.pl 09.09.06, 00:52
        << Poznań będzie rządzony w sposób niepodatny na telefony od różnych partii.>> mówi Kaczmarek.
        Jego metoda to osobiste docieranie. np. przybycie na Komisję wybierającą oferty informatyzacji Urzędu
        i wskazanie <<oferty właściwej.>> Za jego też czasów wiceprezydent May <<podciągnął>>
        asfaltowaną drogę pod sam dom.

• Gość: ja Re: Poznań bez korupcji i nepotyzmu. Rychu-aut!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 08:21
          Nie chcę prezydenta , zachowującego się tak , że można mieć wrażenie, iż są to
          zachowania korupcyjne.
          Dawanie ślubu Kulczykównie w samolocie do Wenecji było skandalem i dowodem braku
          wyczucia co wolno prezydentowi a czego nie powinien robić.
          Czekam na prezydenta z poza układów , nieprzekupnego i godnego i poważnego.
          • Gość: guerra Re: Poznań bez korupcji i nepotyzmu. Rychu-aut!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 08:43
            Dla dobra tego miasta powinien odejść. Ale nie ma Rysiek na tyle honoru.
    • Gość: mih Re: Prezydent ujawnia hasło i program wyborczy IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.06, 09:00
      dobre haslo, bo o terazniejszosci i niedawnej przeszlosci to lepiej nie wspominac ;)
    • Gość: Monika dzien chorych na schizofrenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:34
      Tego samego dnia sa dwie wiadomosci o programie prezydenta i dniu solidarnosci z
      chorymi na schizofrenie. Dziwnie sie pokrywaja. Jak Ryszard G. moze miec odwage
      startowac w wyborach skoro ma dwie sprawy karne w toku i wyrok skazujacy " jak w
      banku " Tylko za dwie wykryte afery. A przeciez do tego za chwile dojdzie sprawa
      karna za sprawe Volkswagena.
      Cecha schizofreni jest podwojna jazn.
      I dlatego te dwie wiadomosci troche sie lacza.
      Pozstawa Ryszarda G. to brak przyzwoitosci w zyciu politycznym.
      • Gość: Tak, tak! Tak, Poznań ma przyszłość ale bez Ciebie Rysio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 15:46
        Przyszłość Poznania nie jest związana z R.Grobelnym. Nie chcemy go już w Naszym
        Mieście. Nie ma dość honoru aby odejść wię pozbądźmy się go, wraz z nieudolnym
        sepleniącym Frankiem i specjalistą od rogali i pokazów mody Kayzerem.
        Dajmy rządzić przedsiębiorcom a nie pseudopolitykom!!!
        • Gość: nono Re: Tak, Poznań ma przyszłość ale bez Ciebie Rys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:23
          I pozwólmy pisać tylko tym, których stać na odrobinę obiektywizmu.
        • Gość: shedows Re: Tak, Poznań ma przyszłość ale bez Ciebie Rys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 07:10
          Tak, tak! napisał(a): "Dajmy rządzić przedsiębiorcom a nie pseudopolitykom!!! "

Trzeba być naprawde bardzo złym człowiekiem żeby życzyć nam takich rzeczy, to
          ja już wolę Grobelnego (nieświętego) i Frankiewicza (super)jak polskich
          przdsiębiorców bo ci w krótkim czasie swą pogardą i draństwem doprowadziliby do
          rewolucji. To byłaby dopiero tragedia
          • Gość: niewyborca a może Stokłosa .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:38
            idąc pewnym porównaniem do czasu obecnego ..
    • ququ777 a ja w-o-l-a-l-b-y-m 10.09.06, 11:05
      zeby Rychu naprawde przedstawil konkrety, czy innowacja oznacza stawianie na
      biotechnologie, telekomunikacje i informatyke i poszukiwanie firm, ktore w to
      zainwestuja, czy tez innowacja oznacza "innowacyjna koncepcje polegajaca na
      tym, ze liberalne z zalozenia PO bedzie zakazywac marszow rownosci" i
      dofinansowywac koscioly...
    • Gość: RAUBER NIech wygra Maria Pasło-Wiśniewska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:22
      Grobelny to nieudacznik, ze stadionem się buja od kilku lat, jego urzedasy są
      niekompetentne i co chwila mają błędy w dokumentach przez co inwestycje miejskie
      stoją. Nie pozyskano znaczących inwestorów jak to się dzieje we Wrocławiu. Dla
      przedstawicieli Hewlett Packard Grobleny nawet czasu nie znalazł! Mirosoft w
      Poznaniu to przedstawicielstwo drenujące najlepsze poznańskie umysły
      informatyczne i wysyłające je do innych miast. Volkswagen już dawno mógłby się
      rozbudować gdyby nie niekompetencja i brak aktywności Grobelnego.

POZNAŃ LEŻY I KWICZY POD RZĄDAMI TEGO NIEKOMPETENTNEGO PANA.
      Panu już dziękujemy!!
      Słaby i zaniedbany Poznań to nie jest miasto naszych ambicji, a Pan to miasto
      tak załatwił że jest drętwe i nudne. Tracimy połączenia z Ławicy, omijają nas
      inwestycje, sztuka praktycznie nie istnieje, o Poznaniu się nie mówi.
      Zadowolenia Pana i miejskich urzędasów jest wprost proporcjonalne do
      skuteczności marketingu Wrocławia i ilości tamtejszych inwestycji. Gdyby Pan i
      urząd miejski były lepiej przygotowane to tamte inwestycje trafiłyby do nas!
      NIestety to we Wrocławiu rządzi manager z jajami myślący biznesowo, a w Poznaniu
      ktoś tak mierny jak Pan.

Poznaniacy, głosujcie na praktyka z doświadczeniem! Taką osobą jest Maria Pasło
      Wiśniewska która jako prezes PeKaO SA sciągnęła do Polski porządny kapitał*.
      Teraz będzie go ściągać dla Poznania i okolicznych gmin! Ta Pani będzie rządziła
      Poznaniem i urzędem miejskim jak firmą (sukcesy WBK i PeKaO SA mówią same za
      siebie!). Skończy się dyletanctwo i zastój!
      Wreszcie będziemy mieli POZNAŃSKI PORZĄDEK a nie porządek Grobelnego.

(* - do Poznania się nie dało bo urzędasy nie przygotowywali nawet ofert dla
      inwestorów tylko dopiero gorączkowo szukali co im można pokazać, inne miasta
      były lepiej przygotowane dzieki czemu i Groblenemu Poznań tracił inwestorów i
      renomę)
      • Gość: gdfd Puknij sie w łeb IP: *.neter.pl 18.09.06, 21:26
        jaka firma o zdrowych zmysłach będzie się pchała do Poznania z gminy pod
        Poznaniem?Mniejsze podatki udogodnienia do inwestycji itp. i wcale nie trzeba
        byc ekonomista aby to zauwazyc, a co do Ryska...i tak jest najbardziej
        kompetentny kandydat na to stanowisko z przedstawionych nam tutaj. Wiec wez sie
        wyluzuj strzel kupe bos strasznie blady mocherowy gałaganie!
    • Gość: Kazek a moze chcecie PiS-dermana na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:18
      beda nowoczesne koscioly!Ale sie nie bedzie mozna smiac!
    • Gość: wania Re: Prezydent ujawnia hasło i program wyborczy IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.06, 13:08
      Dej se spokój Rychu !!!!!!!!!! Baba na prezedenta!!!!!!!!!!!
    • Gość: As Prezydent ujawnia hasło i program wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:42
      Pójdę na każdego w drugiej turze, kto nie będzie się nazywał Grobelny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka