Dodaj do ulubionych

A co na to wszystko PAN. NIKT?

27.09.06, 19:22
Nie wiem co się stało - ale od dlugiego czasu nie widziałem Pana NIkt na
forum. Przecież wiemy jak wielbił za prawość i sprawiedliwość swoją ulubioną
formację PIS. Jestem ciekaw jego zdania na obecne wydarzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Heatrow Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:30
      No to wyślij mu smsa do Angli. Napewno ci odpowie
    • spring1 Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 19:37
      powtarzasz, powtarzasz, powtarzasz - glosy krytyków PiS cechuje brak rzecowych
      argumentów, są jedynie argumenty "estetyczne" a tych nie możemy brać pod uwagę.
      • Gość: jojo Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:53
        oj bracie nie wiem jakie ci jeszcze argumenty rzeczowe ponad te co sa dac do
        ręki.
        • cucurrucucupaloma Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 19:58
          Też nie wiem o czym ty mówisz. Oczywiście że Pis nie zrobił nic nowego czego
          nie zrobiły inne partie. Moralaność PISu tak samo jaki i jej poprzedników
          AWSu, SLD, PO LPR jest żadna!!! A to chyba już rzeczowy argument a nie
          estetyczny - prawda? Nie wiem czego Ty chcesz więcej? ps, Pan.Nikt jest w
          Angli?? kiedy wraca? co tam internetu nie mają??? :-)
          • spring1 A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:05
            konkrety, nie szum...reagujecie zniecierpliwieniem, to że Wam się nie podoba to
            nie argument. Jak zwykle z resztą u nas naród chce mieć spokój, nie czyta gazet
            codziennych i nie analizuje wydarzeń politycznych, a jeśli czyta i ogląda TV to
            opiera się na hasłach...Kaczyński nie umie się zachować, nie umie rządzić, żona
            prezydenta brzydka...nie wiadomo co jeszcze pozamerytorycznego można znaleźć.
            Nie jest oczywiście agumentem, że za SLD bylo gorzej - bo bylo - tylko nikt tego
            nie naglasnial...ale radzę Wam trochę refleksji moi drodzy. Emocje do kieszeni.
            • alfalfa Re: konkrety 27.09.06, 20:33
              sztuk kilka: reforma finansów, tanie państwo, niższe koszty pracy - gdzie?
              Komisje sejmowe - co robią? CBA - co robi? WSI - jak długo można likwodować?
              A.
        • spring1 Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:07
          jakie? - konkret? - sformułuj proszę zarzuty.
          • Gość: jojo Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:10
            zona jest nie brzydka a MEGA BRZYDKA - FATALNA!!!
            • spring1 Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:14
              no i dochodzimy do sedna sprawy - rozmówca jojo opiera się na plastikowych
              argumentach, a te demaskują osobę niedojrzałą.

Ty jesteś rozumiem piękny/piękna? - słuchaj zatem - nie wygląd a kultura danej
              osoby, wyważony styl ubierania się (a nie wątpliwego gustu kreacje pani
              Kwaśniewskiej), pasje czynią wartościowego czlowieka
            • cucurrucucupaloma Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:17
              człowieku - czyś ty złgupiał? jeszcze się pytasz o konkrety? no przecież to
              oczywiste. podstawą programu wyborczego PISU oraz trzonem idei IV RP autorstwa
              PISu była morlaność. okazuje się ze nie ma moranlości na najwyższych
              szczeblach rządowych PISU. prezydent i premier chowają glowe w piasek bo nie
              wiedzą co zrobić. mysla nad tym jak tu skłamać by uratować twarz. credo IV RP
              upadło - mało Ci?
              • spring1 Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:23
                nie zgłupiałem, u nas jest i tak bardzo spokojnie.

to jest polityka, polityka, a nie akademia w białych kołnierzykach. W jakimś
                sensie jest to może postępowanie nieetyczne, ale czy niemoralne?

wyluzuj, bo ci się piana na ustach pojawi
                • cucurrucucupaloma Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:27
                  ja jestem mój drogi spokojny jak nigdy. Popijam sobie koniaczek i pale dobry
                  tytoń w fajce a zewsząd płyną głosy i dowody na kompromitację PISU i jej
                  chorego projektu IV RP - czegóż mozna chceć więcej ?
                  • spring1 A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:40
                    no tak...koniaczek i dobry tytoń....no no...a tata wiele zawdzięcza poprzedniemu
                    systemowi.
                    • cucurrucucupaloma Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 20:48
                      mój ojciec kolego w wieku 17 lat był aresztowany przez SB. gnił przez 3 lata w
                      więzieniach. cudem uniknął kary śmierci. więc zamilcz.
                      • Gość: Spring Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:19
                        milcze zatem, zwracam honor.

i SLD i raczej PO nie stworzy nic lepszego...to cynicy w niebieskich kołnierzykach
                        • cucurrucucupaloma Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? 27.09.06, 21:23
                          pewnie masz racje. nie sądze zeby Olejniczak był w stanie zmienić oblicze
                          millerowskiej lewicy. a i Tusk tez nie poskromi postAWSowskich metod.
                          • Gość: Spring Re: A co na to wszystko PAN. NIKT? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:33
                            rzecz w tym, że nie jestem fanem PIS - nie trawię ich nieprofsjonalnego
                            działania obnażanego przez nieprzychylne media, niemniej jest paru dobrych
                            ministrów - m.in. Sikorski, Religa, byly Kluza obcnie Gilowska, nie jestem w
                            stanie obiektywnie ocenić Ziobry. Trudno mi zaakceptować alergiczny sprzeciw
                            mlodych ludzi - ich brak argumentów i retorykę rodem z lewackiej bojowki - to
                            bełkot.

dystansu trochę...luzu, kto wie czy ten szum nie jest wywolany przez ludzi
                            ktorym sie grunt pali pod nogami-boją się, że coś zostanie odkryte...czasami już
                            nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka