renepoznan 04.10.06, 22:32 Wybiera się ktoś w forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Vikka - zdradz mam ... 04.10.06, 22:34 Vikka - zdradz mam gdzie mamy szkać (na którym pietrze) tajnego współpracownika Gw czyli kupionego przez Błażeja dra????? Czy jest na tyle tajny, że nie ma swego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka - zdradz mam ... 05.10.06, 11:50 Pięter tam sporo...no nie wiem, nie wiem:)Ale rzuca sie w oczy-blask jego urody równy słonecznemu:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Vikka - zdradz mam ... 05.10.06, 15:31 v.i.k.k.a napisała: > Ale rzuca sie w oczy-blask jego urody > równy słonecznemu:PPP > Hm hm hm hm. Jak mam to rozumieć? Zmiana sytuacji? Czy finezyjna drwina z dra i z mojej niedomyslnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Vikka - zdradz mam ... 05.10.06, 15:58 renepoznan napisał: > Hm hm hm hm. Jak mam to rozumieć? Zmiana sytuacji? Czy finezyjna drwina z dra i > > z mojej niedomyslnosci? ### Interpretacja dowolna:P Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Gazeta" zaprasza do nowej siedziby 04.10.06, 23:03 Może w poniedziałek na kawę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Pytania do Szanownej Redakcji 04.10.06, 23:16 Czy nowa siedziba zostanie poświęcona? Nie dostrzegłem tego punktu w programie otwarcia. A co z wykrywaczem moheru, będzie zainstalowany przy wejściu? Odpowiedz Link Zgłoś
dante.alighieri Re: Pytania do Szanownej Redakcji 05.10.06, 00:16 Znając konserwatywne nastawienie poznańskiej redakcji, pewnie ją poświęcą, ale po cichu, żeby centrala się nie złościła :) To co, kawa w poniedziałek w Różowym Kredensie? O której będziesz Rene? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Pytania do Szanownej Redakcji 05.10.06, 10:01 dante.alighieri napisał: > Znając konserwatywne nastawienie poznańskiej redakcji, pewnie ją poświęcą, ale > po cichu, żeby centrala się nie złościła :) Wiadomo. Panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek. Choc w tym przypadki chyba odwrotnie. To co, kawa w poniedziałek w > Różowym Kredensie? O której będziesz Rene? Jak znam zycie to pomiedzy 10 a 14 na pewno wylaąduje - ale chyba u konkurencji :):) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: Pytania do Szanownej Redakcji 05.10.06, 10:50 Zostanie poświęcona. __________ pozdrawiam Blazej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Pytania do Szanownej Redakcji 05.10.06, 11:05 A czy to Was uchroni przed opluwaniem przez tzw. katolickiego ojca Rydzyka Tadeusza? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Pytania do Szanownej Redakcji 05.10.06, 15:04 l.george.l napisał: > A czy to Was uchroni przed opluwaniem przez tzw. katolickiego ojca Rydzyka Tade > usza? Sorry george, ze pytam. Ale co ma wspólnego Bóg i ewentualne poswiecenie siedziby z Ojcem Tadeuszem zawsze dyrektorem. Czyżbyś jednak - po długoletnim wsłuchiwaniu sie w ten "głos" - uważał, że głos Rydzyka jest głosem Boga?????? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Pytania do Szanownej Redakcji 05.10.06, 16:55 renepoznan napisał: [...] > Sorry george, ze pytam. Ale co ma wspólnego Bóg i ewentualne poswiecenie > siedziby z Ojcem Tadeuszem zawsze dyrektorem. [...] W tym kotekście tyle, że poświęcenie redakcji nie uchroni jej przed opluwaniem przez szownistycznych współwyznawców spod radiomaryjnego szyldu. Z góry więc widać, że to akt małoskuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Pytania do Szanownej Redakcji 05.10.06, 17:28 l.george.l napisał: > W tym kotekście tyle, że poświęcenie redakcji nie uchroni jej przed opluwaniem > przez szownistycznych współwyznawców spod radiomaryjnego szyldu A to pełna zgoda. Juz sie przestraszyłem, że utożsamiasz Ojca Zawsze Dyrektora z Bogiem. Tylko czy jest sens bać się idiotów spod radia czy innych oszołomów czerwonych, rózowych i innych kolorków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejcia co to za specjalne karty;) - wiadomo, ze dostępowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 01:52 z chipem, to nie jest jakiś rzadko spotykany wynalazek :). Chyba, że GW ma czytnik i linii papilarnych, lub źrenic, to przyjde zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Gazeta" zaprasza do nowej siedziby 05.10.06, 07:44 A ja się wybieram! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Gazeta" zaprasza do nowej siedziby 05.10.06, 15:39 Wybieram się i napewno bede na otwarciu :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilometr Re: Gazeta" zaprasza do nowej siedziby IP: *.icpnet.pl 06.10.06, 10:20 Też się wybieram. Nigdy nie byłem w żadnej redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś