ajka22 27.10.06, 18:08 Poszukuję lokalu na ok 80 osób pod Poznaniem. Cena za osobę do 120zł. Jeśli coś macie to proszę dajcie znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mężatka Re: Szukam restauracji w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:43 Rewelacyjna jest Estella w Suchym Lesie. Na www.estella.pl są nawet zdjęcia w panoramie i menu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 13:40 Gość portalu: Mężatka napisał(a): > Rewelacyjna jest Estella w Suchym Lesie. ### Powiedzmy... Bylam tam jakis czas temu, jedzenie ok, ceny tez moga byc. Ale stolik po prawej stronie to nie byl stolik, tylko plyta pilśniowa przykryta obrusem. Nie pytaj, bo nie wiem co mnie podkusilo zagladac pod obrus:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Szukam restauracji w Poznaniu 30.10.06, 23:47 Chata Wiejska w Skórzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 00:04 A mozesz mi cos wiecej na temat tej restauracji powiedziec? Ale nie w sensie wesela, ale po prostu obiadu. Czy dobre jest jedzenie, czy idzie sie tym najesc, ile mniej wiecej kosztuje obiad dla jednej osoby, ewentualnie co do jedzenia tam mozesz polecic. Ze skorzewskich lokali odwiedzilem niedawno "Pod Brzozami" - bardzo smaczne jedzenie, spore porcje, wiejskie klimaty, niskie ceny, bardzo mila obsluga. Polecam. Czy na 80 osob da sie tam zrobic? Mysle, ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 00:12 Bardzo dobre jedzenie i fajny wiejski klimat. Można obejrzeć część zbiorów staroci od lat gromadzonych przez gospodarza. Ceny nie są zabójcze. Spokojnie można zjeść obiad. Nie wiem, co specjalnie polecić. Chyba wszystko jest dobre. Bardzo lubię ich pierogi, polędwicę z kurkami, sine kluski z kapustą, pyszny żurek itd. Mają dobre domowe ciasto. Imprezy też są udane. Miałam okazję być już na kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 00:22 drhuckenbush napisał: > ewentualnie co do jedzenia tam mozesz polecic. Wiedząc, że za sprawą starego Giertycha jesteś miłośnikiem smoków, to polecam udko albo skrzydełko z dinozaura;) -- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 00:31 Od pogladow tego pajaca ja sie zdecydowanie odcinam. Mysle, ze lepiej wytlumaczyc stworzenie swiata spiskowa i skomplikowana ewolucja niz prostym i oczywistym kreacjonizmem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 01:02 drhuckenbush napisał: > Od pogladow tego pajaca ja sie zdecydowanie odcinam. > Mysle, ze lepiej wytlumaczyc stworzenie swiata spiskowa > i skomplikowana ewolucja niz prostym i oczywistym kreacjonizmem ;-) Ho, ho. Aż oniemiałem. No to w takim razie jak z tymi poglądami koreluje twoja sygnaturka? -- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 13:44 > Ho, ho. Aż oniemiałem. No to w takim razie jak z tymi poglądami koreluje twoja > sygnaturka? Kosciol Katolicki juz dawno temu przyjal naukowe dowody ewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
n.skorska Re: Szukam restauracji w Poznaniu 31.10.06, 18:21 jesli chodzi o wesele to polecam Gościniec Marzymięta w Czmońcu SUPER !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szukam restauracji w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 21:34 Fajny jest pałac Wąsowo, ale czy suma wystarczy? Musisz mieć dobrego negocjatora,żeby menu miało ręce i nogi i nie było wizją szefa kuchni.Tak bliżej Poznania, miło jest "U Lecha" przy trasie A2.Tylko bierz wszystko na piśmie,żeby mu się terminy w kalendarzu nie pomyliły. Odpowiedz Link Zgłoś