Dodaj do ulubionych

Nowy redakcyjny admin

30.10.06, 18:57
Forum w imieniu redakcji będzie się opiekowała Monika Lamęcka-Pasławska. Nowa
adminka zajmie się Waszymi dyskusjami z początkiem listopada.
Chciałaby czytać jak najciekawsze dyskusje i jak najrzadziej w nie ingerować.
Jeśli na początku zdarzy jej się popełnić błąd, proszę Was o wyrozumiałość.
Kiedy będziecie jej zwracać uwagę, proszę, bądźcie dla niej grzeczni. To w
końcu delikatna kobieta.

Chciałbym się w tym miejscu pożegnać z wszystkimi forumowiczami. Kontakt z
Wami nauczył mnie wiele: szacunku dla cudzych poglądów, pokory wobec innych
pomysłów na życie, umiejętności odróżniania pieniaczy od ludzi z poważnymi
problemami...
Na poznańskie forum GW pewnie nie raz jeszcze zajrzę. Z chęcią wreszcie
zabiorę na nim głos jako cywil.

• Gość: jk Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:35
      Powodzenia w nowej pracy!!!!
    • dobrusia_to_ja Re: Nowy redakcyjny admin 30.10.06, 19:38
      redakcja_poznan napisał:
      > Na poznańskie forum GW pewnie nie raz jeszcze zajrzę. Z chęcią wreszcie
      > zabiorę na nim głos jako cywil.

Jak Pana poznamy??
      Wszystkiego najlepszego w nowej pracy:))))))))))))))))))))))))
      • v.i.k.k.a Re: Nowy redakcyjny admin 31.10.06, 12:07
        dobrusia_to_ja napisała:

> Jak Pana poznamy??
        ### jak to?nie wiesz jak? wpisujesz w google "błazej wandke" i juz masz wszystko
        na tacy podane;)
        • Gość: pyt Jasne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:17
          Jakos nie ma info o nowym miejscu pracy Admina, tylko fota.
          • v.i.k.k.a Re: Jasne? 31.10.06, 12:21
            A widziales taki znaczek ";)"?
      • bewu Re: Nowy redakcyjny admin 02.11.06, 11:40
        1. Jako cywil będę występował na forum pod loginem "bewu". Tym akronimem
        podpisywałem się w GW przez kilkanaście lat.
        2. To nie ma znaczenia, na kogo będę głosował. Posty argussa10 w większości
        nadawały się na oślą ławkę, a już na pewno na podforum "kto nami rządzi"
        3. Dokąd mnie wiatry zawiały? Moniko, mogę to tutaj napisać, czy nie powinienem?
        • renepoznan bewu - czyli Błażej Wendke ??????? 02.11.06, 11:46
          Witamy w nowej roli!!!!!!!!!
          Życzymy szybkiego zaliczenia Oślej Ławki czy "Kto nami rzadzi" bo to jest
          dowodem na normalnośc forumowicza.
          Gdzie lisy zawiały? Pewno do jakieś gazety :):):):):):)
        • redakcja_poznan Re: Nowy redakcyjny admin 02.11.06, 11:56
          Mysle, ze tak, ex-cenzorze;)
          • bewu Re: Nowy redakcyjny admin 02.11.06, 12:00
            Skoro Monika pozwala, to napiszę.
            Będę redaktorem w miesięczniku Press. Odpowiedzialnym także za stronę www.
            • dobrusia_to_ja Re: Nowy redakcyjny admin 02.11.06, 12:18
              > Będę redaktorem w miesięczniku Press. Odpowiedzialnym także za stronę www.

Ooooo!! To w takim razie awans:) Gratuluję!:)
            • Gość: t Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:47
              w takim razie przypuszczam że tamtejsze forum zostanie zaatakowane przez
              tutejszych forumowiczów:)
    • dobrusia_to_ja Witamy nową adminkę:) 30.10.06, 19:39
      :))
      • pan.nikt Re: Witamy nową adminkę:) 30.10.06, 19:43
        spokojnie.
        Powitamy 1 listopada.

Ja niestety wieczorem (no chyba, żeby rano), bo w Szkocji 1 nie ma święta.
    • pan.nikt Re: Nowy redakcyjny admin 30.10.06, 19:41
      A TAKI BYŁ FANY ADMIN.

I gdzież wiatry (historii) Pana zawiewają??

ps wyrozumiali??
      My zawsze jesteśmy wyrozumiali, ale wyrozumiałość, nie może przechodzić w naiwność.
      Do tegonie dopuscimy.

ŻYCZĘ
      POWODZENIA
      Jacek
    • Gość: pawman Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:43
      umarł król niech żyje król
    • drhuckenbush Re: Nowy redakcyjny admin 30.10.06, 20:14
      Zycze powodzenia "na nowej drodze zycia" i mam nadzieje, ze na tym forum jeszcze
      wiele razy sie spotkamy i wreszcie poznamy Twoje osobiste zdanie na kwestie
      wielokrotnie przez nas poruszane.
      Jesli zas chodzi o nowa adminke, to mam nadzieje, ze sie nam przedstawi, poznamy
      wszyscy jej podejscie do interesujacych kwestii no i najwazniejsze - ze nie
      bedzie nadgorliwa :)
    • lucyferciu Hm? No cóż mi pozostaje?;) 30.10.06, 21:04
      Prośba Pana Błażejka została przyjęta:) Ale mimo wszystko jakaś "zadra" siedzi
      mi w oku. Ech, te "namiętne" teksty Moniki na temat tzw. przewałów na Morasku i
      ostatnio dotyczące studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania
      przestrzennego Poznania zrobiły swoje:((
      No, ale cóż? Słowo się rzekło;) W związku z tym WITAMY PANIĄ MONIKĘ W NASZYM
      GRONIE:) i aby była Pani dla nas łaskawa tak jak Błażej. Please, please!!
      --
      Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
      M.K.
      • renepoznan Re: Hm? No cóż mi pozostaje?;) 30.10.06, 21:37
        P. Błażeju!!!!

Żałujemy strasznie. A pociesza nas tylko mozliwość ponownego spotkania już
        w "cywilu". Gdy faktycznie bedzie mógł Pan zaprezentować swoje faktyczne
        poglady a nie oficjalne - zgodne z linią GW. A pełną sympatię od nas uzyska Pan
        po pierwszym wątku lub poscie wywalonym na fora poboczne lub oslą
        ławkę:):):):):)
        Nową adminkę witamy - i oczekujemy współpracy a nie "waaaaaaadzy". :)

Lucyferciu - teraz kojarzę. Masz przerąbane. Myslisz, że będziesz mógł
        cokolwiek napisać na interesujące Cię tematy? Osobiscie wątpię:):):)
        • lucyferciu Re: Hm? No cóż mi pozostaje?;) 30.10.06, 22:46
          renepoznan napisał:

> Lucyferciu - teraz kojarzę. Masz przerąbane.

No to dzięki za słowa otuchy;) Kolega, kurcze;) Ale już się z tym pogodziłem.
          Jak jeszcze pani Monika zasięgnie "konsultacji" z Panią Olą, to jestem pewien,
          że zostanie mi chyba tylko "radosna" twórczość na oślej ławce:((

> Myslisz, że będziesz mógł cokolwiek napisać na interesujące Cię tematy?
          > Osobiscie wątpię:):):)

Właśnie rozważam czy nie uaktywnić się na forum dotyczącym szydełkowania. Tam
          chociaż mam szanse "przeżycia":):)
          --
          M.K.
    • Gość: arguss10 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:42
      Błażej Wandtke - popierasz Grobelnego?
      • Gość: arguss10 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:55
        Redakcja poznanska GW nie oferuje nam dojrzałego dziennikarstwa.
        Raczej dominują drugorzedne pismaki o wyuczonych stereotypach myślowych.
        Uznaliście zdeprawowaną III RP jako niepodważalny dogmat.
        Niedługo runie wam na glowy razem z michnikiem apostołem.
    • tipsiara Re: Nowy redakcyjny admin 30.10.06, 22:41
      Chciałaby czytać jak najciekawsze dyskusje i jak najrzadziej w nie ingerować.
      > Jeśli na początku zdarzy jej się popełnić błąd, proszę Was o wyrozumiałość.
      > Kiedy będziecie jej zwracać uwagę, proszę, bądźcie dla niej grzeczni. To w
      > końcu delikatna kobieta.

hmmmmm w dodatku chyba niesmiała skoro potrzebowała adwokata;)a zupełnie
      niepotrzebnie-Wszyscy Forumowicze są zawsze mili i sympatyczni,nigdy sie nie
      kłócimy i żyjemy w ogólnym szczęsciu:)i takich też cech w nowych
      współpracownikach Panu Błażejowi życze:)
    • l.george.l Re: Nowy redakcyjny admin 30.10.06, 22:51
      redakcja_poznan napisał:

> Kontakt z
      > Wami nauczył mnie [...] umiejętności odróżniania pieniaczy od ludzi z poważnymi
      > problemami... [...]

No ładnie. Rozumiem, że forumowa czołówka została zaliczona do świrów, których trzeba polubić jak mrówki faraona.
      • renepoznan Re: Nowy redakcyjny admin 30.10.06, 23:23
        .george.l napisał:
        > No ładnie. Rozumiem, że forumowa czołówka została zaliczona do świrów,

A jak myslisz. Pomylił sie co do nas? :):)
      • lucyferciu Re: Nowy redakcyjny admin 30.10.06, 23:32
        l.george.l napisał:

> No ładnie. Rozumiem, że forumowa czołówka została zaliczona do świrów,
        > których trzeba polubić jak mrówki faraona.

Zapewne myślałeś o Danilo, nie?;) Ten to miał dopiero statystykę:D:D
        --
        M.K.
        • dobrusia_to_ja Re: Nowy redakcyjny admin 31.10.06, 00:20
          Właśnie!! Co się z nim stało?? Wyemigrował??
    • v.i.k.k.a łeee, dolina, nie lubie pozegnań:( 31.10.06, 12:06
      Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc równie fajnej ekipy w nowej pracy jak my,
      forumowicze, nieskromnie dodam, ze równiez mnie(a moze przede wszystkim;) mam na
      mysli:P
      Hmmm...nie wiem tylko kogo miales na mysli piszac o pieniaczach, jak pewnie
      wiesz wielu "pieniaczy" ewoluołowało z pogladami(ewolucja..hehe-temat na topie)
      na tym forum, tak wiec z biegiem miesiecy, lat pieniaczami juz nie sa:)
    • v.i.k.k.a a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 12:09
      Opanowac taka grupe, tak roznie myslacych osób nie bedzie latwo. Tym niemniej
      zycze powodzenia:)
      • redakcja_poznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 13:06
        Witam!
        Uspokajam zaniepokojonych, ze nie ingerujemy w opinie wyrazane na forum. W
        koncu jest ono wlasnie po to by wymieniac opinie.
        • v.i.k.k.a Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 13:43
          No, no, no-sie okaze;)
        • renepoznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 17:44
          redakcja_poznan napisał:

> Witam!
          > Uspokajam zaniepokojonych, ze nie ingerujemy w opinie wyrazane na forum

Oczywiscie, że nie. Najwyżej redakcja wysyła je do czeluści oznaczonych: "Kto
          nami rządzi" lub podobnie. Tam gdzie nikt nie zagląda.
        • lucyferciu Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 20:18
          redakcja_poznan napisał:

> Uspokajam zaniepokojonych, ze nie ingerujemy w opinie wyrazane na forum.

Ooo, to podobnie jak my;) Chcemy uspokoić wszystkich zaniepokojonych w redakcji
          Gazety Wyborczej, że nie ingerujemy w opinie wyrażane w Waszej Gazecie;)

> W koncu jest ono wlasnie po to by wymieniac opinie.

No właśnie. W końcu gazety są po to, by przedstawiać w nich opinie,
          nieprawdaż?:):)

Pozdrawiam Pani Moniko:)
          Lucyferciu
          --
          M.K.
          • renepoznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 22:15
            lucyferciu napisał:

> redakcja_poznan napisał:
            >
            > > Uspokajam zaniepokojonych, ze nie ingerujemy w opinie wyrazane na forum.
            >
            > Ooo, to podobnie jak my;) ...........

Jeszcze żyjesz czy juz zostałeś zbanowany??????
            • lucyferciu Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 22:19
              renepoznan napisał:

> Jeszcze żyjesz czy juz zostałeś zbanowany??????

Jeszcze zipię:):) Ale jak długo, to zależy tylko od Monisi;)
              --
              M.K.
              • renepoznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 22:25
                lucyferciu napisał:

>> Jeszcze zipię:):) Ale jak długo, to zależy tylko od Monisi;)

Lepiej się za nowym forum rozgladaj. Tu z szlachetnoscią i wyrozumiałoscią
                charakterystyczną dla elit Gazety Wyborczej zostaniesz potraktowany. A co to
                oznacza to przecież wszyscy wiemy. Tylko gdzie takich dyskutantów jak Pan Nikt,
                George czy Dobrusia spotkasz.
                Mozna by na flaszce sie spotkać ale co zrobic z tym szkotem. Zgodnie z tradycją
                wyrzucilismy go z Poznania za rozrzutność więc raczej na kielicha nie
                przyjedzie.
                Chyba, że to P. Monikę na kielicha zaprosimy i Tobie daruje pod warunkiem
                przyszłego, ślepego i pełnego popierania napisanych przez nią tekstów????
                Akcepujesz?
                • lucyferciu Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 22:31
                  renepoznan napisał:

> Chyba, że to P. Monikę na kielicha zaprosimy i Tobie daruje pod warunkiem
                  > przyszłego, ślepego i pełnego popierania napisanych przez nią tekstów????
                  > Akcepujesz?

Hm? Przy Twojej propozycji to łyk święconej wody może być dla mnie bardziej
                  zbawienny;) Czy mam się zaprzedać diabłu?:):)

Lucyferciu;)
                  --
                  M.K.
                  • renepoznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 22:38
                    lucyferciu napisał:
                    > Hm? Przy Twojej propozycji to łyk święconej wody może być dla mnie bardziej
                    > zbawienny;) Czy mam się zaprzedać diabłu?:):)

Dla szefa aniołów (wprawdzie upadłych ale co za różnica) łyk święconej wody to
                    betka. Moze tak jak Zagłoba bedziesz sie obawiał zalęgnięcia ryb w brzychu ale
                    scierpieć ścierpisz. Natomiast wódeczka z P. Monika widzę Ciebie przeraża.
                    Dlaczego?????
                    Wyjaśnij mi prosze o co chodzi z tym zaprzedaniem sie samemu sobie?
                    • lucyferciu Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 22:48
                      renepoznan napisał:

> Natomiast wódeczka z P. Monika widzę Ciebie przeraża.
                      > Dlaczego?????

Ja tylko dbam o naszą Adminkę:> Myślę, że przerażenie w Jej oczach jest dużo
                      większe;)

> Wyjaśnij mi prosze o co chodzi z tym zaprzedaniem sie samemu sobie?

Aaa, bo widzisz to jest tak;) Są diabły i oberdiabły. Co prawda Lucyfer jest
                      jednym z książąt, ale ma jeszcze szefa nad sobą. A on jest nieprzewidywalny:):)
                      --
                      M.K.
                      • renepoznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 22:58
                        lucyferciu napisał:
                        > Ja tylko dbam o naszą Adminkę:> Myślę, że przerażenie w Jej oczach jest duż
                        > o
                        > większe;)

Dlatego dla złagodzenia przerażenia sugeruje wódeczkę a nie kawę. Ale chyba
                        dzielimy skórę na niedźwiedziu. To Ona by się musiała wypowiedzieć.

> Aaa, bo widzisz to jest tak;) Są diabły i oberdiabły. Co prawda Lucyfer jest
                        > jednym z książąt, ale ma jeszcze szefa nad sobą. A on jest
                        nieprzewidywalny:):)

Kto jest szefem Lucyfera??????????????? Aaaaaaaa! Naczelna Diablica! No tak
                        rozumiem. Tylko nie pamietam jak jej na imię.
                        • lucyferciu Re: a przed Monika trudne zadanie... 31.10.06, 23:07
                          renepoznan napisał:

> Dlatego dla złagodzenia przerażenia sugeruje wódeczkę a nie kawę. Ale chyba
                          > dzielimy skórę na niedźwiedziu. To Ona by się musiała wypowiedzieć.

Spoko. Jak bedą pierwsze "cięcia", to znaczy, że się wypowidziała i nabrała
                          wigoru;) A kawa też może być. Po 18-tej to łykam nawet tę z "prądem":):)

A swoją drogą, to jestem ciekaw Jej pierwszej "odważnej" decyzji. No to kogo
                          pierwszego wyautuje? Może zabawimy się w bukmacherkę;)

> Tylko nie pamietam jak jej na imię.

Lucyfercia:):):)
                          --
                          M.K.
                          • redakcja_poznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 01.11.06, 15:08
                            Ale dlaczego? Jak na razie jest bardzo milo...
                            • lucyferciu Re: a przed Monika trudne zadanie... 01.11.06, 15:21
                              Brawo Pani Moniko za reakcję. Oby tak dalej:) Jak nie będzie powodu, to napewno
                              będzie miło ... Ale to zależy zawsze od każdej ze stron;)
                              --
                              M.K.
                              • renepoznan Re: a przed Monika trudne zadanie... 01.11.06, 15:40
                                lucyferciu napisał:

> Brawo Pani Moniko za reakcję. Oby tak dalej:) Jak nie będzie powodu, to napewno
                                >
                                > będzie miło ... Ale to zależy zawsze od każdej ze stron;)

Lucyferciu. bez złudzeń. Prędzej czy później wyautowany będziesz. Masz to jak w
                                banku. Potem ja bo jak znam życie to prędzej czy później pojadę po
                                dziennikarzach a zwłaszcza Redaktorze. I pewni jeszcze inni.

Ale zawsze pozostanie george, arguss i kilku innych. I oczywiście wszyscy
                                miłośnicy swojej własnej płci. I nastanie wieczna forumowa szczęśliwość:(:(:(:(
                • dobrusia_to_ja Re: a przed Monika trudne zadanie... 01.11.06, 20:49
                  renepoznan napisał:

> Mozna by na flaszce sie spotkać ale co zrobic z tym szkotem.

Naprawdę się zdecydowałeś, czy to tylko podpucha??
    • mantis1 Re: Nowy redakcyjny admin 31.10.06, 14:18
      dzieki dla starego, pzdr dla nowego:)

umarl krol niech zyje krol !!!
      • Gość: arguss10 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 17:39
        A wladza w tym kraju wazniejsza jest od człowieka.
        Redakcja GW to jest towarzystwo wzajemnej adoracji.
        • Gość: arguss12 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:10
          Gość portalu: arguss10 napisał(a):

> Redakcja GW to jest towarzystwo wzajemnej adoracji.

Oooo? A skąd wiesz? Czyżby nie przyjęli cię do redakcji? Przy twojej elokwencji
          GW splatowałby w 2 tygodnie:-P Coś wspominali, że etat sprzątacza kibli zwolnił
          się. Zaryzykuj, a zrobisz karierę od pucybuta do milionera:D:D:D
          • Gość: arguss10 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 11:49
            Dziekuje za echo. Nie jest mi potrzebne.
            Natomiast przy waszej elokwencji i zdolnosci do interpretacji rzeczywistosci
            społecznej gazeta dawno juz obniżyła swoje loty i stoi obecnie na skraju
            intelektualnego upadku.
            Naiwne dziennikarstwo GW zlożone z drugorzednych pismaków dawno juz przestało
            robić wrażenie nawet na robotnikach.
            Stało sie obecnie spróchnialym reliktem psudointeligenckiej kasty o horyzontach
            z poczatku lat 90-tych. Wasz nawiedzony apostoł moralnej odnowy
            A. Michnik, nawet nie nauczył sie dobrze mówic po polsku, dlatego może pełnić
            dobrze funkcję bohatera ćwierćinteligenckiego etosu Solidarności z ery
            archaicznej. Ten wieczny nieudacznik i naturalny jąkała mógł jedynie dorobić
            sie na kradzieży pisma, ktore należało w zamierchłej epoce walki z wiatrakami do
            ruchu Solidarność. Zatem redakcje GW z powodu komfortowej amnezji egzystują z
            uprawiania zwyczajnego procecderu paserstwa na dużą skalę.
            Dawniej gazeta trzymała wysoko transparent propagandy pseudointeligenckiej UW.
            Dzisiaj ,jako najbardziej upolityczniony dziennik w kraju, przoduje w głoszeniu
            nawiedzonych frazesów , nasłuchiwanych z pedantyczną skrupulatnoscią u
            nieudolnych mędrców z PO.
            Narastająca katastrofa blisko zagląda wam w oczy.
    • paolo101 Re: Nowy redakcyjny admin 01.11.06, 16:20
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44063
    • vipunia Umarł król, niech żyje król 01.11.06, 16:59
      yyy a tak na poważnie to dziękuję Błażeju za miłą współpracę na Forum, a Monice
      życzę powodzenia!
      :)
      • Gość: Sampan Kiedyś kochałem się w Lamie... IP: 212.2.99.* 01.11.06, 21:17
        Kochałem się w niej na serio.... Ale teraz? Chyba męża ma, to jak ją teraz
        kochać?
        • Gość: Kania Re: Kiedyś kochałem się w Lamie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:25
          kochać zawsze można!
        • galba.galba Re: to jak ją teraz kochać ? 02.11.06, 15:53
          Jak to jak? Platonicznie ;)

P.S. Lama adminem? Koniec świata! ;)
    • mankut400 Re: Nowy redakcyjny admin 02.11.06, 11:52
      Witamy.
      • Gość: arguss10 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:12
        Sporo tutaj klakierów i podlizywaczy.
        • Gość: arguss12 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.06, 21:16
          Nie twoja brocha. Spadaj zasrańcu
          • Gość: z.Kazibut Poznan Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.icpnet.pl 03.11.06, 13:30
            Plusem tej zmiany jest to,ze profesjonalizm i obiektywizm bedzie podobny ,ale
            napewno nowy admin bedzie duzo ladniejszy bo przeciez to urodziwa
            KOBIETA.Pozdrawiam.
            • Gość: assur Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:39
              Zwrot - "na pewno" - piszemy osobno dziennikarzu.
              Co do urody kolezanki nie jestem przekonany.
              • Gość: hehehehe Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.06, 16:56
                Fora porąbały ci się:((

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=374
          • Gość: arguss10 Re: Nowy redakcyjny admin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:37
            Wiem jakiego używacie języka.
            Trudno nauczyc sie poprawnej polszczyzny u apostoła michnika.
            Wiadomo jakie jest wasze prawdziwe oblicze.
            Jeszcze wam słoma z paci wyłazi.
    • atlass Pozdrawiam Panią Admin 03.11.06, 21:27
      Z wyrazami szacunku:
      Atlass
    • Gość: atlass do Adminii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:37
      Gdzie podział sie na forum wątek:"Udaremniony przekręt Grobelnego"?
      Wszyscy jestescie tacy sami.
      Kasujecie wątki niewygodne dla lokalnej władzy.
      czerwona cenzure w mediach zastapiono przez cenzure czarną.
      Nic innego.
      Nadal mamy totalitaryzm w mediach ( wyraz jedynie słusznych pogladów ).
      • lucyferciu Do Pani Moniki 10.11.06, 14:25
        Pani Moniko. Wielu tutaj wykrzykuje swoje pretensje, nie wiedząc tak naprawdę
        co krzyczą. Ten deliwent powyżej jest tego ewidentnym przykładem. On chyba nie
        wie, że na forum regionalnym "Poznań" jest również podforum "Kto nami rządzi".
        Gdyby się wyzbył swoich schematów myślowych, to przypuszczam, że nie zawracałby
        Pani głowy, a i sformułowania mogłyby być wówczas bardziej "wersalowe".
        Nieprawdaż?
        --
        M.K.
        • Gość: atlass Re: Do Pani Moniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:35
          zgoda
          watek zostal przeniesiony
          skąd mam o tym wiedziec skoro napisalem tutaj?
          lecz przewaga popleczników grobelnego na tym forum jest widoczna
          • redakcja_poznan Re: Do Pani Moniki 10.11.06, 21:23
            To akurat proste: jesli jest to watek dotyczacy wyborow/lokalnych politykow to
            wiadomo gdzie go szukać: na Kto nami rzadzi.
        • renepoznan Re: Do Pani Moniki 10.11.06, 21:35
          Czyzbyś się Lucyferciu naszej admince podlizywał? A co z Twoją reputacją
          szatańską?
          • dobrusia_to_ja Re: Do Pani Moniki 10.11.06, 22:27
            Z Lucyfercia diabeł, jak każdy. Skoro się podlizuje, to wiadomo, o co chodzi. O
            duszęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka