oregano29 16.09.07, 19:12 witam :) mam pytanko. jaki produkt polecie do masażu, takiego "domowego"? dziekuje za gory za propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerlove Re: preparaty do masażu 16.09.07, 20:07 Są takie olejki do masażu firmy Bamer, kosztują mniej niż 10zł chyba. takie małe ale wydajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: preparaty do masażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:33 o :) a propo masazu, to stosowal ktos z Was zele Durexa? dogne polecania? zastanawiam sie nad tym, czerwonym, czekam na Wasze wrazenia:) mysle, ze oragano29 nie bedzie miala, zalu, o to, ze "wtrącam się" w temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: preparaty do masażu 16.09.07, 20:53 Czerwony chyba daje efekt tingle. to zależy od faceta czy lubi takie uczucie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oregano29 Re: preparaty do masażu 16.09.07, 20:37 spoko, sama chętnie dowiem sie co nieco na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek1979 Re: preparaty do masażu 20.04.08, 20:23 Ja do masażu używam Oriflame - Body & mind massage oil. Pięknie pachnie rozmarynem, geranium i cedrem. Buteleczka pojemności 75 ml. Sprawdziłam, nadal jest w katalogu Oriflame A jeśli chodzi o olejek bezzapachowy (można go łączyć z innymi olejkami zapachowymi do masażu) to polecam Dr Beta - Naturalny olej ze słodkich migdałów do masażu. Butelka 100 ml. Miłych chwil życzę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: preparaty do masażu 20.04.08, 21:13 Balsam, ładny zapach i zeby szybko sie wchlanial. Odpowiedz Link Zgłoś