Dodaj do ulubionych

POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY!

26.11.06, 13:26
Jak słyszę komentarze chwalące tą knajpę to mi się niedobrze robi! Dla mnie to
jest żenada, żeby za wstęp na "imprezę" (nie bez przypadku ująłem to w
apostrof) żądać 10 złotych! W Poznaniu w niektórych klubach wejść można za 5
złotych, a w niektórych nawet za "free" i jest 200 razy lepiej niż tutaj.
Szef knajpy "Pod Balkonem" nie wie co robi! W pospolitym i przez wielu
wspominanym "Kotle" było 3 zł i knajpa miała swoją specyfikę! A "Pod Balkon"
to żenada! Niech ktoś tu w tej Środzie zainwestuje!
Obserwuj wątek
    • heniek481 Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 26.11.06, 22:06
      Kolego no bez przesady! No może fakt 10 złotych w Środzie to przesada. Bo np. w
      Poznaniu w czwartek (ANDRZEJKI) w TUBA CLUB ma być wstęp FREE!
      • duch3 Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 06.01.07, 14:28
        Ja jakoś nigdy nie byłem przekonany do tej knajpki...
    • betsetse Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 08.01.07, 19:36
      witam serdecznie, nie jestem stad,przybylo mi sie do tego miastaeczka jakos 2
      iesiace temu i nie bardzo wiem gdzie tu mozna sie pobawic czy tu jest takie
      miejsce?
      • kormoran7 Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 09.01.07, 10:52
        Pobawic sie to raczej trudno jesli masz na mysli typowo zabawe taneczna. U nas
        sa tylko puby w ktorych mozesz spedzic milo czas z kobieta, przyjaciolmi. Takim
        miejscem jest napewno restauracja "pod Orłem" Jesli interesuje cie typowe
        miejsce do wypicia piwka z kolegami to odpowiednim miejscem jest pub "Dobosz"
        lub Pod Balkonem. No tak ze niestety ja nie znam pubow gdzie mozna tanczyc a
        przydalby sie taki w srodzie
        • heniek481 Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 16.01.07, 23:33
          Jeśli chodzi o miejsca do potańczenia do Pod Balkonami w piątek i sobotę
          wieczorki taneczne... tylko, że ciężko z miejscem... Trzeba być wcześniej... 5
          zł wstęp. Pozdro.
          • duch3 Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 18.01.07, 09:03
            Nie brakuje wam troche "Kotłowni"?

Ta knajpka miala jednak troche plusów, można było tam zlondować o 1-2 w nocy bez
            obawy że zaraz zamkną.

Jak się komuś chce to polecam "CK" w Krakowie i "ND's" w Pradze.. ;-)
            • smiech_na_sali1 Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 18.01.07, 12:48
              Oj brakuje kotła! To była knajpa gdzie można było się bawić. Jedyne miejsce w
              Środzie, które miało klimat. Niestety... Teraz jest ciężko. Mam nadzieje, że
              kiedyś na mieście zobaczę plakat "KOTŁOWNIA REAKTYWACJA" ;) to by było to! Pozdro.
    • adrianna.o Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 20.02.07, 21:24
      Wątek przycichł.. ale fakty mówią za siebie. Lokalu nie polecam zdecydowanie po
      relacji z ostatniej soboty. Okazało się, że pseudo ochroniarze pobili dotkliwie
      niczemu niewinnych ludzi... gdy ci nie zgodzili się zapłacić (no fakt marnych
      lub nie 5 zł) za wstęp. Nie było kłótni czy wyzwisk.. kolesie (ochrona) czekali
      na okazję do wykazanie się w dziedzinie rzucania ludźmi przez barierki.
      Rezultat?? "Ochrona" zniknęła po incydencie, w lokalu oficjalnie nie ma ochrony,
      nikt panów nie zna a tym bardziej właściciel. Nie jest dla nikogo zagadką, że
      właściciel ma mafijne powiązania a pseudo ochroniarze z metalowymi pałkami nie
      chronią lokalu a szukają ofiar...do swoich treningów.... świat zwariował.. w
      takim małym, spokojnym miasteczku mafia..
    • smiech_na_sali1 Re: POD BALKONEM TO ŻENADA! BOJKOTUJEMY! 22.02.07, 00:07
      No proszę. Dzięki za info Ada. Widzę, że jest z czego się cieszyć, że w sobotę
      nie uczestniczyłem w tamtej "imprezce" tylko wydałem więcej kasy i bawiłem się w
      porządnym miejscu. Cóż poradzić? Niestety z "braku laku" często trzeba i tam
      bywać żeby się w sobotni wieczorek nie nudzić. Pewnie gdyby powstał jakiś inny
      lokal gdzie można by się dobrze bawić to "Pod Balkony" skończyły by swoją
      działalność. Niestety na nowy lokal się nie zanosi... :( A te które istnieją są
      jeszcze mniej warte niż "Pod Balkonem"... No może poza tym, że "ochrona" tam nie
      bije (bo jej nie ma). Gdzie jest KOCIOŁ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka