Dodaj do ulubionych

TRZCIANKA?

16.01.07, 23:43
Czy ktoś był obejrzeć tę porodówkę? ma wysokie notowania w rankingu!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • magwen Re: TRZCIANKA? 18.01.07, 20:21
      tam jest podobno super!!!!!!!!!!!!!!!! ale cholera ....tak daleko że czasem
      można nie zdążyć :)Zastanawia mnie fakt dlaczego w Poznaniu nie ma takiego
      szpitala...bo przecież mamy kilka porodówek i tak naprawde to w każdej z nich
      cos jest nie tak!!!! a Trzcianka to przeciez malutkie miasteczko i co????
      Wynika z tego że jak się chce to jednak można a nasze "porodówki" powinny sie
      wstydzić i czym prędzej zabierać do pracy żeby chociaż troszeczkę im dorównać !
      pzdr.Magwen
      • karmeliza Re: TRZCIANKA? 19.01.07, 11:06
        Mam dokładnie takie same odczucia. Po przeczytaniu wyników ankiety od razu
        zachciałam jechać do Trzcianki rodzić, ale jednak odległość jest zbyt duża i
        przy korkach na Obornickiej trudno przewidzieć, kiedy by się tam dojechało. No
        i potem powrót z noworodkiem i gdzie ma się podziać mąż po porodzie...
        Bardzo żałuję, że nie będę mogła rodzić w cywilizowanych warunkach, bo Poznań
        rzeczywiście odstaje od przeciętnej i żadna porodówka nie jest szczególnie
        zachęcająca
        • agawa5 Re: TRZCIANKA? 19.01.07, 17:06
          mnie zaciekawił ostrów wielkopolski. Odleglosc taka sama od Poznania a mozna
          urodzic w dowolnej pozycji i mają tylko 33% nacięc krocza. O ile dobrze pamietam
          w ostatniej edycji akcji rodzic po ludzku mieli wpisane 12 % naciec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka