Dodaj do ulubionych

Premier Kaczyński złamał rękę

28.01.07, 23:32
wiadomosci.onet.pl/1474466,11,item.html
Właśnie przed chwila przeczytałem tę hiobową wiadomość. Nie do końca mogę
uwierzyć, że podane okoliczności wypadku są prawdziwe. Jest to raczej
wyjaśnienie dla opinii publicznej bo prawdzie okoliczności musiały być inne.
Znając sprawność manualna Braci przypuszczam, że do wypadku mogło dojść na
przykład w trakcie otwierania puszki z kocim jedzeniem. Albo w trakcie
nakładania słuchawek na głowę. Czy macie inne przypuszczenia?
Obserwuj wątek
    • pawman Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 00:16
      złamał lewą, ale którą, bo ma dwie?
    • dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 00:49
      Może chciał jakiegoś faceta pocałować w rękę i tamten, przerażony, zastosował
      jakiś chwyt?? Albo za bardzo gestykulował, gdy chciał dogadać się z kotem??
      • kiks4 Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 08:11
        Dobrusia_to_ja napisała:

> Może chciał jakiegoś faceta pocałować w rękę
        ---------
        Tak- Twoje przypuszczenie jest bardzo prawdopodobne. Ponadto- jak widać to na
        wielu filmach- Pan Premier zwykł był dźwigać ręce całowanej osoby wysoko do do
        ust ( tak gdzies na 145 cm od ziemi). Jak trafił na wyjatkowo ciężka męska ręke-
        to wszystko mogło sie zdarzyć
    • Gość: Marec Re: Premier Kaczyński złamał rękę IP: 80.53.176.* 29.01.07, 08:44
      Po prostu był pijany. Zdarza się. Zresztą to i tak wina Platformy.
      • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 22:51
        a nawet gdyby, TO CO??
        Nie wolnoi mu raz na jakiś czas w prywatnym czasie??

Były prezydent chorował " na goleń" nawet nad grobami katyńskimi
        • m-dyskretna Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 23:11
          Sugerujesz, ze "wypiwszy jedno piwo"*^ szedl na msze?

*autor J.K
          ^ stezenie alkoholu po tym piwie, to 0,75 promila
          • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 23:14
            Nic nie sugeruję, tak samo jak "nic co ludzkie, nie jest mi obce'
            Tak samo, jak drobna dawka alkoholu od czasu do czasu (byle przerwy nie były zbyt krótkie) jest całkiem ludzka i normalna.
            • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 23:15
              oczywiście alkohol w czasie prywatnym i bez "dwóch gazów"
              • drhuckenbush Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 00:04
                Ale z pewnoscia Jarko nie poszedlby do kosciola na lekkim rauszu.
                • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 00:45
                  ??? skąd ta wiadomość??
                  • drhuckenbush Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 00:54
                    No napisales, ze kazdy moze sie napic. A na onecie byl jakis artykul w ktorym
                    pisali, ze premier przewrocil sie w drodze do kosciola.
                    • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:13
                      ??
                      Pytałem skąd wiesz, że Jarek nie poszedłby do kościoła, po "jednym głębszym".

A niby jaki to grzech??
                      • dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:15
                        pan.nikt napisał:

> ??
                        > Pytałem skąd wiesz, że Jarek nie poszedłby do kościoła, po "jednym głębszym".
                        >
                        > A niby jaki to grzech??

No właśnie. Jeśli pójdzie na własnych nogach, a nie pojedzie rowerem, to
                        wszystko w porządku.
                        • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:16
                          jak to miło Dobrusiu zgodzić się z Tobą
                      • drhuckenbush Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:24
                        Grzech to nie jest - ale jest troche nieladne. Jak idziesz na bankiet, to
                        przychodzisz pijany, czy dopiero na miejscu dajesz czadu?
                        • dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:26
                          drhuckenbush napisał:

> Grzech to nie jest - ale jest troche nieladne. Jak idziesz na bankiet, to
                          > przychodzisz pijany, czy dopiero na miejscu dajesz czadu?

Pijanych nie znoszę ani przed, ani w trakcie, ani po:(!
                          • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:29
                            przed czym i po czym??
                            uhhahahahhahaah
                            • dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:30
                              pan.nikt napisał:

> przed czym i po czym??
                              > uhhahahahhahaah

No, przecież pisał o imprezie:))
                              • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:35
                                aaaaaaaaaaaaaaaaa, Ok już się zamknę, bo znów podpadnę..

• dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:36
                                  pan.nikt napisał:

> aaaaaaaaaaaaaaaaa, Ok już się zamknę, bo znów podpadnę..

;)
                                  • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:37
                                    :):):)
                                    • dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 31.01.07, 00:37
                                      O tej imprezie pisałam całkiem poważnie. Jaka to przyjemność wracać do domu z
                                      pijanym partnerem?? Może jeszcze wyciągać go na własnych plecach??
                                      • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 02.02.07, 01:27
                                        uhaha, ja ostatnio wracałe z facetem (nie partnerem) niue tylko na wskoś pijanym, ale jeszcze naćpanym "ekstazą"

Rezczywiście średnia przyjemność.
                                        Całą nic utrzymując, że ekstazy jest do niczdgo, bo "NIE DZIAŁA" rano się zdziwił, kiedy poprosiłem o 2 fuciaki za taxi (taksi nie jest tu wbrew pozorom drogie)

Był przekonany, że wrócił na nogach. (w sumie zapłącił bez szemrania)

Ale przyznam bez bicia, mam na takich zaćpanych "klientyów" sposób.

Jaki??
                                        Krótko, bez dyskusji za "mordę".
                                        I tak było. Wsiadaj do taryfy, bo jak nie, to w pys.." i KONIEC DYSKUSJI.
                                        Najczęściej to działa.

(ps usprawiedliwię się, że nie było to piecie bez sensu, ale "parapetówa"
                        • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 01:29
                          no wybacz, ale w kościele czadu nie daję.
                          I pewnie Kaczka też nie
        • Gość: ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę IP: *.ae.poznan.pl 06.02.07, 14:59
          ale poza tym miał klasę.
          • kiks4 Co tam panie.nikt mówią o nas? 06.02.07, 17:47
            Panie.nikt- ciekaw jestem, jak media angielskie przedstawiają meandry polskiej
            polityki- o ile w ogóle omawiają taka pipidówę jak Polska?
            Czy zauważyli dymisję Sikorskiego- bo mam nadzieję że odróżniają Władysława od
            Radosława choc oba imiona dla nich mogą być podobne?
            A jaka tam u Was jest pogoda, skoro my mamy angielska zimę?
            Pozdrowienia z kraju
    • v.i.k.k.a co za pech;( 29.01.07, 08:50
      a ten jego kot jest czarny?;)
      • tipsiara Re: co za pech;( 29.01.07, 09:15
        v.i.k.k.a napisała:
        > a ten jego kot jest czarny?;)

dla takich jak my,to Pan Alik ;)
    • drhuckenbush Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 09:09
      Nie rozumiem, jak mozna zionac taka nienawiscia do czlowieka, jak Wy.
      Facet zlamal sobie reke, a Wy sie z tego cieszycie. Elektoratowi PO gratulujemy
      dojrzalosci, poziomu i wyczucia.
      • v.i.k.k.a Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 09:18
        Ja sie nie ciesze, ja tylko zastanawiam sie, co moglo byc przyczyna takiego
        stanu rzeczy;)
        • tipsiara Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 09:19
          v.i.k.k.a napisała:

> Ja sie nie ciesze, ja tylko zastanawiam sie, co moglo byc przyczyna takiego
          > stanu rzeczy;)

cooo?stanu????czyli jednak zamach stanu!!!!!!!!!!
          • v.i.k.k.a Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 09:20
            O niee, teraz bedzie, ze to ja zamierzam zamach stanu zrobic;)
      • dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 14:31
        drhuckenbush napisał:

> Nie rozumiem, jak mozna zionac taka nienawiscia do czlowieka, jak Wy.
        > Facet zlamal sobie reke, a Wy sie z tego cieszycie. Elektoratowi PO gratulujemy
        > dojrzalosci, poziomu i wyczucia.

Chyba niektórym przydałyby się lekcje czytania ze zrozumieniem. W którym z
        postów ukryta jest jakakolwiek nienawiść do panów K.?? Robimy sobie żarty, a Ty
        wprowadzasz do dyskusji jakieś obce wyrazy:/
        • drhuckenbush Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 15:20
          Zarty z tego, ze ktos sie polamal. Zajebiscie.
          Pytanie: jak ktos z Waszej rodziny ma jakies (mniejsze lub wieksze) klopoty
          zdrowotne, uwazacie to za powod do zartow???
          • m-dyskretna Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 15:54
            Juz odpowiadam na Twoje pytanie. Jesienia zeszlego roku mialam zlamana noge i
            przez ladnych pare tygodni kustykalam "zagipsowana". Osoba, ktora najbardziej z
            tego zartowala bylam ja, moi znajomi tez komentowali moja piekna gipsowa
            skarpetke (a nawet kolanowke). Sposob w jaki udalo mi sie zlamac noge tez :)))
          • dobrusia_to_ja Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 18:10
            drhuckenbush napisał:

> Zarty z tego, ze ktos sie polamal. Zajebiscie.

A żebyś wiedział. Złamana ręka to nie tragedia. Gdyby pan K. był małym
            dzieckiem, można byłoby mu współczuć, ale nim nie jest. Sama miałam nie jeden
            raz do czynienia z gipsem. Raz to była ręka, dwa razy noga: prawa i lewa. Ze
            złamaną nogą, tak jak M, chodziłam przez kilka tygodni do szkoły. To były czasy
            licealne. Wówczas nie było lekkiego usztywnienia z żywicy, więc naprawdę miałam
            co dźwigać i nie sprawiało mi to żadnego problemu. Żartowaliśmy z tego nie raz,
            tym bardziej, że zjechałam wówczas z mokrych, drewnianych schodów nad przejazdem
            kolejowym na Dębcu, prosto pod nogi jakiegoś bruneta:))
            • pan.nikt Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 22:55
              I słusznie. Z tego trzeba się śmiać.
              Sam trzy razy paradowałem z ręką w gipsie (dwa razy za młodu i raz w dorosłości).
              I co było robic??
              Jedynie żartować.
              Swoją drogą, mając prawą rekę gipsie, bez problemu jeździłem samochodem. I tylko mnie osrzegali przed policją (cholera wie, czy wolno).

Jestem przekonany, że sam Kaczka też się śmieje, a że niektórym wszystko się kojarzy??
              Ich pech
          • tipsiara Re: Premier Kaczyński złamał rękę 30.01.07, 11:28
            kaczyński ten i tamtem,nigdy nie byli,nie są i nie będą moją rodziną,chyba że
            chodzi o rodzinę radia ma ryja....ale nie,tamte dziwadła też nie ode mnie :P
      • energy52 Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 19:03
        drhuckenbush napisał:

> Nie rozumiem, jak mozna zionac taka nienawiscia do czlowieka, jak Wy.

Ja też nie rozumiem. Masz namiary na Wujka Dobrą Rade? Tylko on nam to wyjaśni!

> Facet zlamal sobie reke, a Wy sie z tego cieszycie.

No właśnie! Jakieś Wykształciuchy lub, co gorsza, przedstawiciele Układu wylali
        ślizgawkę na trasie przemarszu mości nam panującego a ludzie sobie żarty robią!

Elektoratowi PO gratulujemy
        > dojrzalosci, poziomu i wyczucia.

To pewnie ten Dziadu co miał spieprzać lub Małpa w czerwonym!
    • tipsiara Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 09:14
      jakie są szanse że w wyniku upadku na kończynę,wstrząs spowodował zmiany w mózgu
      i od teraz premier bedzie normalny?
      • v.i.k.k.a Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 09:19
        Nikle, bo piatej klepki nadal brak;)
      • Gość: annmar Re: Premier Kaczyński złamał rękę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:47
        na co liczysz ??? nie w tym przypadku! oby nie były zmiany na gorsze!!! :-(((
    • Gość: keczup Re: Premier Kaczyński złamał rękę IP: 217.153.53.* 29.01.07, 09:45
      Jeżeli był to chodnik układany z płyt lub pozbruku - to znaczy, że należy do
      układu i powinien go przetropić Ziobro.
      Jeżeli to była alejka asfaltowa lub żwirowa - kruszywo mogło być przywiezione ze
      WSI, co powinien zlustrować Macierewicz.
      Jeżeli było to na stopniu schodów - to mogła być platforma. Na pewno dziadek
      Tuska nie posypał tych schodów piaskiem - znaczy się spisek łże-elit.

Taki Kaczyński to ma fajne, barwne życie.
    • lucyferciu No i tym sposobem ... 29.01.07, 09:52
      ... udowodnił,że grawitacja działa TYLKO w dół;)
      • Gość: kiks4 brak ewolucji sie mści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:53
        To wina Giertycha- chyba w chwili upadku Pan Premier nie wykonał odpowiedniej
        ewolucji- bo przeciez ewolucja nie istnieje- jak przekonuje wicepremier. A pan
        Alik potrafi wykonac ewolucję spadania na cztery łapy ( przepraszam- nóżki)bo
        nie słucha vice.
    • Gość: tyż z drobiu Re: Premier Kaczyński złamał rękę IP: *.icpnet.pl 29.01.07, 18:20
      ...no się połamało--ale ja w kwestii formalnej ,..
      Połamało się -SKRZYDEŁKO czy NÓŻKA-?????
      Bo to nie jest już takie oczywiste,
      u drobiu inaczej ,u ludzi inaczej?!?
      • kein_engel Re: Premier Kaczyński złamał rękę 29.01.07, 19:59
        szkoda, ze sobie czego innego nie zlamal ... :P
        • Gość: kiks4 Premier Kaczyński złamał lewą rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:16
          Jedna ze stacji telewizyjnych właśnie podała, że w ten sposób Pan Premier
          rozprawił się z lewicą
    • Gość: marteniczka Re: Premier Kaczyński złamał rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 19:32
      aż dziwne że dwóch nie złamał...
      • kiks4 Re: Premier Kaczyński złamał rękę 09.02.07, 09:02
        Wczoraj w TVN podano, ze Premier złamał ręke nie na dziedzińcu, jak powszechnie
        sądzono tylko już wewnątrz Pałacu Namiestnikowskiego.
        Więc ogrzewanie chodnika nie zmniejszy zagrożenia w przyszłości. Pewnym
        rozwiązaniem mogłaby być pancerna lektyka.
        A drugą gorszą wiadomośc z Pałacu przynosi dzisiejszy Onet:
        wiadomosci.onet.pl/1482463,11,item.html
        Córka Prezydenta rozchodzi się z zaslubionym legalnie mężem i chce się związać z
        synem działacza SLD.
        Jak ona może coś takiego rodzicom zrobić???
        • tipsiara Re: Premier Kaczyński złamał rękę 09.02.07, 09:16
          temat o córce zdecydowanie zasługuje na osobny wątek!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka