Dodaj do ulubionych

firma ROsolski to dno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:08
ostrzegam wszystkich przed dzialalnoscia firmy architektoniczno- budowlanej
ROSOLSKI.Najbardziej profesjonalne ma niesttety tylko katalogi, reszta to DNO
poczawszy od projektu, obslugi poprzez wykonawstwo inwestycji!!! ostrzegam
innych ktorzy podpisuja umowe z ta firma !!! zastanowcie sie sto razy zanim
stracicie zdrowie i pieniadze z powodu niedorobek, nierobstwa i TOTALNEGO
olewania klienta ktory slono placi.
Obserwuj wątek
    • Gość: zana Re: firma ROsolski to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:16
      tak sluszalam tez cos o tym, ze starsznie potarktowali moich znajomych.To chyba
      taki wzorcowy przyklad pieknej elewacji ze strasznym syfem wewnatrz i bufonada
      ze strony gospodarza.Moich znajomych strasznie przekrecili, nie tyle finansowo
      co przez Rosloskich wpadli w straszne tarapaty. Podbno przeniesli tez swoja
      siedzibe.....dziwne.....
    • Gość: guerra Re: firma ROsolski to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:46
      kolejny zawistny sąsiad???
      • Gość: zana Re: firma ROsolski to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:54
        zawistny? sasiad?! guerra nie udzielaj sie prosze z takimi debilnymi haselkami
        jesli nie masz nic do powiedzenia. A jesli masz to wnos cos do dyskusji bo
        jalowa ta twoja wypowiedz.AAAA moze ty jestes od Rosolskiego?:)
        • Gość: gosc Re: firma ROsolski to dno IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 17:15
          czy ja wiem czy jałowa...

Nawrzucałeś coś na jakąś firmę, twoja wypowiedź jest pełna chaosu i w zasadzie nie wiadomo o co chodzi. Mówienie, że ktoś jest zły i tyle mnie osobiście zupełnie nie przekonuje. Jeżeli ta firma coś Ci spartoliła i chcesz nas przed nią ostrzec to opowiedz o tym.

Póki co dla mnie również jesteś zawistnym sądziadem.
          • Gość: zana Re: firma ROsolski to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:42
            poki co dla mnie jestes bezsensownym dziadem:).Sasiadem kogo lub czego pytam sie
            gosciu?:) Czy Ty umiesz czytać? masz zdolnosc percepcji tego co czytasz?! ghdzie
            znalazłes tutaj zawisc do sasiada? wszak autor tekstu ostrzega jako klient o ile
            sie domyslam bo nijak nie moge sie doszukac logicznego wytlumaczenia skad w tym
            Twoim pustym łbie zrodziła sie myśl o zawisci sasiedzkiej?!!!! jestem tyle
            zdumiony co zupelnie nie zaskoczony kiedy wytłumacze sobie iz ow GOSC to wlasnie
            słynny Rosolski lub jego najemni pracownicy.Ta sama klasa, ten sam styl. O
            firmie Rosolskiego, ktora przyprawila o klopoty moich znajomych slyszalam juz z
            wielu zrodel ze jest filma tyle mega droga co nierzetelna a przy tym jej
            wlasciciel to mega bufon ktory pozjadal wszystkie rozumy.Jednakze polemika z
            toba uwlacza mi bo wnosze ze masz jakies kompleksy sasiedzkie albo co gorsza
            dreczy cie mania przesladowcza i we wszystkim upatrujesz tego czego sam
            doswiadczasz.Kazdy ma prawo do opinii na tym forum, na co pozwoli sobie autor
            ostrzegajac ludzi w takiej formie, ja napisalam co wiem od znajomych jak ich
            Rosolski wyROsolowal i podzielilam sie refleksja. Co twoja mania przesladowcza
            wnosi do tego watku poza belkotem o sasiadach i zawisci? pytam sie czego ma ta
            zawisc dotyczyc z mej strony dziadu?:)
            • Gość: gosc Re: firma ROsolski to dno IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 20:02

:D

Szczerze wspolczuje temu rosolskiemu za to ze ma takich klientow. A moze Ty nam opowiesz o swojej (albo znajomych lub sasiada:)) historii zwiazanej z ta frima ?, bo poki co to postow w tym watku przybywa a my nie wiemy co sie stalo i za co mamy nie lubic te firme.

Jestem pewien, ze historia ktora nam opowiesz jest ciekawa.
              • Gość: zana Re: firma ROsolski to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:31
                po pierwsze nie byalam, nie jestem i na pewno nie bede klientka tak marnej
                firmy jak Rosolski, secundo jak widze nadal nie opuscila Ciesasiedzka mania
                przesladowcza:) tercio z relacji moich znajomych ktorzy zostali zwodzeni i
                oszukani przez ta marniutka firme z szefem bucem i megalomanem , wnioskuje ,że
                owym bucem mozesz byc TY, a w najgorszym wypadku jegi najemnym, internetowym
                żołdakiem jesli wiesz o czym pisze oszolomie:). zauwazylamze masz ogromne
                trudnosci ze zrozumieniem tekstu pisanego. Byc moze bylabym sklonna do opisania
                przykrej historii moich znajomych gdyby nie fakt ze cokolwiek bym nie napisala
                ty wyskoczysz ze swoja schizofrenia sasiedzka.Doprawdy wspolczuje Twoim
                sasiadom........jakimz to chorym czlowiekiem musisz byc ze w zwyklym poscie
                doszukujesz sie sasiedzkiej zawisci.Nadal nie odpowiedziales mi na pyatnia na
                jakiej podstawie wwysuwasz takie wnioski. Czyzby jacys sasiedzi tak bardzo
                skrzywdzili cie w dziecinstwie ze tak bardzo wplynelo to na Twoja psyche?:)
                Uwazaj bo pewnego dnia otworzysz lodowke a tam ukaze ci sie zawisc sasiedzka!!!!
                hehehehehehe. Zaloze sie ze nie bede musiala opisywac perypetii osob ktore
                zwiazaly sie umowami z firma Rosolski bo wkrotce znajdzie sie ich tutaj o wiele
                wiecej. Natomiast o historii moich znajomych bedziesz mogl wkrotce przeczytac w
                fachowej , branzowej prasie bo ile wiem postanowili nie odpuscic nieuczciwym ,
                chamskim praktykom firmy ROSOLSKI.a nakoniec mala dygresja.....polecic Ci moge
                dobrego lekarza ktory cie wyleczy z kompleksu sasiedzkiego:) czyzby mieli
                ladniejszy dom od Twojej norki szczurze?
                • Gość: gosc Re: firma ROsolski to dno IP: *.icpnet.pl 03.02.07, 14:42
                  :)

no ale wciaz nie wiemy za co mamy nie lubic rosolskiego
      • Gość: mikomax Re: firma ROsolski to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:57
        kolejny debilny post guerry:), zreszta jak widzę nie tylko w tym wątku
    • Gość: Queen Victoria Re: firma ROsolski to dno IP: 86.41.186.* 03.02.07, 19:45
      Na wydziale architektury,wsrod studentow Rosolski tez ma opinie buca i
      megalomana...w dodatku robiacego coś na kształt pseudoangielskiej
      architektury...
      Porażka architektoniczna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka