sceptyk31 08.02.07, 21:16 Ale macie dobrze, a u mnie szaro i jesiennie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Przyszła zima i trochę potrzyma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:27 Niestety śnieg leży tylko na dachach samochodów.Temperatura okołozerowa.A to oznacza,że jesteśmy bliżej Europy niż Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESTAD Przyszła zima i trochę potrzyma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:45 NIE WIERZE SYNOPTYKOM BO MOWILI RANO ZE W LONDYNIE JEST +7 STOPNI I OPADY DESZCZU A BYLO TYLE SNIEGU ZE NIE SZLO ISC A CO DOPIERO JECHAC I JAK TU WIERZYC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techno-log Przyszła zima i trochę potrzyma IP: *.171.65.147.crowley.pl 09.02.07, 07:28 Prasa jak zwykle łże, a może pani magister Wesołowska. Awaria sygnalizacji na skrzyżowaniu Królowej Jadwigi i Strzeleckiej (Drogi Dębińskiej trwa już trzeci dzień (od środy). Dla lubiących adrenalinę polecam przzejazd na wprost Strzelecka Droga Dębińska - trzeci świat i wolna amerykanka. W środę rano na dodatek wykoleił się tramwaj. Wczoraj po ósmej stał podobno niebieski. Dzisiaj oszukałem, skręciłem w Karmelicką i nie postałem sobie na Garbarach. Czyżby cała prasa mieszkała na północy Poznania. A Bajer (to ten od tzw. inżynierii ruchu w ZDM z Wesołowską (papuga czyli rzecznik prasowy ZDM) niech się przejedą na wprost ze cztery razy to może się obudzą i naprawią. A na razie Dobranoc i Wyborczej i ZDMowi. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dandrea Przyszła zima i trochę potrzyma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:38 Usunięcie awarii sygnalizacji na skrzyżowaniu ulic Krolowej Jadwigi z Drogą Dębińską to bzdura. Od kilku dni w godzinach porannych nie działa tam sygnalizacja, co powoduje poważne utrudnienia dla kierowców chcących pokonać to skrzyżowanie, ale co ciekawe popołudniu jest włączona. Dziś podczas oczekiwania na możliwość przejazdu (o godz. 6.34) nieoczekiwanie sygnalizacja została włączona. To skrzyżowanie jest jednym z bardziej ruchliwych w Poznaniu, a pokonanie go (przejazd z ulicy Garbary w Drogę Dębińską) bez działającej sygnalizacji i przy złych warunkach pogodowych stwarza poważne zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś