Dodaj do ulubionych

Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary!

IP: *.icpnet.pl 21.04.03, 10:40
Powinien dostac za to w morde. Co to w ogole za moda?? W jakim karaju my
zyjemy?? Juz widze afera jak ktos odwazylby sie wystapic w koszulce ze
swastyka lub przyszedl w takiej do szkoly. Ale wystapcie w koszulce z tym
smieciem Che G lub STalinem to wszystko bedzie ok. To jest wlsanie Polska.
Obserwuj wątek
    • Gość: pro Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 10:48
      fr - masz całkowitą rację!!!!!!!!!!!!!!! Też mnie wq...a to, że w tym kraju
      komunizm jest tolerowanwany choć był gorszy od faszyzmu! Ludzie w koszulkach z
      Che albo z napisem CCCP powinni być tak samo piętnowani jak ktoś kto ma na
      koszulce sfastykę albo gębę Mussoliniego!
      • Gość: katschy Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.03, 11:30
        nie macie większych problemów?
        • Gość: . Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.03, 16:16
          A ja mam koszulke z lysina Lukaszenki
          • Gość: Leon A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 16:30
            A ja mam koszulke ze Stalinem, i co mi zrobicie barany:)))
            • Gość: glupiLeon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.icpnet.pl 21.04.03, 17:08
              Gość portalu: Leon napisał(a):

> A ja mam koszulke ze Stalinem, i co mi zrobicie barany:)))

Nie moja wina ze jestes kretynem. Jestes dla mnie smieciem takim samym jak
              ktos w koszulce z Hitlerem. Pozdrow swoja matke.
              • blackout.9491 Neofaszyści podnoszą głowę !!! 21.04.03, 17:29
                No to kurwy trzeba będzie z wami zrobic porzadek !
                Sramy na Hitlera i Mussoliniego + resztę faszytowskich kurew (np. z Młodzieży
                Weszpolskiej lub NOP-u)!
                • Gość: WEb Koszulka ze Stalinem Tobie nie przeszkadza?? IP: *.icpnet.pl 24.04.03, 16:21
                  blackout.9491 napisał:

> No to kurwy trzeba będzie z wami zrobic porzadek !
                  > Sramy na Hitlera i Mussoliniego + resztę faszytowskich kurew (np. z
                  Młodzieży
                  > Weszpolskiej lub NOP-u)!

Rozumiem ze koszulka ze Stalinem Tobie nie przeszkadza?? Sram na faszystow tak
                  samo jak na lewakow ,dlugowlosych pacyfistow i zwolennikow sierpa i mlota.
              • Gość: Leon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 19:52
                Gość portalu: glupiLeon napisał(a):

> Gość portalu: Leon napisał(a):
                >
                > > A ja mam koszulke ze Stalinem, i co mi zrobicie barany:)))
                >
                >
                > Nie moja wina ze jestes kretynem. Jestes dla mnie smieciem takim samym jak
                > ktos w koszulce z Hitlerem. Pozdrow swoja matke.

Bla, bla bla... może jakieś argumenty?? Tylko epitetami umiesz rzucać?
                • Gość: glupiLeon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.icpnet.pl 21.04.03, 23:22

> Gość portalu: glupiLeon napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Leon napisał(a):
                  > >
                  > > > A ja mam koszulke ze Stalinem, i co mi zrobicie barany:)))
                  > >
                  > >
                  > > Nie moja wina ze jestes kretynem. Jestes dla mnie smieciem takim samym jak
                  >
                  > > ktos w koszulce z Hitlerem. Pozdrow swoja matke.
                  >
                  > Bla, bla bla... może jakieś argumenty?? Tylko epitetami umiesz rzucać?

Moze bys tak poznal historie tego pana co nosisz na koszulce?? Jesli to Ciebie
                  nie przekonuje to jestes kretynem.
                  • Gość: Leon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 13:28
                    Doskonale znam jego historie, a koszulke nosze dla jaj, zeby takie buraki jak
                    ty sie bulwersowały. I mozecie mi naskoczyć:)
                    • Gość: Sergio Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.man.poznan.pl 22.04.03, 13:39

> Doskonale znam jego historie, a koszulke nosze dla jaj, zeby takie buraki jak
                      > ty sie bulwersowały. I mozecie mi naskoczyć:)

a to z kolei świadczy, że sam jesteś burakiem bez godności; dla mnie możesz
                      nosić na swoim bezmózgim łbie nawet beret po jakimś Kubańczyku;
                      możesz także, oczywiście dla jaj, zastrzelić się pistoletem Fidela Castro a
                      wówczas my "buraki" będziemy ci mogli "naskoczyć";
                      ale komu się będzie chciało?
                      • Gość: Leon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 13:51
                        Ojojoj, ale inteligent sie odezwal:))) Mozecie mnie pocalować w tyłek prawicowe
                        oszolomki! Tylko nie dostan zawalu z nerwow! Skoro mamy demokracje moge nosic
                        stalina, a jak wam sie nie podoba to wasz problem:)
                        • Gość: Sergio Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.man.poznan.pl 22.04.03, 14:12

> Ojojoj, ale inteligent sie odezwal:))) Mozecie mnie pocalować w tyłek
                          prawicowe
                          >
                          > oszolomki! Tylko nie dostan zawalu z nerwow! Skoro mamy demokracje moge nosic
                          > stalina, a jak wam sie nie podoba to wasz problem:)

niestety od żadnego z nich nie dostaniesz autografu, bo to idole z
                          przebrzmiałej epoki; a całować ciebie po tyłku nie będę, bo na pieszczoty
                          trzeba sobie zasłużyć; że skorzystam ze słów użytych w filmie "sławiącym"
                          pewien nieprawicowy ustrój
                          • Gość: sigi Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 03:38
                            Gość portalu: Sergio napisał(a):

> Gość portalu: Leon napisał(a):
                            >
                            > > Ojojoj, ale inteligent sie odezwal:))) Mozecie mnie pocalować w tyłek
                            > prawicowe
                            > >
                            > > oszolomki! Tylko nie dostan zawalu z nerwow! Skoro mamy demokracje moge no
                            > sic
                            > > stalina, a jak wam sie nie podoba to wasz problem:)
                            >
                            > niestety od żadnego z nich nie dostaniesz autografu, bo to idole z
                            > przebrzmiałej epoki; a całować ciebie po tyłku nie będę, bo na pieszczoty
                            > trzeba sobie zasłużyć; że skorzystam ze słów użytych w filmie "sławiącym"
                            > pewien nieprawicowy ustrój

Z tym debilem Leonem szkoda czasu na dyskusje-zobacz co ta kanalia wypisala o
                            niepelnosprawnych,dla ktorych nie ma liceum w Poznaniu.
                            Bardzo bym chcial byc na Malcie i na Combayu Sekundo-wiesz kiedy to jest?
                            • Gość: Sergio do sigi IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.04.03, 08:28
                              będę się dowiadywał, z jakim wyprzedzeniem musisz to wiedzieć? jak się dowiem
                              co i jak dam ci znać, jak będzie trzeba będę szukał biletów, bo lepsze występy
                              są już płatne

pozdrawiam
                              • Gość: sigi Re: do sigi IP: *.11.15.univie.teleweb.at 26.04.03, 11:34
                                Gość portalu: Sergio napisał(a):

> będę się dowiadywał, z jakim wyprzedzeniem musisz to wiedzieć? jak się dowiem
                                > co i jak dam ci znać, jak będzie trzeba będę szukał biletów, bo lepsze
                                występy
                                > są już płatne
                                >
                                > pozdrawiam

No chlopie,tos mnie zaskoczyl,ale za wszystko-juz za sam pomysl-wielkie
                                dzieki.Mysle ze miesiac by wystarczyl,nie byloby to na dlugo(3-4 dni gora musza
                                starczec) ale czeka mnie rozmowa z szefem,ktorego mam o.k ale on ciagle
                                zestresowany w robocie,to go musze przy spokojnej chwili upolowac jeszcze
                                raz:dzieki,danke,spasiba,gracie,gracias,merci,origato,obrigado,thanks..........
                        • Gość: glupiLeon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.icpnet.pl 22.04.03, 23:36

> Ojojoj, ale inteligent sie odezwal:))) Mozecie mnie pocalować w tyłek
                          prawicowe
                          >
                          > oszolomki! Tylko nie dostan zawalu z nerwow! Skoro mamy demokracje moge
                          nosic
                          > stalina, a jak wam sie nie podoba to wasz problem:)

Wole byc nawet prawicowym oszolomkiem niz nosic zbrodniarza na koszulce,
                          zbrodniarza ktory mordowal naszych rodakow. Nie podoba mi sie i to moze
                          oznaczac ze jak Cie spotkam ze bedziesz mial problem. Ciekawe jakbym nosil
                          koszulke z morderca Twoich bliskich... Tez bys wklejal te :)))
                          Do zobaczanie na miescie w demokratycznym ustroju. Skoro kazdy robi to co mu
                          sie podoba (tak pojmujesz demokracje) to zobaczysz co kto bedzie mial wiekszy
                          problem...
                          • Gość: Leon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 12:20
                            1. Wiesz co to jest groźba karalna? Właśnie popełniłeś przestępstwo:)
                            2. Skoro chcesz bić osoby o innych poglądach to niczym sie nie różnisz od
                            Stalina, czy Hitlera. Tylko tyle, ze nie masz władzy! Gdybys ja mial to pewnie
                            tez bys rozprawil sie z ludzmi o "zlych" pogladach. Jestes wiec hipokryta!
                            3. Myślę, że ewentualne starcie ze mną mogłoby się dla Ciebie bardzo zle
                            skonczyc:)))
                            • Gość: glupiLeon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.icpnet.pl 23.04.03, 23:55

> 1. Wiesz co to jest groźba karalna? Właśnie popełniłeś przestępstwo:)
                              > 2. Skoro chcesz bić osoby o innych poglądach to niczym sie nie różnisz od
                              > Stalina, czy Hitlera. Tylko tyle, ze nie masz władzy! Gdybys ja mial to
                              pewnie
                              > tez bys rozprawil sie z ludzmi o "zlych" pogladach. Jestes wiec hipokryta!
                              > 3. Myślę, że ewentualne starcie ze mną mogłoby się dla Ciebie bardzo zle
                              > skonczyc:)))

A koszulka z morderca Twoich bliskich?? Tez bys wklejal te :)))
                              • Gość: Leon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 01:10
                                Tak, tez bym wklejal te :))) I nic Ci do tego!
                                • Gość: glupiLeon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.icpnet.pl 24.04.03, 09:37

> Tak, tez bym wklejal te :))) I nic Ci do tego!

Jestes chory psychicznie:)) ale do tego to faktycznie nic nie mam.
                                  • Gość: Leon Re: A ja chodze w koszulce ze Stalinem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:26
                                    A ty jestes glupi!
    • anka9009 Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! 22.04.03, 10:46
      biorąc pod uwagę stosunek liczby osób, które mają koszulkę z Che do liczby
      osób, które wiedza, kim on był...
      ludzie naprawdę sobie nie zdaja sprawy co oznacza noszenie takich koszulek.
      • Gość: remulak Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:01
        anka9009 napisała:

> ludzie naprawdę sobie nie zdaja sprawy co oznacza
        noszenie takich koszulek.

A co Twoim zdaniem oznacza?
        • Gość: Sergio Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.04.03, 20:51
          Gość portalu: remulak napisał(a):

> > ludzie naprawdę sobie nie zdaja sprawy co oznacza
          > noszenie takich koszulek.
          >
          > A co Twoim zdaniem oznacza?

samo noszenie nic, kwestia tylko jak kto to noszenie uzasadni;
          a to juz zupełnie inna sprawa :)
        • anka9009 Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! 24.04.03, 20:22
          Gość portalu: remulak napisał(a):

> anka9009 napisała:
          >
          >
          > > ludzie naprawdę sobie nie zdaja sprawy co oznacza
          > noszenie takich koszulek.
          >
          > A co Twoim zdaniem oznacza?

niektórzy wyrażaja siebie przez ubiór. jak ktos popiera che to nosi z nim
          koszulke. zawsze sie tk zaczna. zreszta w Poznaniu to bym sie martwila
          noefaszystami.
    • Gość: Pozhoga A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: 212.244.204.* 22.04.03, 17:07
      Pytam poważnie,

Pzdr
      • Gość: Ścierwo Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 21:47
        Gość portalu: Pozhoga napisał(a):

> Pytam poważnie,
        >

taki smutny chałturnik w tvn
        włącz se tv w weekend
        • wesoly3 Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? 23.04.03, 01:57
          o ile wiem w polsce symbole totalitaryzmu sa zakazane
          a wiec takiego z koszulka Che mozna spokojnie ukarac (pewnie grzywna)
          • Gość: Leon Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 12:16
            A dlaczego koszulka Che ma niby być symbolem totalitaryzmu? Puknij się facet!
            • Gość: katschy Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.03, 23:42
              koszulkę z podobizną Che można nosić z kilku powodów:
              albo dlatego że jest to modne (90% przypadków, zapewne również ten nieszczęsny
              aktorzyna)
              albo jako manifest komunistycznych poglądów
              albo można się doszukiwać jeszcze innej symboliki. dla mnie np. Che to przykład
              idealisty, gościa który wierzył w to co robi i nie znosił kompromisów. nie wiem
              czy wiecie, ale po rewolcie na Kubie Ernesto został ministrem gospodarki i
              szefem Narodowego Banku Kuby. miał ciepłą posadkę na lata. i co? wyjechał do
              Afryki szkolić swoje odziały. interesowało go tylko jedno - nieść "dobrą
              rewolucyjną nowinę". dziś jestesmy mądrzejsi o paredziesiąt lat i wiemy że
              komunizm to totalny niewypał, ale wtedy nie było to takie oczywiste ;) jednym
              słowem był on zupełnym przeciwieństwem "karierowicza" Castro. do dziś starsi
              Kubańczycy wzdychają: "ach, gdyby żył Che...".
              nie porównujcie go więc do Stalina, bo to zupełnie inna bajka
              a Szwedes pewnie chciał po prostu założyć coś czerwonego...;)
              pzdr
              • Gość: sigi Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: *.11.15.univie.teleweb.at 24.04.03, 01:10
                Gość portalu: katschy napisał(a):

> koszulkę z podobizną Che można nosić z kilku powodów:
                > albo dlatego że jest to modne (90% przypadków, zapewne również ten
                nieszczęsny
                > aktorzyna)
                > albo jako manifest komunistycznych poglądów
                > albo można się doszukiwać jeszcze innej symboliki. dla mnie np. Che to
                przykład
                >
                > idealisty, gościa który wierzył w to co robi i nie znosił kompromisów. nie
                wiem
                >
                > czy wiecie, ale po rewolcie na Kubie Ernesto został ministrem gospodarki i
                > szefem Narodowego Banku Kuby. miał ciepłą posadkę na lata. i co? wyjechał do
                > Afryki szkolić swoje odziały. interesowało go tylko jedno - nieść "dobrą
                > rewolucyjną nowinę". dziś jestesmy mądrzejsi o paredziesiąt lat i wiemy że
                > komunizm to totalny niewypał, ale wtedy nie było to takie oczywiste ;) jednym
                > słowem był on zupełnym przeciwieństwem "karierowicza" Castro. do dziś starsi
                > Kubańczycy wzdychają: "ach, gdyby żył Che...".
                > nie porównujcie go więc do Stalina, bo to zupełnie inna bajka
                > a Szwedes pewnie chciał po prostu założyć coś czerwonego...;)
                > pzdr
                Serwus Ze wszystkim masz racje,tylko ze Che byl ministrem gospodarki 2 lata i
                wtym czasie ja---rozlozyl i Fidel go wylal karzac robic to,co najlepiej umial-
                walczyc. 2 lata temu bylem na Kubie i specjalnie tych wzdychan za Che nie
                slyszalem- no,ale nie znam hiszpanskiego.Z drugiej strony kubanczycy nie
                wywarli na mnie wrazenia zagnebionych brakiem kapitalizmu-rozmawialem na
                trzezwo i po pijaku,wiec zakladem ze za 2-gim razem byli wyluzowani i
                szczerzy.Jeden z nich ktory mowil super po czesku opowiadal o 70% analfabetow
                pzed 59 rokiem,o panoszeniu sie mafii(Al Capone zalozyl swoj bank w Hawanie
                wmiejsce najstarszego uniwersytetu kubanskiego) o juncie wojskowej ostatniego
                prezydenta-Batisty-mamrmurowe schody w jego palcu mialy kosztowac 4 mln.$-
                niedaleko miasta Cienfuegos.Ten Kubanczyk nie sprawial wrazenia ideologicznego
                oszoloma,fanatyka rewolucyjnego czy szpicla.Bieda jest tam spora,zacofanie-
                szczegolnie tchnologiczne wielkie ale dla kazdego przecietnego Polaka o zgrozo-
                ludzie sa zadowoleni,przyjazni,zyczliwi.Nie maja najmniejszych kompleksow w
                stosunku do turystow,a tam byli i Niemcy i Francuzi i Austriacy,paru US
                Amerykanow,Chinczycy-caly swiat a Kubanczycy byli w obejsciu z goscmi i z soba
                nawzajem naturalni i leccy jak ich klimat- zawsze glosni Niemcy przycichali i
                slupieli widzac ludzi z 3-ciego swiata tak nieskrepowanych,swobodnych a zarazem
                bez uprzedzen,uprzejmych uprzejmoscia od urodzenia a nie po 1$.Jak zagladam na
                polskie forum to zadaje sobie pytanie:jak oni mogli sie tak cieszyc swoim
                zyciem? No i a-propos t-shirtu z Che: nie macie innych problemow?
                • Gość: katschy Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 10:10
                  Gość portalu: sigi napisał(a):

> Serwus Ze wszystkim masz racje,tylko ze Che byl ministrem gospodarki 2 lata
                  i
                  >
                  > wtym czasie ja---rozlozyl i Fidel go wylal karzac robic to,co najlepiej umial-
                  > walczyc.

z tego co wiem to Che sam zrezygnował, zostawiając nawet list pożegnalny w
                  którym zrzeka się swojego stanowiska - ale mogę się mylić. nie zmienia to
                  faktu, że był tylko żołnierzem i zupełnie nie czuł się w roli dygnitarza, ojca
                  narodu, polityka po prostu. to co odróżnia go od tej całej zbrodniczej bandy to
                  to, że nie walczył dlatego, żeby zdobyć władzę (i później ją utrzymać za
                  wszelką cenę), on chciał pomagać ludziom - a że nie wiedział za bardzo jak, to
                  już inna sprawa.
                  pzdr

• Gość: sigi Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: *.11.15.univie.teleweb.at 25.04.03, 16:44
                    Gość portalu: katschy napisał(a):

> Gość portalu: sigi napisał(a):
                    >
                    > > Serwus Ze wszystkim masz racje,tylko ze Che byl ministrem gospodarki 2 l
                    > ata
                    > i
                    > >
                    > > wtym czasie ja---rozlozyl i Fidel go wylal karzac robic to,co najlepiej um
                    > ial-
                    > > walczyc.
                    >
                    > z tego co wiem to Che sam zrezygnował, zostawiając nawet list pożegnalny w
                    > którym zrzeka się swojego stanowiska - ale mogę się mylić. nie zmienia to
                    > faktu, że był tylko żołnierzem i zupełnie nie czuł się w roli dygnitarza,
                    ojca
                    > narodu, polityka po prostu. to co odróżnia go od tej całej zbrodniczej bandy
                    to
                    >
                    > to, że nie walczył dlatego, żeby zdobyć władzę (i później ją utrzymać za
                    > wszelką cenę), on chciał pomagać ludziom - a że nie wiedział za bardzo jak,
                    to
                    > już inna sprawa.
                    > pzdr
                    >
                    Ja osobiscie mysle ze Che najlepiej by pomagal ludziom gdyby zostal caly czas
                    doktorem medycyny albo ministrem zdrowia. O gospodarce nie mial pojecia-
                    Kubanczycy mi mowili a ze byl rewolucjonista to walczyl dalej. Wielkiej mody tu
                    na koszulki Che nie ma,ale wszystkie sieci odzierzowe w tym roku cos od niego
                    maja. Nikt tu nie robi z tego afery,nie sieka po oczach oburzeniem,nie rzuca
                    miesem,nie wyzywa od bezmozgow-przewaznie cos jaskrawego czy rzucajacego sie w
                    oczy maja mlodzi a ingerowac w ich styl bycia tutaj nie ma nikt zamiaru
            • wesoly3 Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? 23.04.03, 23:57

> A dlaczego koszulka Che ma niby być symbolem totalitaryzmu? Puknij się facet!

sam sie puknij pizdzielcu - wiesz kim byl Che ???
              • Gość: Leon Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 01:06
                Ja wiem, ale ty chyba nie do końca...
                • wilym do rozsadnych 24.04.03, 09:18
                  Hitler, Lenin, Stalin, Mussolini to zbrodniarze! Castro, Che Guevara, Galtieri,
                  Husajn, Kadafi i wielu jeszcze innych kacykow to ludzie, ktorzy swiadomie
                  podazaja ich tropem: Castro jest nie mniejszym lotrem niz Lenin, Che Guevara to
                  ten sam typ bandyty, tyle ze skloconego z wierchuszka, kazdy kto gloryfikuje
                  tych parchow w najlepszym przypadku zasluguje na kontynuowanie zywota w takich
                  przybytkach wiecznej szczesliwosci jak Kuba, Korea Polnocna czy Wietnam.
                  Dlaczego panowie lewicowi obroncy wolnosci nie protestujecie kiedy Castro
                  rozprawia sie z opozycja, rozsztreliwuje ludzi (po pokazowych 15 minutowcy
                  procesach), ktorcyh przewinieniem byla chce ucieczki z jego raju? Gdzie wasza
                  lewicowa wrazliwosc wy HIPOKRYCI!!!???
                  Wszystkich rozsadnie myslacych zapraszam do dyskusji:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=5730326
                  Tak gwoli scislowsci, nie jestem czlonkiem NOP, MW i innych gadzinowych
                  stowarzyszen, ktore stanowia tylko i wylacznie prawicowa mutacje waszego
                  pacyfistyczno-lewackiego nowotwora.
                  • Gość: Leon Stek bzdur!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:27
                    Masz zerowe pojęcie o Che i o Ameryce Łacińskiej w ogóle!
                • inkhata Re: A kto to jest Piotr Szwedes ? 25.04.03, 01:07
                  to chyba ty jednak do konca nie wiesz
                  skoro uwazasz ze noszenie jego koszulki jest OK
                  wiesz co on porabial jak byl ministrem na kubie ?
    • Gość: agp Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! IP: *.crowley.pl 24.04.03, 09:43
      a niech sobie bedzie. a jak anna mucha w rozmowach w toku miala bluzke z
      jezusem ukrzyzowanym to nikt nic nie mowil.
      • inkhata Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! 25.04.03, 01:10
        a jezus byl dyktatorem
        systemu totalitarnego ???

puknij ty sie w ten dekiel
        zanim cos napiszesz
        • wilym Re: Piotr Szwedes w koszulce Che Guveary! 25.04.03, 09:04
          No wlasnie, dzwine pomieszanie pojec. Dla mnie jest oczywiste, ze castro, Che
          Guevara i reszta tej zgrai to zwykli bandyci.
          A koledze, ktory zarzuca mi brak znajomosci realiow Ameryki lacinskiej
          chcialbym tylko powiedziec, ze czerwone jest zawsze wredne: nie wazne w Polsce,
          Korei, na Kubie, w Nikaragui, etc. Bandzior pozostanie bandziorem-przekonali
          sie o tym boliwijscy chlopi, ktorym Che tak dopiekl, ze sami go wydali
          Amerykanom.
          • Gość: Leon Kościół gorszy niż Stalin!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 10:40
            Kościół katolicki ma na sumieniu więcej ludzi niż Stalin i Hitler razem
            wzięci!! A jego symbole jakoś nikogo nie oburzaja!!!
            • wilym bredzisz 25.04.03, 14:58
              brak ci argumentow buraku?
              • Gość: Leon Prawda w oczy kole, oszołomie??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 21:04
                • Gość: glupiLeon Re: Prawda w oczy kole, oszołomie??? IP: *.icpnet.pl 26.04.03, 13:52
                  Prwada jest taka ze tych co widze w tej koszulce to....dopisz sobie sam Leonie
                  i do zobaczenia na miescie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka