striepo 15.02.07, 19:45 bo to trudno sie w centrali podpiac.... nasz klient nasz pan to se panie podzwonie od ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brynk nie wierzcie TP SA i TELE2 Oboje złodzieje ! 15.02.07, 21:30 Szczególną uwagę zwracam na TELE 2 . W tej firmie do perfekcji opracowali oszukiwanie klienta, patrz pakiet "60 min. darmowe" Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti w trakcie wnikliwej werywikacji w yjdzie g..... 16.02.07, 00:03 jak zawsze zresztą, bo jakie szanse ma klient? fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent pomylkowe podlaczenie IP: *.man.poznan.pl 16.02.07, 08:56 Do mojego numeru domowego TPSA monter podłączył przez pomyłkę sąsiada! Sąsiad dwa tygodnie u nich interweniował, że nie można się do niego dodzwonić. Przez dwa tygodnie wydzwaniał też z mojego numeru! W czasie tych dwóch tygodni raz dzwoniąc do domu z komórki zdziwiłem się, że telefon odebrała inna kobieta! Błędne przyłącze wyszło przez przypadek gdy jednocześnie odebraliśmy połączenie wieczorem. Oczywiście TPESA naprawiła je następnego dnia i oto co najlepsze: - usterka według tepsy trwałą od jej zgłoszenia i tylko za 1 dzień dostałem zniżkę za wadliwe łącze a nie za 2 tygodnie !! - przeanalizowałem biling i wysłałem do tepsy reklamacje za połączenia sąsiada (połączenia były z godzin kiedy u nas nikogo nie było w domu) - tepsa mnie prawie olała - bo uwzględniła z 20% kwoty o którą wnosiłem Jak na nieszczęście Netia też mnie olała bo stwierdziła, że nie ma technicznych możliwości aby mnie podłączyć - sąsiedzi są podłączenie a monterzy powiedzieli że możliwości techniczne są - konsultant z Neti wyznał, że aktualnie centrala w wawie nie wykłada pieniędzy na podłączanie indywidualnych! No taką mamy konkurencję w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Gdańska Tajemnicza historia billingów abonenta TP SA IP: *.ipartners.pl 16.02.07, 11:23 TP SA jest monopolistą , ale już nie długo. Sytuacja z dopisywaniem do rachunku połączeń nie realizowanych przez abonenta jest nagminna . TP SA pali głupa. Osobiście miałem sytuację tzw przekierowań połączeń nie mioch podczas bytności w internecie . Musimy pamiętać ,że to obowiązkiem TP SA jest zabezpieczenie bezpieczeństwa połączeń. To jest orzeczenie Urzędu Nadzoru . Należy po prostu nie płacić i nie obawiać się aroganckij firmy jaką jest TP SA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx to tak nie mogło wyglądać, a tak jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:01 pani rzecznik tpsa!!!! oszukujecie wszędzie gdzie to tylko możliwe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabity w butelke Re: Tajemnicza historia billingów abonenta TP SA IP: *.chemd.amu.edu.pl 16.02.07, 15:53 Ja wg Orange (wówczas idea) rozmawiałem 15 minut z radio-taxi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś