nieudacznick 22.03.07, 15:15 znacie jakies sprawdzone godne polecenia miejsca i sposoby? niestety nie mam giwery. wiec wchodzi w gre jakis skok albo pociag. wieszac sie nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igo.xp Re: miejsce na samobojstwo 22.03.07, 17:17 Można by tak jeszcze wziąść kredyt w Bre Banku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re: miejsce na samobojstwo IP: *.devs.futuro.pl 22.03.07, 19:01 dobry sposob jest pokazany w 3-ej czesci 'szklanej pulapki' na poczatku. pozdrawiam. --------------------- www.wakinglifemovie.com Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: miejsce na samobojstwo 22.03.07, 19:42 możesz włączyc tv gdy któraś z kaczek bedzie swoje mądrości wygłaszać,moze to nie samobójstwo ale molestowanie psychiczne i wzrokowe masz zagwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: miejsce na samobojstwo 22.03.07, 21:31 nieudacznick napisał: > znacie jakies sprawdzone godne polecenia miejsca i sposoby? Oczywiście, już siedem razy sprawdzałem. Zawsze skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Skocz z wewnątrz Okrąglaka palancie IP: *.izacom.pl 23.03.07, 00:35 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Skocz z wewnątrz Okrąglaka palancie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:55 przyjdz do mnie na obiad - moja zona cie wykonczy - kompletnie nie umie gotowac - ewentualnie mozemy sie wymienic zonami - gwarantuje ze cie wykonczy ta moja baba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murarz Re: Skocz z wewnątrz Okrąglaka palancie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:58 po ch... chcesz sie zabijac? tyle fajnych babek na miescie lazi :-) a moze chodzi o kaczory? nie pekaj - przezylismy 3 zabory przezyjemy dwa kaczory :-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
igo.xp Tusk jest skuteczniejszy. 23.03.07, 07:35 Wystarczy posłuchać 10 sekund wywiadu z Nim by pęknać ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczup Re: Tusk jest skuteczniejszy. IP: 217.153.53.* 23.03.07, 09:31 Orędzia mniej ważnego Kaczyńskiego są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 nie zamartwiaj się-zawsze jest ktoś. kto ma gorzej 23.03.07, 10:27 Oto morał z jednej z bajek Andersena, zając chciał popełnić samobójstwo, bo miał dość życia w którym musi się bać wszystkich, przed wszystkimi uciekać. I z takim zamiarem poszedł nad rzekę sie utopić ale spod nóg wyskoczyła mu żaba i w panice zaczęła uciekać przed zającem. Przekonał się wówczas kłapouch, ze zawsze jest ktoś, kto ma gorzej i to mu poprawiło nastrój tak bardzo, że nabrał ochoty do życia i żył długo i szczęśliwie. Pomyśl więc, że były marszałek Sejmu, były minister, były Premier Józef O. na własne życzenie narobił sobie takiego gnoju, jakiego nikt przed nim nie narobił i długo po nim nie narobi. No i co- lepiej już Ci??? Odpowiedz Link Zgłoś