Gość: kagra IP: *.icpnet.pl 18.05.03, 17:51 Masz coś na temat modeli;anglosaski nadreński japoński i amerykański? Potrzebuję a nie mogę w internecie znaleźć. Bedę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B ??? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 20:55 Gość portalu: kagra napisał(a): > Masz coś na temat modeli;anglosaski > nadreński > japoński i amerykański? > Potrzebuję a nie mogę w internecie znaleźć. > Bedę wdzięczna. ??? możesz sprecyzować.... Jedyny model anglosaski jaki mi przychodzi do głowy to ten związany z rynkiem finansowym, ale chyba nie oto ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagra Re: ??? IP: *.icpnet.pl 18.05.03, 22:11 ;-)dokładnie ,chodzi mi o modele gospodarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B linki IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 12:58 Gość portalu: kagra napisał(a): > Masz coś na temat modeli;anglosaski > nadreński > japoński i amerykański? > Potrzebuję a nie mogę w internecie znaleźć. > Bedę wdzięczna. www.janc.pl/jaworski.htm www.most.org.pl/pipermail/neoeconomicus/2003-February/000580.html www.kadry.info.pl/artykuly/4560.htm Odpowiedz Link Zgłoś