selden2 09.02.07, 22:47 Panowie ! wyciagajcie wnioski ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 09.02.07, 22:51 To harpia nie kobieta,po członkach do celu idzie ciekawe kiedy ją zamkną? Oczywiście piszę o Anecie K:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 10.02.07, 08:47 Nie zamkną pani Anety K., bo nie mają podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 10.02.07, 08:59 rozmowy_kontrolowane napisała: > Nie zamkną pani Anety K., bo nie mają podstaw. A powinni,czerpanie korzysci majątkowych i politycznych z nierządu usiłowanie zabójstwa,ale to jest najgorsze: zachwiała moją wiarą w polityków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 09.02.07, 23:05 selden2 napisał: > Panowie ! wyciagajcie wnioski ! raczej co innego wyciągajcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 09.02.07, 23:08 huann napisał: > raczej co innego wyciągajcie :P Hehehehe,piękne zakończenie tego wątku:-) Lepiej huann'a nie spotkać na swej drodze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 09.02.07, 23:47 Aneta, kobieta przebiegła i sprytna, jest w stanie w razie potrzeby znaleźć Wasze drugie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 09.02.07, 23:56 Ani dur ani szlag od tego nie grozi, ale inne choroby i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lepiej chowajcie... 09.02.07, 23:57 i owszem, tylko proszę nie męcz kota ! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Lepiej chowajcie... 09.02.07, 23:56 Ktoś z ambony pewnie powie,że starczy być wstrzemięźliwym :) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:10 To fakt, znane są przypadki, że starcy nie zawsze byli wstrzemięźliwi i na dobre im to nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:21 ..im może nie, ale Zuzannie chyba nie zaszkodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:23 Zuzanna lubi wszak tylko jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:28 Brzuch czasami też... P.S. Zawsze musisz mieć ostatnie słowo? I miałeś przestać kręcić. Bo jak nie, to... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:31 ...już się skarciłem, ale błagam, tylko nie kOTem ! Jak to mam nie kręcić? Czeka mnie straszna proba ! Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:36 A może wolisz ... hiszpańską inkwizycję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:40 A może chociaż hiszpańską bródkę u ... hiszpańskich inkwizytorów?!? Będzie strasznie, mogą się nawet posunąć do użycia wygodnego fotela! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:44 taka hiszpańska bródka to mucha nie siada! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:45 no dobra, ostatecznie zgodzę się na Iron Maiden jeśli bedzie dostaecznie ostra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:50 Iron Maiden podobno chwilowo wyszła za mąż i nie wiadomo kiedy wróci (poza tym podobno już nie jest maiden) Dobra, to będzie ... hiszpańska inkwizycja, ale tylko z poduszkami i łaskotaniem piórkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:53 Hiszpańska Inkwizycja? Tak nazywa się ta pieszczocha? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 00:58 Ha! Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Moja główna metoda to zaskoczenie. Zaskoczenie i strach. To dwie metody. Strach, zaskoczenie i bezwzględna skuteczność - trzy metody. Strach, zaskoczenie, bezwzględna skuteczność i niemalże fanatyczne oddanie internetowi. Cztery.. Nie! Wśród moich metod... Może napiszę jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 01:05 Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Wśród moich metod metod są tak różne elementy jak strach, zaskoczenie, bezwzględna skuteczność i niemalże fanatyczne oddanie internetowi oraz piękny czerwony mundurek! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 01:11 Wie, wiem, ale czemu zaraz oddawać się Internetowi, kto zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 01:17 Przecież było, że niemalże... Prawie i niemalże robią dużą różnicę :P Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 01:29 Uważam, ale głównie na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 13:04 breblebrox napisała: > Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Wśród moich metod metod są tak różne elementy jak strach, zaskoczenie, bezwzględna skuteczność i niemalże fanatyczne oddanie internetowi oraz piękny czerwony mundurek! biorę na sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 13:23 Bierz, bierz, tantiemę będziesz i tak musiała zapłacić :P Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: już zapłaciłam. biletem na Rysia :P 10.02.07, 13:39 Myślałam, że zrobiłaś to w ramach podrywu! Czuję się wykorzystana... Skopiowało Ci się nawet "...metod metod..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota to nieporozumienie 10.02.07, 14:16 nie jesteś w moim typie. wzrost jeszcze ujdzie, ale musiałabyś zarost zapuścić i głos nieco pogrubić. (metod metod, bo ważne rzeczy dwa razy :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 13:09 breblebrox napisała:oraz piękny czerwony mundurek! Też mnie to zastanawia,komunistka albo strażak;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Lepiej chowajcie... 10.02.07, 13:23 Albo Hiszpańska Ikwizytorka www.modrzew.stopklatka.pl/grafika/s15/fotog15d.jpg A w politykę proszę mnie nie mieszać: jestem całkowicie niepoprawna politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
los_chlopakoss Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 10.02.07, 12:23 kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,78526,1169626.html Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 10.02.07, 12:57 Od razu fatalna? Może troche awaryjna, ale żeby fatalna od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: co potrafi kobieta (Aneta) ! 10.02.07, 13:31 Mnie wyszło,ze nadaję się na meżatkę i żadna ze mnie fatale... co za wstyd.... lav Odpowiedz Link Zgłoś
longeta No to masz pecha lav:-))) 10.02.07, 13:40 Ale zboczyliśmy z tematu,taka myśl mnie naszła że Aneta K po raz pierwszy w historii Polski umiejętnie połączyła najstarszy zawód świata z polityką. Ten fakt woła o pomstę,ja rozumiem że dobry polityk lokalny to: -łga jak z nut -jest sprzedajną mendą -obiecuje i się wycofuje -prowadzi politykę pro-rodzinną(dosłownie) ale żeby na dupie wejść do sejmiku,hymm nie przypominam sobie takiego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: No to masz pecha lav:-))) 10.02.07, 22:12 pal sześć na czym,ale żeby się tym chwalic i jeszcze zgrywać ofiarę?Przeciez jej się ten mandat należy samo przez się :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka metro-Polka? 10.02.07, 13:34 www.boutique.com.pl/tekst_archiwum.php?id=38 a może? www.galeriametro.pl/albo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=644&w=36548611 Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: metro-Polka? 10.02.07, 19:00 Jak nie patrzeć Aneta K. to matka trojga dzieci, która jest przy nich. A gdzie są ich ojcowie ? Jej mąż, ojciec dwojga pierwszych dzieci? Nie płaci alimentów. Trzeci tatuś unika ojcostwa jak ognia, pomaga mu w tym cała partia S. Można nie być wielbicielką tej pani, ale trzeba jej przyznać, że dzieci nie opuściła, w odróżnieniu od ich nieodpowiedzialnych ojców, którzy zdezerterowali. Nawet jako upadła kobieta Aneta K.wypada szlachetniej od otaczających ją mężczyzn. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: metro-Polka? 10.02.07, 22:13 A tu akurat przyznam Ci rację... tylko jaki ona daje im przykład? lav Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: metro-Polka? 11.02.07, 07:35 A jaki ich ojcowie dają im przykład? Aneta daje im przykład jak sobie poradzić, żeby było im dać co jeść. Jak by się cichutko popłakała w kącie, pozwoliła dzieciom przymierać głodem i nie zrobiła żadnej aferty, to by było lepiej? Ona się zachowuje adekwatnie do czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: metro-Polka? 11.02.07, 07:52 news21 napisała: Ona się zachowuje adekwatnie do > czasów. Najlepiej postaw jej pomnik Wzorowej Matki Polki:-))) I "leć" po autograf i nauki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: metro-Polka? 11.02.07, 12:42 Rzeczywiście,świetny przykład...najlepsza praca dla kobiety to burdel... lav Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: metro-Polka? 13.02.07, 21:50 Dała przykład, dlatego, że zrobiła aferę. Znam osoby prywatne które są po jej stronie, gotowe udzielić jej wsparcia materialnego po pierwsze dlatego, że jest w trudnych warunkach materialnych, po drugie na honoraria dla adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś