23.04.07, 22:15
Troszkę opadły już emocje po wyborze Polski i Ukrainy na organizatorów Euro
2012. Sądzicie, że cokolwiek w naszej okolicy się zmieni w związku z imprezą?
Ja osobiście liczę na porządną drogę do Poznania no i może wraz z nowymi
hotelami pojawią się jakieś ciekawe knajpki.
Co o tym wszystkim sądzicie?
Obserwuj wątek
    • kormoran7 Re: EURO 2012 25.04.07, 15:20
      Euro, Euro, Euro w Polsce . Ile razy sobie o tym pomyśle to zawsze się jakoś
      podnoszę na duchu. Euforia niesamowita ale trzeba zejść na ziemie i realnie
      pomyśleć co zrobić by i ci wszyscy obcokrajowcy którzy przyjadą do Poznania a
      co za tym idzie wstąpią do naszego miasteczka wyjechali stad pełni wrażeń.
      Jeśli chodzi o Środę to przede wszystkim myślę ze jakiś nowy hotelik powstanie.
      W końcu gdzieś tych ludzi będzie trzeba pomieścić. Pytanie tylko gdzie by miał
      powstać taki hotel bo ja jakoś nie widzę nigdzie dobrego miejsca. Macie jakieś
      propozycje w tej kwestii. No i mam nadzieje ze w wyniku Euro zostanie szybciej
      podjęta decyzja o tym że katowicka ma się remontować nie tylko do Kórnika ale i
      dalej. Plany chyba były ze od Kórnika miała być remontowana w 2011 ale teraz to
      chyba już ta data jest nie na miejscu. No i na pewno do tego czasu będzie
      trzeba już zacząć modernizować nasz rynek . Planów było co niemiara wiec było z
      czego wybierać. Trzeba stanąć ponad podziałami i wybrać wreszcie najlepszy.
      Żeby do 2012 rynek powalał z nóg swym pięknem. Dobrze by było żeby w Środzie
      odbyła się jakaś publiczna debata na temat Euro na której glos zabrałaby władza
      i ludzie związani z regionem bo jakoś nic nie słychać na ten temat. Nie
      oszukujmy się ze nas nie dotknie Euro. Dotknie na pewno i mam nadzieje ze
      władza tez już doszła do takich wniosków bo inaczej będzie kicha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka