niunia_75 24.04.07, 14:53 ZBIERAM OPINIE O DR MACIEJEWSKIEJ Z POLNEJ, WARTO DO NIEJ CHODZIĆ? JAKIE DOŚWIADCZENIA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurawina100 Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 25.04.07, 10:34 Mogę o niej napisać tylko tyle że jest bardzo szybka, jak robiła mi usg w szpitalu na Polnej to nie nadążałam za nią, sprawdzała wszystkie narządy dziecka i płeć, w tym pośpiechu nie wiem czy czegoś źle nie sprawdziła i czy np płeć dobrze odczytała.Jeszcze takiego szybkiego usg nie miałam, a to moja druga ciaża. Rozmawiałam też z dwoma dziewczynami które są jej pacjentkami na 3 Maja i również narzekały na pośpiech, wizyty trwają ok 5 min. Ceny też dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
zonkastonka Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 26.04.07, 10:00 Nie jestem pacjentką tej Pani, ale od kilku osób słyszałam o niej złe opinie. Znam osobiście jedną dziewczynę, która straciła dziecko w 36 tyg. przez niedopatrzenie tej lekarki. I wiem, że ma przed oczyma przede wszystkim pieniądze (wizyta trwa 5 minut bo im więcej wizyt tym więcej kasy), na pewno nie dobro pacjentki. Z daleka. Pozdrawiam, Stonka Odpowiedz Link Zgłoś
zurawina100 Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 26.04.07, 10:30 no a ja teraz mam schize ze wszystko źle posprawdzała na usg połówkowym:(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
zonkastonka Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ - nie chciałam 26.04.07, 13:57 Zurawina! Nie chciałam Cie wystraszyć! Nie miej schizy, bo dziecko to czuje. A najlepiej pozbyć się schizy przez pójście na USG do innego lekarza, ale niekoniecznie zaraz, dzisiaj :) Głowa do góry :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewold Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 27.04.07, 22:17 bylam jej pacjentka przez kilka lat. jakies 7lat temu krazyly b. dobre opinie o niej ale to sie chyba zmienilo z tego co widze... zmienilam lekarza po tym jak stracilam dziecko w 23 tc. Maciejewska nie zauwazyla wczesniej nic niepokojacego. W kazdym badz razie dopiero jak trafilam do innego lekarza to zobaczylam jak powinnym wygladac i ile powinny trwac wizyty u lekarza ( szczegolnie w czasie ciazy). Z perspektywy czasu wiem ze niektore moje przypadlosci ciazowe ktore ona uznawala za norme - norma nie byly.... a przestalam do niej chodzic definitywnie jak uznala ze zadne badania po stracie tak poznej ciazy nie sa konieczne...zreszta przyznaje, ze tak powiedzialo po niej jeszcze 2 innych lekarzy. Dopiero trzeci zlecil mi mase badan i okazalo sie ze slusznie. Jesli jeszcze nie zaczelas do niej chodzic to radze poszukac innego lekarza. Jest wielu dobrych specjalistow ktorzy poswieca ci wiecej niz 5 minut swojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ririki Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 21.05.07, 23:28 Ja trafiłam do dr Maciejewskiej jakieś pół roku temu. Być może rzeczywiście jest szybka (moje wizyty też dłużej niż 10 minut nie trwają), ale jest również konkretna! Przez prawie półtora roku staramy się z mężem o dziecko. Maciejewska od razu wzięła mnie na badania, comiesięczny monitoring, tabletki (w przeciwieństwie do mojego poprzedniego gina, który praktycznie nic nie zrobił)... Moim zdaniem jest dobra! Na każde moje pytanie cierpliwie odpowiada... Teraz łykam CLO i każdego miesiąca mam nadzieję na dzidzię! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_75 Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 23.05.07, 22:20 ririki!!!życzę powodzenia i trzymam kciuki!!!!!ja tez długo się starałam teraz mam 4 miesięczna dzidzie którą kocham nad zycie:)a o Maciejewskiej zbieram opinie dla kumpeli która ne ma kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 08.06.07, 10:27 jest bardzo szybka i raczej nie kojarzy pacjentów. Mnie dopiero zaczęła poznawać pod koniec ciąży, jak miałam non stop wizyty.Wcześniej chodziłam do niej 2-3 lata.Niestety krążą o niej raczej negatywne opinie z racji na jej pośpiech.Niektóre szczegóły widająj się błache, chociaż nie powinny. Spróbuj poszukać kogoś innego, jeśli chcesz, żeby lekarz dbał o każdy drobiazg.W końcu za to się płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
alaska1 Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 11.06.07, 15:08 Jestem w lekkim szoku po przeczytaniu tych opinii. Jestem pacjentką tej pani już od prawie roku, teraz 23tc i byłam przekonana, że chodzę do jednego z lepszych specjalistów w P-niu! Poleciła mi ją koleżnka, której dr M. prowadziła ciążę - wszystkie jej znajome z pracy chodzą do tej własnie pani doktor - podobno stawia bardzo trafne diagnozy. Teraz kiedy czytam opinie faktycznie mogę przyznać, że przyjmuje dosć szybko, ale myslałam, że raczej tylko mnie, ponieważ zawsze są opóźnienia w oczekiwaniu na swoją wizytę, więc myslałam, że innym poswięca więcej czasu ze względu na koniecznosć... Teraz już sama nie wiem, co mysleć, ale w 23 tc zmieniać lekarza...? Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: DR MACIEJEWSKA Z POLNEJ 11.06.07, 18:27 jeśli nie masz do niej żadnych zastrzeżeń, to nie zmieniaj. chyba, że sama zauważysz coś niepokojącego. Ja zauważyłam i jutro idę na wizytę do innego lekarza: zobaczę, jakie on ma podejście do moich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś