rhubarbe 01.05.07, 16:37 Hej! Znacie może jakiś godny polecenia salon kosmetyczny? Gdzie kosmetyczki wiedzą co robią i jeszcze nie kosztuje zbyt dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ab Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:09 slyszalam, ze na Mickiewicza jest jakis dobry gabinet kosmetyczny, ale jeszcz w nim nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 23:39 "Dernawel" ul.wysogotowska, p.Gosia, tel (61) 89 61 749 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczet Re: dobra kosmetyczka 09.05.07, 22:27 witam, wlasnie wrocilam od najlepszej kosmetyczki, jaka w zyciu spotkalam. jestem dzis po oczyszcz\aniu twarzy i pierwszym zabiegu neodermy. uczciwe podejscie do klienta, mila i fachowa obsluga. oczyszczanie trwalo dwie godziny a nastepne zabiegi godzine. razemtrzy. u innych - kosmetyczki miescicly sie w godzine, a w BACARDI (chyba tak to sie pisze) najwazniejsza jest dokladnosc i szanowanie klienta i jego pieniedzy. salon istenieje juz 10 lat-i sprawnie funkcjonuje na podstawie "opinii". pani Edyta (kosmetyczka) nigdzie sie nie oglasza i reklamuje! Niesamowite prawda? i swiadczy o czyms! ja jestem bardzo zadowolona. BACARDI ul. Idzikowskiego 10 poznan tel 061-847-57-68, czynne codziennie chyba od 12 do 21 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natare Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:16 Narożnik Murawy i Słowiańskiej - pani Ania. Super! Odpowiedz Link Zgłoś