Dodaj do ulubionych

dobra kosmetyczka

01.05.07, 16:37
Hej! Znacie może jakiś godny polecenia salon kosmetyczny? Gdzie kosmetyczki
wiedzą co robią i jeszcze nie kosztuje zbyt dużo?
Obserwuj wątek
    • Gość: ab Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:09
      slyszalam, ze na Mickiewicza jest jakis dobry gabinet kosmetyczny, ale jeszcz w
      nim nie bylam
      • Gość: kaska Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 23:39
        "Dernawel" ul.wysogotowska, p.Gosia, tel (61) 89 61 749
        • gosiaczet Re: dobra kosmetyczka 09.05.07, 22:27
          witam,
          wlasnie wrocilam od najlepszej kosmetyczki, jaka w zyciu spotkalam. jestem dzis
          po oczyszcz\aniu twarzy i pierwszym zabiegu neodermy. uczciwe podejscie do
          klienta, mila i fachowa obsluga. oczyszczanie trwalo dwie godziny a nastepne
          zabiegi godzine. razemtrzy. u innych - kosmetyczki miescicly sie w godzine, a w
          BACARDI (chyba tak to sie pisze) najwazniejsza jest dokladnosc i szanowanie
          klienta i jego pieniedzy. salon istenieje juz 10 lat-i sprawnie funkcjonuje na
          podstawie "opinii". pani Edyta (kosmetyczka) nigdzie sie nie oglasza i
          reklamuje! Niesamowite prawda? i swiadczy o czyms! ja jestem bardzo zadowolona.
          BACARDI ul. Idzikowskiego 10 poznan tel 061-847-57-68, czynne codziennie chyba
          od 12 do 21
          pozdrawiam
          • gosiaczet Re: dobra kosmetyczka 09.05.07, 22:28
            ups
            BAKARDI
            • Gość: natare Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 20:16
              Narożnik Murawy i Słowiańskiej - pani Ania. Super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka