renepoznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 19:06 Dziekuję. Także życzę przyjemnosci. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 19:20 zapowiada się miło i słonecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 19:26 i dobrych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 19:47 Dziękuję. Nie byłabym sobą, gdybym nie zapytała: - Co chcesz w zamian??:/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 20:19 Nic Rybka :) Jestem całkowicie bezinteresowny :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 20:51 yahoo_poznan napisał: > Nic Rybka :) Jestem całkowicie bezinteresowny :) Na Twoim miejscu Dobrusiu to bym mu zbytnio nie wierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 21:15 Dlaczego? Ja sobie wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 21:32 Zdradzę Wam w sekrecie, że umieściłem życzenia podobnej treści na wszystkich forach regionalnych. Efekty możecie zobaczyć sami :) Tylko ciiii... To tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 22:55 yahoo_poznan napisał: > Dlaczego? Ja sobie wierzę :) Skoro Ty sobie wierzysz, to niech będzie, że ja Tobie również;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 22:57 renepoznan napisał: > Na Twoim miejscu Dobrusiu to bym mu zbytnio nie wierzył. Przecież wiesz, że jestem łatwowierna:( Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 09.05.07, 23:04 Łatwowierna, ale nie naiwna... mam nadzieję :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) 10.05.07, 23:15 yahoo_poznan napisał: > Łatwowierna, ale nie naiwna... mam nadzieję :) Ja również:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 10.05.07, 23:17 To w takim razie bez zmian: Miłej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 10.05.07, 23:19 yahoo_poznan napisał: > To w takim razie bez zmian: > Miłej nocy :) Co jest? Przecież wieczór dopiero się zaczyna? O kurdę. To dzisiaj dopiero czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 10.05.07, 23:31 Rene mój drogi, to tak na później :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curious cat BTW to prawda yahoo, że organizujesz waść... IP: *.icpnet.pl 30.05.07, 13:17 ...jakowyś festival ? miasta.gazeta.pl/poznan/1,36000,4187185.html Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Vikka 10.05.07, 00:08 VIKKA przyłącz się do dyskusji "Opinie o Polkach", w temacie: "Bierne zachęcanie do seksu" Jeśli masz ochotę oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob701 Re: Miłego wieczoru :) :) :) 10.05.07, 07:01 a ja zycze ci dobrego dnia (pisze to rano) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 10.05.07, 08:48 Przyłączam się do zyczeń dobrogo dnia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 10.05.07, 18:16 Teraz to pozostaje tylko ponownie wszystkim życzyć miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob701 Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 10.05.07, 19:37 lucyfercia napisała: > Teraz to pozostaje tylko ponownie wszystkim życzyć miłego wieczoru :) no i wieczorem zycze spokojnej nocy:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 10.05.07, 22:13 yahoo, a co Ty tak na wszystkich forach wszystkim miłego wieczora życzysz? może zamiast tego postawiłbyś nam kolejeczkę w jakiejś fajnej knajpce to od razu wieczór byłby milszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 10.05.07, 22:18 Chętnie, ale fundusze nie pozwalają. :) Poza tym gdybym miał oblecieć całą Polskę (za wyjątkiem Zielonej Góry - tam nikt nie odpowiedział) to życia by nie starczyło :) Dlatego niestety tylko: Miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 10.05.07, 22:19 dziekujemy i nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 11.05.07, 12:35 no to do Szczecina na Tall Ships' Races zapraszamy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: No to miłego popołudnia. 11.05.07, 17:19 Jest godzina 17.18, czyli życzmy sobie dzisiaj miłego bardzo deszczowego chociaż niekoniecznie burzowego popołudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 11.05.07, 22:32 no to do Szczecina na Tall Ships' Races zapraszamy :D:D:D To jakieś regaty? Nie znam angielskiego (ale mi wstyd!) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 12.05.07, 00:35 yahoo_poznan napisał: > To jakieś regaty? Nie znam angielskiego (ale mi wstyd!) A już myślałam, że Ty to... Kurcze!! Pomyliłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 12.05.07, 16:17 A już myślałam, że Ty to... Kurcze!! Pomyliłam się. Kto?! Kto?! Mów prędko! Ps. Bardzo rozczarowana? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 12.05.07, 16:22 yahoo_poznan napisał: > Kto?! Kto?! > Mów prędko! Nie mogę:( Nie czuję się upoważniona. > Ps. Bardzo rozczarowana? Nie:)) Ale jednak się pomyliłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 12.05.07, 16:25 Nie mogę:( Nie czuję się upoważniona. Napiszę Tobie upoważnienie. Od ręki ;) Mów, bo mnie ciekawość zeżre! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 12.05.07, 18:10 yahoo_poznan napisał: > Nie mogę:( Nie czuję się upoważniona. > > Napiszę Tobie upoważnienie. Od ręki ;) > Mów, bo mnie ciekawość zeżre! Naprawdę nie mogę;) On już dawno nie udziela się na forum, ale swego czasu należał do ścisłego grona najinteligentniejszych i najbardziej dowcipnych osób, które pisują tutaj regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 12.05.07, 18:29 ...należał do ścisłego grona najinteligentniejszych i najbardziej dowcipnych osób... Dobrusiu!!!!!!!!!! Pomyśl proszę!!! Jak mogłaś mnie pomylić z kimś takim?!!!!!!!!!!!!!!! To niemożliwe!!!!!!!!!!! ;) Przyznam, że trochę się droczę, ale wynika to z zażenowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 12.05.07, 22:55 yahoo_poznan napisał: > Dobrusiu!!!!!!!!!! > Pomyśl proszę!!! Jak mogłaś mnie pomylić z kimś takim?!!!!!!!!!!!!!!! To > niemożliwe!!!!!!!!!!! ;) No cóż. Nie pozostaje Tobie teraz nic innego, jak tylko się cieszyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 13.05.07, 20:09 No cóż. Nie pozostaje Tobie teraz nic innego, jak tylko się cieszyć;) Cieszę się jak nie wiem co :) :) :) Cały jestem rozedrgany :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 13.05.07, 20:26 yahoo_poznan napisał: > Cieszę się jak nie wiem co :) :) :) > Cały jestem rozedrgany :) He, he. A wiesz z czego sie cieszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) i dnia 14.05.07, 08:32 He, he. A wiesz z czego sie cieszysz? Nie wiem, ale kazali, to się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan No to miłego dnia wszystkim życzę! 14.05.07, 09:21 jw. yahoo_poznan napisał: >> Nie wiem, ale kazali, to się cieszę :) Nie kazali tylko "kazały". Ciekawą taktykę kokietowania kolega stosuje. Ciekaw jestem rezultatu. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: No to miłego dnia wszystkim życzę! 14.05.07, 09:32 Nie kazali tylko "kazały". Ciekawą taktykę kokietowania kolega stosuje. Ciekaw > jestem rezultatu. Kazali, kazali Rene... Tak ma być, przeczytaj jako całość, a zrozumiesz przesłanie :) Nie spodziewam się rezultatu, serio :) RENE! Błagam! Przestań mnie tytułować: "kolega", wal przez "ty", tak będzie przyjemniej się rozmawiało, uwierz. Nie obrażę się Aha. No i uśmiechnij się wreszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: No to miłego dnia wszystkim życzę! 14.05.07, 10:08 yahoo_poznan napisał: > Nie spodziewam się rezultatu, serio :) Tak, tak. Podryw na obojętność też skutkuje :):):):):) Rób tak dalej a zmiekną całkowicie. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: No to miłego dnia wszystkim życzę! 14.05.07, 10:19 Rene proszę Cię ponownie!!! :) Żonę mam i synka, lat ledwie cztery i pół... Nie przystoi mi. :) Rób tak dalej a zmiekną całkowicie. :):):):) Myślisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bob701 Re: Miłego wieczoru :) :) :) 11.05.07, 17:21 zrobiło się tak słodko ze mi sie lukier z ekranu wylewa ale co tam miłego wieczoru :))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 11.05.07, 18:40 Mam zbyt słabą wolę, by zwalczyć w sobie pokusę i się nie dopisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 11.05.07, 22:35 Na forum Radomia założyli wątek "Dzień dobry" - ma już 2500 postów i kontynuacje "Dzień dobry2". Damy radę ich przebić? Miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa miłej nocki... 11.05.07, 23:43 ...poznaniacy ;) Szczecin idzie spać, hehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Dzień dobry 12.05.07, 16:18 A ja właśnie wróciłem z pracy :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: miłej nocki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:14 a ja mam uraz do szczecina wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasiad Obyscie koszmaty mieli. IP: *.icpnet.pl 12.05.07, 23:17 Słodko, że aż brzydzi się czytać. Więc obyście koszmary nocne mieli. Hłe, hłe, hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Obyscie koszmaty mieli. 13.05.07, 16:15 Nie żartuj :) Jeśli żądasz krwi, to obejrzyj wiadomości :) Miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Obyscie koszmaty mieli. 14.05.07, 08:33 Ps. Co to są "koszmaty"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob701 Re: Miłego wieczoru :) :) :) 14.05.07, 11:47 i to by było na tyle................. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 14.05.07, 20:24 Biegnę do ukochanej pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob701 Re: Miłego wieczoru :) :) :) 15.05.07, 13:24 nie kłam ty pracy nie kochasz ale za to praca kocha ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Sympatyczne popołudnie. 15.05.07, 16:21 Wszystkim zyczę spokojnego wtorkowego relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Sympatyczne popołudnie. 15.05.07, 18:06 Jak najbardziej z wzajemnością :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 15.05.07, 18:08 nie kłam ty pracy nie kochasz ale za to praca kocha ciebie To nie praca mnie kocha, tylko moi Światli Dowódcy (bez wzajemności - i z tego powodu mam potężne wyrzuty sumienia) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rozkoszne południe. IP: *.poz.zigzag.pl 16.05.07, 11:31 Jw. Właśnie się obudziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 16:26 A ja wróciłem z pracy. :) :) :) Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:04 yahoo_poznan napisał: > A ja wróciłem z pracy. :) :) :) > Dzień dobry :) A ja dzisiaj dostałam wolne. Dzień dobry:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:07 A ja dzisiaj dostałam wolne. Dzień dobry:)))) Dzień dobry Dobrusiu :) Niektórzy to mają plecy, fiu, fiu... Wolne w środku tygodnia? No, no... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:10 Moje maleństwo zdawało dzisiaj prezentację z polskiego i ktoś musiał podnieść ją na duchu;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:12 Moje maleństwo zdawało dzisiaj prezentację z polskiego i ktoś musiał podnieść j > ą > na duchu;) Ty coś kręcisz Dobrusiu. Jak w wieku dwudziestu kilku lat możesz mieć pociechę, która zdaje maturę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:15 yahoo_poznan napisał: > Ty coś kręcisz Dobrusiu. Jak w wieku dwudziestu kilku lat możesz mieć pociechę, > która zdaje maturę? ;) Nie słyszałeś o dziewięcioletnich matkach??:> Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:16 Nie słyszałeś o dziewięcioletnich matkach??:> Aż mnie zatkało... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:20 yahoo_poznan napisał: > Aż mnie zatkało... ;) Udało mi się!! Brawo Dobrusiu!! A już myślałam, że nikt nie jest w stanie Cię zaskoczyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:30 Udało mi się!! Brawo Dobrusiu!! A już myślałam, że nikt nie jest w stanie Cię > zaskoczyć:)) Dobrusiu... Ja jestem prosty chłop i nie rozumiem tego waszego posthippisowskiego rozpasania ;) Kołderka, gasimy światełko, żona w koszuli nocnej - ja w szlafmycy... Po Bożemu, a nie te wasze nowomodne... Apage Satanas! ;) Dziewięcioletnia Mama - Boże drogi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:21 Choinka!! Sama sobie biję brawo. Coś ze mną jest nie tak...;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:25 Choinka!! Sama sobie biję brawo. Coś ze mną jest nie tak...;) Nie przejmuj się... Ja, na ten przykład gadam sam ze sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:27 yahoo_poznan napisał: > Nie przejmuj się... Ja, na ten przykład gadam sam ze sobą ;) Zauważyłam!! To zapewne przez Ciebie:(( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:31 Zauważyłam!! To zapewne przez Ciebie:(( ;) Bądź dobrej myśli Drogie Dziecko :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:33 yahoo_poznan napisał: > Zauważyłam!! To zapewne przez Ciebie:(( ;) > > Bądź dobrej myśli Drogie Dziecko :) Tak jest, panie doktorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 16.05.07, 17:35 To, że się powtarzam, powtarzam za M-D, a powtarzam się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Rozkoszne południe. 17.05.07, 21:33 yahoo_poznan napisał: > Ty coś kręcisz Dobrusiu. Jak w wieku dwudziestu kilku lat możesz mieć pociechę, > która zdaje maturę? ;) Czyżbyś nie słyszał o tym, że cuda się zdarzają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Rozkoszne południe. 17.05.07, 21:37 renepoznan napisał: > I wieczór też. Zapewnie noc też sie zapowiada rozkosznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 17.05.07, 21:42 Zapewnie noc też sie zapowiada rozkosznie ;) Ale chłodno cóś :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Rozkoszne południe. 17.05.07, 22:23 yahoo_poznan napisał: > Zapewnie noc też sie zapowiada rozkosznie ;) > > Ale chłodno cóś :) Zawsze można napalić w piecu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 16:27 Zawsze można napalić w piecu ;) Jak się ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:06 yahoo_poznan napisał: > Zawsze można napalić w piecu ;) > > Jak się ma ;) Są jeszcze inne źródła energii a poza tym jak to sam napisałeś w innym wątku jesteś ... • Re: Nie chcem ale muszem yahoo_poznan 18.05.07, 16:20 + odpowiedz ... i piękny, przystojny, inteligentny, cudowny, wysportowany i nieprawdopodobnie wręcz skromny ;) Więc napewno coś wymyślisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:10 Więc napewno coś wymyślisz ;) Ogrzewam się ciepłem Żoninego ciałka ;) Mówiłem Tobie, że jestem wybitny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:14 yahoo_poznan napisał: > Więc napewno coś wymyślisz ;) > > Ogrzewam się ciepłem Żoninego ciałka ;) Czyjej żony?????? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:17 Czyjej żony?????? Swojej Rene, ty lubieżniku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:49 yahoo_poznan napisał: > Czyjej żony?????? > > Swojej Rene, ty lubieżniku! :) Ooo. Domyslam się, że zona weszła do pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 21:17 Ooo. Domyslam się, że zona weszła do pokoju. Dopiero teraz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:18 renepoznan napisał: > yahoo_poznan napisał: > > > Więc napewno coś wymyślisz ;) > > > > Ogrzewam się ciepłem Żoninego ciałka ;) > > Czyjej żony?????? Ponoć cudza żona zawsze jest lepsza niż ta własna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:50 lucyfercia napisała: > Ponoć cudza żona zawsze jest lepsza niż ta własna Jasne. W razie "kłopotu" problem ma ktos inny. I często nawet się cieszy:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 21:18 Ponoć cudza żona zawsze jest lepsza niż ta własna ;) A to zależy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 21:58 yahoo_poznan napisał: > Ponoć cudza żona zawsze jest lepsza niż ta własna ;) > > A to zależy... ;) Żona wyszła z pokoju? I odwagi nabrałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 22:24 Żona wyszła z pokoju? I odwagi nabrałeś? :) Ciiiii... Siedzi obok :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 22:26 yahoo_poznan napisał: > Ciiiii... Siedzi obok :) Ciii. Faktycznie. Jeszcze usłyszy. Sza. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 22:29 Ciii. Faktycznie. Jeszcze usłyszy. Sza. Otóż to :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:16 yahoo_poznan napisał: > Mówiłem Tobie, że jestem wybitny ;) No, nie wiem, nie wiem. Jesteś za mało przekonujący. To podejrzane kiedy ktoś opisuje się tylko i wyłącznie w samych superlatywach. Nie masz żadnych wad??? Myślę, że pomoc Rene jako naczelnego inkwizytora staje się niezbędna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:19 No, nie wiem, nie wiem. Jesteś za mało przekonujący. To podejrzane kiedy ktoś > opisuje się tylko i wyłącznie w samych superlatywach. Nie masz żadnych wad??? Oczywiście, że mam! Moją jedyną wadą jest właśnie nadmierna skromność! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:51 yahoo_poznan napisał: > Oczywiście, że mam! Moją jedyną wadą jest właśnie nadmierna skromność! ;) ha, ha, ha,ha,ha,ha, Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 20:34 ha, ha, ha,ha,ha,ha, Co za: ha, ha, ha... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 17:59 yahoo_poznan napisał: > Oczywiście, że mam! Moją jedyną wadą jest właśnie nadmierna skromność! ;) Znowu to samouwielbienie. Może to jakaś choroba, na przykład zaburzenie osobowości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 20:35 Znowu to samouwielbienie. Może to jakaś choroba, na przykład zaburzenie > osobowości ;) Nic z tych rzeczy. Po prostu taki już jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Rozkoszne południe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:46 jednak jesteś pier..dolnięty idź się lecz dupku Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 21:03 jednak jesteś pier..dolnięty idź się lecz dupku Jak nie wiesz o co chodzi, to się nie wtrącaj, poza tym już po bajce, dzieci powinny spać. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Rozkoszne południe. 18.05.07, 21:11 jednak jesteś pier..dolnięty idź się lecz dupku Tak przy okazji, bo widzę, że ciężko Tobie zrozumieć: - żartujemy Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Już?? 16.05.07, 23:19 Jutro o 4.30 pobudka, a jeszcze mam trochę pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Już?? 16.05.07, 23:32 Hmmm... Co takiego robisz, że musisz wstawać w nocy?? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Naprawdę dobranoc :) 16.05.07, 23:35 Nic z tych rzeczy ;) Chodzę do pracy :) Niestety, a może dobrze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Naprawdę dobranoc :) 16.05.07, 23:38 yahoo_poznan napisał: > Nic z tych rzeczy ;) > Chodzę do pracy :) > Niestety, a może dobrze? :) Ależ ja właśnie pytałam o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 16.05.07, 23:39 Ależ ja właśnie pytałam o pracę. Nie mogę powiedzieć na forum czym się zajmuję, bo nie opędził bym się od "wielbicieli" ;) DOBRANOC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Naprawdę dobranoc :) 16.05.07, 23:43 yahoo_poznan napisał: > Ależ ja właśnie pytałam o pracę. > > Nie mogę powiedzieć na forum czym się zajmuję, bo nie opędził bym się od > "wielbicieli" ;) Nie liczyłam na odpowiedź na forum:) Tutaj też nie odpowiedziałabym na takie pytanie. Ale zgaduję. Musisz tak wcześnie wstać, ponieważ trenujesz do wieczornych występów;) > DOBRANOC !!! Nie krzycz tak, bo mnie głowa boli. Ciiiiiiiiiszej;) Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 19:29 Nie krzycz tak, bo mnie głowa boli. Ciiiiiiiiiszej;) Bolała Cię głowa, dlatego, że wpisujesz się w niewłaściwym wątku ;) Musisz tak wcześnie wstać, ponieważ trenujesz do > wieczornych występów;) Całkowicie fałszywy trop, ale zgaduj dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Naprawdę dobranoc :) 16.05.07, 23:46 yahoo_poznan napisał: > Ależ ja właśnie pytałam o pracę. > > Nie mogę powiedzieć na forum czym się zajmuję, bo nie opędził bym się od > "wielbicieli" ;) Toś koleżeństwo zaintrygował. > DOBRANOC !!! Nie krzycz. Dobrusię głowa boli!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Łóżkowa pogoda. 17.05.07, 10:25 Nawet się nie chce nosa z łóżka wysunąć. Niestety ta proza zycia zmusza nas do takich ruchów :( Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Łóżkowa pogoda. 17.05.07, 19:33 Nawet się nie chce nosa z łóżka wysunąć. Niestety ta proza zycia zmusza nas do > takich ruchów :( Bardzo Ci dobrze :) Aha, to miał być przyjazny wątek... W takim razie: Miłego dnia Rene :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 19:31 DOBRANOC !!! > > Nie krzycz. Dobrusię głowa boli!!!!!! Mobilizowałem się powstania z krzesła przy komputerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob701 Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 17:30 yahoo dzisiaj o 22.00 spa bo masy problemy ze wstawaniem .... Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 19:34 yahoo dzisiaj o 22.00 spa bo masy problemy ze wstawaniem .... Po czym wnosisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 21:36 ahoo_poznan napisał: > Nie mogę powiedzieć na forum czym się zajmuję, bo nie opędził bym się od > "wielbicieli" ;) Pamiętaj, że Rene jest ekspertem od tortur i inkwizycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 21:39 Pamiętaj, że Rene jest ekspertem od tortur i inkwizycji ;) Staram się go sprytnie omijać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 22:06 yahoo_poznan napisał: > Pamiętaj, że Rene jest ekspertem od tortur i inkwizycji ;) > > Staram się go sprytnie omijać ;) Ale dlaczego? Ja jestem ze szkoły Mistrza Mordimera Madderdina. My nawet jeżeli musimy zadać ból to robimy to z czułoscia i miłoscią w stosunku do terturowanych. My przecież wszystko co robimy to robimy dla dobra torturowanych. By zaprowadzić ich skruszonych i wzruszonych na wiecznie zielone łąki raju. Wbijająć szpilki pod paznokcie odczywamy ból współczucia dla torturowanych. I cierpimy więcej niż oni. Dlaczego unikasz nas yahoo. Przecież i tak wpadniesz w nasze pełne współczucia ręce. I ze wszystkimi swoimi wątpliwosciami podzielisz się z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 22:14 renepoznan napisał: > Ale dlaczego? Ja jestem ze szkoły Mistrza Mordimera Madderdina. My nawet jeżeli musimy zadać ból to robimy to z czułoscia i miłoscią w stosunku do terturowanych. My przecież wszystko co robimy to robimy dla dobra torturowanych. Uff. Az kapie od "słodyczy" ;) > By zaprowadzić ich skruszonych i wzruszonych na wiecznie zielone łąki raju. A dlaczegóż to do wiecznie gorących bram piekieł :) > Wbijająć szpilki pod paznokcie odczywamy ból współczucia dla > torturowanych. I cierpimy więcej niż oni. > Dlaczego unikasz nas yahoo. Przecież i tak wpadniesz w nasze pełne współczucia > ręce. I ze wszystkimi swoimi wątpliwosciami podzielisz się z nami. Jakże miło się tego słucha. Jeszcze raz sama słodycz i balsam dla duszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 22:18 lucyfercia napisała: > Jakże miło się tego słucha. Jeszcze raz sama słodycz i balsam dla duszy;) Chociaż ktoś podziela nasze uczucia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 22:37 Aha. Dobranoc :) Starzeję się w zastraszającym tempie, coraz szybciej chodzę spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 22:35 Ja jestem ze szkoły Mistrza Mordimera Madderdina. Partacze jesteście i tyle, żadnej finezji. Kto to widział, żeby po dwóch minutach obróbki klient zszedł! Wcale się nie dziwię, że rodzina złożyła reklamacje! I ja mam oddać moje kruche, blisko stu kilowe ciałko takim patałachom?! Do szkół! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 22:25 yahoo_poznan napisał: > Pamiętaj, że Rene jest ekspertem od tortur i inkwizycji ;) > > Staram się go sprytnie omijać ;) Czyżbyś dlatego znikł z forum a może idziesz już do swojej tajemniczej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Naprawdę dobranoc :) 17.05.07, 22:40 Jeszcze jestem, zmultiplikowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob701 Re: Dzień dobry :) 19.05.07, 16:24 yahoo wymyśl coś nowego bo to staje sie nudne he he he Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Dzień dobry :) 19.05.07, 18:57 yahoo wymyśl coś nowego bo to staje sie nudne > he he he Zdecydowanie wymagasz zbyt wiele... Ps. Też mógłbyś się wysilić, a nie tylko wymyśl i wymyśl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocny marek bezsenność IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 01:25 Macie jakis sposób na zwalczenie bezsennosci? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Miły koniec weekendu. 20.05.07, 17:32 Gość portalu: Nocny marek napisał(a): > Macie jakis sposób na zwalczenie bezsennosci? Herbatka "wzmocniona". A niedzielne popołudnie jest urokliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: bezsenność 20.05.07, 22:16 Macie jakis sposób na zwalczenie bezsennosci? Wykłady mojego "nadprzełożonego", ale nie zacytuję - mam zbyt mały rozumek, by to ogarnąć, a tym bardziej zapamiętać, musiałbyś to usłyszeć - nieprawdopodobne przeżycie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: bezsenność 20.05.07, 22:26 yahoo_poznan napisał: > Macie jakis sposób na zwalczenie bezsennosci? > > Wykłady mojego "nadprzełożonego" Nie jesteś jedyny. O tyle, że ja w zasadzie przełozonego nie mam ale wykładów czasami wysłuchać muszę. Zdrowy sen bez farmacji gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: bezsenność 20.05.07, 22:29 O tyle, że ja w zasadzie przełozonego nie mam ale wykładów > czasami wysłuchać muszę. Szczęściarz! Ja w dodatku muszę udawać, że mnie to interesuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Gorąco 21.05.07, 15:30 yahoo_poznan napisał: > A jutro jeszcze bardziej Nie lubisz jak jest gorąco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Gorąco 21.05.07, 16:14 Nie lubisz jak jest gorąco ;) Uwielbiam, ale tylko jak się ruszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Gorąco 21.05.07, 16:18 yahoo_poznan napisał: > Nie lubisz jak jest gorąco ;) > > Uwielbiam, ale tylko jak się ruszam ;) To może trzeba ciebie niczym babę drożdżową wsadzić do gorącego pieca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Gorąco 21.05.07, 16:59 To może trzeba ciebie niczym babę drożdżową wsadzić do gorącego pieca ;) Tam się niestety tylko rośnie, a to nie o to chodzi prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Gorąco 21.05.07, 17:16 yahoo_poznan napisał: > Tam się niestety tylko rośnie, ... Ale drożdże w babie drożdżowej właśnie ruszając się rosną ;) > ... a to nie o to chodzi prawda ;) A skąd ja mogę wiedzieć o co tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Gorąco 21.05.07, 17:35 Ale drożdże w babie drożdżowej właśnie ruszając się rosną ;) Niech i tak będzie. ;) Absolutnie nie jestem specjalistą w tym zakresie :) A skąd ja mogę wiedzieć o co tobie chodzi? Nie martw się, ja też już nie wiem :( Tak się jakoś zabłąkałem i zboczyłem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Gorąco 21.05.07, 20:09 Uf jak goraco. Ostatnio lubie zimę. Po pierwsze - nie jest goraco. Po drugie w sobotę nie musze rano sie zrywać i jechac na działkę. Po trzecie nie muszę ryć w ziemi. Po czwarte - nie musze udawać murarza. Po piate - nie ma komarów i innego swiństwa. Po szóste spokojnie mogę iść do mego ulubionego koscioła Franciszkanów na wzgorzy Przemysława Po siódme .... i tu całą litanię mozna wypisać. Jedyny plus, że moge iść do mojego ulubionego modrzewiowego kosciółka w Rejowcu. Ale innych nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Gorąco 22.05.07, 18:36 ...na wzgorzy Przemysława... RENE!!! Jak możesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Gorąco 22.05.07, 20:50 Oj. Czepiasz się jak nie przymierzając ..... . Niech Tobie bedzie: Wzgórzu Przemysła. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Gorąco 22.05.07, 21:07 Oj. Czepiasz się jak nie przymierzając ..... . Niech Tobie bedzie: Wzgórzu > Przemysła. > :):):) :) :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Gorąco 23.05.07, 01:51 renepoznan napisał: > Uf jak goraco. Ostatnio lubie zimę. Po pierwsze - nie jest goraco. Po drugie w > sobotę nie musze rano sie zrywać i jechac na działkę. Po trzecie nie muszę ryć > w ziemi. Po czwarte - nie musze udawać murarza. Po piate - nie ma komarów i > innego swiństwa. Po szóste spokojnie mogę iść do mego ulubionego koscioła > Franciszkanów na wzgorzy Przemysława Po siódme .... i tu całą litanię mozna > wypisać. Jak można lubić zimę??? ;) Po pierwsze - jest okropnie zimno. Po drugie - dni są krótkie i szybko robi się ciemno i ponuro, no i nie można jechać na ukochaną działkę. Po trzecie trzeba odśnieżać chodniki i skrobać samochód. Po czwarte trzeba udawać drwala i rąbać drewno oraz palacza i palić w kominku. Po piąte pada śnieg, są zawieje i zamiecie śnieżne. Po szóste można wywrócić się na oblodzonych chodnikach w drodze do ulubionego kościoła. Po siódme ... ;) też można wypisać całą litanię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dziekuje, jest mily;)nt IP: *.poz.zigzag.pl 21.05.07, 10:47 Który to jest miły? Niech się przyzna od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: dziekuje, jest mily;)nt 21.05.07, 16:15 Który to jest miły? Niech się przyzna od razu! No właśnie! Też jestem ciekaw kto?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-milosierdzia Re: Miłego wieczoru :) :) :) 22.05.07, 21:04 Dzięki. Także życzę miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 22.05.07, 21:09 Dzięki. > Także życzę miłego wieczoru :) Robi się radośniej, gdy przyłącza się nowa osoba :) Wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Chłodniej... to dobrze 23.05.07, 12:20 W związku z tym: Miłego popołudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Coraz goręcej ... 23.05.07, 13:31 yahoo_poznan napisał: > Chłodniej... to dobrze Wcale nie, z każdą chwilą jest coraz goręcej > W związku z tym: Miłego popołudnia :) No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Coraz goręcej ... 23.05.07, 14:30 Wcale nie, z każdą chwilą jest coraz goręcej Ale jak wyjdę pod wieczór na rower to będzie chłodniej. To dobrze ;) I nie będzie padało! W związku z tym: Miłego popołudnia :) > > No właśnie :) No właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Coraz goręcej ... 23.05.07, 15:49 yahoo_poznan napisał: > W związku z tym: Miłego popołudnia :) > > > > No właśnie :) > > No właśnie ;) No właśnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Coraz goręcej ... 24.05.07, 20:28 W związku z tym: Miłego popołudnia :) > > > > > > No właśnie :) > > > > No właśnie ;) > > No właśnie;) No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Coraz goręcej ... 24.05.07, 23:01 yahoo_poznan napisał: > W związku z tym: Miłego popołudnia :) > > > > > > > > No właśnie :) > > > > > > No właśnie ;) > > > > No właśnie;) > > No właśnie :) No właśnie :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Coraz goręcej ... 24.05.07, 23:04 W związku z tym: Miłego popołudnia :) > > > > > > > > > > No właśnie :) > > > > > > > > No właśnie ;) > > > > > > No właśnie;) > > > > No właśnie :) > No właśnie :) ? No właśnie :) i miłej nocy :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Coraz goręcej ... 24.05.07, 23:50 yahoo_poznan napisał: > W związku z tym: Miłego popołudnia :) > > > > > > > > > > > > No właśnie :) > > > > > > > > > > No właśnie ;) > > > > > > > > No właśnie;) > > > > > > No właśnie :) > > > > > No właśnie :) ? > > No właśnie :) i miłej nocy :) :) :) No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Coraz goręcej ... 25.05.07, 13:32 > W związku z tym: Miłego popołudnia :) > > > > > > > > > > > > > > No właśnie :) > > > > > > > > > > > > No właśnie ;) > > > > > > > > > > No właśnie;) > > > > > > > > No właśnie :) > > > > > > > No właśnie :) ? > > > > No właśnie :) i miłej nocy :) :) :) > > No właśnie :) No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Coraz goręcej ... 23.05.07, 18:24 yahoo_poznan napisał: > Ale jak wyjdę pod wieczór na rower to będzie chłodniej. To dobrze ;) Zamiast rowera proponuję Nordic Walking, też może być chłodniej i to znacznie :) Nie zapomnij o komarzycach spragnionych twojej krwi ;) > I nie będzie padało! Niestety nie można mieć tej pewności ;) Lepiej być przygotowanym. -- Zawsze ulega się urokowi tajemnicy. M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Coraz goręcej ... 24.05.07, 20:27 Zamiast rowera proponuję Nordic Walking ??? Bieg na nartach wokół Malty? ;) Niestety nie można mieć tej pewności ;) Lepiej być przygotowanym. Nie padało :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Coraz goręcej ... 24.05.07, 23:49 yahoo_poznan napisał: > > lucyfercia napisała: > > Zamiast rowera proponuję Nordic Walking > > ??? > Bieg na nartach wokół Malty? ;) Nie chodzi mi o Nordic Skiing, ale o Nordic Walking czyli o szybki spacer z kijkami. Może być wokół Malty albo gdziekolwiek indziej. Bardzo skuteczna forma relaksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Coraz goręcej ... 25.05.07, 13:40 Nie chodzi mi o Nordic Skiing, ale o Nordic Walking czyli o szybki spacer z > kijkami. Może być wokół Malty albo gdziekolwiek indziej. Bardzo skuteczna forma > relaksu :) Lucyferciu! Dlaczego Ty, skądinąd miłe dziewczę, zadajesz tak prostemu i nieskomplikowanemu człowiekowi jak ja tak trudne zagadki? ;) Jam ci chłop zwykły... Radość Tobie sprawia ból gwałt zadawany przez Ciebie moim szarym komórkom? Pisz: lotanie zez kijami wew łapach, a nie jakieś Nordik łoking!!! To się dogodomy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Za gorąco, a to dopiero początek :( 25.05.07, 18:11 Lucyfercia czuje się jak w domu... ;) Chociaż siarki brak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 25.05.07, 21:31 Daj spokój. Ja juz zdycham a co dopiero potem. Wszystko przez te szatany płci żeńskiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 26.05.07, 08:09 Daj spokój. Ja juz zdycham a co dopiero potem. Wszystko przez te szatany płci > żeńskiej. :) Myślisz, że to przez nie jest tak jak jest? :) Ten klimat prawie tropikalny? Burze, wichury i upał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 26.05.07, 08:48 yahoo_poznan napisał: > Myślisz, że to przez nie jest tak jak jest? :) > Ten klimat prawie tropikalny? Burze, wichury i upał? :) A masz jakiekolwiek wątpliwosci? Nie dośc, że sie wzajemnie eliminuja to jeszcza na nas diabelskie klimaty sprowadzają. Wszystko przez te diablice. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 26.05.07, 09:03 A masz jakiekolwiek wątpliwosci? Nie dośc, że sie wzajemnie eliminuja to > jeszcza na nas diabelskie klimaty sprowadzają. Wszystko przez te > diablice. :):):):) Strach Rene... strach wielki mnie ogarnął (po raz drugi na tym forum, niestety nie pamiętam okoliczności pierwszego)3:) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 26.05.07, 09:19 yahoo_poznan napisał: > Strach Rene... strach wielki mnie ogarnął (po raz drugi na tym forum, niestety > nie pamiętam okoliczności pierwszego)3:) Kolego. Jakże terroryzowany musisz być w domu, jeżeli zyjesz w ciagłym strachu. Czy Ty naprawdę aż tak sie boisz kobiet? Bądź MĘŻCZYZNĄ. Niech kobieta zajmuje należne miejsce w rodzinie czy społeczeństwie - to uszanuj - ale nie bój się kobiet? Chłopie. Do czegoś doprowadził? Do tego,że trzęsiesz się ze strachu przed jakimkolwiek odważniejszym słowem. Kobiety to nie Żydzi. Je można czasem skrytykować :):):) I odpowiednio ustawione nie obrazają się o to. Chyba, że chcą Cię odpowiednio ustawić. Mam pytanie. Czy Ty biegasz ze śmieciami, sprzatasz, gotujesz obiady, karmisz dziecko i je przewijasz ? A ona siedzi i jest zmęczona???? No toś zakałą rodu meskiego i przez takich jak Ty mamy szalejacy feminizm :):):):):):):):):) Muszę Tobie powiedzieć,e kobieta prowadzona twardą ręką (męską) jest najcudowniejszym tworem Boga (i mężczyzny). Nie ma nic piekniejszego. I nie ma nic gorszego od rozwydrzonej, żle prowadzonej kobiety trącającej o feminizm. Jestem wrogiem takich metod ale czasami sa nieodzowne. Uswiadom sobie, że kobiety nie bijesz kwiatem. Szkoda kwiatu. :):):):):):):) PS. Ciekaw jestem reakcji naszych Pań. Ale mnie zbluzgają w przerwie pomiedzy podawaniem kapci mężowi a przygotowywaniem kolacji dla dzieci. :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 26.05.07, 09:59 Łatwo Tobie powiedzieć Rene... :( Moja Żona waży całe 52 kilogramy, a ja zaledwie 98 (w porywach 102) - Ty byś się nie bał? I jeszcze w dodatku jest ładniejsza... :( Wiem, że jestem zakałą... ale strach RENE jest ode mnie silniejszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 26.05.07, 21:23 ahoo_poznan napisał: > ale strach RENE jest ode mnie silniejszy!!! Przy takiej dysproporcji wagi to faktycznie musisz się bać. A swoją drogą myślałem, że nasze forumowe kolezanki zniszczą mnie za tę prowokację a tu nic! Wszystkie wypoczywają zamiast harować na forum :):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 27.05.07, 07:54 Przy takiej dysproporcji wagi to faktycznie musisz się bać. A nie mówiłem? A swoją drogą myślałem, że nasze forumowe kolezanki zniszczą mnie za tę > prowokację a tu nic! Wszystkie wypoczywają zamiast harować na forum :):) Rene! Masochizm już nie jest w modzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 27.05.07, 13:36 yahoo_poznan napisał: > Rene! Masochizm już nie jest w modzie :) ????????? Jaki masochizm? Ja tam lubię być przekonywany przez urocze Panie, że nie mam racji. Oj widzę kolego, że u Ciebie strach przekroczył wszelkie dopuszczalne granice. Słuchaj - zrzuć parę kilogramów by przewaga Twojej małzonki (swoja drogą - przekaż ukłony) zmalała. Może nabędziesz choc odrobinę odwagi. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Za gorąco, a to dopiero początek :( 28.05.07, 09:59 Oj widzę kolego, że u Ciebie strach przekroczył wszelkie > dopuszczalne granice. Słuchaj - zrzuć parę kilogramów by przewaga Twojej > małzonki (swoja drogą - przekaż ukłony) zmalała. Może nabędziesz choc odrobinę > odwagi. :):):):) Niestety Rene... to błędne koło - tyję ze strachu, a im jestem grubszy tym dysproporcja wzrasta i razem z nią mój strach... :( Ukłony przekazałem (grzecznie podziękowała) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Miłego wieczoru :) :) :) IP: *.icpnet.pl 26.05.07, 12:32 fotki wczorajszej burzy: bart86r.fotosik.pl/albumy/196637.html nie ma szału ale można pooglądać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Zapowiada się piękny dzień... 27.05.07, 07:55 ...zatem miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Zapowiada się piękny dzień... 27.05.07, 13:32 yahoo_poznan napisał: > ...zatem miłego dnia :) Przy pracy - niestety :(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Zapowiada się piękny dzień... 28.05.07, 10:00 Przy pracy - niestety :(:(:(:(:( Bez pracy nie ma kołaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Zapowiada się piękny dzień... 28.05.07, 18:39 yahoo_poznan napisał: > Przy pracy - niestety :(:(:(:(:( > > Bez pracy nie ma kołaczy :) Skąd ta nutka satysfakcji w głosie? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Zapowiada się piękny dzień... 28.05.07, 19:43 Skąd ta nutka satysfakcji w głosie? Z czystej złośliwości Rene :) W tym czasie właśnie odsypiałem nockę :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: No i co? 29.05.07, 15:25 yahoo_poznan napisał: > Za mdło? Brak krwi? :) Dla M-D na pewno. Ona jako wampirka intensywnie ssaca, krwi potrzebuje. Nam to by wystarczyła szklanica whiski z odrobiną wody mineralnej i duuuuuuuuużą iloscią lodu w środku. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: No i co? 29.05.07, 15:27 Bardzo dobry pomysł miałem. Juz przecież dzis nigdzie nie jadę. Idę sobie zrobić. ........ Wasze zdrowie. Ach - jak rozkosznie zimne. :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: No i co? 30.05.07, 07:29 Wasze zdrowie. Ach - jak rozkosznie zimne. :):):):):) Dziękuję :) Podniosę za Twoje szklankę wybornej kawy z mlekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Miłego wieczoru :) :) :) 03.06.07, 02:21 yahoo_poznan napisał: > Właśnie :) No, właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia dziewczęta :) 03.06.07, 09:12 A jednak żyje!!! :) A już myślałem, że ten wątek umarł śmiercią naturalną :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Miłego dnia dziewczęta :) 03.06.07, 15:42 yahoo_poznan napisał: > A jednak żyje!!! :) > A już myślałem, że ten wątek umarł śmiercią naturalną :) Żyje, żyje, jak wiele innych i nie damy mu umrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego dnia dziewczęta :) 04.06.07, 08:11 Żyje, żyje, jak wiele innych i nie damy mu umrzeć ;) No... zobaczymy :) Miłego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Miłego wieczoru :) :) :) 03.06.07, 15:43 dobrusia_to_ja napisała: > Jeszcze nie śpisz?? Tak się jakoś złożyło, że spać nie mogłam. Miłego dnia mimo, że straaaasznie pochmurno dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 03.06.07, 10:16 lucyfercia napisała: > yahoo_poznan napisał: > > > Właśnie :) > > No, właśnie :) No właśnie :) Idę spać - dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: 200 !!! 18.06.07, 23:42 yahoo_poznan napisał: > Nie mogłem się oprzeć pokusie :) Chyba to rozumiem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: 200 !!! 18.06.07, 23:45 lucyferciu napisał: > yahoo_poznan napisał: > > > Nie mogłem się oprzeć pokusie :) > > Chyba to rozumiem:)))))) To było silniejsze ode mnie, wywlokłem to moje ukochane dziecko z niebytu, bo mi się serce krajało :) Cieszę się, że rozumiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: 200 !!! 18.06.07, 23:43 Żyje, żyje, jak wiele innych i nie damy mu umrzeć ;) To była odpowiedź Lucyferci na moje stwierdzenie, że ten wątek już umarł :) I jak tu wierzyć kobietom... ;) Miłej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: 200 !!! 18.06.07, 23:48 yahoo_poznan napisał: > To była odpowiedź Lucyferci na moje stwierdzenie, że ten wątek już umarł :) No to chyba ją obudzę i powiem, że się myliła:)) > I jak tu wierzyć kobietom... ;) Ja się nad tym nie zastanawiam;) > Miłej nocy :) Rówież życzę miłej nocy. Mam nadzieję, że szkiełko obejrzałeś, bo najbliższa powtórka jest o 2.30AM:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: 200 !!! 18.06.07, 23:53 lucyferciu napisał: > yahoo_poznan napisał: > > > To była odpowiedź Lucyferci na moje stwierdzenie, że ten wątek już umarł > :) > > No to chyba ją obudzę i powiem, że się myliła:)) Nie budź, w końcu miała rację ;) Tyle, że to ja musiałem go wskrzesić ;) > > I jak tu wierzyć kobietom... ;) > > Ja się nad tym nie zastanawiam;) I pewnie masz rację ;) > Rówież życzę miłej nocy. Mam nadzieję, że szkiełko obejrzałeś, bo najbliższa > powtórka jest o 2.30AM:D:D Przestałem oglądać... :( Nie mam już siły... przytłacza mnie inteligencja naszych władców Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: 200 !!! 19.06.07, 01:21 yahoo_poznan napisał: > Nie budź, w końcu miała rację ;) Za późno;) > Nie mam już siły... przytłacza mnie inteligencja naszych władców Mnie też. Ale zbytnio nie biorę sobie tego do serca. Mówiąc oględnie, to mi to już zwisa. Niech się nacieszą zabawkami a potem sio z piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: 200 !!! 19.06.07, 21:18 lucyferciu napisał: > Mnie też. Ale zbytnio nie biorę sobie tego do serca. Mówiąc oględnie, to mi to > już zwisa. Niech się nacieszą zabawkami a potem sio z piaskownicy. Problem w tym, że za kilka lat przyjdą następni i też będą się chcieli nacieszyć zabawkami... :( Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: 200 !!! 19.06.07, 12:53 ucyferciu napisał: > Mam nadzieję, że szkiełko obejrzałeś, E tam. Jak nie ma Pana Edwarda to szkiełko zeszło na psy. A wypowiedzi innych niż Pan Edward słuchaczy to czasem .... Niech żyje Pan Edward!!! :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: 200 !!! 19.06.07, 13:43 renepoznan napisał: > E tam. Jak nie ma Pana Edwarda to szkiełko zeszło na psy. Niech żyje Pan Edward!!! :):):):):) Chyba jeszcze nie jest aż tak źle. Chłopaki się starają jak mogą. Do tego zawsze można sobie poczytać sms-y od telewidzów. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: To w takim razie... Miłego wieczoru :) :) :) 19.06.07, 21:49 Nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: To w takim razie... Miłego wieczoru :) :) :) 26.06.07, 22:05 Zauważyłeś, że w wątku dotyczacym miłego wieczoru nasze panie nas opusciły. One tylko horrory i sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: To w takim razie... Miłego wieczoru :) :) :) 28.06.07, 12:35 renepoznan napisał: > Zauważyłeś, że w wątku dotyczacym miłego wieczoru nasze panie nas opusciły. One > > tylko horrory i sensacje. Zauważyłem, chociaż niektóre z nich zarzekały się, że będą się wpisywać aż po grób :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Miłego wieczoru :) :) :) 20.06.07, 23:02 No i co? Wątek padł? A taki był fajny... ;) Odpowiedz Link Zgłoś