l.george.l 21.05.07, 18:01 www.tvn24.pl/-1,1507255,wiadomosc.html Może Szanowna Redakcja poprosiłaby o jakiś komentarz mondralę, który urządził lotnisko wojskowe w obrębie miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiks4 Wypadek F-16 w Krzesinach 21.05.07, 18:09 Mogliśmy kupić szwedzkie Grippeny ale okazało się ostatnio, że wyrzucają swoich pilotów. Spust katapulty jest tak umieszczony, że przy nieostrożnym ruchu bez woli pilota uruchomia sie i pilot wylatuje- czy chce czy nie. To jednak gorsza przypadłość niż wadliwa awionika F-16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioooo Re: Wypadek F-16 w Krzesinach IP: *.icpnet.pl 21.05.07, 18:52 poczekamy,poczekamy, spadniemy i sie wyniesiemy. normalnie szok - tak jak posalem we wczesniejszych dyskusjach. tu nie chodzi o bezpieczenstwo okolicznych mieszkancow a calego Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Wypadek F-16 w Krzesinach IP: *.icpnet.pl 21.05.07, 19:00 Pisałem juz kiedyś krytycznie o tym lotnisku, ale w relacji TVN jedno mnie dziwi - mianowicie informacja, że uszkodzenia zostały wywołane przez dopalacza włączone podczas lądowania. Przecież myśliwiec nie włącza dopalaczy podchodząc do lądowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioooo Re: Wypadek F-16 w Krzesinach IP: *.icpnet.pl 21.05.07, 19:16 z moich obserwacji wynika, ze czasami jak podchodza to podrywaja maszyny i podchodza drugi raz. moze wtedy wlaczal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Krzesiny to część Poznania IP: 142.94.86.* 22.05.07, 00:35 Mondrala? Czy nie chodzi po prostu o generała "mądralę na opak"? Kto zatem zdecydował aby lotnisko wojskowe pozostawić w Krzesinach mimo, ze znalazło się ono w granicach miasta? Lotnisko powstało w 1942 roku. Wówczas jednak miasto było znacznie mniejsze i jego granice tam nie sięgały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re:Ojj..Krzesiny..moje krzesiny latajce mandaryny IP: *.dsl.bell.ca 22.05.07, 05:44 ...polecam to video TVN...bo tu dokladnie widac jakie dno reprezentuja ludzie tej stacji telewizyjnej.....niewygodne pytanie....ciencie...facet znika za kamere....puste dialogi...tragedia...belebleble... ...a imprezka na czesc Gosia zupelnie mnie sie podoba...skromny toast. www.tvn24.pl/2048588,28378,0,1,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś