Gość: ona_22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:21 Hejka czy ktoś słyszał o nowym otwartym lokalu Post Dali, ale ten z basenem, plażą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W105N4 Re: post dali z basenem??? IP: *.devs.futuro.pl 12.06.07, 16:06 juz bylo w zeszlym roku. znowu otworzyli? dla niezorientowanych: idziecie sw. Marcinem w strone ronda Capoeira (lewa strona) i skrecacie za budynkami AMuzycznej, a przed Dworcowa. jest basen, palmy, piasek i dancefloor pod przykryciem. o muzyce sie nie wyrazam - de gustibus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: post dali z basenem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 12:20 "Ronda Capoeira"? buhahahahahahha Ty chyba nie jesteś z Poznania. Nie ma czegoś takiego. Jest RONDO KAPONIERA - nazwa pochodzi od elementu obwarowań obronnych. Poznań był kiedyś obwarowany murem obronnym. Capoeira - to sztuka walki! Żadna ulica, plac, rondo, most, wiadukt itp w Poznaniu tak sie nie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: post dali z basenem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 15:04 No raczej, godna imprezownia :D Miesi sie zaraz obok kaponiery. Dobry klimat, normalnie sie czulem jak na plazy z palmami no i jeszcze ten basen (lol) po raz pierwszy cos takiego widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: post dali z basenem??? IP: *.icpnet.pl 18.06.07, 13:22 jest cos pięknego w koncucoś orginalnego!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teanna_x Re: post dali z basenem??? 30.06.07, 20:44 a jaka muza? wstęp płatny? mają jakąś stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piki :) Re: post dali z basenem??? IP: *.popl.cable.ntl.com 30.06.07, 22:49 muza taka jak w PD :) ogolnie klub polecam jak najbardziej, bo jest tam naprawde dooobrze :) idealny na wakacje :) tylko polecam chodzenie boso ;) mielno w poznaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teanna Re: post dali z basenem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:11 a po ile jest wstęp w piątki i soboty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi Re: post dali z basenem??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.07, 16:05 Super impreza!! Bylam tam pierwszy raz, no miodzio zupelne:D Polecam, klimat niepowtarzalny, wyjatkowy. Nie ma takiego drugiego!! Muza taneczna, troszke techno hause ogolnie polecam !!!!! Wstep -10 zl(przynajmniej w soboty) wiec to jest troche minus...ale warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: post dali z basenem??? IP: *.poznan.uw.gov.pl 17.07.07, 08:48 Hm.. czyli lokal prezentuje sie nieźle , A mam jeszcze jedno pytanko i będe wdzięczna za odpowiedź , jaki jest tam przedział wiekowy?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: post dali z basenem??? IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.07, 11:07 rewelacja naprawde:) z tego co widzialam to mozna tam nawet zjesc cos z grila wiec juz zupelnie tak jak nad morzem;) a ludzie w odpowiednim wieku 20-30 kilka lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intro Re: post dali z basenem??? IP: *.echostar.pl 02.08.07, 21:53 No ja nie wiem jak wejście 10 PLN... Ja byłem i płaciłem 20... To nie było fajne... No chyba, że płeć piekna ma wejście za 10... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: post dali z basenem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 16:36 w piątki tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasix Re: post dali z basenem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:43 a w czwartki też czynne? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo gdzieś bym się dzisiaj wybrała...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: post dali z basenem??? IP: 89.174.186.* 23.08.07, 18:15 W czwartki czynne od 21 Zapraszam w imieniu muzykantów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: post dali z basenem??? IP: *.konin.mm.pl 11.06.08, 22:10 Hej żyje ta strona..? imprezy są tam normalnie..?:) Odpowiedz Link Zgłoś