der-rauber 04.06.07, 00:10 Ryyyychuuuu Grooobeeelnyyy! I co Rychu, jak pilnujesz swoich grobelozaurów? Wpadka wpadką pogania. Ale miło jest co nie? I co jak sie czujecie wyborcy Grobelasa-Cieniasa? WNWS -> wszystko normalnie wszystko spieprzone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkrs666 Re: Poznaniowi przepadła szansa na PET-a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 06:24 człowieku, zejdźże wreszcie z tego Grobelnego, w wypadku to akurat nie jego wina. a ja jak nigdy dotąd jestem wściekły na mojego Rektora - głupszej decyzji nie podjął od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Poznaniowi przepadła szansa na PET-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:56 Rychu nie ma nic do rzeczy.Ciekawe, czy szpitale mają pieniądze na bieżącą eksploatację urządzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wok Poznaniowi przepadła szansa na PET-a IP: *.sk2.am.poznan.pl 05.06.07, 07:27 a w tym czasie pani B. Z NFZ wchodzi w układzik z radnymi i przejmuje miastu spod nosa POSUM..grunt to prywatne interesiki Odpowiedz Link Zgłoś