Dodaj do ulubionych

stulejka u dziecka

12.06.07, 19:36
bardzo proszę o podanie mi nazwiska dobrego lekarza chirurga dziecięcego,
niestety niemogę nic znaleśc na necie.może być lekarz na kasę chorych jak i
prywatnie.z góry dzięki aśka
Obserwuj wątek
    • Gość: Josephina Re: stulejka u dziecka IP: *.199.50.197.tesatnet.pl 12.06.07, 21:10
      Gorąco polecam dr. Witolda Porzucka :) wspaniały chirurg dziecięcy !! pół roku
      temu mój dwuletni syn miał zabieg usuwania stuleki oraz podcinane wędzidełka
      górne i dolne :)

zabiegi miał w narkozie w Klinice Jednego Dnia na Szpitalnej - rano po
      badaniach nas przyjęli, wieczorem już byliśmy w domu.

Dr. Porzucek przyjmuje w Szpitalu Dziecięcym na Szpitalnej (na kasę chorych),
      ale pierwszą wizytę "rozpoznawczą" mieliśmy w gabinecie w Swarzędzu.

Serdecznie polecam: szalenie miły a przede wszystkim bardzo rzetelny lekarz !!
      Polecam

PS. ewentualny kontakt na prv.
      • Gość: asias79@op.pl Re: stulejka u dziecka IP: *.lanet.net.pl 12.06.07, 21:30
        bardzo dziękuję.czy mogła bym proosić numer tel do tego pana doktora.bardzo mi
        zależy na narkozie, ponieważ nie chce aby moje dziecko przechodziło jakiś
        horror.
        • josephina Re: stulejka u dziecka 12.06.07, 21:48
          Namiary podeślę jutro z rańca bo komóra w pracy została :)

ale powiem Ci jedno - nie chodzi o horror przy opracji stulejki czy jakieś złe
          wspomnienia. Żaden lekarz nie pozwoli sobie na to, by operować
          kilkulatkowi "sprzęcik" na żywca !! to musi kiedyś "działać" więc narkoza jest
          konieczna - dziecko nie może się poruszyć ;)

po zabiegu kilka dni jest ciężkich, ale tydzień po już nie ma tematu :)

Pozdrawiam :)
          • asias79 Re: stulejka u dziecka 12.06.07, 22:09
            MÓJ MAŁY MIAL ROBIONY SPRZĘCIK JUZ NA ZYWCA KIEDYŚ, I JAK WIDZI LEKARZA JAK MU
            SIE ZBLIŻA Z RĘKAMI TO JUZ ZACZYNA PANIKOWAC.BARDZO ZAŁUJE ZE POSZŁAM Z NIM DO
            KONOWALÓW W PRZYCHODNI REJONOWEJ.JA SAMA MAM NIE MIŁE WSPOMNIENIA A GDZIE TU
            DZIECKO.DZIĘKUJE ZA INFO.IDĘ SPAĆ.POZDRAWIAM AŚKA
    • josephina Re: stulejka u dziecka 13.06.07, 08:31
      Asiu, wysłałam na skrzynkę dwie wiadomosci :) Pozdrawiam. Ola
      • asias79 Re: stulejka u dziecka 13.06.07, 11:58
        niestety nic nie dostałam.proszę napisz na moja pocztę asias79@op.pl pozdrawiam
        aśka
        • Gość: Josephina Re: stulejka u dziecka IP: *.um.poznan.pl 13.06.07, 12:39
          Asiu, w takim razie za kilka minut postaram się ponownie napisać kilka słów do
          Ciebie ;) bo na 13.00 lecę na spotkanie i muszę się tearz przygotować :)
          Pozdrawiam. jose
    • Gość: marlena Re: stulejka u dziecka IP: *.icpnet.pl 13.06.07, 13:24
      Polecam docenta Orkiszewskiego, chirurg urolog dziecięcy. Przyjmuje w certusie
      na grunwaldzkiej. Wizyta 74 zł. Trzeba zadzwonic do certusa i sie umowic na
      termin. Rozmawiałam z nim ostatnio i przed 5 rokiem zycia nie operuje sie
      stulejki bo sama znika, ale niektórzy o tym nie wiedzą i wysyłaja dzieci na
      operacje. Polecam naprawde super lekarz.
      • Gość: asias79 Re: stulejka u dziecka IP: *.pbg-sa.pl 13.06.07, 13:26
        no dziękuje za wiadomosc.a napisz mi proszę czy zbieg robią na znieczulenie
        ogólne i ile to kosztuje w certusie.pozdrawiam aśka
        • Gość: marlena Re: stulejka u dziecka IP: *.icpnet.pl 17.06.07, 20:13
          Tego nie wiem - musisz spytać, Orkiszewski leczy reflux u mojego synka. O
          stulejce rozmawialismy pod kątem zabiegu : cystourografii. Mysle ze powinnas tam
          zadzwonic i sie spytac. Napewno stosują znieczulenia. Acha i wiem ze orkiszewski
          robi te operacje.
          Pozdrawiam
      • l.george.l Re: stulejka u dziecka 13.06.07, 14:57
        Gość portalu: marlena napisał(a):
        [...]
        > nie operuje sie
        > stulejki bo sama znika, [...]

Sama? Trochę chyba trzeba nad nią popracować. Ah, kobiety, kobiety...
        • Gość: magdziur Re: stulejka u dziecka IP: *.chello.pl 08.07.07, 22:16
          marlena, stulejka nie zniknie sama, trzeba zrobić zabieg. Ty pewnie miałaś na
          myśli przyklejenie napletka, czasem nazywane,lub mylone z prawdziwą stulejką.
          Owo przyklejenie rzeczywiście powinno samo ustąpić, lub z niewielką pomocą, i w
          takim przypadku rzeczywiście nie powinno sie męczyć dziecka, bo chirurg owszem,
          może odkleić, ale jest to bolesne i niepotrzebne.
    • Gość: Ula [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka