Gość: kass IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 17:21 szukam osoby z Poznania ktora wybiera sie na koncert Bjork do Sopotu!!!!?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadya@gazeta.pl Re: Bjork--> Sopot IP: 213.17.149.* 18.06.03, 18:50 ja się wybieram!! biletu jeszcze coprawda nie mam ale co tam - JADE NA BANK tylko jeszcze nie wiem kiedy bo mi sie sesja konczy 2giego lipca a potem chyba od razu do sopotu jade..jak chcesz to napisz.. possdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Bjork--> Sopot IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 20:58 o rany! zupelnie stracilam nadzieje ze ktos mi odpowie i dlatego tak dawno tu nie zagladalam! a tu taka niespodzianka! :)))))) (i od tak dawna! ..przepraszam:) wybieram sie na koncert sama i dlatego pomyslalam ze byloby fajnie umowic sie z kims wczesniej i spotkac, np. wypic piwo i pogadac przed koncertem... jesli mialabys ochote byloby super!!!! pozdrowienia kass Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mingozi Re: Bjork--> Sopot IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 04:40 Ja się wybieram z dziewczyną, z Leszna, lecz jeśli nie znajdziemy transportu to brykamy stopem, więc czy macie moźe wóz (lub parowóz)? Radek radek.a@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPunia - Iwona Re: Bjork--> Sopot IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 15:30 vipunia@gazeta.pl dajcie znac czy jedziecie :) Odpowiedz Link Zgłoś