Gość: bolec Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 65.110.6.* 07.02.08, 19:14 dlaczego szykanuje tak wspaniałych mistrzów oraz kadrę kierowniczą. Pracuje od pół roku na łamaczach i jestem dumny ze swoich bicepsów i kondycji. Dotychczas musiałem płacic za siłownie a tu nie dość, że sobie pożuje gumę , poćwiczę bicepsy wszystkich partii mięśni to mi jeszcze za to zapłacą. Wrigley to raj na ziemi. Pozdrawiam kochanych niebieskich i życzę dużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 07.02.08, 19:18 nie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 14:40 Spytajcie ile zarabiają Liderzy na powlekaniu, to zrozumiecie dlaczego oni nie płaczą.hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS GMP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 03:39 Obozu pracy cd... kochani bhpowcy będą chodzili i sprawdzali nasze kieszenie ;) O kamerach na stołówce nie wspomnę! I jak tu nie kochać naszej fantastycznej firmy! Wriglej IV brygadowy i 12ki cztery razy w tygodniu! Pozdrowienia dla chapaczy i rekordzistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumka Re: GMP? IP: *.icpnet.pl 10.02.08, 13:37 ja i tak niedlugo spadam z tej firmy i naprawde nikomu nie polecam.nie bede pracowal na 4 brygadowce,mam rodzine i zyje dla niej a praca to nie wszystko jak sie wydaje dyrekcji.wszystko dla firmy a ludzie to co? Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: GMP? 11.02.08, 19:43 Ja też się przymierzam do spadówki.Jakoś mnie te cztery brygady nie podniecają.Weekend-rzecz święta. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: GMP? 11.02.08, 20:27 Po wielu latach pracy w firmie Wrigley Poland doszedłem do wniosku,że lepiej pracować za mniejsze pieniądze ale w większym spokoju.Mój dawny kolega z tej firmy już nipracujący stwierdził,że praca jest OK ale oszołomstwo dyrekcji nie do strawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 12:20 niebiescy nas szykanuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa podli ,falszywi,juz mnie niczym nie zaskocza !!! to zwykla podlizna .gdyby byli normalni to nikt by o nic pretensjii nie mial.Ciekawe jakby sie poczuli w naszych skorach pod presja i naciskiem.Zreszta wrigley to nie miejsce dla idiotow.Nie polecam tu pracy nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 05.04.08, 21:55 Jak chcecie poznać idiotów i kretynów,którzy wszystkie rozumy zjedli(mam na myśli kierowników i dyrektorów)to serdecznie zapraszam do firmy Wrigley pewnie się czegoś nauczycie np.zamiast wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 13.06.08, 00:10 Chciałbym przeprosić za moją wypowiedż,zabrakło słowa"niektórych".Moim celem nie było nikogo obrażać tylko zwrócić uwagę na niepotrzebne zachowania,bezsensowne karanie za bzdury i spojrzenie na szeregowego pracownika z góry.Mój błąd-nie siada się pod wpływem emocji i alkoholu przed komputerem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shit happens...... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 12.02.08, 15:36 posluchajcie czy to prawda ze ludzie co przychodza na produkcje maja 2700 brutto?Bo jeden znajomy co tam pracuje tak mnie przekonuje bym poszla tam do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 19:03 Kobieto na produkcję Cię nie przyjmą ,bo tam trochę trzeba dźwigać.Prędzej na pakowanie.Co do kwoty to podobno tyle dają średnio na start na wszystkich stanowiskach.Przekonuje Cię ,bo dostanie łebkowe 1000 zł jeżeli wytrzymasz pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 19:33 I niech to będą ostatnie drgawki tego forum. Juz nie ma oczym pisać i jak się pisze to już nie ma o czym czytać. Ja was pozdrawlaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 13.02.08, 14:26 A czego wy tak się boicie tych 4 - brygad? Ten system ma same plusy: 1. większe pieniądze 2. max 4 dni pod rząd do pracy 3. co drugi weekend wolny 5. co czwarty tydzień tylko 3 nocki i weekend. R E W E L A C J A !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 14.02.08, 18:22 Człowiek to nie maszyna,to nie ci dwaj żółci panowie,którzy 24h na dobę układają kartony na paletach.Już w systemie trzyzmianowym plus nadgodziny organizm nie nadąża za zmianami,a czterobrygadówka to równia pochyła do choroby,renty(emerytury w tej firmie chyba niewielu doczeka)albo do piachu!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;hngjd; Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 14.02.08, 18:41 czy moglby ktos opisac szczegolowiej system waszej 4brygadowki? Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 14.02.08, 18:59 Zasada generalnie jest jedna-co drugi weekend wolny,co drugi roboczy ale dwunastogodzinny.Do tego napewno dojdą nadgodziny bo u nas wszystko jest na tzw.styk.Jeśli ktoś zachoruje albo ma urlop to inny pracownik będzie musiał pokryć jego brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 23:48 zajeb.... a ja mam niedlugo u Was rozmowe pracy sie nie boje ale zeby zarobki chociaz byly adekwatne i widze po forum ze atmosfera tez nie ciekawa ..szczerze ile mozna wyciagnac na maxa netto na miesiac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 13:23 Bez nadgodzin i dodatku za nocki i czterobrygadówkę dostaniesz ok 2700 brutto(tyle podobno dają na start na działach produkcyjnych i pakowania,magazyn ze 100 mniej).Do końca zeszłego roku to niektórzy mogli pomarzyć o takim zarobku ,a teraz na start tyle dają ,tak dynamicznie zmieniają się zarobki w regionie.Nocki to dodatek 25% do godziny(twojej godzinówki),a jeżeli trafisz na czterobrygadówkę to plus 12,5 % twojego zarobku.Atmosfera jest różna ,zależy z kim robisz.Mistrzowie tak samo różni ,od naprawdę rzeczowych i i "ludzkich" ,do choleryków i kompletnie nie zorientowanych w produkcji(jakby robili parę miesięcy). Ja nie narzekam zmianę mam super,zgrzyty zawsze są ,ale współpracuje się dobrze ,a malkontenci zawsze są i będą.Jeżeli jesteś chętny na nadgodziny to dorobić możesz 104 na kwartał ,płacone na końcu kwartału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAJPIEKNIEJSZA Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 20.02.08, 17:02 KOCHAM PAJAKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etwe Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 21.02.08, 20:43 Wrigley to wielkie bagno - nic mnie tu już nie zaskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 21.02.08, 20:45 oj zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.08, 11:47 to po co pracujecie w tak kiepskiej firmie co wy tam robicie chyba nie wiecie co piszecie nikt was nie trzyma jak jest tak zle to prosze inne firmy czekają tylko ze tam tez trzeba pracowac nikt za darmo nic nie daje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.gprs.plus.pl 22.02.08, 19:37 Nie pracuje we wrigleyu już ponad rok i widzę, że nic sie tam nie zmieniło a wręcz jeszcze bardziej pogorszyło przedmiotowe traktowanie szeregowego pracownika zawsze była tam chlebem powszednim. Watacha szkolonych psów "niebieskich" z Kojotem na czele traktują pracownika jak szmate, a wyższe kierownictwo daje na to ciche przyzwolenie bo oni jeszcze wychodzą z założenia "na pana/i miejsce jest 100 innych" . Coraz więcej fachowców odchodzi z tej firmy, która z dnia na dzień coraz bardziej się pogrąża Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 23.02.08, 19:11 Masz świętą rację.Dyrekcja liczła,że dając podwyżkę załagodzi sytuację.Niestety potrzeba większych reform a przedewszystkim zmiany mentalności przełożonych niższego szczebla,którzy wykorzystują i ekspluatują pracownika do maksimum nie licząc się z konsekwencjami.W związku z tym ciągle słychać w fabryce-prędzej czy póżniej się zwalniam.Samo wynagrodzenie nie daje satysfakcji z pracy,liczy się dobra atmosfera,która niszczona była przez parę lat a którą teraz będzie trudno odbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: residui Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 25.02.08, 21:19 Исто треба јавно на форуму да захваљујемо. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gssd Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 26.02.08, 13:25 Że niby co ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badomad Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 28.02.08, 22:10 ale przyznacie że coraz więcej ładnych dziewczyn pracuje u nas - aż sie oko raduje :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 29.02.08, 23:56 Tak-sporo ładnych dziewczyn pojawiło się w fabryce,ale na tym pozytywne zmiany się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 28.02.08, 23:27 fachowiec chyba nie pisze "watacha"... Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 01.03.08, 01:18 Mój kolega z pracy dostał dzisiaj tzw.papier za skandaliczne zachowanie-posiadał i używał tel.kom.w miejscu pracy gdzie obowiązuje kategoryczny zakaz(nie wiadomo czemu).Parka w niebieskich koszulach w ten sposób ukarała go za jego nieodpowiedni stosunek do zasad panujących w firmie Wrigley.Zenada i śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 01.03.08, 01:55 Robercie i Anno proponuję spotykać się poza firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: " kolega" snajpera Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 04.03.08, 19:26 BUUUUUUUUUUUUU! RYCZEC SIE CHCE ! WYDYMALI CZTEROBRYGADOWKE JAK CHLOPCOW.JEDEN DZIEN WOLNY IM DALI ZA 5 MILIARDOW A DOLOZYLI 3 WEEKENDY PRACUJACE.GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC I UCZCIWOSC? ROBIA Z WAMI CO CHCA!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUU! Odpowiedz Link Zgłoś
rebelek1010 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 04.03.08, 21:30 szanowni pracownicy Wrigley mam pytanie Które stanowisko jest lepsze operator czy mechanik bo mam zamiar się do was przyjąć i które jest lepiej płatne.Będę wdzięczny za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
nana-2 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 05.03.08, 15:19 Najlepiej jest na MPS-ach,normalnie najlepsze stanowisko,zero wysiłku i stresu!Do domu idziesz wypoczęty,hahaha.Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 18:51 Albo za suppliera na drażetkach,ściema totalna więcej na palarni niż w pracy.Zawsze jakiś frajer z innej zmiany zrobi to za nich ,co do nich należało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.08, 16:22 Hej wy tam , jezeli na nieszczęście przełożonych skonczyłeś studia i dalej pracujesz w Wrigleyu na tym samym stanowisku, czy są dla ciebie jakieś perspektywy na lepsze stanowisko? czy na zawsze biały? Bielsko-Biały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 14:51 Znam paru gości co skończyło studia ,ale nie wiąże sie to z awansem.Musisz polizać parę tyłków(tzn. udowodnić ,przejść kasting na dane stanowisko,że sie nadajesz)Musisz wykazać otwartość na firmę ,TPM(jak trafisz do nas szybko dowiesz się co to jest)i przejść paręnaście testów różnego typu,czy w chwili stresu i kolejnej zjebki od przełożonego nie puszczą Ci nerwy i nie wygarniesz mu co o firmie myślisz i o nim.Musisz się nauczyć przytakiwać i nigdy w życiu nie mówić ,że czegoś nie idzie ,albo nie zdążysz zrobić,bo to koniec twojej kariery w tej firmie.TO ZNACZY JESTEś NIEODPOWIEDZIALNY.NIE WAżNE ,żE NIE MASZ KIM I KIEDY TEGO ZROBIć.Po co te rozmowy? W końcu przełożeni podobno wiedzą co kto robi,i wiedza ,czy się nadajesz.Ciekawe jak ,będą nas oceniać na końcu roku.Czyli jeden pic i fotomontaż. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 13.03.08, 00:58 Oj święta racja.Ta firma opiera się oficjalnie na wysokiej kulturze organizacyjnej,ale jest to jedna wielka ściema.Awansuje się ludzi którzy nie koniecznie mają najlepsze kwalifikacje.Najważniejsze to aby dany kandydat pasował w zespole zarządzającym-tzn.nie stwarzał problemów,nie zadawał nie wygodnych pytań,był bardzo ugodowy,wykonywał polecenia kosztem swoich podwładnych.Ta firma shcodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWOJE ZMORY [...] IP: *.tktelekom.pl 19.07.08, 00:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 10:26 no i ma sie volovo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 18:47 Oczywiście ,ze mechanik Po pierwsze kasa.Po drugie ma większe pole do ściemniania ,a zawsze "fachowiec"od łożyska i paska ,i jest bardziej szanowany przez hierarchie.Może sie wykazać kaizenami(pomysły racjonalizatorskie)I nikt nad nimi nie stoi i nie pyta czemu tak mało.Zawsze może ponarzekać ,że części nie ma i złej jakości,albo nie przyjdzie ,bo naprawia inna maszynie i nikt mu nie skoczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnomi Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 12:23 bo firma wriglej to zenada!!!! wyzysk itd itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.173.4.172.tesatnet.pl 10.10.08, 19:04 sam system nie wygląda żl. Rzeczywiście jest dużo wolnego(no może nie więej niż zwykle, ale inaczej się to odczuwa). Problem pojawia się gdy przychodzi wypłata:-) u niektórych na cztero brygadówce prakrycznie wogóle nie ma nadgodzin,a gdy podstawa do pensji niska wtedy jest wypłata do dupy.No i jeszcze jedna sprawa co drugąsobotę walisz charytatywnie 12 godzin(te bdodatkowe cztery godzinki to nie nadgodzinki:-). Suma sumarum ten system najbardziej opłaca się tym co są w firmie od 7-10 lat i mają niezłe stawki-wtedy ten dodatek nawet niesle wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALHATAL Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:19 HEHEH DOBRZE PRAWISZ JA PRACUJE WE WRIGLEYU DLUUUUUGO I CHODZE NA CZTEROBRYGADOWKE I POWIEM WAM TAK SAM SYSTEM NIE JEST ZLY IDZIE SIE PRZYZWYCZAIC DODTAEK TAK JAK POWIEDZIALES DO MOJEJGO DOLICZAJAC WYCHODZI PRAWIE 350 NA REKE WIECEJ WSZYSTKO FAJNIE TYLKO 12 H W SOBOTE MASAKRA JA CHYBA SIE JUZ PRZYZWYCZAILEM I DOSTOSOWALEM BO CIAGNE TEN WOZEK JAKOS POZDRO DLA CALEJ PROD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.karolin.pl 05.03.08, 13:01 Ostatnio dużo osób przenosi się z naszej firmy do Beiersdorf NIVEA Polska, czy naprawdę warto przenieść się do tej Firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.08, 14:34 Proszę napiszcie czy ktoś ,kto skończył studia i pracuje w Wrigley może liczyć na zmianę stanowiska, czy zostanie "fizycznym" do konca swoich i fabryki dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 13:26 Z długoletnich obserwacji mogę śmiało stwierdzić że te studia w naszej firmie możesz sobie wsadzić :)Kilku "awansowało" z białego na niebieskiego (pracownik produkcyjni-mistrz)jednak sianko zbytnio sie nie zmieniło.Zmiana koloru i więcej obowiązków i zjebka za wszystko - tak wygląda ten awans.Jak masz studia to szukaj innej pracy,powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? 13.03.08, 01:09 Masz rację-jedna wielka ściema-pozdrawiam-zielony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.icpnet.pl 14.03.08, 15:23 wrigley to syf i zaklamanie mozna tu sie nabawic corob kregoslupa , gluchoty i nerwicy i to za smieszna kase .czy warto? NIE. ja spadam z tad bo mam dosc bycia parobkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shy Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.icpnet.pl 19.03.08, 08:40 ja uważam ,że ta firma jest taka jak każda inna.. wiadomo ,że pracować ktoś musi.. bo inaczej firma by upadła.. ja w sumie nie narzekam.. grupa fajna.. to co robię też mi się podoba.. tylko straszna monotonia.. i to właśnie jest najbardziej dobijające.. no i ta zakręcona 4 - brygadówka.. nie jest tak źle da się przeżyć.. chociaż niewyobrażam sobie robic tam pare lat.. o nieee.. lepiej pracowałaby się gdyby ludzie byli inni.. bardziej przyjaźni ;) no ,a co do mistrzów to każdy jest inny.. i to jest ich praca.. ale niektórzy z lekka przesadzają ;) no i myślałam,że jest więcej ciasteczek.. a tu psikus ;) może z 3 ciekawych widziałam ;) hehe.. pozdrowionka Pracusie ;) aaa. no i jak komuś nieodp . praca tutaj to czemu się nie zwolni ;) nie kapuję Was ludki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POWOLNIAK Zlejcie Wrigleya Teraz rzadzi Nivea! IP: *.icpnet.pl 24.03.08, 15:36 WITAM! PRACOWALEM W WRIGLEYU 8 LAT WLASNIE SIE ZWOLNILEM.ZLOZYLEM PAPIERY DO NIVEI I ODRAZU MNIE PRZYJELI Z OTWARTYMI REKOMA WIEDZA CO TO WYKWALIFIKOWANY PRACOWNIK I SZANUJA TU CIEZKA PRACE. NA START 3800 BRUTTO.PO 3 M-C JAK SIE SPRAWDZISZ TO JESZCZE WIECEJ.NIE MA " BOGATEGO PAKIETU SOCJALNEGO" HLE HLE HLE,ALE SA ROZNE DODATKI NP.CZY JESTES KAWALEREM CZY MASZ DZIECKO CZY NIE TO NA WAKAJE DODATEK 2000 ZL. A W GUMACH ? SAMI SOBIE ODPOWIEDZCIE HEHEHEHEH ROZMAWIALEM Z WIELOMA PRACOWNIKAMI Z WRIGLEYA A JEST ICH TU SPORO I WSZYSCY SA ZADOWOLENI SPOKUJ I BEZ WARIACKIEGO TEMPA BRAK HALASU A CO NAJWAZNIEJSZE BEZ KURZU I PYLU.NO I PIENIADZE LEPSZE O 1000 BRUTTO WIECEJ JAK W GUMACH.TO NAPEWNO STARCZY NA RATE MIESIECZNA ZA DOM.ODRAZU LEPIEJ PRACUJE NIKT CIE NIE SMAGA BATEM I NIE GNOJI. CHETNYCH PRACOWNIKOW ZAPRASZAM BO NAPEWNO WARTO.SA VACATY!KTO CHCE PRACOWAC W SPOKOJU I W NAPRAWDE MILEJ ATMOSFERZE ZAPRASZAM.A DYREKCJA WRIGLEYA NIECH SIE ZA LEB LAPIE CO TAKIEGO SIE DZIEJE ZE LUDZIE SIE ZWALNIAJA.HAHAHAHAHAH I CHYBA NIGDY DO TEGO NIE DOJDA.MAJA KLAPY NA OCZY SOBIE KIESZENI NABIJA A TOBIE KREGOSLUP WYGNIE SIE W ZNAK ZAPYTANIA.PLACZ I ZGRZYTANIE ZEBAMI.ZAMYKAM TEN BOLESNY DLA MNIE ROZDZIAL ZYCIA PRZYSZLOSC MALUJE SIE KOLOROWIEJ.POZDRAWIAM PANA M.S KTORY NA ZLOSC NIE CHIAL MI DAC WYPOWIEDZENIA.TRZYMAJCIE SIE DO ZOBACZENIA W INNYM ZYCIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świniopas Re: Zlejcie Wrigleya Teraz rzadzi Nivea! IP: *.echostar.pl 08.05.08, 20:29 Drogi Powolniaku !! Osoby, które pracowały z Tobą na produkcji wiedzą jaki jesteś, więc jeśli pasujesz do standardów Nivea, to gratuluje. Ciekawe skad wiesz, ze jest tam tak różowo, skoro jeszcze nie przepracowałeś tam ani jednego dnia ??? Jednego możesz być pewien, nam Ciebie nie będzie brakowało, na to nie licz. W Naszej firmie pozostaniesz na zawsze synonimem ściemniania i nieróbstwa w najgorszej postaci.Swoją decyzją uszczęśliwiłeś wiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.solarme.pl 30.03.08, 18:39 Tam nie ma żadnych ciasteczek.. A zreszta pracy nie ocenia się po ilości ciasteczek... Trzeba być tępakiem, żeby w ten sposób do tego podchodzić.Albo napaloną ci.. która przyszła do pracy w wiadomym celu... Praca w Nivei jest super.Przede wszystkim szanuje się pracowników i atmosfera też jest Ok.Chyba że ktoś jest osobą konfliktową- to niech nie liczy na to, że wszyscy bedą go kochać... Polecam pracę w tej firmie.Warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromna niewolnica Re: wrigley?-Nie polecam IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 09:56 a ja powiem ze to co w wrigley sie wyprawia to skandal nie chce tu juz pracowac a robie tu od 1999 roku.Zarobki kiepskie co do wkladu ktory wkladam w prace tu, ponadto wchodzi 4 brygadowka nadgodziny jak byly tak sa a po wprowadzeniu 4 brygadowki napewno to sie nie zmieni socjalnego na wakacje juz nie ma a i tak bylo smieszne-ale cos chociaz bylo...firma wykorzystuje pracownikow na maxa .zlozylam z lolezanka dokumenty do paru firm za 2 dni mam rozmowe:) wiem ze duzo osob chce z tad uciec wiedz zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: wrigley?-Nie polecam IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 12:11 ja tez zlozylem papier i juz ide na 2 rozmowe,w wrigley mozna tylko chorob sie nabawic... 4 brygadowka??? w weekendy! i swienta!?? za nedzny dodatek ok 200 zl??? wstyd ,a ci co maja rodziny chca robic non stoper? czy spedzac weekendy z bliskimi??? ja tez tu pracuje ladnych lat kilka i z szacunkiem ale wole isc za mniej niz siedziec w stresie cale zycie.firma ma nas gleboko w D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjal Re: wrigley?-Nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 15:47 Z tego co słyszałem cała kasa ma być w bonach na "gwazdkę" dla każdego pracownika.Ile to nie wiem ,a na wakacje ,niestety nic firma nie chce dołożyć,widać biedna firma musi oszczędzać.Najłatwiej na pracownikach ,bo to idzie wykazać,a tak na marginesie ,to gdzie masz wyjeżdżać ,siec na dupie ,podróże meczą ,a masz wypoczęta i pełna energii wrócić do firmy,by osiągnąć kolejne 5 mld.W końcu nie ty masz się bogacić (aż wstyd parę groszy odłożone na koncie i paroletni samochód średniej klasy nazwać bogaceniem)tylko właściciel i kadra menadżerska ,a jak myślałaś inaczej to trafiłaś do złej firmy.Ty masz być wdzięczna ,ze nie umierasz z głodu ,że masz jeszcze co do gara włożyć(choć ceny tak idą ,że nie wiadomo jak długo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempak:-) info dla Pana Cy...a! IP: 195.182.20.* 02.04.08, 23:59 hm... niebiescy? niektórzy kierownicy zmianowi! ha ha ! za dwa latka pewnie DYREKTORZY zmianowi!!!!!!!!!!!! PARODIA!Kilka słów do Cy...a! (niebieskiego z pakowania) w ripoście!Wpadnij na produkcje!wALDEK to normalny przełożony a z ciebie zrobimy mężczyzne ! Twardy i cwany jesteś to zapraszamy!!!!!!!!!!Bedziesz płakał jak pani Ania!? Nie znasz? Pewnie za krótko pracujesz?Ha ha!Cienki jesteś jak kij od miotły! Przyjdz na produkcje prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LYSY Re: info dla Pani ANI IP: *.icpnet.pl 03.04.08, 17:24 MA PANI BARDZO LADNA DUPKE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: info dla Pani ANI IP: *.eranet.pl 04.04.08, 23:02 no faktycznie, calkiem zgrabna Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: info dla Pani ANI 05.04.08, 21:33 Tak ma ładną dupkę ale nie powinna się spotykać z p.Robertem on żle na nią wpływa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aladyn Re: info dla Pani ANI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 11:05 a jak kręci tą dupcią - kto widział na żywo bez ciuchów ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚKA GRIPEX IP: *.icpnet.pl 15.08.09, 13:23 ta z aparatem blondyna podobno sezonow obskakuje ,a wozi się jak święta haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: GRIPEX IP: 82.160.131.* 15.08.09, 21:34 Podobno z gówna bata nie ukręcisz-teoria,Da się zrobić-gó... plus składniki-sukces murowany..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: GRIPEX IP: 82.160.131.* 15.08.09, 21:56 Jakoś tak nie widzę tego sukcesu wplecionego w strukturę życia,co się stało-kryzys nastał?A we Wrocławiu wrze,oj będzie się działo-czekam,czekam,i myślę,że Anglicy zawsze byli bliżej europy,niż amerykanie,podejrzewam,że ich produkt do żucia się pojawi na rynku i może im damy szansę?Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZABA Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 28.08.09, 10:20 to sie nazywa obrotna kobieta -co w rodzininie to nie zginie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: GRIPEX IP: 82.160.131.* 29.08.09, 19:29 To...zła kobieta była.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rami Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 02.09.09, 12:35 jak jej lepiej robi to co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 03.09.09, 10:52 ewa jaka ty jestes glupia co ty o sobie myslisz?kokiterka i cichodajka i wszystko wiedzaca madralinska..nie dziwne ze nadrabiasz swoja dupka..takie kobietki powinny pracowac u rzeznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERG Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 12.09.09, 11:05 ewa ta solara z flow packa?ona jest na wylocie ,chyba ze ktorys ja zasieje..ziarno zycia.i kolejne wrigleyowskie nieszczescie DAJCIE KASKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadziu pytanko IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 21:28 WITAM Wrigley-aków a jak się pracuje w kaskach? Bezpieczniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodycz Re: pytanko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.11, 21:56 Mega bezpiecznie hahah jeszcze bezpieczniej będzie jak nam okularki dadzą popaprańcy . Najważniejsza w firmie jest PROPAGANDA SUKCESU pozdrawiam białasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Re: pytanko IP: *.icpnet.pl 24.03.11, 09:22 tu pracownik sie nie liczy ludzie sa niczym dla goru w tej firmie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:39 Przeniosłem się z Wrigleya do Nivea Polska - wreszcie odetchnąłem !!! Inny świat - można normalnie pracować !!! Zapraszam do Nivea , nie będziecie żałować !!! Ja żałuję tylko , że tyle lat zmarnowałem we Wrigleyu - koszmar minął !!! Teraz z przyjemnością idę do pracy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko069 Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? 30.03.08, 18:38 pracowałam w NIVEA 2 miesiące i uważam iż jest tam totalna dezorganizacja. Wcale nie jest tak świetnie jak się wydaje. Ludzie nie są przyjaźnie nastawieni tylko czekają na moment aby komuś coś jednym słowem "dosr.." a szczególnie tyczy się to starszych babek które są strasznie mściwe. Poza tym ciężko jest się czego kolwiek tam dowiedzieć. Prędzej można zostać zwolnionym niż zaaklimatyzować się i pracować z tymi trudnymi ludźmi. Ja osobiście nie mam problemu z zaaklimatyzowaniem się wśród nowych ludzi, ale NIVEA to bardzo ciężkie miejsce. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brego79 pozdrowienia 02.04.08, 15:38 Pozdrawiam wszystkich co juz nie pracuja w tym kolchozie na Obodrzyckiej ta firma to wielka pomylka pelna Debili i Wyzyskiwaczy NIE MAJACYCH WYOBRAZNI ja juz nie pracuje jakies dwa lata i pamietam ze juz wtedy nie bylo kolorowo a teraz to poprostu to przesada Zapraszam do Krafta ??? jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACOWNIK Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 12:30 To co firma wrigley wyprawia z pacownikami przechodzi najsmielsze oczekiwania!!! Zarzd firmy niedosc ze odebrał nam dodatek do wczasow- PODZIEKOWANIA DLA PANI BANCZOROWSKIEJ I DYREKTORA PANA MACKOWIAKA!!! to jeszcze musimy pracowac w soboty za darmo mogac wziasc sobie dzien wolny w tygodniu za prace w weekend-WSTYD!!! dlaczego nas tak wykorzystujecie? DLACZEGO?? kim my jestesmy?? TO SKANDAL!!! LUDZIE NIE PRZYJMUJCIE SIE DO FIRMY WRIGLEY!!! to niewola i wyzysk!!! WSTYD MI ZA DYREKCJE za czasow dyrektoa Goldsztroma bylo jak bylo... ale nie bylo takiego swinstwa jakie jest robione pracownikom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operatorka MPS Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 12:37 dla pracownikow wrigleya dodatek wczasowy byl maly ale mozna bylo lody dzieciom kupic,wiele z nas czekalo na ten gest jak na zbawienie a tu niespodzianka nie ma dodatku.My mamy pracowac za darmo w soboty!!!! a wakacje spedzac w domach pewnie pod telefonem kiedy firma zadzwoni i kaze natychmiast wracac do pracy i zapie..c jak woly...tez podziekowania dla dyrektora i pani B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 12:40 JESLI KTOS SIE ZASTANAWIA NAD PODJECIEM PRACY W WRIGLEY NA OBODRZYCKIEJ 69 W POZNANIU TO STANOWCZO ODRADZAM TU JEST NAPRAWDE BALAGAN WYZYSK I NIEWOLA JESTESMY OKRADANI TU Z CZASU WOLNEGO Z KASY I Z GODNOSCI LUDZKIEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 20:04 Ja akurat mam w du.ie dodatek do wczasów ,bo od pięciu lat jak tu robie na oczy go nie widziałem,ale jakby firma chciała dorównywać dobrym firmom to by coś ekstra dorzuciła na wczasy z zysków ,ale po co .ONI za to mają większą pulę do podziału na swoje premie .W końcu czego się naiwniaki spodziewaliście.Nasze zarobki nie muszą być ,najwyższe ,ważne ,ze ich są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 22:45 MASZ RACJE JA PIE.. BZYKAJA NAS JAK CHCA W DUPSKO A MY NA TO WSZYSTKO SIE GODZIMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZZP Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.50.95.* 07.04.08, 16:26 Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych w każdym zakładzie to nie "łaska" pracodawcy a obowiązek. Na rok 2008 tzw. odpis na 1 zatrudnionego wynosi 906,61 zł. dla pracujących w normalnych warunkach i 1208,82 zł dla pracujących w szczególnie uciążliwych warunkach. Fundusz ten po porozumieniu się z Organizacją Związkową działającą w Firmie (u Was niestety brak)lub Radą Pracowników (której chyba tez nie ma u Was mimo , że Dyrektywa Europejska nakłada święty obowiązek na pracodawcę utworzenia jej) podlega podziałowi na np. dofinansowanie kolonii, obozów ; wczasów pracowniczych lub dopłaty do tych wczasów , zapomogi , imprezy kulturalne , sportowe etc. Zainteresujcie się Waszym funduszem socjalnym - gdzie on jest (a musiał być zawsze co roku)? A może , czego nie wolno było zrobić pracodawcy , Wasz fundusz spożytkowaliście ,bez Waszej świadomości , na jakieś imprezy integracyjne , noworoczne ; jakieś bony towarowe sodexho. To spora kwota : jeżeli u Was zatrudnienie wynosi ok. 400 osób to Fundusz Socjalny wynosi 362.644,-zł. minimum !!!!!!!!!. Mało tego , Fundusz niewykorzystany przechodzi na rok następny. FUNDUSZ SOCJALNY JEST OBLIGATORYJNY TO OZNACZA , ŻE PRACODAWCA MA OBOWIĄZEK GO TWORZYĆ Z PRZEZNACZENIEM DLA PRACOWNIKÓW. Owszem , pracodawca może (nie musi) powiększyć kwotę tego funduszu z zysków własnych (co rzadko sie zdarza). Pozdrawiam i zachęcam do założenia Związku Zawodowego. Różnie i w różnych zakładach one funkcjonują ale jedno jest pewne , tam gdzie one są pracodawca nie może sobie pozwolić na żadną samowolkę . A im ten Związek liczniejszy tymbardziej pracodawca musi się z nim liczyć w dobrze pojętym interesie pracowników i firmy (bo to działa w obydwie strony). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboku Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.50.95.* 08.04.08, 16:13 Nie wierzę , że u Was nie funkcjonuje Fundusz Socjalny. Tak daleko Wasza firma nie posunęłaby się,oj nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rebelek1010 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 11.04.08, 09:51 Chciałem się przyjąć do Wrigley nawet już byłem na 1 rozmowie jednak po tym co piszecie na forum skutecznie mnie zniechęciliście. Tak więc rezygnuję zawczasu żebym później nie żałował i poszukam coś innego bo na rynku pracy jest duży wybór. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za informacje. Trzymajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: columb Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:50 jak założyć związek zawodowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załozyciel Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.50.95.* 11.04.08, 11:06 Jak założyć Zwiazek Zawodowy? Zbiera się minimum 10 osób (pracowników) i podejmuje Uchwałę o utworzeniu Związku zawodowego , uchwalają Statut i wybieraja Komitet Załozycielski od 3-7 osób. W terminie do 30 dni od podjęcia Uchwały należy złożyć wniosek do Sądu Rejonowego , XXI Wydział Gospodarczy KRS w Poznaniu , ul.Grochowe Łąki. Po rejestracji w Sądzie nalezy powiadomic pracodawcę na pismie o rozpoczęciu działalności Związku i nalezy rozpocząc akcje informacyjna wśród załogi = zapisujcie sie do Związku!!!Po tym terminie Uchwała o utworzeniu Związku jest nieważna i trzeba na nowo sie zbierać. Trzech członków Komitetu Załozycielskiego podlega ochronie przez okres 6 miesięcy tzn. pracodawca nie może zwolnić bez zgody Komitetu Załozycielskiego. Po rejestracji w Sądzie Komitet niezwłocznie zwołuje walne zebranie członków i tworzy Zarząd Związku - wszelkie informacje o zmianach nalezy zgłaszac na wnioskach do w/w Sadu. Wbrew pozorom to prosta rzecz załozyc Związek. informacja 061 8 526 095 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 12.04.08, 16:22 Wszyscy piszecie od rzeczy. jak wam się praca nie podoba to sobie poszukajcie innej. Są działy na których prawie nic się nie robi a i tak narzekają mimo tego że za to nic nie robienie dostają nawet niezłą kasę.Po to się chodzi do pracy żeby pracować a nie zbijać bąki a jak wam się nie chce to na bezrobocie za niecałe 400zł i ciekawe czy wtedy też tak będziecie narzekać. Są miejsca i to dużo gdzie warunki pracy są o sto razy gorszę a ludzie pracują i nie narzekają, bo szanują pracę i jej potrzebują, a wy chyba nie macie do niczego szacunku. Myślę też że większość osób tylko tak gada że położy papier a tak naprawdę boi się,że nie dostanie gdzie indziej pracy albo i już jej nie dostali (znam takie przypadki) Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu i miłej pracy. nie narzekajcie tylko weżcie się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 22:50 Kolejny mądrala ,który wszystkie wypowiedzi wrzuca do jednego worka.Od rzeczy ???!!!!Ja tez znam takie miejsca np. Chiny możesz sie tam przenieść ,w końcu też tam narzekają tylko nieroby.Niezła kasa.Co masz na myśli.Co kawaler ,który mamusi podrzuci parę stówek ,a resztę prze...dala na panienki i markowe ubrania.Niestety ,że gdzieś są warunki sto razy gorsze ,to jest niestety przykre ,że Polak Polaka traktuje jak niewolnika ,byle się samemu na chłapać,ale to mnie nie dziwi przy takiej mentalności jaką reprezentujesz.Nie narzekają ,bo ciasnota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 23:01 Super Gościu ,poziomem wypowiedzi nie różnisz się od części forum,gdzie wszyscy i wszystko jest wrzucane do jednego worka.Nie ma co pisać ,że warunki pracy gdzieś są gorsze.Jest to jedynie przykre ,ze Polak Polaka traktuje jak niewolnika,a że nie narzekają to wcale nie znaczy ,że szanuje pracę .Muszą się na to godzić ,bo rynek pracy jaki jest ,każdy widzi. Możesz przenieść sie do Chin i też nie narzekać,w końcu szanujesz pracę.Niezła kasa. Co masz na myśli.Co kawaler na mamusi garnuszku.Co podrzuci sie parę stówek ,a resztę przep...doli na panienki ,browca i markowe ciuchy.To wtedy rzeczywiście niezła kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 13.04.08, 20:08 Mnie się praca podoba;tylko po co w tej firmie te idiotyzmy, robienie wody z mózgu,te soboty pracujące,durne decyzje i podejście do pracownika jak do przedszkolaka.Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik wrigley Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 15.04.08, 10:08 Czesc wszystkim! Wrigley to nie fajna firma to obozowisko pracy.Robimy tu w soboty ZA DARMO! trzeba za ten dzien sobotni wziasc wolny w tygodniu bo kasy nie chca placic!to juz mi smierdzi zlodziejstwem i oszczedzaniem na nas na pracownikach.Zamiast siedziec,odpoczywac z rodzinami z dziecmi np;wyjsc gdzies to my mamy siedziec w domu w tygodniu sami kiedy dzieci w szkolach a mezowie i zony w pracy. FIRMA WRIGLEY TO FIRMA ANTYRODZINNA.Jestesmy tu wykorzystywani dla pie..nych slupkow i wykresow !Dla pana dyrektora i zarzadu nie liczy sie pracownik tylko to zeby z nas jak najwiencej wyciagnac-WYCISNAC JAK CYTRYNE przeciez tylko sie slinia na kase i nagrody a my zwykli pracownicy pracujemy w pocie czesto z okaleczonymirekoma z bolem kregoslupa i glowy pracujemy juz bez weekendow w sobote za darmoche KIEDY MAMY WYPOCZYWAC NO KIEDY? tez jestesmy zmeczeni!!! Socjalne jakie daje firma to opluwanie nas sily roboczej!!! sa osoby ktore liczyly na te smieszne grosze na wakacje zeby dolozyc dzieciom do wakacjii sobie do urlopow a wrigley pani Banczorowska i pan Mackowiak olewaja nas a sami jezdza pieknymi firmowymi autami pewnie za nasze socjalne...paliwo leja za darmo pewnie za nasze wakacyjne i jezdza na odpoczynek urlopowy w rozne zakadki swiata chociaz sa wypoczenci a nas traktuja calkowicie niepowarznie! co za wstyd! w tym roku urlopy co dla niektorych z nas beda w miescie niektore dzieci nasze nie wyjada lub dostana mniejsze kieszonkowe na kolonie bo dorosle osoby ktore stoja na czele wrigleya w poznaniu musza sie dobrze bawic spotkania,liczne wyjazdy szkolenia,zabawa TO Z NASZEGO SOCJALNEGO!!! bo gdyby nie my pracownicy fizyczni toby was nie bylo ZŁODZIEJE!!! ludzie nie podejmujcie tu pracy bo bedziecie zalowac jak sie przekonacie jak tu sa traktowani biali pracownicy i jakie oszczednosci sa tu praktykowane na nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 15.04.08, 12:47 PANOWIE I PANIE POTWIERDZAM WSZYSTKO CO NAPISAL PRACOWNIK WRIGLEY jest zle masz kolego lub kolezanko racje.za naszego socjala na wakacyjne choc to nie byla duza kwota gora robi wyjazdy,koncerty,wystepy szkolenia dla kadr.............Pozdrawiam kolegow i kolezanki a calej gorze zarzadowi firmy w poznaniu i panu dyrektorowi proponuje to przemyslec,przemyslec to ze to dzieki pracownikom istnieje ta firma bo gdyby nie my to kto robilby te slupki,rekordy? #super ze nas doceniacie#pooszczedzajcie troche na sobie a nie na nas, poczujcie sie jak my zacznijcie pracowac z nami w soboty na 3 zmianach,dlaczego tego nie robicie? wolicie wypoczywac a my mamy nabijac wam skarbonki oczywiscie nie ma to jak pracowac w soboty za darmo za dzien wolnego.tak tak wprowadziliscie do firmy WYZYSK........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 15.04.08, 16:01 sa dni kiedy jest spokojnie ale wiecej dni jest gorszych gdzie praca tu porownywalna jest do pracy w kopalnii ale przed 500 lat -brakuje naganiaczy z biczami,ale tu wszystko moze sie zdazyc - nic mnie tu nie zaskoczy juz:)))))) jeszcze tu pracuje,jeszcze mam siły,ale boje sie ze siły mnie opuszczą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBY X RUDY 102 IP: *.icpnet.pl 01.09.08, 19:47 HEJ.TEZ TU ROBIE JUZ 11 LAT.LUDZIE MONTUJEMY POZEW DO SĄDU NA RUDĄ ŚWINIE CO ZRE I Z RYJA MU LECI SURÓWKA ZA ZNECANIE SIE NAD PRACOWNIKAMI I ZA ZMUSZANIE DO NADGODZIN...pozdro cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonus Re: RUDY 102 IP: *.eranet.pl 05.09.08, 17:06 jędryke to gupek.trzyma sie rekami i nogami tego stanowiska nigdy w innej firmie go nie przyjma bo to pusty leb> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.eranet.pl 05.09.08, 17:03 BANCZEROWSKA??SKAD ONA WOGOLE SIE WZIELA NA TYM STANOWISKU...HEHE..ZSEKRETARKI MUSIALA NIEZLE POPRACOWAC Z KIM TRZEBA .ONA NIC NIE WIE CO KOLWIEK JA ZAPYTAC TO DOWIE SIE I PRZEKARZE ..JAKA PERSONALNA TAKA ATMOSFERA.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1zWielu Dlaczego oni biorą nas za kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 22:05 Ostatnio przechodzą samych siebie.Na rozmowie rocznej dowiedziałem się że urlop na żądanie który notabene przysługuje każdemu jak psu micha ale nieee !! Wliczają nam to do oceny .Zastanawiam się czego oni oczekują?Zero urlopów na żądanie albo najlepiej -"cześć słuchaj jutro mnie nie będzie bo będę miał wypadek 15 minut przed pracą"to jest normalnie kary godne !!! Najlepiej żebyś,my nie brali urlopów nie mieli wakacji nie chorowali bo przecież firma i zyski najważniejsze.To jest CHORE !!! Ostatnio niebieski powiedział mi coś w tym stylu "do mnie nie dzwoń.ja Tobie nie pomogę !!!"- i jak tu pracownik ma czuć się moblizowany do pracy?? Te ankiety o niebieskich to sobie wsadźcie tam gdzie chcecie ale nie dawajcie ich nam bo nie lubimy kłamać. Jednym słowem najlepiej zamontujcie sobie roboty nastawcie na 120% to nie będą chorowały na urlopy nie pójdą i nic nie powiedzą. Jeszcze jedno.Wszyscy pracownicy przez cały rok wypracowują dla nas wszystkich tzw.socjalne. Tylko po co skoro przy planowanych bonach na święta i tak nie wszyscy je dostaną... czyli coś jedni dostaną a drudzy.....a reszta co ?? hańba i czarna rozpacz... W podsumowaniu napiszę tylko żebyście się wszyscy obudzili i pomyśleli o białasach bo też mamy swoje prawa i skoro my mamy coś dla was robić to zróbcie w końcu coś dla nas i dajcie nam jakieś konkretne podwyżki bo wiecie jakie drogie jest życie (noo przy waszych pensjach też bym tego nie odczuł)ale nie robimy tego dla miski ryżu. koniec.... już się nie odezwe bo ............. Nie chce mi się z wami gadać.... Pozdro dla całej ekipy CTD... Odpowiedz Link Zgłoś
resu-2 Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów 16.01.09, 23:33 Kopaliście leżącego,a leżący o tym nie zapomniał i nie zapomni.....W końcu 10 lat we wrigley spędziłem.A jednego się nauczyłem-każdy kij ma dwa końce-pozdrawiam Macieja. Odpowiedz Link Zgłoś
resu-2 Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów 16.01.09, 23:50 Uwaga na pana psychologa-on potrafi człowiekowi bardziej zaszkodzić niż pomóc.Taki zajefajny facet- cwaniaczek.Pozdrowienia dla Zenona.D.Człowiek-dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
resu-2 Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów 17.01.09, 00:01 Wiecie co to jest nienawiść-to jest to co w tej chwili czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciapek Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów IP: *.bestsell.pl 18.01.09, 20:45 Czekam z niecierpliwością na drugi koniec kija....... Odpowiedz Link Zgłoś
nadrugiemiania Wrigley 13.02.09, 10:48 To może i obóz pracy, ale również obóz rozpusty.Każdy z każdym.Kobiety mają kodeks moralny głeboko gdzieś.Wiele rodzin sie rozpadło.Moja prawie też.Chłopy nie myslą głowa tylko wiadomo czym. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania czy każde miasto ma taki wątek nieśmiertelnik dla 13.02.09, 11:53 frustratów? Gdzieś się źle pracuje? Rozumiem. Na szczęście można zmienić już pracę, a pięć lat temu było to problemem. Poznań i okolice mają najniższe w Polsce bezrobocie od wielu lat. Jak się firmie posypie zatrudnienie, to zmieni politykę kadrową. Ale takie nieustanne podsycanie, jątrzenie, żeby nie powiedzieć szczucie... Qu...ludzie, czy Wy z Poznania jesteście? Od czego są przełożeni? Od czego sądy pracy? A moze to wymysły chorych wyobraźni jednak? I żeby nie było - przeszedłem przez kilka patologicznych środowisk pracy, ale problem głównie leży w słabych jednostkach, które znajdują inne niż kompetencja podłoże dla budowania swoich autorytetów. Czasm się z takim wygra, czasem przegra. Podporządkowywać się nie można. Ale pracować solidnie wszędzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zdziwiony Re: czy każde miasto ma taki wątek nieśmiertelnik IP: *.bestsell.pl 14.02.09, 20:47 Już im jest dobrze.Dostali w zeszłym roku wysokie podwyżki-więc teraz morda w kubeł-boją się kozacy anonimowcy,że jak będą za dużo podskakiwać to ich wy.......lą na zbity pysk.Zawsze ktoś może ich się zapytać czy im się na pewno praca podoba?Zaczną znowu szczekać o podwyżki jak się skończy kryzys.A może się nie skończy i całą tą wspaniałą firmę przeniosą dajmy na to na Ukrainę-w końcu przyuczyć ludzi do takiej prostej roboty nie sztuka a zyski z niewspółmiernie niższych kosztów pracy wspaniale zasilą konta akcjonariuszy w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zdziwiony Re: Wrigley IP: *.bestsell.pl 14.02.09, 21:32 Przecież to jest jedna wielka rodzina,tyle że niestety patologiczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zdziwiony Re: Wrigley IP: *.bestsell.pl 14.02.09, 23:25 Ludzie to świnie,nie obrażając świń a zło rodzi zło,zawiść-nienawiść......................pamiętam,nawet w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraft Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.net.fone.pl 17.04.08, 16:58 ludzie nie potraficie uszanować tego co macie.wy zawsze będziecie nażekać bo macie to zakodowane w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
pagan26 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 15.04.08, 19:52 U nas sie na to mowi Auswitz albo z rosyjskieko kołchoz,brak praw raz w takim czyms pracowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAJAK Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.icpnet.pl 16.04.08, 13:05 WSZYSCY MEDZICIE I NARZEKACIE A NIE ROBICIE NIC W TYM KIERUNKU BY BYLO LEPIEJ.PROPONUJE BYSMY WRESZCIE STWORZYLI TEN ZAKLADOWY ZWIAZEK ZAWODOWY.WSZYSTKICH CHETNYCH KTORZY CHCA W TYM UCZESTNICZYC ZAPRASZAM NA DZIAL TO POROZMAWIAMY.PROSZE SOBIE NIE ROBIC JAJ.POTRAKTOJCIE TO POWAZNIE.ZAPRASZAM ZDECYDOWANYCH I KONKRETNYCH PRACOWNIKOW.W GRUPIE SILA.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:23 Pająk ,jeżeli to Ty ,to mam nadzieje ,że masz już nowa pracę i naprawdę masz stalowe jaja .Myślisz ,ze góra na to pozwoli?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagłoba Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 82.160.131.* 16.04.08, 21:42 Na który dział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajtłapa Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 82.160.131.* 16.04.08, 21:47 O której,gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboku Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.centertel.pl 19.04.08, 17:10 Jeżeli okazałoby się , że tzw"Góra" wykorzystuje Fundusz socjalny na własne cele (niżej opisane) to z jednej strony karygodne , z drugiej ewidentne złamanie prawa. Fundusz jest kwotą naliczaną obligatoryjnie i żadna łaska pracodawcy - On musi to zrobić! Jak nie ma związku zawodowego w firmie ON musi podać do publicznej wiadomości pracownikom jego podział z kwotami (wczasy-tyle , kolonie- tyle , zapomogi - tyle , paczki świąteczne lub inne świadczenia materialne-tyle a tyle , etc..). Gdyby był u Was Związek to by kontrolował ten fundusz bo ma takie uprawnienia. A tak w ogóle , ktoś napisał "czy góra pozwoli na założenie Związku". Otóż "góra" nie ma nic do gadania jak ludzie będą się chcieli zorganizować (patrz: instrukcja Założyciela). A może "góra" czeka na Związek Zawodowy , może musi mieć adwersarza. Bo jak na razie wygląda , że jeździ po Waszych głowach jak chce. Chyba , że to wszystko na tym forum jest mocno przerysowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 82.160.131.* 16.04.08, 22:17 Może warto spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś
katana1-3 Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! 16.04.08, 22:30 Ma gościu jaja i ja jestem z nim.Oczekuję konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drazetka Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 14:21 Jestem za!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscik Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 14:33 Ludzie jak dlugo bedziemy pozwalac zeby dyrekcja kierownictwo niebiescy caly zarzad firmy WRIGLEY pomiatal nami? czy nie mamy godnosci i bedziemy godzic sie na wszystko ? zobaczcie jak nas wykozystuja!!!! oni moga??? a my??? tez mozemy sie przeciwstawiac nie dajmy sobie pluc w twarz przez tych snobow myslacych tylko o tym zebysmy im napelnial kasa kieszenie! Zrzad i dyrektor na taczki i za brame.zobaczcie jak kiedys pracownicy robili za komuny nie bylo pie..nia oni mieli jaja a my pozwalamy robic sobie co chca i nie mamy jaj, stalismy sie niewolnikami az wstyd spojrzec dzieciom w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraft Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.net.fone.pl 17.04.08, 18:23 załóż swoją firmę i przestań pracować dla "tyranów"(oczywiście jak masz "jaja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Hel..Poznań Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 77.252.231.* 10.08.09, 15:52 Witam! Jak nie macie jeszcze związku zawodowego to dzwońcie do Patryk. Patryk wam pomoże założyć związek zawodowy - szybkość gwarantowana - konkretny facet, miałem z nim do czynienia. Przejmie na swoje barki pracodawce, ale oczywiście przy waszej współpracy. Patryk jest z NSZZ "Solidarność" z Poznania, ale zajmuje się organizacjami (firmami) razem z swoimi koleżankami i kolegami na Wielkopolskę. Dzwońcie, piszcie smsa on oddzwoni. Telefon do Patryka - Patryk Trząsalski 662-01-43-52 lub e-mail: drz3.poznan@solidarnosc.org.pl Tak na koniec mają dobrych prawników, radców prawnych i są dobrymi znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melośmiacz Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 07:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 82.160.131.* 19.04.08, 18:31 Co w tym jest śmiesznego-może pośmiejemy się razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 82.160.131.* 19.04.08, 20:19 Masz coś wesołego do powiedzenia?Zapraszamy do dyskusji.Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Wrigley Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melosmiacz Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 23:23 także pozdrawiam wszystkich wspólpracowników WRIGLY. Wariat jak Ci nie jest do śmiechu to zacznij działać w imie swoich przekonań a nie dyskutuj na animowym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 22.04.08, 17:36 A wydaje wam się, że założymy związek i nagle zaczną się z nami liczyć/? Czy ktoś ma doświadczenie zeby to pociągnąć? Oni mają wielu wyuczonych prawników itp. którzy wiedzą jak ominąć wszelkie przepisy, a kto będzie z naszej strony z nimi chciał walczyć. Na kaZdy przepis znajdą swoją interpretację i będzie tak jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.cust.uk.viatel.net 24.04.08, 10:22 Nie jestem pracownikiem Wrigley i pewnie nigdy nie bede. Ale sledze ta wasza dyskusje od samego poczatku. Cala ta dyskusja toczy sie juz od dobrych paru miesiecy, wylewacie tutaj swoje zale, piszczecie o tym jak jestescie wyzyskiwani i pomiatani itp. Sa i tacy ktorym praca sie podoba i sa w stanie ja docenic. Ale nie do tego zmierzam, przez te kilka miesiecy kiedy ta dyskusja trwa nie zrobiliscie nic zeby Wasza sytuacje polepszyc, co wiecej z tego co wyczytalem z Waszych postow taka sytuacja w Waszej frime trwa juz od kilku dobrych lat. Jak to mozliwe, ze tak dlugo nikt nic nie zrobil? Ktos wam doradzil zebyscie zalozyli swoj zwiazek zawodowy, powalczyli o nalezne wam pieniadze z funduszu socjalnego. I jakos nikt nie chce sie wychylic, nikt nie chce wyjsc z ininciatywa, nikt nie chce narazic sie kierownictwu. To jest zenujace, ze tylu tchorzliwych osob pracuje w Wrigley. Moim zdaniem najwazniejsi w kazdej frimie sa pracownicy, a zadowolony pracownik bedzie wydajniejszy niz pracownik niezadowolony. Wiec walczcie o swoje dajcie Waszemu kierownictwu do zrozumienia, ze oddzial Wrigley w Poznaniu bez Was nie instnieje. Powodzenia mam nadzieje, ze wywalczycie co Wam sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:10 Pieniądze z socjalu są, tylko dzielone były nie tak,a firma ich dla siebie nie brała.Mimo wszystko jest to za duża firma i za poważna ,żeby robić takie numery(musieliby mieć jakąś podkładkę,a taka jest w tym wypadku niemożliwa). Co do związków,to co by miały wywalczyć ,oprócz nietykalności dla siebie.Większe pieniądze,ale jakie,jak na start pracownik dostaje 2700-2800 brutto,a starzy maja około 45000-5000 brutto ,i trzeba do tego doliczyć dodatki. Zgadzam sie ,że nie są to olbrzymie pieniądze,bo na koncie coś nic nie chce urosnąć,a do rozrzutnych nie należę. Nadzieją jest jedynie rozwijająca się gospodarka i lepsze pieniądze u konkurencji,a tak to co .Co roku jak psu z gardła trzeba będzie walczyć o godziwą podwyżkę,a nie inflacyjne. Tak na marginesie to może do jednego związki ,by się przydały,żeby wywalczyły coroczne inflacyjne dla każdego np. bez nagan ,a podwyżka to by była oddzielna sprawa,bo łączenie tego w jednym jest oszustwem.Co to jest za podejście firmy ,ze pracownika z dobrymi wynikami ,po roku pracy w nagrodę nie traci na zarobkach,bo tzw. podwyżkę(czytaj inflacyjne)zjadła inflacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drazetek Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 24.04.08, 11:24 zarabiamy coraz mniej bo ceny eszystkiego ida w gore wiec jestesmy coraz biedniejsi jedynie zarzad i dyrekcja sie bogaci!!!!! nie dosc ze jestesmy coraz biedniejsi to do tego musimy robic w weekendy za darmoche za dzien wolnego!!! ech nie nawidze tej firmy,kiedys bylo tu super i godnie sie zylo...nim wiecej produkujemy tym mniej zarabiamy niedlugo zaczna nas kiwac jeszcze bardziej...WRIGLEY TO WYZYSK!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAJAK Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 27.04.08, 17:55 I CO BOHATERZY? ZADEN SIE NIE PRZYPUCOWAL DO ZWIAZKOW! CHLIPIECIE I BECZYCIE JAK WAM ZLE PISZAC ANONIMOWO NA FORUM A JAK MACIE SIE WYCHYLIC TO WSZYSCY MACIE CIEPLO W GALOTACH.NIGDY NIE BEDZIE LEPIEJ BO JESTESCIE BANDA NIEUDACZNIKOW I TCHORZY.OT CO! NIE ZNIECHECAJCIE LUDZI DO PRACY BO RAK DO PRACY CIAGLE BRAKUJE ,A JAK TAK DALEJ POJDZIE TO BEDZIECIE SAMI ZAPIEPRZAC 2 RAZY WIECEJ I CIEZEJ. MAMY WSPOLNY CEL JESTESMY DRUZYNA HAHAHAHA ELO GAMONIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 80.50.95.* 28.04.08, 15:25 Od dłuższego czasu obserwuje to forum. Nie jestem pracownikiem Wrigleya ale nie mogę się oprzeć wrażeniu , że traktujecie to forum jak kibel do którego wrzuca się wszystkie śmieci i to publicznie. A może tak zacznijcie dyskutować wewnątrz firmy nie ukrywając się za pseudonimy i ksywki? Jestem pewien , że właśnie już do tego dojrzeliście obserwując ewolucje wypowiedzi w kierunku zdrowej oceny sytuacji w firmie , rozsądnych , merytorycznych zdań. Czas się ujawnić a to forum zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snikers Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 28.04.08, 19:18 biznes.onet.pl/0,1739165,wiadomosci.html ...taka mała ciekawostka dotycząca firmy Wrigley (jeszcze ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.p. Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 82.160.131.* 08.05.08, 21:07 Buffeta stać na zakup Wrigleya ,to sobie kupił.Tylko po jaką ch....rę mu to do szczęścia kiedy na jego karku 78 wiosen?Może to jest hobby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa linia mix Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:17 witeczka tutaj sie z toba nie zgodze przyjacielu jak sie wychylisz wylatujesz taka jest prawda we wrigleyu nie lubia jak mowisz cos glosno i w dodatku obrazasz firme ja pracuje tam juz od 12 lat hehhehe 3800 brutto + 12 % za czterobrygadowke + 25 % nocki policz sobie zle ? praca jak kazda inna no moze ja sie przyzwyczailem i daje sobie rade polecam mixery jak sobie ulozysz prace nie jest zle narzekac kazdy umie ale ja wam cos poradze wiecie jaki jest najlepszy sposob nic nie mowic robic swoje i przytakiwac po co sie denerwowac kaza robisz a jak nie wiedza sciemniasz hehehhe obojetnie gdzie nie pojdziecie bedzie tak samo zawsze sie znajda ludzie zadni wladzy taka jest prawda nic tylko zamknac oczka i do pracy nie jest tak zle we wrigleyu nie wytrzymuja slabi psychicznie jak bedziecie sie przyjmowali zapraszam do mistrza WALDKA obecnie jeden z najbardziej rozsadniejszych ludzi we wrigleyu no bo w sumie czlowiek z prod tylko awansowal ale chyba tez ostatnio mam dosc pozdro waldziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 07:19 A kogóż to wywalili z roboty za mówienie prawdy .Robię tu już też prawię dekadę ,ale o takim przypadku nie słyszałem.ładnie tylko potraktowali ,jak mu tam było Niedzielski ?.To był niezły numer i obrazuje podejście korporacji do ludzi.Ale nie łudzę sie ,wszędzie jest tak samo ,a nawet gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 26.04.08, 09:23 problem w ty ze 2700 2800 masz na start ale i po 3 4 latach masz 2700 lub 2800 i nikt nic z tym nie robi bo jakie to uczycie jeśli pracuje w firmie np 4 lata i masz tyle co koleś prosto z ulicy ci zatrudniani za stawkę 2100 2200 tyle mają po 3 4 latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 11:29 Zgadzam sie w 100 % ,brak jest w firmie spójnej polityki zarobkowej.Dyrekcja dopuszcza do takich sytuacji jak piszesz ,a nic tak nie demobilizuje jak takie zachowanie.Kierownik oczywiście też z tym nic nie robi ,bo ma mniejsze koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 13:11 tak. jesli chodzi o wynagrodzenie to faktycznie zenada .mozesz robic jak wol 10 lat na kilku stanowiskach i masz mniej od osob co pracuja np 7 lat i to na jednym stanowisku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co wy na to?????? gdzie sprawiedliwosc??????? a np jak przeszkoliles powiedzmy w swojej karierze w wrigleyu np 9 nowych pracownikow...dlaczego nie jestem starszym operatorem?????przeciez jestem dobrym pracownikiem....starszego operatora dostaly osoby ktore wchodza w dupe przelozonym a jak nie jestes dupowlazem a dobrze sumiennie pracujesz to maja cie w dupie... dlaczego??? bo nie jestes dupowlazem!!!!! wrigley jest firma niesprawiedliwa w stosunku do pracownika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takse Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 13:16 PRACOWNIK MNIEJ DOCENIANY FINANSOWO JEST GORSZYM PRACOWNIKIEM BO NIE MA MOTYWACJII I JEST Z TEGO POWODU NIEZADOWOLONY, PRACOWNIK Z WYZSZYM WYNAGRODZENIEM JEST BARDZIEJ ZADOWOLONY Z SWOJEJ PRACY A CO ZA TYM IDZIE JEST WYDAJNIEJSZY I CHCE MU SIE PRACOWAC JEST WTEDY W NIEBIESKIM POCIAGU A NIE W CZERWONYM JAK OSOBY NIEZADOWOLONE Z SWOJEJ PRACY JA NIGDY NIE BEDE W TEJ FIRMIE W NIEBIESKIM POCIAGU JAKA PLACA TAKA PRACA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazyn Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 14:18 Ale przynajmniej szkolenie calkiem fajne ostatnio nam zafundowli (a propo pociagow):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 00:05 Witam. Przykro czyta się tak pejoratywne wypowiedzi, zwłaszcza, że obecnie aplikuję na stanowisko Mistrza Produkcji. Napiszcie proszę jaka atmosfera panuje w firmie, jacy ludzie, jaka jest polityka kadrowa, jakie są zarobki na poszczególnych stanowiskach. Będę wdzięczny za wszelkiego typu konstruktywne wypowiedzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.icpnet.pl 17.06.08, 20:32 Witam wszystkich z obodrzyckiej. Mam kolege, który u Was biega w niebieskiej koszuli - Mały, kuty, cwany;) Przechwala się, że zarabia 10 tys.... to prawda, że oni tyle wyciągają???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robocik Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.icpnet.pl 19.06.08, 07:33 Witam Mam nadzieję że się nie dostaniesz na to stanowisko na które złożyłeś aplikację. ( bo taki człowiek który pyta o zarobki na forum publicznym musi być kompletnym baranem) pozdrawiam P.S. Bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milooo Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.nj.pl 20.06.08, 18:29 Jak to ,firma istnieje już tyle lat i nie macie jeszcze związku zawodowego??? Ludzie nie dajcie się ogłupić to już w hipermarketach mają od wielu lat i jakieś pozytywne zmiany następują( ZZ są np. w Carrefour) Mnie osobiście aż dziw bierze że jesteście tacy nie zorganizowani Jak jest źle to zakładać zz i już, wszystkich bolączek nie ale niektóre pomoże. I będziecie mieć nadzór nad srodkami zZFSSOCJALNYCH bo takie jest prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w......ny Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: 82.160.131.* 06.07.08, 00:55 analitykom,informatykom,sztabie ludzi,którzy nas inwigilują dziękujemy.DOBRANOC. Odpowiedz Link Zgłoś
szwip Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy 06.07.08, 11:26 s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=122425 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korner Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 19:45 Zgadza się,inwigilacja komputerowa jest powszechna.Prowokacje też.Najlepiej pewnych spraw na forum publicznym nie poruszać.Zorientowany w temacie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Praca IP: *.icpnet.pl 12.07.08, 13:39 A ja z chęcią bym podjęła tam pracę!!! Jaka jest szansa na przyjęcie bezpośrednio na produkcję przez Wrigleya a nie przez pośredników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasda Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:22 nie ma chyba kobiet na produkcji.. ;) Bez pośredników raczej się nie da.. startpeople .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Praca IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 09:55 Ale jakieś tam chyba pracują prawda?;))) Jeżeli tak to na jakich stanowiskach:) Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Praca IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 09:57 Ale jakieś kobiety tam są prawda?;))) Jeżeli tak to na jakich stanowiskach? Z góry dziękuję za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex gumiorz Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.icpnet.pl 01.08.08, 23:45 Fabryka roku-wyjeba roku!Czarny okres mojego życia!Ciesze sie ze juz tam nie pracuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re:Jakie Podeyzki 2009??? IP: *.icpnet.pl 05.08.08, 10:18 he he jakie nas czekaja podwyzki ?? nastepna sciema firmy??? czy nas zdenerwuja i znow zaczniemy szukac pracy?? pewnie znow szykuja nam przewalke kolejny cud w wrigley na obodrzydzkiej he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa... Re:Jakie Podeyzki 2009??? IP: *.softdesk.com.pl 11.08.08, 22:36 takie jak praca - napewno ambitne i pełne wyzwań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezon Re:praca we wrigleyu IP: *.icpnet.pl 25.09.08, 17:14 witam slugasów wielkiego szefa Pana Sobczaka i innych ściemniaczy..cóż pracuje tu jakieś pół roku i zdążyłem zauważyć że : dostać się idzie po koneksjach, lepiej przyjąć nowego z ulicy niż sezona juz przeszkolonego i wiedzącego o co chodzi,w stolowce wyswietlaja na projektorze kogo potrzebuja przyjac ale jak sie idzie spytac o prace ja nic nie wiem juz trwa rekrutacja :D:Dkogo wy chcecie zrobic w ch...a chyba tych przydupasow ktorzy za marcheweczka biegna w posuzkiwaniu lepszego jutra :D:D zero polityki między sezonami, wszyscy wszystko wiedza ale nikt nic nie powie, duzo osob sie spuszcza na robote <masakra>wrigley ponad zycie,niebiescy dwoch <praca praca i tylko praca sluzbisci pionki w szeregu, [przydupasy>reszta ok, konfidenci, banda slugasów robia nie dla siebie ale dla ekipy rządzacej żałosne :D:D moze kilka słów na temat firmy: wszyscy się pchaja oknami i drzwiami a tam jeden wielki burdel <opakowanie produktu ok - zawartość zjebana> jakies smieszne bhp i inne gmp audyty ludzie przeciez to w przedszkolu takie rzeczy sie robi, kajzeny i awans za podpie...nie :):)smiech na sali, a i sptrawdzanie na kamerach kto ile siedzi na stolowce :D:D:D Jestescie smieszni jak ta firma ... Odpowiedz Link Zgłoś
resu-2 Re:praca we wrigleyu 11.10.08, 19:43 Dziwę się dlaczego tak bardzo zależy wam,żeby zielonego z firmy wykopać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re:Jakie Podeyzki 2009??? IP: *.icpnet.pl 27.10.08, 13:58 Niestety znów nadchodzą złe czasy, kryzysy itp.Znowu firma dyktuje warunki czyli ciesz się że masz prace, za bramą czekają następni. A podwyżki standardowe 3 - 6%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukająca pracy Re:NIVEA Poznań IP: *.gprs.plus.pl 18.11.08, 22:56 A ja mam pytanko do osób które pracują lub wiedzą jak sie dostac do NIVEA ???czy ktoś wie jak dostac tą prace w tej firmie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuwacz WrigleY IP: *.111.206.198.static.crowley.pl 20.11.08, 13:03 witam wszystkich anonimowców! chciałbym się dowiedzieć czy nie wpadnę z deszczu pod rynnę! pracowałem w Unilever na bałtyckiej, zarobki nawet w miare bo w miesiącu wyciągałem bez nadgodzin 2200 - 2500 netto ale no niestety okazało się że moje ambicje są za bardzo okazałe jak na "zakład tej klasy" wiec chciałbym się dowiedzieć czegoś o WRIGLEY bądź NIVEA np. jakie warunki, co z przerwami, i jak zagospodarować wolny czas w kącu to on mnie najbardziej motywował do siedzenia na stołówce xD POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
resu-2 Re: WrigleY 22.11.08, 19:57 A nie anonimowców nie witasz?Wrigley to porządna firma z kapitałem tylko niektórzy ludzie w tej firmie zbyt dosłownie odbierają karykaturalne wypowiedzi na forum-szacunek dla dyrekcji za wyrozumiałość.Pozdrawiam wszystkich pracowników magazynu i logistyki.Czasami można się w życiu i w pracy zaplątać i ciężko to zrozumieć(niektórym).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 19:51 macie konkurencję robazaczki www.egospodarka.pl/38113,Fabryka-gum-do-zucia-Cadbury,1,78,1.html nie podoba się to uciekacie do Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zdziwiony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 13.03.09, 22:56 Man jestem z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 19:54 Fabryka gum do żucia w Skarbimierzu pracuje pełną parą Jarosław Staśkiewicz Od początku lutego pracujemy 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu - mówiła we wtorek (10 lutego) podczas oficjalnej prezentacji zakładu dyrektor Judith Pickering. W fabryce Cadbury pod Brzegiem pracę znalazło 300 osób. www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090210/POWIAT05/62637327 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 21:16 Witam . Mam pytanie Staram się o prace we Wrigley jako PH na Łódź. Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda wasza praca TZN: ile godzin się pracuje , jacy są wasi przełożeni, ile się u was zarabia,czy jest ciężko z realizacją planów ...?? Z góry dziękuje za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zdziwiony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 13.03.09, 22:55 Podobno zaje fajne zwolnienia się szykują w Wrigley Poland."gdzie wy robotę znajdziecie no gdzie"? Odpowiedz Link Zgłoś
resu-2 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 15.03.09, 01:42 Nikt nie odpowiada........Powiem Ci tylko z mojej strony,że polecam robotę w W.P.do momentu,w którym się nie wypalisz.Kiedy to nastąpi to jak najszybciej uciekaj bo cię kopną w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie zdziwiony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 15.03.09, 03:40 Towar impulsywny,niestety,każdy szuka chleba.........Ha ha ha drugi koniec kija się odezwał...powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
resu-2 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 10.04.09, 23:19 Krakałem,krakałem i wykrakałem........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 13.03.09, 23:39 Kiedy wasze produkty wchodzą na rynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świniopas Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.echostar.pl 20.03.09, 16:59 Słyszałem, że podwyżki dali uczciwe, bo zeszły rok był bardzo dobry - niech ktoś z pracowników potwierdzi lub nie? A co do zwolnień, to bardzo dobrze, że atmosfera się oczyści ze ściemniaczy i nierobów, którzy tylko wożą się po innych. Jest nadzieja, że podczas zwolnień może Świniaka wywalą, bo on też nic nie robi, tylko się wozi na innych. Ja już mam spokój, ale chętnie bym Świniaka na zielonej łące zobaczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 20.03.09, 18:15 A co zwolnili cię?Jeśli tak to bardzo przykro:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 20.03.09, 21:01 Nie ma i nie będzie tego forum puki ja żyję.To jest moja obsesja.Będę srał na te wasze białe kołnierzyki do bólu i nie pomoże włodekzpoznania i tym podobni.Pozdrawiam pracowników magazynu Wrigley Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 193.93.91.* 11.04.09, 08:21 travian.pl/?uc=pl3_35988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 12.04.09, 16:36 To ilu białych poleciało na zieloną trawkę?Przy spadku produkcji o połowę należałoby zredukować o pięćdziesiąt procent personel produkcyjny-prosty rachunek ekonomiczny.W przyszłości,gdyby coś się ruszyło to zawsze można kogoś zatrudnić i przyuczyć do tak prostych czynności.Bezrobocie rośnie,więc będzie z kogo wybierać.Karać i nie wyróżniać-odpowiednia metoda na współczesny kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 12.04.09, 17:36 Zdrowych,spokojnych świąt dla ochrony.Rozchmurzcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 25.04.09, 21:48 Wyślemy tę paczuszkę z aromatami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 25.04.09, 21:55 Doleci pani Magdo do Chicago..........Swiat jest mały........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moje spostrzerzeni Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 02.05.09, 18:06 Najlepszą metodą na"wybicie się"z tej firmy to jazda na psychice pracownika,stwarzanie sztucznej sytuacji zagrożenia,maksymalizowanie zaangażowania i pracowitości personelu,ciągłe stwierdzanie,że możemy więcej i lepiej(i kto jest najlepszy?"My"powiedział Jan).A moim zdaniem to pan Jacek wyciągnął ten oddział z dołka.Pewnie nie chcielibyście pana Jana z powrotem(gdyby był Jan to już dawno by go wypie...ł-moja pamięć),KING OF POLAND-DUPA BLADA.Zjechał Was i mnie do samej dupy,ciekawe dlaczego go przenieśli-taki dobry,czy tak zjebał sprawę?A smrodek pana Jana ciągnie się za nami,mną jeszcze do tej pory.Oby mu się ne powiodło.Zielony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarak Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 08.05.09, 11:54 obozowisko na obodrzyckiej. niedlugo beda tu nas palami lac.szukaja na kazdego haka sypia sie papiery nagany trwa wyscig szczurow zeby nas udupic juz polowa fabryki ma upomnienia nagany.po co??? zeby podwyzek i premi niebylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: *.icpnet.pl 08.05.09, 13:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=64604101&wv.x=2&a=91297027 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona wyrocznia Re: zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: 82.160.131.* 09.05.09, 20:43 Ok.Można zgodzić się z Tobą Włodku co do jednego z wyjść-zmiany pracy,natomiast co do wypowiedzi na tym forum....to jest prawda niestety,Wrigley Poland to jest firma patologiczna,(znam ją od podszewki)i tak się zastanawiam z czego to wynika,że tak duże i znane firmy są obecne na forum?Moim zdaniem to mentalność kadry zarządzającej rodzi frustratów,którzy wypowiadają się publicznie bo strach im nie pozwala odezwać się w firmie(zresztą po moim odejściu takie propozycje ze strony dyrektora padały,ale któż się odważy,żeby nie narazić się na reprymendę ze strony przełożonego niższego szczebla).Ta firma zrodziła się z kapitału zagranicznego i z rządów Jana niestety,który bardzo króciutko trzymał całe towarzystwo.Niewielu pamięta dyrektora Tomasza z logistyki,który nie powodował wszechstronnej sraczki,w przeciwieństwie do Jana ,rzeczowy i sympatyczny-pozdrawiam.A wam białasy się należy nieroby ciągła reprymenda,papiery i kary,z ulicy was wzięli i na ulicę wykopią..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alhatal Re: zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:26 jestes zwyklym lachociagiem podaj mi numer kutasie to podjade i ci chetnie wpie...spuscze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.w. Re: zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: 82.160.131.* 26.06.09, 23:50 To może ty mi podaj swoje namiary,to ci zorganizuję spotkanie-z lekarzem ostatniego kontaktu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 194.174.65.* 28.05.10, 11:50 zwolnij się. Po co tu pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEJEL Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 09.06.10, 10:39 Wypłaty co raz później... rzygać się chce..., ale mamy tarasik podnoszący morale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.173.13.98.tesatnet.pl 09.06.10, 12:09 Tarasik to nie wymysł jacka M. ani nikogo z naszej firmy. Marsjanie zrobili sobie placyk aby mieć gdzie lądować. Generalnie dużo wiary pcha się do tej firmy, więc nie jest tu źle wcale. Wyraź skruche jak na spowiedzi jeden z drugim i policz ile rzeczy spierdzieliłeś, ile pakietów i trimu napizgałeś, ile zrobiłeś tego realnie a ile wpisujesz w arkusz - i masz jakieś duże konsekwencje z tych strat? Gdzie indziej byś cię zaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 23.05.09, 10:34 witam, troche z innej beczki szuakam namiaru na tego adwokata czy radce prawnego, co prowadzil kiedys sprawe przeciwko Wrigleyowi- co sie odbila glosnymechem jakies rok czy dwa lata temu,tam chodzilo o nadgodziny dla przedstawiciela handlowego jakby ktos znal namiary, to prosze o podanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 23.05.09, 10:36 witam, troche z innej beczki szuakam namiaru na tego adwokata czy radce prawnego, co prowadzil kiedys sprawe przeciwko Wrigleyowi- co sie odbila glosnymechem jakies rok czy dwa lata temu,tam chodzilo o nadgodziny dla przedstawiciela handlowego jakby ktos znal namiary, to prosze o podanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy miasto i wszystcy juz wiedza... IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 10:35 witam.ostatnio stalem w kolejce w sklepie do kasy obok stelazow z guma stalo przedemna kilku mlodych chlopakow,z czego jeden wskazujac glowa na wyroby wrigleya powiedzial:robilem w tym syfie co za k... syf i hamstwo w tym cyrku... _ludzie na miescie nawet mowia o wrigley:)wszystcy juz wiedza co to za firma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 10:40 teraz jest kryzys-jeszcze ale jak sie skaczy to przestana nami pomiatac i my pokazemy kto jest gora............komuchy w bialych kitlach. makabryczna firma upokarzajaca swoich pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona wyrocznia Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 25.05.09, 21:11 Jak już kiedyś wspomniałem"każdy kij ma dwa końce".Biali bez skrupułów wykopali zielonego a teraz wrigley bez sentymentu wykopuje białych.Tak trzymać.Ha...ha...ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebula Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 10:59 zielona wyrocznia sam sie wykopales pierw pisales jakies bzdury a potem psycha ci siadla ze wszystcy wiedza... teraz siedzisz i sie upijasz... ty osiolku z magazynu HE HE HE HA HA HA OSIOŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.w. Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 26.05.09, 19:07 Dz.U.1997Nr133poz.883 Art.27.,Art.30.,Art.38.Art.49.Art.51. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.w. Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 29.05.09, 23:19 Człowiek nie rodzi się osłem.To z człowieka ludzie robią osła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:50 Przykre to jest to, że nigdzie nie spotkacie tylu zakłamanych i mega fałszywych ludzi jak w tym syfie. Jak dla mnie to najgorsi są ludzie tam pracujący którzy nigdy nic nie osiągnęli, a ktoś ich zrobił Liderem(bo sam jest debilem, lecz kogoś trzeba było nim zrobić)i od tej funkcji mu łeb zasrało. Nie kumam jak można prywatnie być innym - OK, a w pracy łeb nosić tuż pod dachem. PATRZ POWLEKANIE Pan PP. Pozdrawiam normalnych - palić dziobaków jak czarownice na stosie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALCZYK Zafalszowana ankieta! IP: *.icpnet.pl 04.06.09, 10:02 LUUUUUUUUUDZIEEEEEEEEEEEE!!!!!! NIE DAJCIE SIE OMAMIC! NIE PISZCIE "PROBNEJ" ANKIETY NIE DAJCIE SIE ZROBIC W CIULA I ROBIC IDIOTOW. SZEFOSTWO BOI SIE ANKIETY MARSJANSKIEJ ZE WYJDZIE WSZYSTKO CZARNO NA BIALYM TAK JAK ZAWSZE LUDZIE SA ZASTRASZANI .NAJWIEKSZSZE PUNKTY PRZYNOSZA OCENY BIUROWYCH I SERBSKIEJ << KTORZY NOTABENE NIE MAJA POJECIA O ROBOCIE I PROCESIE TECHNOLOGICZNYM A NAWET O TYM CO DZIEJE SIE U FIZOLI NA FABRYCE.WYBIORA NAJLEPSZE ANKIETY Z PROBNEJ POTEM Z AKTUALNEJ I WYSLA DO LUDZI Z MARSA JAK TU JEST PIEKNIE A WSZYSCY WIEDZA ZE TO PIC NA WODE I FOTOMONTAZ. MAM NADZIEJE ZE JAK WEJDA ZA ROK LUDZIE Z MARSA TO ZROBIA POZADEK Z TYMI GAMONIAMI CO WPROWADZAJA ZMIANY A NAWT NIE WIEDZA JAK IGDZIE CO I POCO DZIALA.W BIURACH ZATRUDNAJA KOORDYNATOROW DO SPRAW POCZESTUNKOW I ZAMAWIANIA TAKSOWEK A NA PRODUKCJI WYWALAJA LUDZ I LAPY TRZEBA SE WYRYWAC BY DOGODZIC PANU ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!! GLUPKOW TO SE MOZECIE ROBIC W CHACIE A NIE Z LUDZ KTORZY UTRZYMUJA TE FABRYKE PRZY ZYCIU.WSZYSTKIE SUKCESY TO MY A NIE WY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.w. Re: Zafalszowana ankieta! IP: 82.160.131.* 05.06.09, 00:03 Zgłoście ten problem w "HELP CENTER". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.w. Re: Zafalszowana ankieta! IP: 82.160.131.* 05.06.09, 00:09 Pokaż im i zwolnij się.Co oni bez ciebie zrobią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Persona non grata Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 06.06.09, 00:59 Zgadzam się z tobą-takiego zakłamania i fałszu nie spotkasz nigdzie,NIGDZIE,ludzie z którymi pracowałeś po kilka lat zrobią z ciebie szmatę,obrobią ci dupę przed twoimi oczami(a jak się zapytasz o co chodzi?A my tak między sobą dyskutujemy),nie mają szacunku do tego,że ich do pracy wdrożyłeś(za wyjątkiem Darka,który potrafił to w oczy powiedzieć,że jako jako jedyny stary pracownik nie miał tego gdzieś,odpowiadał na życzenia świąteczne-pozdrawiam),a wy białasy uważaliście,że należy mnie wykopać?P.Bied.,T.Baj.,W.Pron.-nie mógł na mnie patrzeć,W. Barcz.-ironiczny uśmiech,R.Zuch.-jedyny,który mnie nie karcił,operatorzy:P.Jura.mechanik jak z koziej dupy trąba,W.Stach.-jak MG-cały lakier?(oby się nie zapaliło,podobno te typy dostają samozapłonu.Bibliografia:moje żródło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:16 To te CIOTY Fasola i TOMECZEK WŁAZI-DUPECZEK jeszcze tam robią ??? Jedno jest pewne - Kierownictwo to debile, że ich tam trzymają !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewniak Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 09:47 PRACOWALEM W TEJ FIRMIE BARDZO DLUGO I POWIEM WAM ZE TO BYL NAJGORSZY OKRES W MOIM ZYCIU,WRIGLEY JAKO FIRMA KOMPLETNIE NIE SZANUJE PRACOWNIKOW PONIZAJAC ICH GNEBIAC I ZNECAJAC SIE NAD NIMI,ATMOSFERA FATALNA KIEROWNICTWO JAK ZASZCZUTE PSY TYLKO PATRZA JAK WBIC KOMUS ZEBY W SZYJE,WIEKSZOSC NIEBIESKICH FALUSZYWI ZAKLAMANI WREDNI I MSCIWI.KAZDY DZIEN PRACY W TEJ FIRMIE TO STRACH -HORROR,MOZE KIEROWNICTWO MARSA ZAJMIE SIE TYM PROBLEMEM I CHWYCA ZA GARDLA TA BEZDUSZNA PSIARNIE KTORA RZADZI W WRIGLEYU A PIERWSZY DO WYLOTU TO PAN SADYSTA WREDNY FALUSZYWY JAK JEGO CZERWONA CZUPRYNA I MSCIWY NIEWYCHOWANY STOSUJACY NAZISTOWZKIE PODEJSCIE DO LUDZI I OTOCZENIA ZJAWISKOWO BEZDUSZNY PAN KIEROWNIK DZIALU PAKOWANIA MISTER PIOTR JEND............. A ZA NIM RESZTA JEGO BRACTWA CO CZYCHAJA ABY SIE POZNECAC NAD PRACOWNIKAMI KTORZY SA LOKOMOTYWA I CALYM NAPEDEM FIRMY WRIGLEY.NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU KTO CENI SOBIE ZDROWIE SAMEGO SIEBIE SWOICH BLISKICH I RODZINE.POZDRAWIAM PRACOWNIKOW KTORZY JESZCZE SA TAM NORMALNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 10:12 masz racje zgadzam sie z poprzednim postem codzien boje sie wchodzac do firmy wrigley codzien zyje tam w strachu codzien wychodze zmeczony zrezygnowany jak wiekszosc z nas.wyzysk i znecanie psychiczne siegaja zenitu od dawna kiedys bylo tu fajnie przychodzilo sie z przyjemnoscia chetnie pracowalo,teraz przychodzi sie z lzami w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han dzin Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 23:53 no to wypie...j i idz pracowac gdzie indziej co tam szukasz co cie trzyma jak sie nie podoba to wypad nie drecz siebie i innych nieudaczniku miej honor i odejdz co roboty nie ma to za.......aj albo wynocha nygusie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:22 Ale z Ciebie młot frajerze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurowiec Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 09.06.09, 16:35 han dzin czyjak ci tam dupku frajerze ty mlocie pewnie zaliczasz sie do scislego grona frajerow dupowlazow i maminsynkow ty kotunie takich jak ty powinno sie tepic lachonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.w. Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 10.06.09, 23:16 Ble,ble,ble i jeszcze raz ble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: produkcja Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:21 heheheh smiac mi sie chce ja juz pracuje w wrigleyu ponad 11 lat i co? powiecie ze jestem pojebany? nie ja tak nie sadze wszyscy ci ktorzy tutaj pisza niejednokrotnie totalne bzdury to po prostu slabi ludzie o slabych nerwach ok jest przejebane jak wszedzie indziej tpm paniki sprzatanie dziwne i niepojetne decyzje jak nawet dla mnie ale powiem wam ludzie jedno MIEJCIE TO WSZYSTKO W DUPIE JA SIE SMIEJE W DUSZY JAK WIDZE TO WSZYSTKO PRZYCHODZE 8 H PONAD 3 KLOCUSZKI NA REKE I FAJRANT JAK SIE KAPIE TO PO MNIE TO WSZYSTKO SPLYWA dlatego sie smieje z niejednych tutaj wypowiedzi jedno jest tylko prawda przychodzisz do roboty i nie wiesz czy cie nie wywala o 13 godz przed fajrantem to fakt nie ma stabilnego gruntu w tej firmie i nie zaleznie od tego ile lat masz za soba ,podchodzcie do tego tak olac ich wszystkich niech oni sie martwia o swoje stolki knury rudzielce i te inne gady wejdzie mars to posprzata badzcie pewni ,.....chcialem tutaj pozdrowic jednego mistrza nie bede pisal nazwiskami zeby mu nie robic kolo dupy bo pewnie wszyscy i nie tylko pracownicy to beda czytac chlopak pracowal na prod awans nalezal mu sie jak nic jedyny rozsadny czlowiek w calym wrigleyu proste zrozumiale zasady bo zasada jest jedna moi drodzy wtej firmie LICZY SIE WYDAJNOSC I CYFRA pozdrawiam cie szefie i zycze wytrwalosci i jak najdluzej zebys z nami pracowal na tej zmianie bo jest tak jak powinno byc acha i nie chodzi mi tutaj o nitke reszta wie chyba juz o kogo wiec moi droszy pie...c ich wszystkich 8 h i do domku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMOLATOR Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 11.06.09, 12:25 hej.mam namiar ..to IWONA KOWALCZYK prowadzi teraz sprawe przeciwko wwrigley a potem jendryke sprawdz w wyszukiwarce przymuje kolo okraglaka..jak chcesz daj znac na s.m99@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona wyrocznia Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 12.06.09, 19:37 A przepraszam,jedno pytanko.Czy ta pani zajmuje się mobbingiem horyzontalnym z jednoczesnym połączeniem dyskryminacji i niezachowaniem ustawy o ochronie danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona wyrocznia Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 12.06.09, 20:14 Trzy lata(słownie-trzydzieści sześć miesięcy)jest na to aby kwiestie sporne z pracodawcą wyjaśnić.Kwestia mobbingu i nienależytego zachowania danych osobowych-pewnie osobna historia(przyjrzymy się temu).Sprawy czasu pracy-łamania i lub naginania prawa-w Polsce obowiązuje czterdziestogodzinny tydzień pracy,a nie pięćdziesięcio sześcio godzinny,zmuszanie do pracy po godzinach nocnych(pewnie to szczególnych potrzeb pracodawcy wymagało)Mnóstwo tego....Ktoś mi kiedyś powiedział,że nie gryzie się ręki,która cię karmi,ale jak tu nie gryżć ręki,która cię karmi i jednocześnie zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:09 Jedno jest pewne. W tym syfie nikt nie liczy się z białasami, a prawda jest taka ,że to oni napędzają całą tą maszynkę do robienia niewyobrażalnych pieniędzy. Ludzie oni muszą was jebać jak psy, bo jak wam odpuszczą to portfele im schudną - a gdzie tyle zarobią za ściemę przez 8 godzin pracy polegającą na doglądaniu waszej niewolniczej pracy. W tej firmie większość umysłowych na produkcji jest MISTRZAMI w robieniu sztucznego zamieszania. Nikt kto jest przy zdrowych zmysłach nie jest wstanie zahaczyć się tam na dłużej. Pamiętajcie - ta firma to jedna z BARDZO wielu gdzie można pracować. I co z tego ,że AMERYKAŃSKA - KTOŚ KTO SIĘ TROCHĘ INTERESUJE WIE JAKI W STANACH JEST SYYYYYYFFFFFF !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 10.08.09, 20:55 Nie narzekać, przecież nikt wam nie karze tu przychodzić, ci którzy najwięcej płaczą najwięcej też szarpią, nadgodziny itp.A potem płacz jak to oni nas wykorzystują.Podziękowac i do biedronki, maca a może jakiś markecik, tam to dopiero będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 18:15 Pan Pikuś :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civ Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.173.4.252.tesatnet.pl 19.08.09, 21:13 bede tam nowy i chce podpowiedzi czy warto sie tam zatrudniac??? czy coś sie zmieniło, na lepsze?? czy dac sobie spokuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 21.08.09, 20:33 Lepiej daj sobie spokój.Lepiej to już tam było....Hm.Jakieś dziesięć lat temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 21.08.09, 21:16 W tej firmie masz być zawsze za(niebieski pociąg...pytanie do czego?,lub kogo:)),a nie przeciw(czerwony pociąg-cholera...różne skojarzenia się nasuwają).Jak jesteś bardzo przeciw to ci pokarzą różki belzebuba:(A zmienić coś lub kogoś?Zapomnij.Ty masz się zmienić i podporządkować.Ot taka firma i robota nafaszerowana chorą ideologią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawx Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 30.08.09, 13:42 najgorsza firemka w Poznaniu to schloser heiztechnik ,szef i kierownictwo to debile . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kipketer Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.36.143.* 07.09.09, 05:03 POZDROWIENIA DLA PATOLOGICZNEJ RODZINKI ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hell M Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 77.252.231.* 07.09.09, 08:27 Witam! A macie tam związek zawodowy???!!! Jak nie macie jeszcze związku zawodowego to dzwońcie do Patryk. Patryk wam pomoże założyć związek zawodowy - szybkość gwarantowana - konkretny facet, miałem z nim do czynienia. Przejmie na swoje barki pracodawce, ale oczywiście przy waszej współpracy. No i nie możecie się bać, jak się postawicie to się pracodawca zdziwi. Patryk jest z NSZZ "Solidarność" z Poznania, ale zajmuje się organizacjami (firmami) razem z swoimi koleżankami i kolegami na Wielkopolskę. Dzwońcie, piszcie smsa on oddzwoni. Telefon do Patryka - Patryk Trząsalski 662-01-43-52 lub e-mail: drz3.poznan@solidarnosc.org.pl Tak na koniec mają dobrych prawników, radców prawnych i są dobrymi znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 11.09.09, 20:07 Oni nie mają aż tyle odwagi.Puki co jest ok.-pensje lepsze,bony na święta-cool.A jeśli chodzi o ich solidarność między sobą to można ją porównać do solidarności z narodem polskim żołnierzy radzieckich siedemnastego września tysiąc dziewięćset trzydziestego dziewiątego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 109.243.200.* 31.01.10, 19:23 Scjentologia wyraznie głosi aby robić pieniądze "za wszelką cenę":( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 12.02.10, 17:22 gumy w sklepach nie ma a wy tu pierdoly piszecie!!! do roboty!!! zapieprzac po kolanach a nie mi tu czas marnowac- jazda!!!!!! i nie za kase bo tylko o kasie myslicie soboty i niedziele za dzien wolny!!! wasz kierownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 188.33.59.* 13.02.10, 20:49 Prawideł w tym świecie dostatek jest.Jeśli dobrze nie czujesz się wodza zaproś do ognia,dymem z fajki zasłoń chmury burzowe i wodza poczęstunkiem uracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 12:36 A mi sie tam dobrze pracuje :) w sumie jestem pracownikiem sezonowym ale nie moge narzekac. Co prawda wymyslacie tam dosc duzo plotek wyssanych z palca ale coz... mam parenascie zaufanych osob i zajebiscie mi sie z nimi pracuje :) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.osowa.gda.osk.pl 25.02.10, 20:53 mi tez sie dobrze pracuje ! moze ktos wie czy beda podwyzki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.10, 14:31 Na testach kwalifikacyjnych zadają m.in.pytanie jakiego jesteś wyznania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.213.* 06.03.10, 02:52 Swięta-zarówno kościelne jak i państwowe to mają tradycyjnie głęboko w dupie-kierownicy i dyrektorzy zawiną dupę przy weekendzie i zostawią gówno do obrobienia plebsowi-gawiedz zrobi a My?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelmonski Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 10.03.10, 17:20 ewa po co sie skrobalas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.147.77.127.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 11:53 Pracowałem pare lat w wrigley nie narzekałem ,fakt podejście przełożonych było naganne lekko mówiąc ,zmieniłem firme na inną(tam gdzie większość)praca podobna ,przełożeni ok ,najważniejsze to prosta linia przywódctwa i związki zawodowe na to trzeba postawić aby było lepiej----wszędzie trzeba zapierd----ć popzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 02.04.10, 01:14 jesli mozna wiedziec, jaka firme miales na mysli, gdzie tak wszyscy chetnie migruja z wrigley ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.249.* 04.04.10, 16:52 Szczęśliwi Ci,którzy we Wrigley nie pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 00:25 ile zarabia się w dziale kontroli jakości ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 09:30 Witam Wszystkich Dzięki Bogu już tam nie pracuję, męczyłem się wiele wiele lat. Kadra kierownicza i ich przydupasy to wielka porażka tej firmy. Zwyczajni pracownicy którzy za wszelką cenę chcą piąć się do góry po trupach niszcząc wszystko i wszystkich po drodze to także zmora Wrigley'a Poznań. Znałem wielu fajnych ludzi którzy faworyzując z innymi zatracili poczucie własnych wartości i sprzedali się za dodatkową kasę jak dziwka na ulicy !!!właśnie w tej firmie. Jeśli kiedykolwiek miałbym tam przepracować choćby jeden dzień to wolałbym wyjechać z kraju nawet kosztem pozostawienia bliskich. Ta firma wyprała mi znacznie mózg i spowodowała, że snią mi się przez nią koszmary w postaci iż nadal tam pracuję :):):) Jak trafi się Wam okazja zmiany pracy - nie zwlekajcie, następna może nigdy nie nadejść. Pozdrawiam normalnych z Wrigley'a Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 109.243.80.* 07.05.10, 20:08 Złe duchy długo będą cię dręczyć.Budowa nowego szałasu lub włóczni,miłość z lubą,czasem woda ognista pomogą Ci usunąć z głowy niedobrą pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ottima Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.156.* 09.06.10, 17:52 w Wrigley nie mozna pozwolic sobie na posiadanie psa a co dopiero na rodzine, dzis zlozylam wymowienie, nie wracam do tego koszmaru, choc mile bede wspominac ludzi z ktorymi pracowalam(udalo mi sie trafic)...pozdrawiam biale robacctwo-nie dajcie sie zdeptac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 188.33.3.* 13.06.10, 20:37 Wodzowie już dawno zatracili się w wojnach,których nie ma.Wojownicy zawsze zasługują na odpoczynek po walkach wywołanych przez władców. Wojownicy odejdą zostawiając zgładzonych wodzów.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buras Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:53 Pracuje jeszcze we Wrigleyu Kierowniczka Dębska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buras Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:55 pracuje we Wrigleju jeszcze kierowniczka Dębska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 18:13 Pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buras Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 10:02 Dalej tak po ludziach jezdzi? Co to jest za babsztyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.87.36.* 26.07.10, 21:06 Szukacie pracy ? W Swarzędzu rekrutują - spieszcie się , bo się nie załapiecie > Twinings rekrutacja swarzędz !!! Nowo otwierana angielska firma !!!!!! Powodzenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.cable.net-inotel.pl 17.08.10, 12:40 Kolejna fabryka do zniszczenia dla ekipy z wrigleya. Kolejna porcja malkontentów, narzekaczy, spiskowców i pesymistów. Bez względu na to gdzie nie pójdziecie wasz smród ciągnie się za wami. Dziwi mnie , że w P-ń są jeszcze firmy , które decydują się Was zatrudniać. Lepiej siedźxie w norze w która sami s..cie. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.232.* 31.08.10, 21:12 Wodzowie już dawno zaczęli sr... na wojowników.Tępiąc ich swobodą i stęchłym mięsem bizonów zmusili ich do pozostania w plemieniu........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheriff Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 25.10.10, 16:38 w tym baraku znajduje sie PATOLOGIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.105.* 05.11.10, 21:04 I szeroko pojęta OBŁUDA! Odpowiedz Link Zgłoś
jozuel Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 18.11.10, 21:19 Ja jestem pracownikiem sezonowym. Firme pomimo niezbyt długiego stażu (będzie jakoś 10 miesięcy) zwiedziłem w zdłuż i szerz , oczywiście na fabryce. Z punktu widzenia "sezona" ciężko znaleźć lepiej płatną prace. W zależności na jaką zmiane trafisz można sie dogadać itd. Generalnie jak wszędzie trzeba zapie...ć. Zrobisz swoje i masz spokój, przynajmniej na mojej zmianie tak było (na szczęście). Zwiedzając różne zmiany moge śmiało napisać , że ja nie miałem tak źle. Niektórzy chcą żebyś jechał na mopie cały czas tudzież robił rejony. Najważniejsze , żeby siebie szanować, owszem można za kogoś cos wymopować jak nie ma pracy bo lepsze to niż włażenie pod maszyny i skorbanie podłogi. Co do kierownictwa itd. zgodze się z resztą. Nie wiedzą co się dzieje na fabryce, a wymagają i oszukują sami siebie. Apropo pracowników to ja miałem bardzo fajną ekipe , zdażają się buce , albo przegrańcy życia , którzy chcą siebie odciążyć sezonem , ale zawsze można się dogadać, w końcu to ludzie. Najbardziej cenie sobie w tej firmie to , że moge sobie tam w razie zamówienie podjechać i dorobić, ale nie mógłbym pracować tam dłużej. Dlatego bardzo podziwiam ludzi którzy pracują tam od początku , mają rodzine , życie osobiste itd. a potrafią to pogodzić z 3-zmianową pracą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny sezon Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 17.06.11, 06:49 jozuel nie znamy się. Dawno temu kolega kolegi jeździł tam dorywczo właśnie jako sezon (czyścił jakieś kadzie czy coś takiego) i bodaj 6 lat temu miał 13 na łapkę. Jak to tam teraz wygląda? I właściwie jak tam się można załapać? Jest jakieś biuro pośrednictwa pracy które współpracuje z gumami?ja robiłem jako sezon rok w malta decor, tam się papier robi.. mi przypadło zaszczytne stanowisko operatora dozowania surowca wtórnego (czyli rąbanie papieru siekierą) więc chyba praca tam mnie nie przerazi (chyba bo z tego co tu czytam to może być różnie). Jak możesz mi coś podpowiedzieć albo ktoś inny na tym forum to będzie git :)z góry dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.146.127.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.12.10, 17:16 Śmieci to my mamy tu dużo, czyli ludzi na tym forum! Jak się nie znacie to nie gadajcie! Każda praca ma swoje wady, ale oczywiście szanowni Państwo chcą mieć same zalety, mało roboty, dużo kasy i luksusy! Najlepiej w ogóle się nie wysilać, gardzić nawet najlepszą i najwygodniejszą pracą, żyć na kredyt albo pod mostem - wszystko to z własnego lenistwa! Mówię też o tych, co tu nie pracują lub nigdy nie pracowali, a zazdroszczą takich wyników tej firmie! W Wrigley'u nie jest łatwo, ale tak jest w KAŻDEJ pracy, a Wrigley akurat jest jedną z lepszych firm, więc nie narzekajmy... Obudźmy się wreszcie, że IDEALNEJ PRACY TO MY NIGDY NIE ZNAJDZIEMY ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.210.* 22.12.10, 23:52 Szanowni PAŃSTWO chcą poszanowana prawa i godności ludzkiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niematakiegonumer Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 15:31 Wszyscy narzekacie, a wiecznie na przerwach siedzicie :P malo kasy tez nie zarabiacie... jak chcecie idealnej firmy to chyba musicie otworzyć własną firmę. Wszyscy jesteście tacy mądrzy tu na forum, a na galupie jak takie pieski leszki same 5tki daliście :D co poniektórzy narzekają najwięcej, a za nadgodziny dali by się pokroić :] jesteście mądrzy tu anonimowo, a na zebraniach pysków nie otwieracie. żal mi was... 3 tys. za siedzenie na dupie i od czasu do czasu kliknięcie, żeby wysłać gumę, to chyba nie jest mało ? Jebać biedę ;) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.8.* 08.01.11, 20:13 niematakiegonumer -lepiej się zamknij bo Ci pensje obetną :( Kłamstwo,obłuda i wykorzystywanie chyba jest naturalną cechą Polaków.....Pensja OK,ale miej jednocześnie świadomość tego jak bardzo jesteś wykorzystywany i jak bardzo "przełożeni" gardzą Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niematakiegonumer Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 07:28 'jak sobie pościelisz tak się wyśpisz' pozwalacie sobie , to tak macie :P jebać biedę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.104.* 14.01.11, 00:21 Tu sobie sam nie ścielisz,tutaj inni Tobie ścielą czy tego chcesz,czy nie.Nie twierdz tylko,że kołderka drapie Cię w dupę,bo będzie to odebrane jako niczym nieuzasadniona pretensja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seta Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 20:42 jak zarobi ktoś w frmie jako operator 6000 to niech da znać, we Wrigley'u można jeśli się tylko chce a jak się nie chce to w Tesco za 1000 przyjmują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.04.11, 00:14 Kup sobie namiot i postaw na trawniku przed kompleksem biurowym(będzie to mile widziane).Stołuj się w zakładowej stołówce(ceny niewygórowane),pracuj przez dwadzieścia godzin na dobę zostawiając sobie cztery godziny na sen(lub nie śpij wcale),nie spotykaj się ze znajomymi(stracisz cenny czas na zarobkowanie),nie kontaktuj się z rodziną(z nią się tylko dobrze wychodzi na zdjęciach).Z 10000 tysięcy chyba dasz radę wyciągnąć :)"Popracuj"tak kilka lat a potem strzel sobie w ŁEB.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 09.04.11, 23:48 www.youtube.com/watch?v=tpehI7qHRZE&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 03:32 www.youtube.com/watch?v=GUn4jXZko5E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 03:56 www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 20:27 www.youtube.com/watch?v=C7oH6Ku27Us Korporacyjne drętwusy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 21:07 No dalej www.youtube.com/watch?v=KCSj_qUsKlo&feature=fvst :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 20:37 www.youtube.com/watch?v=8czvj8PEwJM&feature=related :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 22:22 www.youtube.com/watch?v=obP3x4wsKnc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 23:21 www.youtube.com/watch?v=KCSj_qUsKlo&feature=fvst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 24.04.11, 21:49 Jeśli walczysz to jesteś zwyciężcą www.youtube.com/watch?v=SO4LyKd-Hws Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 24.04.11, 22:29 Dla Piotra od k. www.youtube.com/watch?v=GtmlAaybIEs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 24.04.11, 23:23 www.youtube.com/watch?v=x2sd8UMUaIk&feature=relmfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 16.05.11, 00:44 www.youtube.com/watch?v=puvVa_EwnY8 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 79.97.81.* 25.04.11, 14:20 zgadzam sie tez tam pracowalem i za nic nie chcialbym wrocic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 01:21 ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 01:43 Artyści to mają dobrze-------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 02:46 "Amerykańskie"-,ale daje do myślenia..... www.youtube.com/watch?v=PpMDEQSwXjw ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 03:28 ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świniopas Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.echostar.pl 20.05.11, 14:13 Po ostatnich zmianach Kierowników, dopiero zobaczycie, co to znaczy praca pod rządami Łiiiiiii. Każdemu, komu się nie podoba, polecam kilka tygodni w markecie 8h za kasę +4h za bóg zapłać, przez 7 dni w tygodniu, a na koniec miesiąca 1350 na rękę i to czasami dopiero tydzień po terminie. Docenicie to co macie jak to stracicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 18:09 Trudno,jednakowoż wyważyć co lepszym jest-mieć "bogatą"kieszeń i być traktowany ja podrzędny wół roboczy,czy mieć troszkę mniej w kieszeni ale obdarzonym być godnością i szacunkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 18:38 A tak nawiasem mówiąc Łiiiii ,nie był taki zły jak się do roboty przyjmował......Hmm....Co praca może zrobić z człowiekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 18:43 Był sobie człowiek..... www.youtube.com/watch?v=DquxPwY91MI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.maverick.com.pl 05.06.11, 15:35 PRACOWNICY WRIGLEY INFORMUJCIE ZWIĄZEK ZAWODOWY INICJATYWA PRACOWNICZA O WSZELKIM ŁAMANIU PRAW PRACOWNICZYCH, MOBBINGU I DYSKRYMINACJI. NAWET ANONIMOWO. SPRÓBUJEMY WAM POMÓC NAGŁOŚNIĆ WARUNKI PRACY!!! CZYTAJCIE INFORMCJE NA STORNIE OZZIP.PL O AKCJI POD ZAKŁADEM WRIGLEY ozzip.pl/serwis-informacyjny/wielkopolskie/1256-pozna-akcja-pod-wrigley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por Re: Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.icpnet.pl 19.06.11, 06:27 Jakim łamaniu prawa?? Przecież mamy Gallupa, można iść wprost ze skargą do dyra, jak komuś coś nie pasuje, a to że ktoś wypisuje brednie bo kogoś nie lubi, to normalne. Coś takiego jak łamanie prawa nie istnieje w firmie Wrigley i istnieć nie może. Jedynie możemy mówić czasami o naciąganiu prawa. To forum powstało by zastąpić książkę zażaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.play-internet.pl 19.06.11, 16:57 "Jedynie możemy mówić czasami o naciąganiu prawa."Granica pomiędzy naciąganiem prawa a jego łamaniem jest bardzo płynna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.icpnet.pl 28.01.12, 08:54 Panie i Panowie Czy korzystacie z usług Wrigley plus? Pytam bo dobrze byłoby zamienić ten pakiet na medicover - nawet za dopłatą ze strony pracowników?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu172 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.06.11, 14:24 sam wyzysk?? ciekawe gdzie...byłem na każdym dziale i jest zajebiście. Spoko wiara, robota nie jest ciężka, czasem się wręcz nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.maverick.com.pl 06.06.11, 21:07 z pewnością jak siedzisz w domu pijesz piwo i oglądasz ogłupiającą tv to nie ma wyzysku i jest fajnie, co boisz się chłopcze że pracownicy się poskarżą i zrobi się dym niewolniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 00:37 Ta firma w pierwotnych założeniach była bardzo ciekawa i "zajefajna" (jak to się dzisiaj mówi).Praca od poniedziałku do piątku to była norma,praca w godzinach nadliczbowych i wynagrodzenie za tą pracę zasługiwało na pochwałę,atmosfera przyjazna(bardzo,bardzo dawno temu).Można było zarobić i jednocześnie mieć czas na ŻYCIE.Z czasem jednak-stopniowo i bardzo sukcesywnie stworzył się z tego "chlew" moralny,gdzie pracownik jest nieistotną częścią machiny przynoszącej kolosalne zyski pracodawcy.Wstyd dla pracodawcy-trzeba mówić wprost,że"najważniejszy" jest przepływ gotówki za ocean,a WY się nie liczycie w tej rozgrywce i MUSICIE tyrać przez siedem dni w tygodniu,bo jak się nie podoba to was wypie...my.....Wstyd dla kierownictwa,że samoczynnie się nakręca,tworząc propagandową spiralę sukcesów,ale nie mając świadomości o stanie fizycznym i psychicznym szeregowych pracowników.WSTYD>Kiedyś słyszałem rozmowę pomiędzy mistrzami zmianowymi.Rozmowa dotyczyła kwestii podwyżek.Jeden mistrz do drugiego:"to zależy od tego ile na twojej zmianie przerobią.......Hmm(mówi drugi mistrz),"czyli ciągnij ten wózek,ciągnij". To na przemyślenia www.youtube.com/watch?v=qkfdgc5vP8U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 01:37 www.youtube.com/watch?v=7QtLbXeQkV8 ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 04:00 Ktoś mi w necie miesza..........Żenujące.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 04:41 Kojarzycie gest Kozakiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 20:45 Witam was wszystkich. Mam takie pytanie. Moim kierownikiem jest teraz gościu który pracował wczesniej w wrigley-u B.J. co możecie o nim powiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 21.06.11, 20:28 Nie znam.Dobrze ,że nie P.J.-specjalista od degustacji jogurtów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 22:36 Tylko Was pod dywan pozamiatać i zapomnieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamienie Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.07.11, 16:34 jak wam źle to chętnie przyjmą do Hilding Polska wsumie to teraz już Hilding Anders Polska. to docenicie co macie. ja chetnie przyjde na czyjeś miejsce wystarczy poszukać na forum o hildingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 18:17 Będzie dobrze..... www.youtube.com/watch?v=OQQ025U8x4A :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iu Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.messagelabs.net 24.07.11, 11:28 Bronek - spoko gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 19:28 Był u was kierownikiem obszaru?? U mnie w pracy już nie jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 20:16 www.youtube.com/watch?v=tb2gjwq1WXg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 20:22 www.youtube.com/watch?v=7wDUb30AC2A :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 23:11 Pozostającym w muzyce MPS,pozoztającym w muzyce DRIAM -pozostającym w żenującym władstwie magazynu W.P. proponuję utwór z pozdrowieniami dla znajomych V www.youtube.com/watch?v=PpMDEQSwXjw ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 23:50 ..... www.youtube.com/watch?v=IPjG_OKlgic... V Pozdrowienia dla "Starego Magazynu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik biały Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 01.12.11, 20:22 Podajcie kto jest według was najlepszym i najgorszym mistrzem. Ja ulubionego nie mam chociaż nie przepadam za R. Kayserem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 02:06 Tam nie ma mistrzów,tam siedzą-sami idioci.... www.youtube.com/watch?v=tb2gjwq1WXg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.opera-mini.net 03.12.11, 21:36 Witam. Znal ktos Bronka Janika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 21:12 Znam B.J. go ale po co wypisujesz nazwiska synku sam się nie podpisując. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 17:54 Kierownik magazynu jest TYLKO JEDEN :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 18:05 Trzeba umieć zachować pewną równowagę pomiędzy wszystkimi aspektami życia www.youtube.com/watch?v=5g8ykQLYnX0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 23:53 Spotkałem dzisiaj kolejną idiotkę z wachlarza idiotów Wr.P.Nie potrafiła mi spojrzeć w twarz..Spuściła wzrok w kierunku płytek posadzki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.opera-mini.net 03.12.11, 21:39 Podobno byl kierownikiem magazynu 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.echostar.pl 27.01.12, 19:34 A pracowałeś chociaż kiedyś z nim? Jeśli zamiast robić swoje, to wozisz się na innych, to nic dziwnego, że za nim nie przepadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość klimaty ??? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 10:43 Witam Ludziska - jak tam na powlekaniu się układa - psychoza nadal czy już ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość R. Kayser IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 07:41 Pracowałem z tym Panem - fajnie gada i niby trzyma z robolami ale tak na prawdę to zwykły k...s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: R. Kayser IP: *.echostar.pl 03.04.12, 12:11 Skoro już nie pracujesz, to pewnie byłeś za dobry... Ciekawe kim Ty jesteś, jak tak oceniasz innych. Pewnie alfą, omegą i leniem, jakich mało. Pewnie, żeby dodać 2+2 to musisz na swojej Noki z kalkulatora korzystać. Idź do Biedronki za 1200 robić, tam jest spokój Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena19910 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 07.08.12, 08:59 Zapraszam wszystkich :) www.barometrbiznesu.pl/?uRef=888 Tu znajdziesz wszystko czego szukasz :) Zapraszam do logowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 24.09.12, 13:42 Zwolniłem się z wrigleya 5 lat temu ale z tego co widzę nic się nie zmieniło, no jedyna dobra wiadomość jaką usłyszałem ostatni to ,że w końcu jendyke poleciał. Nie wiem co z jeschke czy on sie uchował. Pozdrawiam wszystkich z działu pakowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 03.10.12, 23:42 "no jedyna dobra wiadomość jaką usłyszałem ostatni to ,że w końcu jendyke poleciał" Może w końcu ktoś odkrył jego prymitywizm i buractwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC. skunks4f Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.12, 18:14 Ćwierkaja na mieście Wróbelki że krol Maciuś pozamiatal swój ogródek Piotruś wrócił do klejeniania okrętów pustoszeją biura... Ciekawe czy na gwiazdkę będzie więcej kasy dla ludu czy dla króla.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHD-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 07.10.12, 15:25 Produkcja żałuje że Jędryki już nie ma był najlepszym kierownikiem na produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neandertalczyk98 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.netia.com.pl 12.10.12, 15:40 Makarena223 zakładając ten wątek w 2007 roku wybrał nazwę wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus Jeżeli miał na myśli najszybciej rozwijająca się sieć handlową w Polsce to w 2012 roku porównanie już nie jest aktualne gdyż Wrig-ley to raczej wegetacja a nie rozwój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 20:09 Ciekawe,czy nadal TAM rządzi obłuda i kłamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś