Dodaj do ulubionych

wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus

• Gość: bolec Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 65.110.6.* 07.02.08, 19:14
      dlaczego szykanuje tak wspaniałych mistrzów oraz kadrę kierowniczą.
      Pracuje od pół roku na łamaczach i jestem dumny ze swoich bicepsów i
      kondycji. Dotychczas musiałem płacic za siłownie a tu nie dość, że
      sobie pożuje gumę , poćwiczę bicepsy wszystkich partii mięśni to mi
      jeszcze za to zapłacą.
      Wrigley to raj na ziemi.

Pozdrawiam kochanych niebieskich i życzę dużo zdrówka.
      • Gość: jaś Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 07.02.08, 19:18
        nie prawda
      • Gość: obserwator Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 14:40
        Spytajcie ile zarabiają Liderzy na powlekaniu, to zrozumiecie
        dlaczego oni nie płaczą.hehehehehe
        • Gość: JS GMP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 03:39
          Obozu pracy cd... kochani bhpowcy będą chodzili i sprawdzali nasze kieszenie ;)
          O kamerach na stołówce nie wspomnę! I jak tu nie kochać naszej fantastycznej
          firmy! Wriglej IV brygadowy i 12ki cztery razy w tygodniu! Pozdrowienia dla
          chapaczy i rekordzistów.
          • Gość: gumka Re: GMP? IP: *.icpnet.pl 10.02.08, 13:37
            ja i tak niedlugo spadam z tej firmy i naprawde nikomu nie
            polecam.nie bede pracowal na 4 brygadowce,mam rodzine i zyje dla
            niej a praca to nie wszystko jak sie wydaje dyrekcji.wszystko dla
            firmy a ludzie to co?
            • katana1-3 Re: GMP? 11.02.08, 19:43
              Ja też się przymierzam do spadówki.Jakoś mnie te cztery brygady nie
              podniecają.Weekend-rzecz święta.

• katana1-3 Re: GMP? 11.02.08, 20:27
                Po wielu latach pracy w firmie Wrigley Poland doszedłem do wniosku,że lepiej
                pracować za mniejsze pieniądze ale w większym spokoju.Mój dawny kolega z tej
                firmy już nipracujący stwierdził,że praca jest OK ale oszołomstwo dyrekcji nie
                do strawienia.
      • Gość: :)))) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 12:20
        niebiescy nas szykanuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa podli ,falszywi,juz
        mnie niczym nie zaskocza !!! to zwykla podlizna .gdyby byli normalni
        to nikt by o nic pretensjii nie mial.Ciekawe jakby sie poczuli w
        naszych skorach pod presja i naciskiem.Zreszta wrigley to nie
        miejsce dla idiotow.Nie polecam tu pracy nikomu.
        • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 05.04.08, 21:55
          Jak chcecie poznać idiotów i kretynów,którzy wszystkie rozumy zjedli(mam na
          myśli kierowników i dyrektorów)to serdecznie zapraszam do firmy Wrigley
          pewnie się czegoś nauczycie np.zamiast wojska.
          • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 13.06.08, 00:10
            Chciałbym przeprosić za moją wypowiedż,zabrakło słowa"niektórych".Moim celem nie
            było nikogo obrażać tylko zwrócić uwagę na niepotrzebne zachowania,bezsensowne
            karanie za bzdury i spojrzenie na szeregowego pracownika z góry.Mój błąd-nie
            siada się pod wpływem emocji i alkoholu przed komputerem.Pozdrawiam.
    • Gość: shit happens...... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 12.02.08, 15:36
      posluchajcie czy to prawda ze ludzie co przychodza na produkcje maja 2700
      brutto?Bo jeden znajomy co tam pracuje tak mnie przekonuje bym poszla tam do pracy?
      • Gość: yyy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 19:03
        Kobieto na produkcję Cię nie przyjmą ,bo tam trochę trzeba dźwigać.Prędzej na
        pakowanie.Co do kwoty to podobno tyle dają średnio na start na wszystkich
        stanowiskach.Przekonuje Cię ,bo dostanie łebkowe 1000 zł jeżeli wytrzymasz pół
        roku.
        • Gość: wania Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 19:33
          I niech to będą ostatnie drgawki tego forum. Juz nie ma oczym pisać
          i jak się pisze to już nie ma o czym czytać.
          Ja was pozdrawlaju.
          • Gość: aaa Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 13.02.08, 14:26
            A czego wy tak się boicie tych 4 - brygad? Ten system ma same plusy:
            1. większe pieniądze 2. max 4 dni pod rząd do pracy 3. co drugi
            weekend wolny 5. co czwarty tydzień tylko 3 nocki i weekend.
            R E W E L A C J A !!!!!
            • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 14.02.08, 18:22
              Człowiek to nie maszyna,to nie ci dwaj żółci panowie,którzy 24h na dobę
              układają kartony na paletach.Już w systemie trzyzmianowym plus nadgodziny
              organizm nie nadąża za zmianami,a czterobrygadówka to równia pochyła do
              choroby,renty(emerytury w tej firmie chyba niewielu doczeka)albo do piachu!.
              • Gość: ;hngjd; Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 14.02.08, 18:41
                czy moglby ktos opisac szczegolowiej system waszej 4brygadowki?
                • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 14.02.08, 18:59
                  Zasada generalnie jest jedna-co drugi weekend wolny,co drugi roboczy ale
                  dwunastogodzinny.Do tego napewno dojdą nadgodziny bo u nas wszystko jest na
                  tzw.styk.Jeśli ktoś zachoruje albo ma urlop to inny pracownik będzie musiał
                  pokryć jego brak.
                  • Gość: ciekawy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 23:48
                    zajeb.... a ja mam niedlugo u Was rozmowe pracy sie nie boje ale
                    zeby zarobki chociaz byly adekwatne i widze po forum ze atmosfera
                    tez nie ciekawa ..szczerze ile mozna wyciagnac na maxa netto na
                    miesiac??
                    • Gość: yyy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 13:23
                      Bez nadgodzin i dodatku za nocki i czterobrygadówkę dostaniesz ok 2700
                      brutto(tyle podobno dają na start na działach produkcyjnych i pakowania,magazyn
                      ze 100 mniej).Do końca zeszłego roku to niektórzy mogli pomarzyć o takim
                      zarobku ,a teraz na start tyle dają ,tak dynamicznie zmieniają się zarobki w
                      regionie.Nocki to dodatek 25% do godziny(twojej godzinówki),a jeżeli trafisz na
                      czterobrygadówkę to plus 12,5 % twojego zarobku.Atmosfera jest różna ,zależy z
                      kim robisz.Mistrzowie tak samo różni ,od naprawdę rzeczowych i i "ludzkich" ,do
                      choleryków i kompletnie nie zorientowanych w produkcji(jakby robili parę
                      miesięcy). Ja nie narzekam zmianę mam super,zgrzyty zawsze są ,ale współpracuje
                      się dobrze ,a malkontenci zawsze są i będą.Jeżeli jesteś chętny na nadgodziny
                      to dorobić możesz 104 na kwartał ,płacone na końcu kwartału.
                      • Gość: NAJPIEKNIEJSZA Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 20.02.08, 17:02
                        KOCHAM PAJAKA!
                        • Gość: etwe Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 21.02.08, 20:43
                          Wrigley to wielkie bagno - nic mnie tu już nie zaskoczy
                          • Gość: kto Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 21.02.08, 20:45
                            oj zgadzam sie
                            • Gość: gggg Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.08, 11:47
                              to po co pracujecie w tak kiepskiej firmie co wy tam robicie chyba
                              nie wiecie co piszecie nikt was nie trzyma jak jest tak zle to
                              prosze inne firmy czekają tylko ze tam tez trzeba pracowac nikt za
                              darmo nic nie daje .
                              • Gość: były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.gprs.plus.pl 22.02.08, 19:37
                                Nie pracuje we wrigleyu już ponad rok i widzę, że nic sie tam nie zmieniło a
                                wręcz jeszcze bardziej pogorszyło przedmiotowe traktowanie szeregowego
                                pracownika zawsze była tam chlebem powszednim. Watacha szkolonych psów
                                "niebieskich" z Kojotem na czele traktują pracownika jak szmate, a wyższe
                                kierownictwo daje na to ciche przyzwolenie bo oni jeszcze wychodzą z założenia
                                "na pana/i miejsce jest 100 innych" . Coraz więcej fachowców odchodzi z tej
                                firmy, która z dnia na dzień coraz bardziej się pogrąża
                                • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 23.02.08, 19:11
                                  Masz świętą rację.Dyrekcja liczła,że dając podwyżkę załagodzi sytuację.Niestety
                                  potrzeba większych reform a przedewszystkim zmiany mentalności przełożonych
                                  niższego szczebla,którzy wykorzystują i ekspluatują pracownika do maksimum nie
                                  licząc się z konsekwencjami.W związku z tym ciągle słychać w fabryce-prędzej czy
                                  póżniej się zwalniam.Samo wynagrodzenie nie daje satysfakcji z pracy,liczy się
                                  dobra atmosfera,która niszczona była przez parę lat a którą teraz będzie trudno
                                  odbudować.
                                  • Gość: residui Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 25.02.08, 21:19
                                    Исто треба јавно на форуму да захваљујемо.
                                    • Gość: gssd Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 26.02.08, 13:25
                                      Że niby co ???????????????????
                                      • Gość: badomad Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 28.02.08, 22:10
                                        ale przyznacie że coraz więcej ładnych dziewczyn pracuje u nas - aż
                                        sie oko raduje :):):)
                                        • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 29.02.08, 23:56
                                          Tak-sporo ładnych dziewczyn pojawiło się w fabryce,ale na tym pozytywne zmiany
                                          się kończą.
                                • Gość: my Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 28.02.08, 23:27
                                  fachowiec chyba nie pisze "watacha"...
                                  • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 01.03.08, 01:18
                                    Mój kolega z pracy dostał dzisiaj tzw.papier za skandaliczne zachowanie-posiadał
                                    i używał tel.kom.w miejscu pracy gdzie obowiązuje kategoryczny zakaz(nie wiadomo
                                    czemu).Parka w niebieskich koszulach w ten sposób ukarała go za jego
                                    nieodpowiedni stosunek do zasad panujących w firmie Wrigley.Zenada i śmiech.
                                    • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 01.03.08, 01:55
                                      Robercie i Anno proponuję spotykać się poza firmą.
                                      • Gość: " kolega" snajpera Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 04.03.08, 19:26
                                        BUUUUUUUUUUUUU! RYCZEC SIE CHCE ! WYDYMALI CZTEROBRYGADOWKE JAK CHLOPCOW.JEDEN DZIEN WOLNY IM DALI ZA 5 MILIARDOW A DOLOZYLI 3 WEEKENDY PRACUJACE.GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC I UCZCIWOSC? ROBIA Z WAMI CO CHCA!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUU!
                                        • rebelek1010 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 04.03.08, 21:30
                                          szanowni pracownicy Wrigley mam pytanie Które stanowisko jest lepsze
                                          operator czy mechanik bo mam zamiar się do was przyjąć i które jest
                                          lepiej płatne.Będę wdzięczny za odp.
                                          • nana-2 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 05.03.08, 15:19
                                            Najlepiej jest na MPS-ach,normalnie najlepsze stanowisko,zero wysiłku i
                                            stresu!Do domu idziesz wypoczęty,hahaha.Zapraszamy!
                                            • Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 18:51
                                              Albo za suppliera na drażetkach,ściema totalna więcej na palarni niż w
                                              pracy.Zawsze jakiś frajer z innej zmiany zrobi to za nich ,co do nich należało.
                                              • Gość: boczek Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.08, 16:22
                                                Hej wy tam , jezeli na nieszczęście przełożonych skonczyłeś studia i
                                                dalej pracujesz w Wrigleyu na tym samym stanowisku, czy są dla
                                                ciebie jakieś perspektywy na lepsze stanowisko? czy na zawsze biały?
                                                Bielsko-Biały...
                                                • Gość: yyy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 14:51
                                                  Znam paru gości co skończyło studia ,ale nie wiąże sie to z awansem.Musisz
                                                  polizać parę tyłków(tzn. udowodnić ,przejść kasting na dane stanowisko,że sie
                                                  nadajesz)Musisz wykazać otwartość na firmę ,TPM(jak trafisz do nas szybko
                                                  dowiesz się co to jest)i przejść paręnaście testów różnego typu,czy w chwili
                                                  stresu i kolejnej zjebki od przełożonego nie puszczą Ci nerwy i nie wygarniesz
                                                  mu co o firmie myślisz i o nim.Musisz się nauczyć przytakiwać i nigdy w życiu
                                                  nie mówić ,że czegoś nie idzie ,albo nie zdążysz zrobić,bo to koniec twojej
                                                  kariery w tej firmie.TO ZNACZY JESTEś NIEODPOWIEDZIALNY.NIE WAżNE ,żE NIE MASZ
                                                  KIM I KIEDY TEGO ZROBIć.Po co te rozmowy? W końcu przełożeni podobno wiedzą co
                                                  kto robi,i wiedza ,czy się nadajesz.Ciekawe jak ,będą nas oceniać na końcu
                                                  roku.Czyli jeden pic i fotomontaż.
                                                  • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 13.03.08, 00:58
                                                    Oj święta racja.Ta firma opiera się oficjalnie na wysokiej kulturze
                                                    organizacyjnej,ale jest to jedna wielka ściema.Awansuje się ludzi którzy nie
                                                    koniecznie mają najlepsze kwalifikacje.Najważniejsze to aby dany kandydat
                                                    pasował w zespole zarządzającym-tzn.nie stwarzał problemów,nie zadawał nie
                                                    wygodnych pytań,był bardzo ugodowy,wykonywał polecenia kosztem swoich
                                                    podwładnych.Ta firma shcodzi na psy.
                                                • Gość: TWOJE ZMORY [...] IP: *.tktelekom.pl 19.07.08, 00:03
                                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                              • Gość: 1 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 10:26
                                                no i ma sie volovo :)
                                          • Gość: biały Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 18:47
                                            Oczywiście ,ze mechanik Po pierwsze kasa.Po drugie ma większe pole do
                                            ściemniania ,a zawsze "fachowiec"od łożyska i paska ,i jest bardziej szanowany
                                            przez hierarchie.Może sie wykazać kaizenami(pomysły racjonalizatorskie)I nikt
                                            nad nimi nie stoi i nie pyta czemu tak mało.Zawsze może ponarzekać ,że części
                                            nie ma i złej jakości,albo nie przyjdzie ,bo naprawia inna maszynie i nikt mu
                                            nie skoczy .
                                    • Gość: gnomi Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 12:23
                                      bo firma wriglej to zenada!!!! wyzysk itd itp...
                • Gość: miau Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.173.4.172.tesatnet.pl 10.10.08, 19:04
                  sam system nie wygląda żl. Rzeczywiście jest dużo wolnego(no może
                  nie więej niż zwykle, ale inaczej się to odczuwa). Problem pojawia
                  się gdy przychodzi wypłata:-) u niektórych na cztero brygadówce
                  prakrycznie wogóle nie ma nadgodzin,a gdy podstawa do pensji niska
                  wtedy jest wypłata do dupy.No i jeszcze jedna sprawa co drugąsobotę
                  walisz charytatywnie 12 godzin(te bdodatkowe cztery godzinki to nie
                  nadgodzinki:-).
                  Suma sumarum ten system najbardziej opłaca się tym co są w firmie od
                  7-10 lat i mają niezłe stawki-wtedy ten dodatek nawet niesle wygląda
                  • Gość: gloz [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:07
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: ALHATAL Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:19
                    HEHEH DOBRZE PRAWISZ JA PRACUJE WE WRIGLEYU DLUUUUUGO I CHODZE NA
                    CZTEROBRYGADOWKE I POWIEM WAM TAK SAM SYSTEM NIE JEST ZLY IDZIE SIE PRZYZWYCZAIC
                    DODTAEK TAK JAK POWIEDZIALES DO MOJEJGO DOLICZAJAC WYCHODZI PRAWIE 350 NA REKE
                    WIECEJ WSZYSTKO FAJNIE TYLKO 12 H W SOBOTE MASAKRA JA CHYBA SIE JUZ
                    PRZYZWYCZAILEM I DOSTOSOWALEM BO CIAGNE TEN WOZEK JAKOS POZDRO DLA CALEJ PROD
    • Gość: olo Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.karolin.pl 05.03.08, 13:01
      Ostatnio dużo osób przenosi się z naszej firmy do Beiersdorf NIVEA Polska, czy
      naprawdę warto przenieść się do tej Firmy?
      • Gość: boczek Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.08, 14:34
        Proszę napiszcie czy ktoś ,kto skończył studia i pracuje w Wrigley
        może liczyć na zmianę stanowiska, czy zostanie "fizycznym" do konca
        swoich i fabryki dni?
        • Gość: zielony Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 13:26
          Z długoletnich obserwacji mogę śmiało stwierdzić że te studia w
          naszej firmie możesz sobie wsadzić :)Kilku "awansowało" z białego na
          niebieskiego (pracownik produkcyjni-mistrz)jednak sianko zbytnio sie
          nie zmieniło.Zmiana koloru i więcej obowiązków i zjebka za wszystko -
          tak wygląda ten awans.Jak masz studia to szukaj innej
          pracy,powodzenia.
          • katana1-3 Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? 13.03.08, 01:09
            Masz rację-jedna wielka ściema-pozdrawiam-zielony.
            • Gość: szalony Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.icpnet.pl 14.03.08, 15:23
              wrigley to syf i zaklamanie mozna tu sie nabawic corob kregoslupa ,
              gluchoty i nerwicy i to za smieszna kase .czy warto? NIE. ja spadam
              z tad bo mam dosc bycia parobkiem
              • Gość: shy Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.icpnet.pl 19.03.08, 08:40
                ja uważam ,że ta firma jest taka jak każda inna.. wiadomo ,że pracować ktoś
                musi.. bo inaczej firma by upadła..
                ja w sumie nie narzekam.. grupa fajna.. to co robię też mi się podoba.. tylko
                straszna monotonia.. i to właśnie jest najbardziej dobijające.. no i ta
                zakręcona 4 - brygadówka..
                nie jest tak źle da się przeżyć.. chociaż niewyobrażam sobie robic tam pare
                lat.. o nieee..
                lepiej pracowałaby się gdyby ludzie byli inni.. bardziej przyjaźni ;)
                no ,a co do mistrzów to każdy jest inny.. i to jest ich praca.. ale niektórzy z
                lekka przesadzają ;)
                no i myślałam,że jest więcej ciasteczek.. a tu psikus ;) może z 3 ciekawych
                widziałam ;) hehe..
                pozdrowionka Pracusie ;)

aaa. no i jak komuś nieodp . praca tutaj to czemu się nie zwolni ;) nie kapuję
                Was ludki ;)

• Gość: POWOLNIAK Zlejcie Wrigleya Teraz rzadzi Nivea! IP: *.icpnet.pl 24.03.08, 15:36
                  WITAM! PRACOWALEM W WRIGLEYU 8 LAT WLASNIE SIE ZWOLNILEM.ZLOZYLEM PAPIERY DO NIVEI I ODRAZU MNIE PRZYJELI Z OTWARTYMI REKOMA WIEDZA CO TO WYKWALIFIKOWANY PRACOWNIK I SZANUJA TU CIEZKA PRACE. NA START 3800 BRUTTO.PO 3 M-C JAK SIE SPRAWDZISZ TO JESZCZE WIECEJ.NIE MA " BOGATEGO PAKIETU SOCJALNEGO" HLE HLE HLE,ALE SA ROZNE DODATKI NP.CZY JESTES KAWALEREM CZY MASZ DZIECKO CZY NIE TO NA WAKAJE DODATEK 2000 ZL. A W GUMACH ? SAMI SOBIE ODPOWIEDZCIE HEHEHEHEH ROZMAWIALEM Z WIELOMA PRACOWNIKAMI Z WRIGLEYA A JEST ICH TU SPORO I WSZYSCY SA ZADOWOLENI SPOKUJ I BEZ WARIACKIEGO TEMPA BRAK HALASU A CO NAJWAZNIEJSZE BEZ KURZU I PYLU.NO I PIENIADZE LEPSZE O 1000 BRUTTO WIECEJ JAK W GUMACH.TO NAPEWNO STARCZY NA RATE MIESIECZNA ZA DOM.ODRAZU LEPIEJ PRACUJE NIKT CIE NIE SMAGA BATEM I NIE GNOJI. CHETNYCH PRACOWNIKOW ZAPRASZAM BO NAPEWNO WARTO.SA VACATY!KTO CHCE PRACOWAC W SPOKOJU I W NAPRAWDE MILEJ ATMOSFERZE ZAPRASZAM.A DYREKCJA WRIGLEYA NIECH SIE ZA LEB LAPIE CO TAKIEGO SIE DZIEJE ZE LUDZIE SIE ZWALNIAJA.HAHAHAHAHAH I CHYBA NIGDY DO TEGO NIE DOJDA.MAJA KLAPY NA OCZY SOBIE KIESZENI NABIJA A TOBIE KREGOSLUP WYGNIE SIE W ZNAK ZAPYTANIA.PLACZ I ZGRZYTANIE ZEBAMI.ZAMYKAM TEN BOLESNY DLA MNIE ROZDZIAL ZYCIA PRZYSZLOSC MALUJE SIE KOLOROWIEJ.POZDRAWIAM PANA M.S KTORY NA ZLOSC NIE CHIAL MI DAC WYPOWIEDZENIA.TRZYMAJCIE SIE DO ZOBACZENIA W INNYM ZYCIU.
                  • Gość: Świniopas Re: Zlejcie Wrigleya Teraz rzadzi Nivea! IP: *.echostar.pl 08.05.08, 20:29
                    Drogi Powolniaku !!
                    Osoby, które pracowały z Tobą na produkcji wiedzą jaki jesteś, więc
                    jeśli pasujesz do standardów Nivea, to gratuluje.
                    Ciekawe skad wiesz, ze jest tam tak różowo, skoro jeszcze nie
                    przepracowałeś tam ani jednego dnia ???
                    Jednego możesz być pewien, nam Ciebie nie będzie brakowało, na to
                    nie licz. W Naszej firmie pozostaniesz na zawsze synonimem
                    ściemniania i nieróbstwa w najgorszej postaci.Swoją decyzją
                    uszczęśliwiłeś wiele osób.
                • Gość: zenon Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.solarme.pl 30.03.08, 18:39
                  Tam nie ma żadnych ciasteczek.. A zreszta pracy nie ocenia się po
                  ilości ciasteczek... Trzeba być tępakiem, żeby w ten sposób do tego
                  podchodzić.Albo napaloną ci.. która przyszła do pracy w wiadomym
                  celu...
                  Praca w Nivei jest super.Przede wszystkim szanuje się pracowników i
                  atmosfera też jest Ok.Chyba że ktoś jest osobą konfliktową- to niech
                  nie liczy na to, że wszyscy bedą go kochać... Polecam pracę w tej
                  firmie.Warto :)
                  • Gość: skromna niewolnica Re: wrigley?-Nie polecam IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 09:56
                    a ja powiem ze to co w wrigley sie wyprawia to skandal nie chce tu
                    juz pracowac a robie tu od 1999 roku.Zarobki kiepskie co do wkladu
                    ktory wkladam w prace tu, ponadto wchodzi 4 brygadowka nadgodziny
                    jak byly tak sa a po wprowadzeniu 4 brygadowki napewno to sie nie
                    zmieni socjalnego na wakacje juz nie ma a i tak bylo smieszne-ale
                    cos chociaz bylo...firma wykorzystuje pracownikow na maxa .zlozylam
                    z lolezanka dokumenty do paru firm za 2 dni mam rozmowe:) wiem ze
                    duzo osob chce z tad uciec wiedz zycze powodzenia
                    • Gość: stary Re: wrigley?-Nie polecam IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 12:11
                      ja tez zlozylem papier i juz ide na 2 rozmowe,w wrigley mozna tylko
                      chorob sie nabawic... 4 brygadowka??? w weekendy! i swienta!?? za
                      nedzny dodatek ok 200 zl??? wstyd ,a ci co maja rodziny chca robic
                      non stoper? czy spedzac weekendy z bliskimi??? ja tez tu pracuje
                      ladnych lat kilka i z szacunkiem ale wole isc za mniej niz siedziec
                      w stresie cale zycie.firma ma nas gleboko w D...
                    • Gość: socjal Re: wrigley?-Nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 15:47
                      Z tego co słyszałem cała kasa ma być w bonach na "gwazdkę" dla każdego
                      pracownika.Ile to nie wiem ,a na wakacje ,niestety nic firma nie chce
                      dołożyć,widać biedna firma musi oszczędzać.Najłatwiej na pracownikach ,bo to
                      idzie wykazać,a tak na marginesie ,to gdzie masz wyjeżdżać ,siec na dupie
                      ,podróże meczą ,a masz wypoczęta i pełna energii wrócić do firmy,by osiągnąć
                      kolejne 5 mld.W końcu nie ty masz się bogacić (aż wstyd parę groszy odłożone na
                      koncie i paroletni samochód średniej klasy nazwać bogaceniem)tylko właściciel i
                      kadra menadżerska ,a jak myślałaś inaczej to trafiłaś do złej firmy.Ty masz być
                      wdzięczna ,ze nie umierasz z głodu ,że masz jeszcze co do gara włożyć(choć ceny
                      tak idą ,że nie wiadomo jak długo)
                      • Gość: tempak:-) info dla Pana Cy...a! IP: 195.182.20.* 02.04.08, 23:59
                        hm... niebiescy? niektórzy kierownicy zmianowi! ha ha ! za dwa latka
                        pewnie DYREKTORZY zmianowi!!!!!!!!!!!! PARODIA!Kilka słów do Cy...a!
                        (niebieskiego z pakowania) w ripoście!Wpadnij na produkcje!wALDEK to
                        normalny przełożony a z ciebie zrobimy mężczyzne ! Twardy i cwany
                        jesteś to zapraszamy!!!!!!!!!!Bedziesz płakał jak pani Ania!? Nie
                        znasz? Pewnie za krótko pracujesz?Ha ha!Cienki jesteś jak kij od
                        miotły! Przyjdz na produkcje prosimy!
                        • Gość: LYSY Re: info dla Pani ANI IP: *.icpnet.pl 03.04.08, 17:24
                          MA PANI BARDZO LADNA DUPKE!
                          • Gość: koneser Re: info dla Pani ANI IP: *.eranet.pl 04.04.08, 23:02
                            no faktycznie, calkiem zgrabna
                          • katana1-3 Re: info dla Pani ANI 05.04.08, 21:33
                            Tak ma ładną dupkę ale nie powinna się spotykać z p.Robertem on żle na nią wpływa.
                            • Gość: aladyn Re: info dla Pani ANI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 11:05
                              a jak kręci tą dupcią - kto widział na żywo bez ciuchów ten wie
                            • Gość: MIŚKA GRIPEX IP: *.icpnet.pl 15.08.09, 13:23
                              ta z aparatem blondyna podobno sezonow obskakuje ,a wozi się jak święta haha
                              • Gość: ... Re: GRIPEX IP: 82.160.131.* 15.08.09, 15:41
                                Tlenowym?
                              • Gość: .... Re: GRIPEX IP: 82.160.131.* 15.08.09, 21:34
                                Podobno z gówna bata nie ukręcisz-teoria,Da się zrobić-gó... plus
                                składniki-sukces murowany.....
                                • Gość: ..... Re: GRIPEX IP: 82.160.131.* 15.08.09, 21:56
                                  Jakoś tak nie widzę tego sukcesu wplecionego w strukturę życia,co się
                                  stało-kryzys nastał?A we Wrocławiu wrze,oj będzie się działo-czekam,czekam,i
                                  myślę,że Anglicy zawsze byli bliżej europy,niż amerykanie,podejrzewam,że ich
                                  produkt do żucia się pojawi na rynku i może im damy szansę?Zobaczymy
                                  • Gość: ZABA Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 28.08.09, 10:20
                                    to sie nazywa obrotna kobieta -co w rodzininie to nie zginie..
                                    • Gość: .... Re: GRIPEX IP: 82.160.131.* 29.08.09, 19:29
                                      To...zła kobieta była....
                                      • Gość: rami Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 02.09.09, 12:35
                                        jak jej lepiej robi to co chcesz...
                                        • Gość: sarah Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 03.09.09, 10:52
                                          ewa jaka ty jestes glupia co ty o sobie myslisz?kokiterka i cichodajka i wszystko wiedzaca madralinska..nie dziwne ze nadrabiasz swoja dupka..takie kobietki powinny pracowac u rzeznika
                              • Gość: BERG Re: GRIPEX IP: *.icpnet.pl 12.09.09, 11:05
                                ewa ta solara z flow packa?ona jest na wylocie ,chyba ze ktorys ja
                                zasieje..ziarno zycia.i kolejne wrigleyowskie nieszczescie DAJCIE KASKI!
                                • Gość: kadziu pytanko IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 21:28
                                  WITAM Wrigley-aków a jak się pracuje w kaskach? Bezpieczniej?
                                  • Gość: słodycz Re: pytanko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.11, 21:56
                                    Mega bezpiecznie hahah jeszcze bezpieczniej będzie jak nam okularki dadzą popaprańcy . Najważniejsza w firmie jest PROPAGANDA SUKCESU pozdrawiam białasów
                                    • Gość: katana Re: pytanko IP: *.play-internet.pl 13.03.11, 21:23
                                      ;}
                                      • Gość: bialy Re: pytanko IP: *.icpnet.pl 24.03.11, 09:22
                                        tu pracownik sie nie liczy ludzie sa niczym dla goru w tej firmie niestety
        • Gość: Gość Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:39
          Przeniosłem się z Wrigleya do Nivea Polska - wreszcie
          odetchnąłem !!! Inny świat - można normalnie pracować !!! Zapraszam
          do Nivea , nie będziecie żałować !!! Ja żałuję tylko , że tyle lat
          zmarnowałem we Wrigleyu - koszmar minął !!! Teraz z przyjemnością
          idę do pracy !!!
      • sloneczko069 Re: Beiersdorf NIVEA Polska czy warto? 30.03.08, 18:38
        pracowałam w NIVEA 2 miesiące i uważam iż jest tam totalna dezorganizacja. Wcale
        nie jest tak świetnie jak się wydaje. Ludzie nie są przyjaźnie nastawieni tylko
        czekają na moment aby komuś coś jednym słowem "dosr.." a szczególnie tyczy się
        to starszych babek które są strasznie mściwe. Poza tym ciężko jest się czego
        kolwiek tam dowiedzieć. Prędzej można zostać zwolnionym niż zaaklimatyzować się
        i pracować z tymi trudnymi ludźmi. Ja osobiście nie mam problemu z
        zaaklimatyzowaniem się wśród nowych ludzi, ale NIVEA to bardzo ciężkie miejsce.
        NIE POLECAM!!!
        • brego79 pozdrowienia 02.04.08, 15:38
          Pozdrawiam wszystkich co juz nie pracuja w tym kolchozie na Obodrzyckiej ta
          firma to wielka pomylka pelna Debili i Wyzyskiwaczy NIE MAJACYCH WYOBRAZNI ja
          juz nie pracuje jakies dwa lata i pamietam ze juz wtedy nie bylo kolorowo a
          teraz to poprostu to przesada Zapraszam do Krafta ??? jest ok.
    • Gość: PRACOWNIK Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 12:30
      To co firma wrigley wyprawia z pacownikami przechodzi najsmielsze
      oczekiwania!!! Zarzd firmy niedosc ze odebrał nam dodatek do wczasow-
      PODZIEKOWANIA DLA PANI BANCZOROWSKIEJ I DYREKTORA PANA MACKOWIAKA!!!
      to jeszcze musimy pracowac w soboty za darmo mogac wziasc sobie
      dzien wolny w tygodniu za prace w weekend-WSTYD!!! dlaczego nas tak
      wykorzystujecie? DLACZEGO?? kim my jestesmy?? TO SKANDAL!!! LUDZIE
      NIE PRZYJMUJCIE SIE DO FIRMY WRIGLEY!!! to niewola i wyzysk!!! WSTYD
      MI ZA DYREKCJE za czasow dyrektoa Goldsztroma bylo jak bylo... ale
      nie bylo takiego swinstwa jakie jest robione pracownikom !!!
      • Gość: operatorka MPS Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 12:37
        dla pracownikow wrigleya dodatek wczasowy byl maly ale mozna bylo
        lody dzieciom kupic,wiele z nas czekalo na ten gest jak na
        zbawienie a tu niespodzianka nie ma dodatku.My mamy pracowac za
        darmo w soboty!!!! a wakacje spedzac w domach pewnie pod telefonem
        kiedy firma zadzwoni i kaze natychmiast wracac do pracy i
        zapie..c jak woly...tez podziekowania dla dyrektora i pani B.
        • Gość: operator Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 12:40
          JESLI KTOS SIE ZASTANAWIA NAD PODJECIEM PRACY W WRIGLEY NA
          OBODRZYCKIEJ 69 W POZNANIU TO STANOWCZO ODRADZAM TU JEST NAPRAWDE
          BALAGAN WYZYSK I NIEWOLA JESTESMY OKRADANI TU Z CZASU WOLNEGO Z KASY
          I Z GODNOSCI LUDZKIEJ!!!
        • Gość: kasa Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 20:04
          Ja akurat mam w du.ie dodatek do wczasów ,bo od pięciu lat jak tu robie na oczy
          go nie widziałem,ale jakby firma chciała dorównywać dobrym firmom to by coś
          ekstra dorzuciła na wczasy z zysków ,ale po co .ONI za to mają większą pulę do
          podziału na swoje premie .W końcu czego się naiwniaki spodziewaliście.Nasze
          zarobki nie muszą być ,najwyższe ,ważne ,ze ich są.
          • Gość: bialy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.04.08, 22:45
            MASZ RACJE JA PIE.. BZYKAJA NAS JAK CHCA W DUPSKO A MY NA TO
            WSZYSTKO SIE GODZIMY
          • Gość: MZZP Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.50.95.* 07.04.08, 16:26
            Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych w każdym zakładzie to
            nie "łaska" pracodawcy a obowiązek. Na rok 2008 tzw. odpis na 1
            zatrudnionego wynosi 906,61 zł. dla pracujących w normalnych
            warunkach i 1208,82 zł dla pracujących w szczególnie uciążliwych
            warunkach. Fundusz ten po porozumieniu się z Organizacją Związkową
            działającą w Firmie (u Was niestety brak)lub Radą Pracowników
            (której chyba tez nie ma u Was mimo , że Dyrektywa Europejska
            nakłada święty obowiązek na pracodawcę utworzenia jej) podlega
            podziałowi na np. dofinansowanie kolonii, obozów ; wczasów
            pracowniczych lub dopłaty do tych wczasów , zapomogi , imprezy
            kulturalne , sportowe etc. Zainteresujcie się Waszym funduszem
            socjalnym - gdzie on jest (a musiał być zawsze co roku)? A może ,
            czego nie wolno było zrobić pracodawcy , Wasz fundusz
            spożytkowaliście ,bez Waszej świadomości , na jakieś imprezy
            integracyjne , noworoczne ; jakieś bony towarowe sodexho. To spora
            kwota : jeżeli u Was zatrudnienie wynosi ok. 400 osób to Fundusz
            Socjalny wynosi 362.644,-zł. minimum !!!!!!!!!. Mało tego , Fundusz
            niewykorzystany przechodzi na rok następny.
            FUNDUSZ SOCJALNY JEST OBLIGATORYJNY TO OZNACZA , ŻE PRACODAWCA MA
            OBOWIĄZEK GO TWORZYĆ Z PRZEZNACZENIEM DLA PRACOWNIKÓW. Owszem ,
            pracodawca może (nie musi) powiększyć kwotę tego funduszu z zysków
            własnych (co rzadko sie zdarza).
            Pozdrawiam i zachęcam do założenia Związku Zawodowego. Różnie i w
            różnych zakładach one funkcjonują ale jedno jest pewne , tam gdzie
            one są pracodawca nie może sobie pozwolić na żadną samowolkę . A im
            ten Związek liczniejszy tymbardziej pracodawca musi się z nim liczyć
            w dobrze pojętym interesie pracowników i firmy (bo to działa w
            obydwie strony).
            Pozdrawiam
            • Gość: zboku Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.50.95.* 08.04.08, 16:13
              Nie wierzę , że u Was nie funkcjonuje Fundusz Socjalny. Tak daleko
              Wasza firma nie posunęłaby się,oj nie!!!
              • rebelek1010 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 11.04.08, 09:51
                Chciałem się przyjąć do Wrigley nawet już byłem na 1 rozmowie jednak
                po tym co piszecie na forum skutecznie mnie zniechęciliście. Tak
                więc rezygnuję zawczasu żebym później nie żałował i poszukam coś
                innego bo na rynku pracy jest duży wybór. Pozdrawiam wszystkich i
                dziękuję za informacje. Trzymajcie się!!!
            • Gość: columb Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:50
              jak założyć związek zawodowy
              • Gość: załozyciel Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.50.95.* 11.04.08, 11:06
                Jak założyć Zwiazek Zawodowy?
                Zbiera się minimum 10 osób (pracowników) i podejmuje Uchwałę o
                utworzeniu Związku zawodowego , uchwalają Statut i wybieraja Komitet
                Załozycielski od 3-7 osób. W terminie do 30 dni od podjęcia Uchwały
                należy złożyć wniosek do Sądu Rejonowego , XXI Wydział Gospodarczy
                KRS w Poznaniu , ul.Grochowe Łąki. Po rejestracji w Sądzie nalezy
                powiadomic pracodawcę na pismie o rozpoczęciu działalności Związku i
                nalezy rozpocząc akcje informacyjna wśród załogi = zapisujcie sie do
                Związku!!!Po tym terminie Uchwała o utworzeniu Związku jest nieważna
                i trzeba na nowo sie zbierać. Trzech członków Komitetu
                Załozycielskiego podlega ochronie przez okres 6 miesięcy tzn.
                pracodawca nie może zwolnić bez zgody Komitetu Załozycielskiego. Po
                rejestracji w Sądzie Komitet niezwłocznie zwołuje walne zebranie
                członków i tworzy Zarząd Związku - wszelkie informacje o zmianach
                nalezy zgłaszac na wnioskach do w/w Sadu. Wbrew pozorom to prosta
                rzecz załozyc Związek.
                informacja 061 8 526 095
                • Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 12.04.08, 16:22
                  Wszyscy piszecie od rzeczy. jak wam się praca nie podoba to sobie
                  poszukajcie innej. Są działy na których prawie nic się nie robi a i
                  tak narzekają mimo tego że za to nic nie robienie dostają nawet
                  niezłą kasę.Po to się chodzi do pracy żeby pracować a nie zbijać
                  bąki a jak wam się nie chce to na bezrobocie za niecałe 400zł i
                  ciekawe czy wtedy też tak będziecie narzekać. Są miejsca i to dużo
                  gdzie warunki pracy są o sto razy gorszę a ludzie pracują i nie
                  narzekają, bo szanują pracę i jej potrzebują, a wy chyba nie macie
                  do niczego szacunku. Myślę też że większość osób tylko tak gada że
                  położy papier a tak naprawdę boi się,że nie dostanie gdzie indziej
                  pracy albo i już jej nie dostali (znam takie przypadki) Pozdrawiam i
                  życzę więcej optymizmu i miłej pracy. nie narzekajcie tylko weżcie
                  się do roboty.
                  • Gość: gość 1 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 22:50
                    Kolejny mądrala ,który wszystkie wypowiedzi wrzuca do jednego worka.Od rzeczy
                    ???!!!!Ja tez znam takie miejsca np. Chiny możesz sie tam przenieść ,w końcu też
                    tam narzekają tylko nieroby.Niezła kasa.Co masz na myśli.Co kawaler ,który
                    mamusi podrzuci parę stówek ,a resztę prze...dala na panienki i markowe
                    ubrania.Niestety ,że gdzieś są warunki sto razy gorsze ,to jest niestety przykre
                    ,że Polak Polaka traktuje jak niewolnika ,byle się samemu na chłapać,ale to mnie
                    nie dziwi przy takiej mentalności jaką reprezentujesz.Nie narzekają ,bo ciasnota
                  • Gość: gość 1 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 23:01
                    Super Gościu ,poziomem wypowiedzi nie różnisz się od części forum,gdzie wszyscy
                    i wszystko jest wrzucane do jednego worka.Nie ma co pisać ,że warunki pracy
                    gdzieś są gorsze.Jest to jedynie przykre ,ze Polak Polaka traktuje jak
                    niewolnika,a że nie narzekają to wcale nie znaczy ,że szanuje pracę .Muszą się
                    na to godzić ,bo rynek pracy jaki jest ,każdy widzi. Możesz przenieść sie do
                    Chin i też nie narzekać,w końcu szanujesz pracę.Niezła kasa. Co masz na myśli.Co
                    kawaler na mamusi garnuszku.Co podrzuci sie parę stówek ,a resztę przep...doli
                    na panienki ,browca i markowe ciuchy.To wtedy rzeczywiście niezła kasa.
                  • katana1-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 13.04.08, 20:08
                    Mnie się praca podoba;tylko po co w tej firmie te idiotyzmy, robienie wody z
                    mózgu,te soboty pracujące,durne decyzje i podejście do pracownika jak do
                    przedszkolaka.Po co?
                    • Gość: pracownik wrigley Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 15.04.08, 10:08
                      Czesc wszystkim! Wrigley to nie fajna firma to obozowisko
                      pracy.Robimy tu w soboty ZA DARMO! trzeba za ten dzien sobotni
                      wziasc wolny w tygodniu bo kasy nie chca placic!to juz mi smierdzi
                      zlodziejstwem i oszczedzaniem na nas na pracownikach.Zamiast
                      siedziec,odpoczywac z rodzinami z dziecmi np;wyjsc gdzies to my mamy
                      siedziec w domu w tygodniu sami kiedy dzieci w szkolach a mezowie i
                      zony w pracy. FIRMA WRIGLEY TO FIRMA ANTYRODZINNA.Jestesmy tu
                      wykorzystywani dla pie..nych slupkow i wykresow !Dla pana
                      dyrektora i zarzadu nie liczy sie pracownik tylko to zeby z nas jak
                      najwiencej wyciagnac-WYCISNAC JAK CYTRYNE przeciez tylko sie slinia
                      na kase i nagrody a my zwykli pracownicy pracujemy w pocie czesto z
                      okaleczonymirekoma z bolem kregoslupa i glowy pracujemy juz bez
                      weekendow w sobote za darmoche KIEDY MAMY WYPOCZYWAC NO KIEDY? tez
                      jestesmy zmeczeni!!! Socjalne jakie daje firma to opluwanie nas sily
                      roboczej!!! sa osoby ktore liczyly na te smieszne grosze na wakacje
                      zeby dolozyc dzieciom do wakacjii sobie do urlopow a wrigley pani
                      Banczorowska i pan Mackowiak olewaja nas a sami jezdza pieknymi
                      firmowymi autami pewnie za nasze socjalne...paliwo leja za darmo
                      pewnie za nasze wakacyjne i jezdza na odpoczynek urlopowy w rozne
                      zakadki swiata chociaz sa wypoczenci a nas traktuja calkowicie
                      niepowarznie! co za wstyd! w tym roku urlopy co dla niektorych z nas
                      beda w miescie niektore dzieci nasze nie wyjada lub dostana mniejsze
                      kieszonkowe na kolonie bo dorosle osoby ktore stoja na czele
                      wrigleya w poznaniu musza sie dobrze bawic spotkania,liczne wyjazdy
                      szkolenia,zabawa TO Z NASZEGO SOCJALNEGO!!! bo gdyby nie my
                      pracownicy fizyczni toby was nie bylo ZŁODZIEJE!!! ludzie nie
                      podejmujcie tu pracy bo bedziecie zalowac jak sie przekonacie jak tu
                      sa traktowani biali pracownicy i jakie oszczednosci sa tu
                      praktykowane na nas
                      • Gość: XxX Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 15.04.08, 12:47
                        PANOWIE I PANIE POTWIERDZAM WSZYSTKO CO NAPISAL PRACOWNIK WRIGLEY
                        jest zle masz kolego lub kolezanko racje.za naszego socjala na
                        wakacyjne choc to nie byla duza kwota gora robi
                        wyjazdy,koncerty,wystepy szkolenia dla kadr.............Pozdrawiam
                        kolegow i kolezanki a calej gorze zarzadowi firmy w poznaniu i panu
                        dyrektorowi proponuje to przemyslec,przemyslec to ze to dzieki
                        pracownikom istnieje ta firma bo gdyby nie my to kto robilby te
                        slupki,rekordy? #super ze nas doceniacie#pooszczedzajcie troche na
                        sobie a nie na nas, poczujcie sie jak my zacznijcie pracowac z nami
                        w soboty na 3 zmianach,dlaczego tego nie robicie? wolicie wypoczywac
                        a my mamy nabijac wam skarbonki oczywiscie nie ma to jak pracowac w
                        soboty za darmo za dzien wolnego.tak tak wprowadziliscie do firmy
                        WYZYSK...........
                        • Gość: :) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 15.04.08, 16:01
                          sa dni kiedy jest spokojnie ale wiecej dni jest gorszych gdzie praca
                          tu porownywalna jest do pracy w kopalnii ale przed 500 lat -brakuje
                          naganiaczy z biczami,ale tu wszystko moze sie zdazyc - nic mnie tu
                          nie zaskoczy juz:)))))) jeszcze tu pracuje,jeszcze mam siły,ale boje
                          sie ze siły mnie opuszczą....
                      • Gość: BOBY X RUDY 102 IP: *.icpnet.pl 01.09.08, 19:47
                        HEJ.TEZ TU ROBIE JUZ 11 LAT.LUDZIE MONTUJEMY POZEW DO SĄDU NA RUDĄ ŚWINIE CO ZRE
                        I Z RYJA MU LECI SURÓWKA ZA ZNECANIE SIE NAD PRACOWNIKAMI I ZA ZMUSZANIE DO
                        NADGODZIN...pozdro cdn
                        • Gość: bonus Re: RUDY 102 IP: *.eranet.pl 05.09.08, 17:06
                          jędryke to gupek.trzyma sie rekami i nogami tego stanowiska nigdy w
                          innej firmie go nie przyjma bo to pusty leb>
                      • Gość: anka Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.eranet.pl 05.09.08, 17:03
                        BANCZEROWSKA??SKAD ONA WOGOLE SIE WZIELA NA TYM
                        STANOWISKU...HEHE..ZSEKRETARKI MUSIALA NIEZLE POPRACOWAC Z KIM
                        TRZEBA .ONA NIC NIE WIE CO KOLWIEK JA ZAPYTAC TO DOWIE SIE I
                        PRZEKARZE ..JAKA PERSONALNA TAKA ATMOSFERA..
                        • Gość: 1zWielu Dlaczego oni biorą nas za kretynów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 22:05
                          Ostatnio przechodzą samych siebie.Na rozmowie rocznej dowiedziałem się że urlop na żądanie który notabene przysługuje każdemu jak psu micha ale nieee !! Wliczają nam to do oceny .Zastanawiam się czego oni oczekują?Zero urlopów na żądanie albo najlepiej

-"cześć słuchaj jutro mnie nie będzie bo będę miał wypadek 15 minut przed pracą"to jest normalnie kary godne !!!

Najlepiej żebyś,my nie brali urlopów nie mieli wakacji nie chorowali bo przecież firma i zyski najważniejsze.To jest CHORE !!!
                          Ostatnio niebieski powiedział mi coś w tym stylu
                          "do mnie nie dzwoń.ja Tobie nie pomogę !!!"- i jak tu pracownik ma czuć się moblizowany do pracy??
                          Te ankiety o niebieskich to sobie wsadźcie tam gdzie chcecie ale nie dawajcie ich nam bo nie lubimy kłamać. Jednym słowem najlepiej zamontujcie sobie roboty nastawcie na 120% to nie będą chorowały na urlopy nie pójdą i nic nie powiedzą.
                          Jeszcze jedno.Wszyscy pracownicy przez cały rok wypracowują dla nas wszystkich tzw.socjalne. Tylko po co skoro przy planowanych bonach na święta i tak nie wszyscy je dostaną... czyli coś jedni dostaną a drudzy.....a reszta co ?? hańba i czarna rozpacz...

W podsumowaniu napiszę tylko żebyście się wszyscy obudzili i pomyśleli o białasach bo też mamy swoje prawa i skoro my mamy coś dla was robić to zróbcie w końcu coś dla nas i dajcie nam jakieś konkretne podwyżki bo wiecie jakie drogie jest życie (noo przy waszych pensjach też bym tego nie odczuł)ale nie robimy tego dla miski ryżu.

koniec.... już się nie odezwe bo .............

Nie chce mi się z wami gadać....

Pozdro dla całej ekipy CTD...
                          • resu-2 Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów 16.01.09, 23:33
                            Kopaliście leżącego,a leżący o tym nie zapomniał i nie zapomni.....W końcu 10
                            lat we wrigley spędziłem.A jednego się nauczyłem-każdy kij ma dwa
                            końce-pozdrawiam Macieja.
                            • resu-2 Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów 16.01.09, 23:50
                              Uwaga na pana psychologa-on potrafi człowiekowi bardziej zaszkodzić niż
                              pomóc.Taki zajefajny facet- cwaniaczek.Pozdrowienia dla Zenona.D.Człowiek-dyrektor.
                              • resu-2 Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów 17.01.09, 00:01
                                Wiecie co to jest nienawiść-to jest to co w tej chwili czuję.
                                • Gość: Ciapek Re: Dlaczego oni biorą nas za kretynów IP: *.bestsell.pl 18.01.09, 20:45
                                  Czekam z niecierpliwością na drugi koniec kija.......
                                  • nadrugiemiania Wrigley 13.02.09, 10:48
                                    To może i obóz pracy, ale również obóz rozpusty.Każdy z
                                    każdym.Kobiety mają kodeks moralny głeboko gdzieś.Wiele rodzin sie
                                    rozpadło.Moja prawie też.Chłopy nie myslą głowa tylko wiadomo czym.
                                    • wlodekzpoznania czy każde miasto ma taki wątek nieśmiertelnik dla 13.02.09, 11:53
                                      frustratów? Gdzieś się źle pracuje? Rozumiem. Na szczęście można zmienić już
                                      pracę, a pięć lat temu było to problemem. Poznań i okolice mają najniższe w
                                      Polsce bezrobocie od wielu lat. Jak się firmie posypie zatrudnienie, to zmieni
                                      politykę kadrową.

Ale takie nieustanne podsycanie, jątrzenie, żeby nie powiedzieć szczucie...
                                      Qu...ludzie, czy Wy z Poznania jesteście? Od czego są przełożeni? Od czego sądy
                                      pracy? A moze to wymysły chorych wyobraźni jednak? I żeby nie było - przeszedłem
                                      przez kilka patologicznych środowisk pracy, ale problem głównie leży w słabych
                                      jednostkach, które znajdują inne niż kompetencja podłoże dla budowania swoich
                                      autorytetów. Czasm się z takim wygra, czasem przegra. Podporządkowywać się nie
                                      można. Ale pracować solidnie wszędzie trzeba.
                                      • Gość: Nie zdziwiony Re: czy każde miasto ma taki wątek nieśmiertelnik IP: *.bestsell.pl 14.02.09, 20:47
                                        Już im jest dobrze.Dostali w zeszłym roku wysokie podwyżki-więc teraz morda w
                                        kubeł-boją się kozacy anonimowcy,że jak będą za dużo podskakiwać to ich
                                        wy.......lą na zbity pysk.Zawsze ktoś może ich się zapytać czy im się na pewno
                                        praca podoba?Zaczną znowu szczekać o podwyżki jak się skończy kryzys.A może się
                                        nie skończy i całą tą wspaniałą firmę przeniosą dajmy na to na Ukrainę-w końcu
                                        przyuczyć ludzi do takiej prostej roboty nie sztuka a zyski z niewspółmiernie
                                        niższych kosztów pracy wspaniale zasilą konta akcjonariuszy w USA.
                                    • Gość: Nie zdziwiony Re: Wrigley IP: *.bestsell.pl 14.02.09, 21:32
                                      Przecież to jest jedna wielka rodzina,tyle że niestety patologiczna:)
                                      • Gość: Nie zdziwiony Re: Wrigley IP: *.bestsell.pl 14.02.09, 23:25
                                        Ludzie to świnie,nie obrażając świń a zło rodzi
                                        zło,zawiść-nienawiść......................pamiętam,nawet w rodzinie.
      • Gość: kraft Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.net.fone.pl 17.04.08, 16:58
        ludzie nie potraficie uszanować tego co macie.wy zawsze będziecie
        nażekać bo macie to zakodowane w głowach.
    • pagan26 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 15.04.08, 19:52
      U nas sie na to mowi Auswitz albo z rosyjskieko kołchoz,brak praw
      raz w takim czyms pracowałem
      • Gość: PAJAK Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.icpnet.pl 16.04.08, 13:05
        WSZYSCY MEDZICIE I NARZEKACIE A NIE ROBICIE NIC W TYM KIERUNKU BY BYLO LEPIEJ.PROPONUJE BYSMY WRESZCIE STWORZYLI TEN ZAKLADOWY ZWIAZEK ZAWODOWY.WSZYSTKICH CHETNYCH KTORZY CHCA W TYM UCZESTNICZYC ZAPRASZAM NA DZIAL TO POROZMAWIAMY.PROSZE SOBIE NIE ROBIC JAJ.POTRAKTOJCIE TO POWAZNIE.ZAPRASZAM ZDECYDOWANYCH I KONKRETNYCH PRACOWNIKOW.W GRUPIE SILA.POZDRAWIAM.
        • Gość: realista Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 18:23
          Pająk ,jeżeli to Ty ,to mam nadzieje ,że masz już nowa pracę i naprawdę masz
          stalowe jaja .Myślisz ,ze góra na to pozwoli?!
        • Gość: zagłoba Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 82.160.131.* 16.04.08, 21:42
          Na który dział?
          • Gość: fajtłapa Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 82.160.131.* 16.04.08, 21:47
            O której,gdzie i kiedy?
          • Gość: zboku Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.centertel.pl 19.04.08, 17:10
            Jeżeli okazałoby się , że tzw"Góra" wykorzystuje Fundusz socjalny na
            własne cele (niżej opisane) to z jednej strony karygodne , z drugiej
            ewidentne złamanie prawa. Fundusz jest kwotą naliczaną
            obligatoryjnie i żadna łaska pracodawcy - On musi to zrobić! Jak nie
            ma związku zawodowego w firmie ON musi podać do publicznej
            wiadomości pracownikom jego podział z kwotami (wczasy-tyle , kolonie-
            tyle , zapomogi - tyle , paczki świąteczne lub inne świadczenia
            materialne-tyle a tyle , etc..). Gdyby był u Was Związek to by
            kontrolował ten fundusz bo ma takie uprawnienia.
            A tak w ogóle , ktoś napisał "czy góra pozwoli na założenie
            Związku". Otóż "góra" nie ma nic do gadania jak ludzie będą się
            chcieli zorganizować (patrz: instrukcja Założyciela). A może "góra"
            czeka na Związek Zawodowy , może musi mieć adwersarza. Bo jak na
            razie wygląda , że jeździ po Waszych głowach jak chce. Chyba , że to
            wszystko na tym forum jest mocno przerysowane.
        • Gość: zainteresowany Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 82.160.131.* 16.04.08, 22:17
          Może warto spróbować?
        • katana1-3 Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! 16.04.08, 22:30
          Ma gościu jaja i ja jestem z nim.Oczekuję konkretów.
          • Gość: drazetka Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 14:21
            Jestem za!!!!
            • Gość: goscik Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.icpnet.pl 17.04.08, 14:33
              Ludzie jak dlugo bedziemy pozwalac zeby dyrekcja kierownictwo
              niebiescy caly zarzad firmy WRIGLEY pomiatal nami? czy nie mamy
              godnosci i bedziemy godzic sie na wszystko ? zobaczcie jak nas
              wykozystuja!!!! oni moga??? a my??? tez mozemy sie przeciwstawiac
              nie dajmy sobie pluc w twarz przez tych snobow myslacych tylko o tym
              zebysmy im napelnial kasa kieszenie! Zrzad i dyrektor na taczki i za
              brame.zobaczcie jak kiedys pracownicy robili za komuny nie bylo
              pie..nia oni mieli jaja a my pozwalamy robic sobie co chca i nie
              mamy jaj, stalismy sie niewolnikami az wstyd spojrzec dzieciom w
              oczy
              • Gość: kraft Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: *.net.fone.pl 17.04.08, 18:23
                załóż swoją firmę i przestań pracować dla "tyranów"(oczywiście jak
                masz "jaja".
              • Gość: Marcin Hel..Poznań Re: Czas zalozyc zwiazek zawodowy! IP: 77.252.231.* 10.08.09, 15:52
                Witam!
                Jak nie macie jeszcze związku zawodowego to dzwońcie do Patryk. Patryk wam
                pomoże założyć związek zawodowy - szybkość gwarantowana - konkretny facet,
                miałem z nim do czynienia. Przejmie na swoje barki pracodawce, ale oczywiście
                przy waszej współpracy. Patryk jest z NSZZ "Solidarność" z Poznania, ale
                zajmuje się organizacjami (firmami) razem z swoimi koleżankami i kolegami na
                Wielkopolskę. Dzwońcie, piszcie smsa on oddzwoni. Telefon do Patryka - Patryk
                Trząsalski 662-01-43-52 lub e-mail: drz3.poznan@solidarnosc.org.pl
                Tak na
                koniec mają dobrych prawników, radców prawnych i są dobrymi znajomymi.
    • Gość: melośmiacz Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 07:21
      • Gość: wariat Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 82.160.131.* 19.04.08, 18:31
        Co w tym jest śmiesznego-może pośmiejemy się razem?
        • Gość: wariat Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 82.160.131.* 19.04.08, 20:19
          Masz coś wesołego do powiedzenia?Zapraszamy do dyskusji.Pozdrowienia dla
          wszystkich pracowników Wrigley Poland.
          • Gość: melosmiacz Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 23:23
            także pozdrawiam wszystkich wspólpracowników WRIGLY. Wariat jak Ci
            nie jest do śmiechu to zacznij działać w imie swoich przekonań a nie
            dyskutuj na animowym forum :)
            • Gość: biały Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 22.04.08, 17:36
              A wydaje wam się, że założymy związek i nagle zaczną się z nami
              liczyć/? Czy ktoś ma doświadczenie zeby to pociągnąć? Oni mają wielu
              wyuczonych prawników itp. którzy wiedzą jak ominąć wszelkie
              przepisy, a kto będzie z naszej strony z nimi chciał walczyć. Na
              kaZdy przepis znajdą swoją interpretację i będzie tak jak zwykle.
              • Gość: Lucek Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.cust.uk.viatel.net 24.04.08, 10:22
                Nie jestem pracownikiem Wrigley i pewnie nigdy nie bede. Ale sledze
                ta wasza dyskusje od samego poczatku. Cala ta dyskusja toczy sie juz
                od dobrych paru miesiecy, wylewacie tutaj swoje zale, piszczecie o
                tym jak jestescie wyzyskiwani i pomiatani itp. Sa i tacy ktorym
                praca sie podoba i sa w stanie ja docenic.

Ale nie do tego zmierzam, przez te kilka miesiecy kiedy ta dyskusja
                trwa nie zrobiliscie nic zeby Wasza sytuacje polepszyc, co wiecej z
                tego co wyczytalem z Waszych postow taka sytuacja w Waszej frime
                trwa juz od kilku dobrych lat. Jak to mozliwe, ze tak dlugo nikt nic
                nie zrobil?

Ktos wam doradzil zebyscie zalozyli swoj zwiazek zawodowy,
                powalczyli o nalezne wam pieniadze z funduszu socjalnego. I jakos
                nikt nie chce sie wychylic, nikt nie chce wyjsc z ininciatywa, nikt
                nie chce narazic sie kierownictwu. To jest zenujace, ze tylu
                tchorzliwych osob pracuje w Wrigley.

Moim zdaniem najwazniejsi w kazdej frimie sa pracownicy, a
                zadowolony pracownik bedzie wydajniejszy niz pracownik
                niezadowolony. Wiec walczcie o swoje dajcie Waszemu kierownictwu do
                zrozumienia, ze oddzial Wrigley w Poznaniu bez Was nie instnieje.

Powodzenia mam nadzieje, ze wywalczycie co Wam sie nalezy.
                • Gość: optymista Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:10
                  Pieniądze z socjalu są, tylko dzielone były nie tak,a firma ich dla siebie nie
                  brała.Mimo wszystko jest to za duża firma i za poważna ,żeby robić takie
                  numery(musieliby mieć jakąś podkładkę,a taka jest w tym wypadku niemożliwa).
                  Co do związków,to co by miały wywalczyć ,oprócz nietykalności dla siebie.Większe
                  pieniądze,ale jakie,jak na start pracownik dostaje 2700-2800 brutto,a starzy
                  maja około 45000-5000 brutto ,i trzeba do tego doliczyć dodatki.
                  Zgadzam sie ,że nie są to olbrzymie pieniądze,bo na koncie coś nic nie chce
                  urosnąć,a do rozrzutnych nie należę.
                  Nadzieją jest jedynie rozwijająca się gospodarka i lepsze pieniądze u
                  konkurencji,a tak to co .Co roku jak psu z gardła trzeba będzie walczyć o
                  godziwą podwyżkę,a nie inflacyjne.
                  Tak na marginesie to może do jednego związki ,by się przydały,żeby wywalczyły
                  coroczne inflacyjne dla każdego np. bez nagan ,a podwyżka to by była oddzielna
                  sprawa,bo łączenie tego w jednym jest oszustwem.Co to jest za podejście firmy
                  ,ze pracownika z dobrymi wynikami ,po roku pracy w nagrodę nie traci na
                  zarobkach,bo tzw. podwyżkę(czytaj inflacyjne)zjadła inflacja.
                  • Gość: drazetek Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 24.04.08, 11:24
                    zarabiamy coraz mniej bo ceny eszystkiego ida w gore wiec jestesmy
                    coraz biedniejsi jedynie zarzad i dyrekcja sie bogaci!!!!! nie dosc
                    ze jestesmy coraz biedniejsi to do tego musimy robic w weekendy za
                    darmoche za dzien wolnego!!! ech nie nawidze tej firmy,kiedys bylo
                    tu super i godnie sie zylo...nim wiecej produkujemy tym mniej
                    zarabiamy niedlugo zaczna nas kiwac jeszcze bardziej...WRIGLEY TO
                    WYZYSK!!!!!!!!!!
                    • Gość: PAJAK Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 27.04.08, 17:55
                      I CO BOHATERZY? ZADEN SIE NIE PRZYPUCOWAL DO ZWIAZKOW! CHLIPIECIE I BECZYCIE JAK WAM ZLE PISZAC ANONIMOWO NA FORUM A JAK MACIE SIE WYCHYLIC TO WSZYSCY MACIE CIEPLO W GALOTACH.NIGDY NIE BEDZIE LEPIEJ BO JESTESCIE BANDA NIEUDACZNIKOW I TCHORZY.OT CO! NIE ZNIECHECAJCIE LUDZI DO PRACY BO RAK DO PRACY CIAGLE BRAKUJE ,A JAK TAK DALEJ POJDZIE TO BEDZIECIE SAMI ZAPIEPRZAC 2 RAZY WIECEJ I CIEZEJ. MAMY WSPOLNY CEL JESTESMY DRUZYNA HAHAHAHA ELO GAMONIE!
                      • Gość: z boku Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 80.50.95.* 28.04.08, 15:25
                        Od dłuższego czasu obserwuje to forum. Nie jestem pracownikiem
                        Wrigleya ale nie mogę się oprzeć wrażeniu , że traktujecie to forum
                        jak kibel do którego wrzuca się wszystkie śmieci i to publicznie. A
                        może tak zacznijcie dyskutować wewnątrz firmy nie ukrywając się za
                        pseudonimy i ksywki? Jestem pewien , że właśnie już do tego
                        dojrzeliście obserwując ewolucje wypowiedzi w kierunku zdrowej oceny
                        sytuacji w firmie , rozsądnych , merytorycznych zdań. Czas się
                        ujawnić a to forum zamknąć.
                        • Gość: snikers Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 28.04.08, 19:18
                          biznes.onet.pl/0,1739165,wiadomosci.html ...taka mała ciekawostka dotycząca firmy Wrigley (jeszcze ;) )
                          • Gość: w.p. Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: 82.160.131.* 08.05.08, 21:07
                            Buffeta stać na zakup Wrigleya ,to sobie kupił.Tylko po jaką ch....rę mu to do
                            szczęścia kiedy na jego karku 78 wiosen?Może to jest hobby?
                        • Gość: nowa linia mix Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:17
                          witeczka tutaj sie z toba nie zgodze przyjacielu jak sie wychylisz wylatujesz
                          taka jest prawda we wrigleyu nie lubia jak mowisz cos glosno i w dodatku
                          obrazasz firme ja pracuje tam juz od 12 lat hehhehe 3800 brutto + 12 % za
                          czterobrygadowke + 25 % nocki policz sobie zle ? praca jak kazda inna no moze ja
                          sie przyzwyczailem i daje sobie rade polecam mixery jak sobie ulozysz prace nie
                          jest zle narzekac kazdy umie ale ja wam cos poradze wiecie jaki jest najlepszy
                          sposob nic nie mowic robic swoje i przytakiwac po co sie denerwowac kaza robisz
                          a jak nie wiedza sciemniasz hehehhe obojetnie gdzie nie pojdziecie bedzie tak
                          samo zawsze sie znajda ludzie zadni wladzy taka jest prawda nic tylko zamknac
                          oczka i do pracy nie jest tak zle we wrigleyu nie wytrzymuja slabi psychicznie
                          jak bedziecie sie przyjmowali zapraszam do mistrza WALDKA obecnie jeden z
                          najbardziej rozsadniejszych ludzi we wrigleyu no bo w sumie czlowiek z prod
                          tylko awansowal ale chyba tez ostatnio mam dosc pozdro waldziu
                          • Gość: Ciekawy Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 07:19
                            A kogóż to wywalili z roboty za mówienie prawdy .Robię tu już też prawię dekadę
                            ,ale o takim przypadku nie słyszałem.ładnie tylko potraktowali ,jak mu tam było
                            Niedzielski ?.To był niezły numer i obrazuje podejście korporacji do ludzi.Ale
                            nie łudzę sie ,wszędzie jest tak samo ,a nawet gorzej.
                  • Gość: mikser Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.icpnet.pl 26.04.08, 09:23
                    problem w ty ze 2700 2800 masz na start ale i po 3 4 latach masz 2700 lub 2800 i
                    nikt nic z tym nie robi bo jakie to uczycie jeśli pracuje w firmie np 4 lata i
                    masz tyle co koleś prosto z ulicy ci zatrudniani za stawkę 2100 2200 tyle mają
                    po 3 4 latach
                    • Gość: optymista Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 11:29
                      Zgadzam sie w 100 % ,brak jest w firmie spójnej polityki zarobkowej.Dyrekcja
                      dopuszcza do takich sytuacji jak piszesz ,a nic tak nie demobilizuje jak takie
                      zachowanie.Kierownik oczywiście też z tym nic nie robi ,bo ma mniejsze koszty.
                      • Gość: gosciu Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 13:11
                        tak. jesli chodzi o wynagrodzenie to faktycznie zenada .mozesz
                        robic jak wol 10 lat na kilku stanowiskach i masz mniej od osob co
                        pracuja np 7 lat i to na jednym stanowisku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        i co wy na to?????? gdzie sprawiedliwosc??????? a np jak
                        przeszkoliles powiedzmy w swojej karierze w wrigleyu np 9 nowych
                        pracownikow...dlaczego nie jestem starszym operatorem?????przeciez
                        jestem dobrym pracownikiem....starszego operatora dostaly osoby
                        ktore wchodza w dupe przelozonym a jak nie jestes dupowlazem a
                        dobrze sumiennie pracujesz to maja cie w dupie... dlaczego??? bo
                        nie jestes dupowlazem!!!!! wrigley jest firma niesprawiedliwa w
                        stosunku do pracownika!!
                      • Gość: takse Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 13:16
                        PRACOWNIK MNIEJ DOCENIANY FINANSOWO JEST GORSZYM PRACOWNIKIEM BO
                        NIE MA MOTYWACJII I JEST Z TEGO POWODU NIEZADOWOLONY, PRACOWNIK Z
                        WYZSZYM WYNAGRODZENIEM JEST BARDZIEJ ZADOWOLONY Z SWOJEJ PRACY A CO
                        ZA TYM IDZIE JEST WYDAJNIEJSZY I CHCE MU SIE PRACOWAC JEST WTEDY W
                        NIEBIESKIM POCIAGU A NIE W CZERWONYM JAK OSOBY NIEZADOWOLONE Z
                        SWOJEJ PRACY JA NIGDY NIE BEDE W TEJ FIRMIE W NIEBIESKIM POCIAGU
                        JAKA PLACA TAKA PRACA...
                        • Gość: karmazyn Re: Śmiać mi się chce jak to wszystko czytam. IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 14:18
                          Ale przynajmniej szkolenie calkiem fajne ostatnio nam zafundowli (a propo pociagow):)
                          • Gość: on Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 00:05
                            Witam.
                            Przykro czyta się tak pejoratywne wypowiedzi, zwłaszcza, że obecnie aplikuję na
                            stanowisko Mistrza Produkcji. Napiszcie proszę jaka atmosfera panuje w firmie,
                            jacy ludzie, jaka jest polityka kadrowa, jakie są zarobki na poszczególnych
                            stanowiskach.
                            Będę wdzięczny za wszelkiego typu konstruktywne wypowiedzi. Pozdrawiam!
                            • Gość: greg Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.icpnet.pl 17.06.08, 20:32
                              Witam wszystkich z obodrzyckiej.
                              Mam kolege, który u Was biega w niebieskiej koszuli - Mały, kuty,
                              cwany;) Przechwala się, że zarabia 10 tys.... to prawda, że oni tyle
                              wyciągają????
                            • Gość: robocik Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.icpnet.pl 19.06.08, 07:33
                              Witam
                              Mam nadzieję że się nie dostaniesz na to stanowisko na które
                              złożyłeś aplikację. ( bo taki człowiek który pyta o zarobki na forum
                              publicznym musi być kompletnym baranem)
                              pozdrawiam
                              P.S.
                              Bez urazy
                              • Gość: milooo Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.nj.pl 20.06.08, 18:29
                                Jak to ,firma istnieje już tyle lat i nie macie jeszcze związku
                                zawodowego???
                                Ludzie nie dajcie się ogłupić to już w hipermarketach mają od
                                wielu lat i jakieś pozytywne zmiany następują( ZZ są np. w Carrefour)
                                Mnie osobiście aż dziw bierze że jesteście tacy nie zorganizowani
                                Jak jest źle to zakładać zz i już, wszystkich bolączek nie ale
                                niektóre pomoże.
                                I będziecie mieć nadzór nad srodkami zZFSSOCJALNYCH bo takie jest
                                prawo.
                                • Gość: w......ny Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: 82.160.131.* 06.07.08, 00:55
                                  analitykom,informatykom,sztabie ludzi,którzy nas inwigilują dziękujemy.DOBRANOC.
                                  • szwip Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy 06.07.08, 11:26
                                    s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=122425
                                  • Gość: korner Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 19:45
                                    Zgadza się,inwigilacja komputerowa jest powszechna.Prowokacje
                                    też.Najlepiej pewnych spraw na forum publicznym nie
                                    poruszać.Zorientowany w temacie.Pozdrawiam.
                              • Gość: aga Praca IP: *.icpnet.pl 12.07.08, 13:39
                                A ja z chęcią bym podjęła tam pracę!!! Jaka jest szansa na przyjęcie
                                bezpośrednio na produkcję przez Wrigleya a nie przez pośredników?
                                • Gość: asdasda Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:22
                                  nie ma chyba kobiet na produkcji.. ;)
                                  Bez pośredników raczej się nie da..
                                  startpeople ..
                                  • Gość: aga Re: Praca IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 09:55
                                    Ale jakieś tam chyba pracują prawda?;))) Jeżeli tak to na jakich stanowiskach:)
                                    Z góry dziękuje za odpowiedź.
                                  • Gość: aga Re: Praca IP: *.icpnet.pl 14.07.08, 09:57
                                    Ale jakieś kobiety tam są prawda?;))) Jeżeli tak to na jakich stanowiskach? Z
                                    góry dziękuję za odpowiedź:)
                            • Gość: ex gumiorz Re: Mistrz Produkcji - oferta pracy IP: *.icpnet.pl 01.08.08, 23:45
                              Fabryka roku-wyjeba roku!Czarny okres mojego życia!Ciesze sie ze juz tam nie pracuje:)
                              • Gość: on Re:Jakie Podeyzki 2009??? IP: *.icpnet.pl 05.08.08, 10:18
                                he he jakie nas czekaja podwyzki ?? nastepna sciema firmy??? czy nas zdenerwuja i znow zaczniemy szukac pracy?? pewnie znow szykuja nam przewalke kolejny cud w wrigley na obodrzydzkiej he he he :)))
                                • Gość: kasa... Re:Jakie Podeyzki 2009??? IP: *.softdesk.com.pl 11.08.08, 22:36
                                  takie jak praca - napewno ambitne i pełne wyzwań
                                  • Gość: sezon Re:praca we wrigleyu IP: *.icpnet.pl 25.09.08, 17:14
                                    witam slugasów wielkiego szefa Pana Sobczaka i innych
                                    ściemniaczy..cóż pracuje tu jakieś pół roku i zdążyłem zauważyć że :
                                    dostać się idzie po koneksjach, lepiej przyjąć nowego z ulicy niż
                                    sezona juz przeszkolonego i wiedzącego o co chodzi,w stolowce
                                    wyswietlaja na projektorze kogo potrzebuja przyjac ale jak sie idzie
                                    spytac o prace ja nic nie wiem juz trwa rekrutacja :D:Dkogo wy
                                    chcecie zrobic w ch...a chyba tych przydupasow ktorzy za marcheweczka
                                    biegna w posuzkiwaniu lepszego jutra :D:D zero polityki między
                                    sezonami, wszyscy wszystko wiedza ale nikt nic nie powie, duzo osob
                                    sie spuszcza na robote <masakra>wrigley ponad zycie,niebiescy dwoch
                                    <praca praca i tylko praca sluzbisci pionki w szeregu,
                                    [przydupasy>reszta ok, konfidenci, banda slugasów robia nie dla
                                    siebie ale dla ekipy rządzacej żałosne :D:D moze kilka słów na temat
                                    firmy: wszyscy się pchaja oknami i drzwiami a tam jeden wielki
                                    burdel <opakowanie produktu ok - zawartość zjebana> jakies smieszne
                                    bhp i inne gmp audyty ludzie przeciez to w przedszkolu takie rzeczy
                                    sie robi, kajzeny i awans za podpie...nie :):)smiech na sali, a i
                                    sptrawdzanie na kamerach kto ile siedzi na stolowce :D:D:D Jestescie
                                    smieszni jak ta firma ...
                                    • resu-2 Re:praca we wrigleyu 11.10.08, 19:43
                                      Dziwę się dlaczego tak bardzo zależy wam,żeby zielonego z firmy wykopać.
                                  • Gość: aa Re:Jakie Podeyzki 2009??? IP: *.icpnet.pl 27.10.08, 13:58
                                    Niestety znów nadchodzą złe czasy, kryzysy itp.Znowu firma dyktuje
                                    warunki czyli ciesz się że masz prace, za bramą czekają następni. A
                                    podwyżki standardowe 3 - 6%.
                                    • Gość: Szukająca pracy Re:NIVEA Poznań IP: *.gprs.plus.pl 18.11.08, 22:56
                                      A ja mam pytanko do osób które pracują lub wiedzą jak sie dostac do
                                      NIVEA ???czy ktoś wie jak dostac tą prace w tej firmie??
                                      • Gość: żuwacz WrigleY IP: *.111.206.198.static.crowley.pl 20.11.08, 13:03
                                        witam wszystkich anonimowców! chciałbym się dowiedzieć czy nie wpadnę z deszczu
                                        pod rynnę! pracowałem w Unilever na bałtyckiej, zarobki nawet w miare bo w
                                        miesiącu wyciągałem bez nadgodzin 2200 - 2500 netto ale no niestety okazało się
                                        że moje ambicje są za bardzo okazałe jak na "zakład tej klasy" wiec chciałbym
                                        się dowiedzieć czegoś o WRIGLEY bądź NIVEA np. jakie warunki, co z przerwami, i
                                        jak zagospodarować wolny czas w kącu to on mnie najbardziej motywował do
                                        siedzenia na stołówce xD
                                        POZDRAWIAM
                                        • resu-2 Re: WrigleY 22.11.08, 19:57
                                          A nie anonimowców nie witasz?Wrigley to porządna firma z kapitałem tylko
                                          niektórzy ludzie w tej firmie zbyt dosłownie odbierają karykaturalne wypowiedzi
                                          na forum-szacunek dla dyrekcji za wyrozumiałość.Pozdrawiam wszystkich
                                          pracowników magazynu i logistyki.Czasami można się w życiu i w pracy zaplątać i
                                          ciężko to zrozumieć(niektórym).Pozdrawiam.
    • Gość: man Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 19:51
      macie konkurencję robazaczki

www.egospodarka.pl/38113,Fabryka-gum-do-zucia-Cadbury,1,78,1.html
      nie podoba się to uciekacie do Wrocka
      • Gość: Nie zdziwiony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 13.03.09, 22:56
        Man jestem z tobą...
    • Gość: man Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 19:54
      Fabryka gum do żucia w Skarbimierzu pracuje pełną parą

Jarosław Staśkiewicz

Od początku lutego pracujemy 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu - mówiła we wtorek (10 lutego) podczas oficjalnej prezentacji zakładu dyrektor Judith Pickering.
      W fabryce Cadbury pod Brzegiem pracę znalazło 300 osób.

www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090210/POWIAT05/62637327
      • Gość: Łodziak Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 21:16
        Witam . Mam pytanie Staram się o prace we Wrigley jako PH na Łódź. Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda wasza praca TZN: ile godzin się pracuje , jacy są wasi przełożeni, ile się u was zarabia,czy jest ciężko z realizacją planów ...?? Z góry dziękuje za info.
        • Gość: Nie zdziwiony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 13.03.09, 22:55
          Podobno zaje fajne zwolnienia się szykują w Wrigley Poland."gdzie wy robotę
          znajdziecie no gdzie"?
        • resu-2 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 15.03.09, 01:42
          Nikt nie odpowiada........Powiem Ci tylko z mojej strony,że polecam robotę w
          W.P.do momentu,w którym się nie wypalisz.Kiedy to nastąpi to jak najszybciej
          uciekaj bo cię kopną w dupę.
          • Gość: Nie zdziwiony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 15.03.09, 03:40
            Towar impulsywny,niestety,każdy szuka chleba.........Ha ha ha drugi koniec kija
            się odezwał...powodzenia.
          • resu-2 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 10.04.09, 23:19
            Krakałem,krakałem i wykrakałem........
      • Gość: Były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 13.03.09, 23:39
        Kiedy wasze produkty wchodzą na rynek?
        • Gość: Świniopas Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.echostar.pl 20.03.09, 16:59
          Słyszałem, że podwyżki dali uczciwe, bo zeszły rok był bardzo dobry -
          niech ktoś z pracowników potwierdzi lub nie?
          A co do zwolnień, to bardzo dobrze, że atmosfera się oczyści ze
          ściemniaczy i nierobów, którzy tylko wożą się po innych. Jest
          nadzieja, że podczas zwolnień może Świniaka wywalą, bo on też nic
          nie robi, tylko się wozi na innych.
          Ja już mam spokój, ale chętnie bym Świniaka na zielonej łące zobaczył
          • Gość: ??? Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 20.03.09, 18:15
            A co zwolnili cię?Jeśli tak to bardzo przykro:(
          • Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.4neo.pl 20.03.09, 21:01
            Nie ma i nie będzie tego forum puki ja żyję.To jest moja obsesja.Będę srał na te
            wasze białe kołnierzyki do bólu i nie pomoże włodekzpoznania i tym
            podobni.Pozdrawiam pracowników magazynu Wrigley Poland.
    • Gość: lol Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 193.93.91.* 11.04.09, 08:21
      travian.pl/?uc=pl3_35988
      • Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 12.04.09, 16:36
        To ilu białych poleciało na zieloną trawkę?Przy spadku produkcji o połowę
        należałoby zredukować o pięćdziesiąt procent personel produkcyjny-prosty
        rachunek ekonomiczny.W przyszłości,gdyby coś się ruszyło to zawsze można kogoś
        zatrudnić i przyuczyć do tak prostych czynności.Bezrobocie rośnie,więc będzie z
        kogo wybierać.Karać i nie wyróżniać-odpowiednia metoda na współczesny kryzys.
        • Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 12.04.09, 17:36
          Zdrowych,spokojnych świąt dla ochrony.Rozchmurzcie się.
          • Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 25.04.09, 21:48
            Wyślemy tę paczuszkę z aromatami
            • Gość: Zielony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 25.04.09, 21:55
              Doleci pani Magdo do Chicago..........Swiat jest mały........
    • Gość: Moje spostrzerzeni Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 02.05.09, 18:06
      Najlepszą metodą na"wybicie się"z tej firmy to jazda na psychice
      pracownika,stwarzanie sztucznej sytuacji zagrożenia,maksymalizowanie
      zaangażowania i pracowitości personelu,ciągłe stwierdzanie,że możemy więcej i
      lepiej(i kto jest najlepszy?"My"powiedział Jan).A moim zdaniem to pan Jacek
      wyciągnął ten oddział z dołka.Pewnie nie chcielibyście pana Jana z
      powrotem(gdyby był Jan to już dawno by go wypie...ł-moja pamięć),KING OF
      POLAND-DUPA BLADA.Zjechał Was i mnie do samej dupy,ciekawe dlaczego go
      przenieśli-taki dobry,czy tak zjebał sprawę?A smrodek pana Jana ciągnie się za
      nami,mną jeszcze do tej pory.Oby mu się ne powiodło.Zielony.
      • Gość: szarak Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 08.05.09, 11:54
        obozowisko na obodrzyckiej. niedlugo beda tu nas palami lac.szukaja na kazdego haka sypia sie papiery nagany trwa wyscig szczurow zeby nas udupic juz polowa fabryki ma upomnienia nagany.po co??? zeby podwyzek i premi niebylo.
        • Gość: Włodek z Grunwaldu zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: *.icpnet.pl 08.05.09, 13:49
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=64604101&wv.x=2&a=91297027
          • Gość: Zielona wyrocznia Re: zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: 82.160.131.* 09.05.09, 20:43
            Ok.Można zgodzić się z Tobą Włodku co do jednego z wyjść-zmiany pracy,natomiast
            co do wypowiedzi na tym forum....to jest prawda niestety,Wrigley Poland to jest
            firma patologiczna,(znam ją od podszewki)i tak się zastanawiam z czego to
            wynika,że tak duże i znane firmy są obecne na forum?Moim zdaniem to mentalność
            kadry zarządzającej rodzi frustratów,którzy wypowiadają się publicznie bo strach
            im nie pozwala odezwać się w firmie(zresztą po moim odejściu takie propozycje ze
            strony dyrektora padały,ale któż się odważy,żeby nie narazić się na reprymendę
            ze strony przełożonego niższego szczebla).Ta firma zrodziła się z kapitału
            zagranicznego i z rządów Jana niestety,który bardzo króciutko trzymał całe
            towarzystwo.Niewielu pamięta dyrektora Tomasza z logistyki,który nie powodował
            wszechstronnej sraczki,w przeciwieństwie do Jana ,rzeczowy i
            sympatyczny-pozdrawiam.A wam białasy się należy nieroby ciągła
            reprymenda,papiery i kary,z ulicy was wzięli i na ulicę wykopią.....
            • Gość: alhatal Re: zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:26
              jestes zwyklym lachociagiem podaj mi numer kutasie to podjade i ci chetnie
              wpie...spuscze
              • Gość: z.w. Re: zmień pracę albo załóż wzorową firmę! IP: 82.160.131.* 26.06.09, 23:50
                To może ty mi podaj swoje namiary,to ci zorganizuję spotkanie-z lekarzem
                ostatniego kontaktu....
        • Gość: gość portalu Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 194.174.65.* 28.05.10, 11:50
          zwolnij się. Po co tu pracujesz?
          • Gość: KEJEL Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 09.06.10, 10:39
            Wypłaty co raz później... rzygać się chce..., ale mamy tarasik podnoszący morale!
            • Gość: xyz Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.173.13.98.tesatnet.pl 09.06.10, 12:09
              Tarasik to nie wymysł jacka M. ani nikogo z naszej firmy. Marsjanie
              zrobili sobie placyk aby mieć gdzie lądować.
              Generalnie dużo wiary pcha się do tej firmy, więc nie jest tu źle
              wcale. Wyraź skruche jak na spowiedzi jeden z drugim i policz ile
              rzeczy spierdzieliłeś, ile pakietów i trimu napizgałeś, ile zrobiłeś
              tego realnie a ile wpisujesz w arkusz - i masz jakieś duże
              konsekwencje z tych strat? Gdzie indziej byś cię zaje....
    • Gość: andrzej Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 23.05.09, 10:34
      witam, troche z innej beczki
      szuakam namiaru na tego adwokata czy radce prawnego, co prowadzil kiedys sprawe
      przeciwko Wrigleyowi- co sie odbila glosnymechem jakies rok czy dwa lata
      temu,tam chodzilo o nadgodziny dla przedstawiciela handlowego
      jakby ktos znal namiary, to prosze o podanie
    • Gość: andrzej namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 23.05.09, 10:36
      witam, troche z innej beczki
      szuakam namiaru na tego adwokata czy radce prawnego, co prowadzil kiedys sprawe
      przeciwko Wrigleyowi- co sie odbila glosnymechem jakies rok czy dwa lata
      temu,tam chodzilo o nadgodziny dla przedstawiciela handlowego
      jakby ktos znal namiary, to prosze o podanie
      • Gość: bialy miasto i wszystcy juz wiedza... IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 10:35
        witam.ostatnio stalem w kolejce w sklepie do kasy obok stelazow z guma stalo przedemna kilku mlodych chlopakow,z czego jeden wskazujac glowa na wyroby wrigleya powiedzial:robilem w tym syfie co za k... syf i hamstwo w tym cyrku... _ludzie na miescie nawet mowia o wrigley:)wszystcy juz wiedza co to za firma:)
      • Gość: ............... Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 10:40
        teraz jest kryzys-jeszcze ale jak sie skaczy to przestana nami pomiatac i my pokazemy kto jest gora............komuchy w bialych kitlach. makabryczna firma upokarzajaca swoich pracownikow.
        • Gość: Zielona wyrocznia Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 25.05.09, 21:11
          Jak już kiedyś wspomniałem"każdy kij ma dwa końce".Biali bez skrupułów wykopali
          zielonego a teraz wrigley bez sentymentu wykopuje białych.Tak
          trzymać.Ha...ha...ha...
          • Gość: cebula Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 26.05.09, 10:59
            zielona wyrocznia sam sie wykopales pierw pisales jakies bzdury a potem psycha ci siadla ze wszystcy wiedza... teraz siedzisz i sie upijasz... ty osiolku z magazynu HE HE HE HA HA HA OSIOŁ
            • Gość: z.w. Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 26.05.09, 19:07
              Dz.U.1997Nr133poz.883 Art.27.,Art.30.,Art.38.Art.49.Art.51.
            • Gość: z.w. Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 29.05.09, 23:19
              Człowiek nie rodzi się osłem.To z człowieka ludzie robią osła.
              • Gość: gość Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:50
                Przykre to jest to, że nigdzie nie spotkacie tylu zakłamanych i mega fałszywych
                ludzi jak w tym syfie. Jak dla mnie to najgorsi są ludzie tam pracujący którzy
                nigdy nic nie osiągnęli, a ktoś ich zrobił Liderem(bo sam jest debilem, lecz
                kogoś trzeba było nim zrobić)i od tej funkcji mu łeb zasrało. Nie kumam jak
                można prywatnie być innym - OK, a w pracy łeb nosić tuż pod dachem. PATRZ
                POWLEKANIE Pan PP. Pozdrawiam normalnych - palić dziobaków jak czarownice na
                stosie!!!
                • Gość: KOWALCZYK Zafalszowana ankieta! IP: *.icpnet.pl 04.06.09, 10:02
                  LUUUUUUUUUDZIEEEEEEEEEEEE!!!!!! NIE DAJCIE SIE OMAMIC! NIE PISZCIE "PROBNEJ" ANKIETY NIE DAJCIE SIE ZROBIC W CIULA I ROBIC IDIOTOW. SZEFOSTWO BOI SIE ANKIETY MARSJANSKIEJ ZE WYJDZIE WSZYSTKO CZARNO NA BIALYM TAK JAK ZAWSZE LUDZIE SA ZASTRASZANI .NAJWIEKSZSZE PUNKTY PRZYNOSZA OCENY BIUROWYCH I SERBSKIEJ << KTORZY NOTABENE NIE MAJA POJECIA O ROBOCIE I PROCESIE TECHNOLOGICZNYM A NAWET O TYM CO DZIEJE SIE U FIZOLI NA FABRYCE.WYBIORA NAJLEPSZE ANKIETY Z PROBNEJ POTEM Z AKTUALNEJ I WYSLA DO LUDZI Z MARSA JAK TU JEST PIEKNIE A WSZYSCY WIEDZA ZE TO PIC NA WODE I FOTOMONTAZ. MAM NADZIEJE ZE JAK WEJDA ZA ROK LUDZIE Z MARSA TO ZROBIA POZADEK Z TYMI GAMONIAMI CO WPROWADZAJA ZMIANY A NAWT NIE WIEDZA JAK IGDZIE CO I POCO DZIALA.W BIURACH ZATRUDNAJA KOORDYNATOROW DO SPRAW POCZESTUNKOW I ZAMAWIANIA TAKSOWEK A NA PRODUKCJI WYWALAJA LUDZ I LAPY TRZEBA SE WYRYWAC BY DOGODZIC PANU ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!! GLUPKOW TO SE MOZECIE ROBIC W CHACIE A NIE Z LUDZ KTORZY UTRZYMUJA TE FABRYKE PRZY ZYCIU.WSZYSTKIE SUKCESY TO MY A NIE WY!
                  • Gość: z.w. Re: Zafalszowana ankieta! IP: 82.160.131.* 05.06.09, 00:03
                    Zgłoście ten problem w "HELP CENTER".
                  • Gość: z.w. Re: Zafalszowana ankieta! IP: 82.160.131.* 05.06.09, 00:09
                    Pokaż im i zwolnij się.Co oni bez ciebie zrobią:)
                • Gość: Persona non grata Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 06.06.09, 00:59
                  Zgadzam się z tobą-takiego zakłamania i fałszu nie spotkasz
                  nigdzie,NIGDZIE,ludzie z którymi pracowałeś po kilka lat zrobią z ciebie
                  szmatę,obrobią ci dupę przed twoimi oczami(a jak się zapytasz o co chodzi?A my
                  tak między sobą dyskutujemy),nie mają szacunku do tego,że ich do pracy
                  wdrożyłeś(za wyjątkiem Darka,który potrafił to w oczy powiedzieć,że jako jako
                  jedyny stary pracownik nie miał tego gdzieś,odpowiadał na życzenia
                  świąteczne-pozdrawiam),a wy białasy uważaliście,że należy mnie
                  wykopać?P.Bied.,T.Baj.,W.Pron.-nie mógł na mnie patrzeć,W. Barcz.-ironiczny
                  uśmiech,R.Zuch.-jedyny,który mnie nie karcił,operatorzy:P.Jura.mechanik jak z
                  koziej dupy trąba,W.Stach.-jak MG-cały lakier?(oby się nie zapaliło,podobno te
                  typy dostają samozapłonu.Bibliografia:moje żródło.
                  • Gość: gość Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:16
                    To te CIOTY Fasola i TOMECZEK WŁAZI-DUPECZEK jeszcze tam robią ???
                    Jedno jest pewne - Kierownictwo to debile, że ich tam trzymają !!!
                    Pozdrawiam
                    • Gość: pewniak Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 09:47
                      PRACOWALEM W TEJ FIRMIE BARDZO DLUGO I POWIEM WAM ZE TO BYL NAJGORSZY OKRES W MOIM ZYCIU,WRIGLEY JAKO FIRMA KOMPLETNIE NIE SZANUJE PRACOWNIKOW PONIZAJAC ICH GNEBIAC I ZNECAJAC SIE NAD NIMI,ATMOSFERA FATALNA KIEROWNICTWO JAK ZASZCZUTE PSY TYLKO PATRZA JAK WBIC KOMUS ZEBY W SZYJE,WIEKSZOSC NIEBIESKICH FALUSZYWI ZAKLAMANI WREDNI I MSCIWI.KAZDY DZIEN PRACY W TEJ FIRMIE TO STRACH -HORROR,MOZE KIEROWNICTWO MARSA ZAJMIE SIE TYM PROBLEMEM I CHWYCA ZA GARDLA TA BEZDUSZNA PSIARNIE KTORA RZADZI W WRIGLEYU A PIERWSZY DO WYLOTU TO PAN SADYSTA WREDNY FALUSZYWY JAK JEGO CZERWONA CZUPRYNA I MSCIWY NIEWYCHOWANY STOSUJACY NAZISTOWZKIE PODEJSCIE DO LUDZI I OTOCZENIA ZJAWISKOWO BEZDUSZNY PAN KIEROWNIK DZIALU PAKOWANIA MISTER PIOTR JEND............. A ZA NIM RESZTA JEGO BRACTWA CO CZYCHAJA ABY SIE POZNECAC NAD PRACOWNIKAMI KTORZY SA LOKOMOTYWA I CALYM NAPEDEM FIRMY WRIGLEY.NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU KTO CENI SOBIE ZDROWIE SAMEGO SIEBIE SWOICH BLISKICH I RODZINE.POZDRAWIAM PRACOWNIKOW KTORZY JESZCZE SA TAM NORMALNI
                      • Gość: pracownik Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 08.06.09, 10:12
                        masz racje zgadzam sie z poprzednim postem codzien boje sie wchodzac do firmy wrigley codzien zyje tam w strachu codzien wychodze zmeczony zrezygnowany jak wiekszosc z nas.wyzysk i znecanie psychiczne siegaja zenitu od dawna kiedys bylo tu fajnie przychodzilo sie z przyjemnoscia chetnie pracowalo,teraz przychodzi sie z lzami w oczach.
                        • Gość: han dzin Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 23:53
                          no to wypie...j i idz pracowac gdzie indziej co tam szukasz co cie
                          trzyma jak sie nie podoba to wypad nie drecz siebie i innych
                          nieudaczniku miej honor i odejdz co roboty nie ma to za.......aj
                          albo wynocha nygusie .
                          • Gość: ,,, Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:22
                            Ale z Ciebie młot frajerze !!!
                            • Gość: biurowiec Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 09.06.09, 16:35
                              han dzin czyjak ci tam dupku frajerze ty mlocie pewnie zaliczasz sie do scislego grona frajerow dupowlazow i maminsynkow ty kotunie takich jak ty powinno sie tepic lachonie
                              • Gość: z.w. Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 10.06.09, 23:16
                                Ble,ble,ble i jeszcze raz ble.
                      • Gość: produkcja Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:21
                        heheheh smiac mi sie chce ja juz pracuje w wrigleyu ponad 11 lat i co? powiecie
                        ze jestem pojebany? nie ja tak nie sadze wszyscy ci ktorzy tutaj pisza
                        niejednokrotnie totalne bzdury to po prostu slabi ludzie o slabych nerwach ok
                        jest przejebane jak wszedzie indziej tpm paniki sprzatanie dziwne i niepojetne
                        decyzje jak nawet dla mnie ale powiem wam ludzie jedno MIEJCIE TO WSZYSTKO W
                        DUPIE JA SIE SMIEJE W DUSZY JAK WIDZE TO WSZYSTKO PRZYCHODZE 8 H PONAD 3
                        KLOCUSZKI NA REKE I FAJRANT JAK SIE KAPIE TO PO MNIE TO WSZYSTKO SPLYWA dlatego
                        sie smieje z niejednych tutaj wypowiedzi jedno jest tylko prawda przychodzisz do
                        roboty i nie wiesz czy cie nie wywala o 13 godz przed fajrantem to fakt nie ma
                        stabilnego gruntu w tej firmie i nie zaleznie od tego ile lat masz za soba
                        ,podchodzcie do tego tak olac ich wszystkich niech oni sie martwia o swoje
                        stolki knury rudzielce i te inne gady wejdzie mars to posprzata badzcie pewni
                        ,.....chcialem tutaj pozdrowic jednego mistrza nie bede pisal nazwiskami zeby mu
                        nie robic kolo dupy bo pewnie wszyscy i nie tylko pracownicy to beda czytac
                        chlopak pracowal na prod awans nalezal mu sie jak nic jedyny rozsadny czlowiek w
                        calym wrigleyu proste zrozumiale zasady bo zasada jest jedna moi drodzy wtej
                        firmie LICZY SIE WYDAJNOSC I CYFRA pozdrawiam cie szefie i zycze wytrwalosci i
                        jak najdluzej zebys z nami pracowal na tej zmianie bo jest tak jak powinno byc
                        acha i nie chodzi mi tutaj o nitke reszta wie chyba juz o kogo wiec moi droszy
                        pie...c ich wszystkich 8 h i do domku pozdrawiam
      • Gość: DEMOLATOR Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 11.06.09, 12:25
        hej.mam namiar ..to IWONA KOWALCZYK prowadzi teraz sprawe przeciwko wwrigley a
        potem jendryke sprawdz w wyszukiwarce przymuje kolo okraglaka..jak chcesz daj
        znac na s.m99@wp.pl
        • Gość: Zielona wyrocznia Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 12.06.09, 19:37
          A przepraszam,jedno pytanko.Czy ta pani zajmuje się mobbingiem horyzontalnym z
          jednoczesnym połączeniem dyskryminacji i niezachowaniem ustawy o ochronie danych
          osobowych?
          • Gość: Zielona wyrocznia Re: namiar na adwokata prawnika IP: 82.160.131.* 12.06.09, 20:14
            Trzy lata(słownie-trzydzieści sześć miesięcy)jest na to aby kwiestie sporne z
            pracodawcą wyjaśnić.Kwestia mobbingu i nienależytego zachowania danych
            osobowych-pewnie osobna historia(przyjrzymy się temu).Sprawy czasu pracy-łamania
            i lub naginania prawa-w Polsce obowiązuje czterdziestogodzinny tydzień pracy,a
            nie pięćdziesięcio sześcio godzinny,zmuszanie do pracy po godzinach
            nocnych(pewnie to szczególnych potrzeb pracodawcy wymagało)Mnóstwo tego....Ktoś
            mi kiedyś powiedział,że nie gryzie się ręki,która cię karmi,ale jak tu nie gryżć
            ręki,która cię karmi i jednocześnie zabija.
            • Gość: gość Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:09
              Jedno jest pewne. W tym syfie nikt nie liczy się z białasami, a prawda jest taka
              ,że to oni napędzają całą tą maszynkę do robienia niewyobrażalnych pieniędzy.
              Ludzie oni muszą was jebać jak psy, bo jak wam odpuszczą to portfele im schudną
              - a gdzie tyle zarobią za ściemę przez 8 godzin pracy polegającą na doglądaniu
              waszej niewolniczej pracy.
              W tej firmie większość umysłowych na produkcji jest MISTRZAMI w robieniu
              sztucznego zamieszania.
              Nikt kto jest przy zdrowych zmysłach nie jest wstanie zahaczyć się tam na dłużej.
              Pamiętajcie - ta firma to jedna z BARDZO wielu gdzie można pracować.
              I co z tego ,że AMERYKAŃSKA - KTOŚ KTO SIĘ TROCHĘ INTERESUJE WIE JAKI W STANACH
              JEST SYYYYYYFFFFFF !!!!!
            • Gość: aaa Re: namiar na adwokata prawnika IP: *.icpnet.pl 10.08.09, 20:55
              Nie narzekać, przecież nikt wam nie karze tu przychodzić, ci którzy
              najwięcej płaczą najwięcej też szarpią, nadgodziny itp.A potem płacz
              jak to oni nas wykorzystują.Podziękowac i do biedronki, maca a może
              jakiś markecik, tam to dopiero będzie fajnie.
    • Gość: marek.es Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 18:15
      Pan Pikuś :-))
      • Gość: civ Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.173.4.252.tesatnet.pl 19.08.09, 21:13
        bede tam nowy i chce podpowiedzi czy warto sie tam zatrudniac??? czy coś sie
        zmieniło, na lepsze?? czy dac sobie spokuj
        • Gość: ..... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 21.08.09, 20:33
          Lepiej daj sobie spokój.Lepiej to już tam było....Hm.Jakieś dziesięć lat temu:)
          • Gość: .... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 21.08.09, 21:16
            W tej firmie masz być zawsze za(niebieski pociąg...pytanie do czego?,lub
            kogo:)),a nie przeciw(czerwony pociąg-cholera...różne skojarzenia się
            nasuwają).Jak jesteś bardzo przeciw to ci pokarzą różki belzebuba:(A zmienić coś
            lub kogoś?Zapomnij.Ty masz się zmienić i podporządkować.Ot taka firma i robota
            nafaszerowana chorą ideologią.
    • Gość: hawx Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 30.08.09, 13:42
      najgorsza firemka w Poznaniu to schloser heiztechnik ,szef i kierownictwo to debile .
    • Gość: kipketer Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.36.143.* 07.09.09, 05:03
      POZDROWIENIA DLA PATOLOGICZNEJ RODZINKI ;-)
      • Gość: Hell M Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 77.252.231.* 07.09.09, 08:27
        Witam!
        A macie tam związek zawodowy???!!!
        Jak nie macie jeszcze związku zawodowego to dzwońcie do Patryk. Patryk wam
        pomoże założyć związek zawodowy - szybkość gwarantowana - konkretny facet,
        miałem z nim do czynienia. Przejmie na swoje barki pracodawce, ale oczywiście
        przy waszej współpracy. No i nie możecie się bać, jak się postawicie to się pracodawca zdziwi. Patryk jest z NSZZ "Solidarność" z Poznania, ale
        zajmuje się organizacjami (firmami) razem z swoimi koleżankami i kolegami na
        Wielkopolskę. Dzwońcie, piszcie smsa on oddzwoni. Telefon do Patryka - Patryk
        Trząsalski 662-01-43-52 lub e-mail: drz3.poznan@solidarnosc.org.pl Tak na
        koniec mają dobrych prawników, radców prawnych i są dobrymi znajomymi.
        • Gość: ... Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 82.160.131.* 11.09.09, 20:07
          Oni nie mają aż tyle odwagi.Puki co jest ok.-pensje lepsze,bony na święta-cool.A
          jeśli chodzi o ich solidarność między sobą to można ją porównać do solidarności
          z narodem polskim żołnierzy radzieckich siedemnastego września tysiąc
          dziewięćset trzydziestego dziewiątego roku.
    • Gość: abc Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 109.243.200.* 31.01.10, 19:23
      Scjentologia wyraznie głosi aby robić pieniądze "za wszelką cenę":(
      • Gość: kierownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 12.02.10, 17:22
        gumy w sklepach nie ma a wy tu pierdoly piszecie!!! do roboty!!! zapieprzac po kolanach a nie mi tu czas marnowac- jazda!!!!!! i nie za kase bo tylko o kasie myslicie soboty i niedziele za dzien wolny!!! wasz kierownik
        • Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 188.33.59.* 13.02.10, 20:49
          Prawideł w tym świecie dostatek jest.Jeśli dobrze nie czujesz się wodza zaproś
          do ognia,dymem z fajki zasłoń chmury burzowe i wodza poczęstunkiem uracz.
          • Gość: ja :) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 12:36
            A mi sie tam dobrze pracuje :) w sumie jestem pracownikiem sezonowym ale nie
            moge narzekac. Co prawda wymyslacie tam dosc duzo plotek wyssanych z palca ale
            coz... mam parenascie zaufanych osob i zajebiscie mi sie z nimi pracuje :)
            Pozdrawiam :D
            • Gość: zadowolony Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.osowa.gda.osk.pl 25.02.10, 20:53
              mi tez sie dobrze pracuje ! moze ktos wie czy beda podwyzki ?
              • Gość: Anna Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.10, 14:31
                Na testach kwalifikacyjnych zadają m.in.pytanie jakiego jesteś
                wyznania....
                • Gość: abc Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.213.* 06.03.10, 02:52
                  Swięta-zarówno kościelne jak i państwowe to mają tradycyjnie głęboko w
                  dupie-kierownicy i dyrektorzy zawiną dupę przy weekendzie i zostawią gówno do
                  obrobienia plebsowi-gawiedz zrobi a My?...
                • Gość: chelmonski Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 10.03.10, 17:20
                  ewa po co sie skrobalas
                  • Gość: www Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.147.77.127.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 11:53
                    Pracowałem pare lat w wrigley nie narzekałem ,fakt podejście
                    przełożonych było naganne lekko mówiąc ,zmieniłem firme na inną(tam
                    gdzie większość)praca podobna ,przełożeni ok ,najważniejsze to
                    prosta linia przywódctwa i związki zawodowe na to trzeba postawić
                    aby było lepiej----wszędzie trzeba zapierd----ć popzdrawiam
                    • Gość: wojtek Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 02.04.10, 01:14
                      jesli mozna wiedziec, jaka firme miales na mysli, gdzie tak wszyscy chetnie
                      migruja z wrigley ?
                      • Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.249.* 04.04.10, 16:52
                        Szczęśliwi Ci,którzy we Wrigley nie pracują...
                        • Gość: ciekawski Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.10, 00:25
                          ile zarabia się w dziale kontroli jakości ?????????
                          • Gość: były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 09:30
                            Witam Wszystkich

Dzięki Bogu już tam nie pracuję, męczyłem się wiele wiele lat.
                            Kadra kierownicza i ich przydupasy to wielka porażka tej firmy.
                            Zwyczajni pracownicy którzy za wszelką cenę chcą piąć się do góry
                            po trupach niszcząc wszystko i wszystkich po drodze to także zmora
                            Wrigley'a Poznań.
                            Znałem wielu fajnych ludzi którzy faworyzując z innymi zatracili
                            poczucie własnych wartości i sprzedali się za dodatkową kasę jak
                            dziwka na ulicy !!!właśnie w tej firmie.
                            Jeśli kiedykolwiek miałbym tam przepracować choćby jeden dzień to
                            wolałbym wyjechać z kraju nawet kosztem pozostawienia bliskich.
                            Ta firma wyprała mi znacznie mózg i spowodowała, że snią mi się
                            przez nią koszmary w postaci iż nadal tam pracuję :):):)
                            Jak trafi się Wam okazja zmiany pracy - nie zwlekajcie, następna
                            może nigdy nie nadejść.

Pozdrawiam normalnych z Wrigley'a Poznań

• Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 109.243.80.* 07.05.10, 20:08
                              Złe duchy długo będą cię dręczyć.Budowa nowego szałasu lub włóczni,miłość z
                              lubą,czasem woda ognista pomogą Ci usunąć z głowy niedobrą pamięć.
                        • Gość: ottima Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.156.* 09.06.10, 17:52
                          w Wrigley nie mozna pozwolic sobie na posiadanie psa a co dopiero na
                          rodzine, dzis zlozylam wymowienie, nie wracam do tego koszmaru, choc
                          mile bede wspominac ludzi z ktorymi pracowalam(udalo mi sie
                          trafic)...pozdrawiam biale robacctwo-nie dajcie sie zdeptac...
                          • Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 188.33.3.* 13.06.10, 20:37
                            Wodzowie już dawno zatracili się w wojnach,których nie ma.Wojownicy zawsze
                            zasługują na odpoczynek po walkach wywołanych przez władców. Wojownicy odejdą
                            zostawiając zgładzonych wodzów..........
                            • Gość: buras Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:53
                              Pracuje jeszcze we Wrigleyu Kierowniczka Dębska?
                            • Gość: buras Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:55
                              pracuje we Wrigleju jeszcze kierowniczka Dębska?
                              • Gość: zuz Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 18:13
                                Pracuje.
                                • Gość: Buras Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.10, 10:02
                                  Dalej tak po ludziach jezdzi? Co to jest za babsztyl!
                                  • Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 80.87.36.* 26.07.10, 21:06
                                    Szukacie pracy ? W Swarzędzu rekrutują - spieszcie się , bo się nie
                                    załapiecie > Twinings rekrutacja swarzędz !!! Nowo otwierana
                                    angielska firma !!!!!! Powodzenia !!!!
                                    • Gość: Anty Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.cable.net-inotel.pl 17.08.10, 12:40
                                      Kolejna fabryka do zniszczenia dla ekipy z wrigleya. Kolejna porcja malkontentów, narzekaczy, spiskowców i pesymistów. Bez względu na to gdzie nie pójdziecie wasz smród ciągnie się za wami. Dziwi mnie , że w P-ń są jeszcze firmy , które decydują się Was zatrudniać. Lepiej siedźxie w norze w która sami s..cie. !!
                                      • Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 94.254.232.* 31.08.10, 21:12
                                        Wodzowie już dawno zaczęli sr... na wojowników.Tępiąc ich swobodą i stęchłym
                                        mięsem bizonów zmusili ich do pozostania w plemieniu...........
                                        • Gość: sheriff Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 25.10.10, 16:38
                                          w tym baraku znajduje sie PATOLOGIA
                                          • Gość: shaman Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.105.* 05.11.10, 21:04
                                            I szeroko pojęta OBŁUDA!
                                            • jozuel Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 18.11.10, 21:19
                                              Ja jestem pracownikiem sezonowym. Firme pomimo niezbyt długiego stażu (będzie jakoś 10 miesięcy) zwiedziłem w zdłuż i szerz , oczywiście na fabryce. Z punktu widzenia "sezona" ciężko znaleźć lepiej płatną prace. W zależności na jaką zmiane trafisz można sie dogadać itd. Generalnie jak wszędzie trzeba zapie...ć. Zrobisz swoje i masz spokój, przynajmniej na mojej zmianie tak było (na szczęście). Zwiedzając różne zmiany moge śmiało napisać , że ja nie miałem tak źle. Niektórzy chcą żebyś jechał na mopie cały czas tudzież robił rejony. Najważniejsze , żeby siebie szanować, owszem można za kogoś cos wymopować jak nie ma pracy bo lepsze to niż włażenie pod maszyny i skorbanie podłogi. Co do kierownictwa itd. zgodze się z resztą. Nie wiedzą co się dzieje na fabryce, a wymagają i oszukują sami siebie. Apropo pracowników to ja miałem bardzo fajną ekipe , zdażają się buce , albo przegrańcy życia , którzy chcą siebie odciążyć sezonem , ale zawsze można się dogadać, w końcu to ludzie. Najbardziej cenie sobie w tej firmie to , że moge sobie tam w razie zamówienie podjechać i dorobić, ale nie mógłbym pracować tam dłużej. Dlatego bardzo podziwiam ludzi którzy pracują tam od początku , mają rodzine , życie osobiste itd. a potrafią to pogodzić z 3-zmianową pracą
                                              • Gość: potencjalny sezon Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 17.06.11, 06:49
                                                jozuel nie znamy się. Dawno temu kolega kolegi jeździł tam dorywczo właśnie jako sezon (czyścił jakieś kadzie czy coś takiego) i bodaj 6 lat temu miał 13 na łapkę. Jak to tam teraz wygląda? I właściwie jak tam się można załapać? Jest jakieś biuro pośrednictwa pracy które współpracuje z gumami?ja robiłem jako sezon rok w malta decor, tam się papier robi.. mi przypadło zaszczytne stanowisko operatora dozowania surowca wtórnego (czyli rąbanie papieru siekierą) więc chyba praca tam mnie nie przerazi (chyba bo z tego co tu czytam to może być różnie). Jak możesz mi coś podpowiedzieć albo ktoś inny na tym forum to będzie git :)z góry dzięki. Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.146.127.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.12.10, 17:16
      Śmieci to my mamy tu dużo, czyli ludzi na tym forum! Jak się nie znacie to nie gadajcie! Każda praca ma swoje wady, ale oczywiście szanowni Państwo chcą mieć same zalety, mało roboty, dużo kasy i luksusy! Najlepiej w ogóle się nie wysilać, gardzić nawet najlepszą i najwygodniejszą pracą, żyć na kredyt albo pod mostem - wszystko to z własnego lenistwa! Mówię też o tych, co tu nie pracują lub nigdy nie pracowali, a zazdroszczą takich wyników tej firmie! W Wrigley'u nie jest łatwo, ale tak jest w KAŻDEJ pracy, a Wrigley akurat jest jedną z lepszych firm, więc nie narzekajmy... Obudźmy się wreszcie, że IDEALNEJ PRACY TO MY NIGDY NIE ZNAJDZIEMY ;)
      • Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.210.* 22.12.10, 23:52
        Szanowni PAŃSTWO chcą poszanowana prawa i godności ludzkiej!
        • Gość: niematakiegonumer Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 15:31
          Wszyscy narzekacie, a wiecznie na przerwach siedzicie :P malo kasy tez nie zarabiacie... jak chcecie idealnej firmy to chyba musicie otworzyć własną firmę. Wszyscy jesteście tacy mądrzy tu na forum, a na galupie jak takie pieski leszki same 5tki daliście :D co poniektórzy narzekają najwięcej, a za nadgodziny dali by się pokroić :] jesteście mądrzy tu anonimowo, a na zebraniach pysków nie otwieracie. żal mi was... 3 tys. za siedzenie na dupie i od czasu do czasu kliknięcie, żeby wysłać gumę, to chyba nie jest mało ? Jebać biedę ;) haha
          • Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.8.* 08.01.11, 20:13
            niematakiegonumer -lepiej się zamknij bo Ci pensje obetną :( Kłamstwo,obłuda i wykorzystywanie chyba jest naturalną cechą Polaków.....Pensja OK,ale miej jednocześnie świadomość tego jak bardzo jesteś wykorzystywany i jak bardzo "przełożeni" gardzą Tobą.
            • Gość: niematakiegonumer Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 07:28
              'jak sobie pościelisz tak się wyśpisz' pozwalacie sobie , to tak macie :P jebać biedę :D
              • Gość: gość Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 46.113.104.* 14.01.11, 00:21
                Tu sobie sam nie ścielisz,tutaj inni Tobie ścielą czy tego chcesz,czy nie.Nie twierdz tylko,że kołderka drapie Cię w dupę,bo będzie to odebrane jako niczym nieuzasadniona pretensja....
    • Gość: seta Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 20:42
      jak zarobi ktoś w frmie jako operator 6000 to niech da znać, we Wrigley'u można jeśli się tylko chce a jak się nie chce to w Tesco za 1000 przyjmują
      • Gość: obiektywny Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.04.11, 00:14
        Kup sobie namiot i postaw na trawniku przed kompleksem biurowym(będzie to mile widziane).Stołuj się w zakładowej stołówce(ceny niewygórowane),pracuj przez dwadzieścia godzin na dobę zostawiając sobie cztery godziny na sen(lub nie śpij wcale),nie spotykaj się ze znajomymi(stracisz cenny czas na zarobkowanie),nie kontaktuj się z rodziną(z nią się tylko dobrze wychodzi na zdjęciach).Z 10000 tysięcy chyba dasz radę wyciągnąć :)"Popracuj"tak kilka lat a potem strzel sobie w ŁEB....
        • Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 09.04.11, 23:48
          www.youtube.com/watch?v=tpehI7qHRZE&feature=fvst
          • Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 03:32
            www.youtube.com/watch?v=GUn4jXZko5E
            • Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 03:56
              www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY
          • Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 20:27
            www.youtube.com/watch?v=C7oH6Ku27Us Korporacyjne drętwusy:)
            • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 21:07
              No dalej www.youtube.com/watch?v=KCSj_qUsKlo&feature=fvst :)
              • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 20:37
                www.youtube.com/watch?v=8czvj8PEwJM&feature=related :)
                • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 22:22
                  www.youtube.com/watch?v=obP3x4wsKnc&feature=related
                • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 23:21
                  www.youtube.com/watch?v=KCSj_qUsKlo&feature=fvst
                  • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 24.04.11, 21:49
                    Jeśli walczysz to jesteś zwyciężcą www.youtube.com/watch?v=SO4LyKd-Hws
                    • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 24.04.11, 22:29
                      Dla Piotra od k. www.youtube.com/watch?v=GtmlAaybIEs
                      • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 24.04.11, 23:23
                        www.youtube.com/watch?v=x2sd8UMUaIk&feature=relmfu
      • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 16.05.11, 00:44
        www.youtube.com/watch?v=puvVa_EwnY8 :)
    • Gość: piotr Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: 79.97.81.* 25.04.11, 14:20
      zgadzam sie tez tam pracowalem i za nic nie chcialbym wrocic
      • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 01:21
        ------------------
        • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 01:43
          Artyści to mają dobrze--------
          • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 02:46
            "Amerykańskie"-,ale daje do myślenia..... www.youtube.com/watch?v=PpMDEQSwXjw ........
            • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 03:28
              ----------
              • Gość: Świniopas Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.echostar.pl 20.05.11, 14:13
                Po ostatnich zmianach Kierowników, dopiero zobaczycie, co to znaczy praca pod rządami Łiiiiiii. Każdemu, komu się nie podoba, polecam kilka tygodni w markecie 8h za kasę +4h za bóg zapłać, przez 7 dni w tygodniu, a na koniec miesiąca 1350 na rękę i to czasami dopiero tydzień po terminie. Docenicie to co macie jak to stracicie.
                • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 18:09
                  Trudno,jednakowoż wyważyć co lepszym jest-mieć "bogatą"kieszeń i być traktowany ja podrzędny wół roboczy,czy mieć troszkę mniej w kieszeni ale obdarzonym być godnością i szacunkiem :)
                • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 18:38
                  A tak nawiasem mówiąc Łiiiii ,nie był taki zły jak się do roboty przyjmował......Hmm....Co praca może zrobić z człowiekiem :)
                  • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 29.05.11, 18:43
                    Był sobie człowiek..... www.youtube.com/watch?v=DquxPwY91MI :)
    • Gość: IP Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.maverick.com.pl 05.06.11, 15:35
      PRACOWNICY WRIGLEY INFORMUJCIE ZWIĄZEK ZAWODOWY INICJATYWA PRACOWNICZA O WSZELKIM ŁAMANIU PRAW PRACOWNICZYCH, MOBBINGU I DYSKRYMINACJI. NAWET ANONIMOWO. SPRÓBUJEMY WAM POMÓC NAGŁOŚNIĆ WARUNKI PRACY!!!
      CZYTAJCIE INFORMCJE NA STORNIE OZZIP.PL O AKCJI POD ZAKŁADEM WRIGLEY

ozzip.pl/serwis-informacyjny/wielkopolskie/1256-pozna-akcja-pod-wrigley
      • Gość: Por Re: Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.icpnet.pl 19.06.11, 06:27
        Jakim łamaniu prawa?? Przecież mamy Gallupa, można iść wprost ze skargą do dyra, jak komuś coś nie pasuje, a to że ktoś wypisuje brednie bo kogoś nie lubi, to normalne.
        Coś takiego jak łamanie prawa nie istnieje w firmie Wrigley i istnieć nie może. Jedynie możemy mówić czasami o naciąganiu prawa.
        To forum powstało by zastąpić książkę zażaleń.
        • Gość: k. Re: Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.play-internet.pl 19.06.11, 16:57
          "Jedynie możemy mówić czasami o naciąganiu prawa."Granica pomiędzy naciąganiem prawa a jego łamaniem jest bardzo płynna....
        • Gość: Helga Re: Wrigley Akcja Inicjatywy Pracowniczej IP: *.icpnet.pl 28.01.12, 08:54
          Panie i Panowie
          Czy korzystacie z usług Wrigley plus? Pytam bo dobrze byłoby zamienić ten pakiet na medicover - nawet za dopłatą ze strony pracowników??
    • Gość: miszczu172 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.06.11, 14:24
      sam wyzysk?? ciekawe gdzie...byłem na każdym dziale i jest zajebiście. Spoko wiara, robota nie jest ciężka, czasem się wręcz nudzisz.
      • Gość: :) Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.maverick.com.pl 06.06.11, 21:07
        z pewnością jak siedzisz w domu pijesz piwo i oglądasz ogłupiającą tv to nie ma wyzysku i jest fajnie, co boisz się chłopcze że pracownicy się poskarżą i zrobi się dym niewolniku
        • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 00:37
          Ta firma w pierwotnych założeniach była bardzo ciekawa i "zajefajna" (jak to się dzisiaj mówi).Praca od poniedziałku do piątku to była norma,praca w godzinach nadliczbowych i wynagrodzenie za tą pracę zasługiwało na pochwałę,atmosfera przyjazna(bardzo,bardzo dawno temu).Można było zarobić i jednocześnie mieć czas na ŻYCIE.Z czasem jednak-stopniowo i bardzo sukcesywnie stworzył się z tego "chlew" moralny,gdzie pracownik jest nieistotną częścią machiny przynoszącej kolosalne zyski pracodawcy.Wstyd dla pracodawcy-trzeba mówić wprost,że"najważniejszy" jest przepływ gotówki za ocean,a WY się nie liczycie w tej rozgrywce i MUSICIE tyrać przez siedem dni w tygodniu,bo jak się nie podoba to was wypie...my.....Wstyd dla kierownictwa,że samoczynnie się nakręca,tworząc propagandową spiralę sukcesów,ale nie mając świadomości o stanie fizycznym i psychicznym szeregowych pracowników.WSTYD>Kiedyś słyszałem rozmowę pomiędzy mistrzami zmianowymi.Rozmowa dotyczyła kwestii podwyżek.Jeden mistrz do drugiego:"to zależy od tego ile na twojej zmianie przerobią.......Hmm(mówi drugi mistrz),"czyli ciągnij ten wózek,ciągnij". To na przemyślenia www.youtube.com/watch?v=qkfdgc5vP8U
          • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 01:37
            www.youtube.com/watch?v=7QtLbXeQkV8 ............
            • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 04:00
              Ktoś mi w necie miesza..........Żenujące..
              • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 04:41
                Kojarzycie gest Kozakiewicza?
                • Gość: ciekawy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.11, 20:45
                  Witam was wszystkich.
                  Mam takie pytanie. Moim kierownikiem jest teraz gościu który pracował wczesniej w wrigley-u
                  B.J. co możecie o nim powiedzieć??
                  • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 21.06.11, 20:28
                    Nie znam.Dobrze ,że nie P.J.-specjalista od degustacji jogurtów :)
                    • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 22:36
                      Tylko Was pod dywan pozamiatać i zapomnieć....
                      • Gość: zamienie Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 06.07.11, 16:34
                        jak wam źle to chętnie przyjmą do Hilding Polska wsumie to teraz już Hilding Anders Polska. to docenicie co macie. ja chetnie przyjde na czyjeś miejsce
                        wystarczy poszukać na forum o hildingu.
                        • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 18:17
                          Będzie dobrze..... www.youtube.com/watch?v=OQQ025U8x4A :)
                  • Gość: iu Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.messagelabs.net 24.07.11, 11:28
                    Bronek - spoko gość
                    • Gość: ciekawy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 19:28
                      Był u was kierownikiem obszaru?? U mnie w pracy już nie jest spoko.
                      • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 20:16
                        www.youtube.com/watch?v=tb2gjwq1WXg :)
                        • Gość: sprawiedliwy Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 18.11.11, 20:22
                          www.youtube.com/watch?v=7wDUb30AC2A :(
    • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 23:11
      Pozostającym w muzyce MPS,pozoztającym w muzyce DRIAM -pozostającym w żenującym władstwie magazynu W.P. proponuję utwór z pozdrowieniami dla znajomych V www.youtube.com/watch?v=PpMDEQSwXjw ...
      • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.10.11, 23:50
        ..... www.youtube.com/watch?v=IPjG_OKlgic... V Pozdrowienia dla "Starego Magazynu"
        • Gość: pracownik biały Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 01.12.11, 20:22
          Podajcie kto jest według was najlepszym i najgorszym mistrzem. Ja ulubionego nie mam chociaż nie przepadam za R. Kayserem
          • Gość: k Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 02:06
            Tam nie ma mistrzów,tam siedzą-sami idioci.... www.youtube.com/watch?v=tb2gjwq1WXg
            • Gość: x Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.opera-mini.net 03.12.11, 21:36
              Witam. Znal ktos Bronka Janika?
              • Gość: x Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 21:12
                Znam B.J. go ale po co wypisujesz nazwiska synku sam się nie podpisując.
                • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 17:54
                  Kierownik magazynu jest TYLKO JEDEN :)
                  • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 18:05
                    Trzeba umieć zachować pewną równowagę pomiędzy wszystkimi aspektami życia www.youtube.com/watch?v=5g8ykQLYnX0
                    • Gość: k. Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 23:53
                      Spotkałem dzisiaj kolejną idiotkę z wachlarza idiotów Wr.P.Nie potrafiła mi spojrzeć w twarz..Spuściła wzrok w kierunku płytek posadzki...
            • Gość: x Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.opera-mini.net 03.12.11, 21:39
              Podobno byl kierownikiem magazynu 2 lata temu.
          • Gość: ? Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.echostar.pl 27.01.12, 19:34
            A pracowałeś chociaż kiedyś z nim? Jeśli zamiast robić swoje, to wozisz się na innych, to nic dziwnego, że za nim nie przepadasz.
            • Gość: gość klimaty ??? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 10:43
              Witam Ludziska - jak tam na powlekaniu się układa - psychoza nadal czy już ok ?
          • Gość: gość R. Kayser IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 07:41
            Pracowałem z tym Panem - fajnie gada i niby trzyma z robolami ale tak na prawdę to zwykły
            k...s
            • Gość: Kat Re: R. Kayser IP: *.echostar.pl 03.04.12, 12:11
              Skoro już nie pracujesz, to pewnie byłeś za dobry... Ciekawe kim Ty jesteś, jak tak oceniasz innych. Pewnie alfą, omegą i leniem, jakich mało. Pewnie, żeby dodać 2+2 to musisz na swojej Noki z kalkulatora korzystać. Idź do Biedronki za 1200 robić, tam jest spokój
              • Gość: julee6 Re: R. Kayser IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.12, 19:55
                ;*)
    • magdalena19910 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus 07.08.12, 08:59
      Zapraszam wszystkich :)
      www.barometrbiznesu.pl/?uRef=888
      Tu znajdziesz wszystko czego szukasz :)
      Zapraszam do logowania
      • Gość: były pracownik Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 24.09.12, 13:42
        Zwolniłem się z wrigleya 5 lat temu ale z tego co widzę nic się nie zmieniło, no jedyna dobra wiadomość jaką usłyszałem ostatni to ,że w końcu jendyke poleciał. Nie wiem co z jeschke czy on sie uchował. Pozdrawiam wszystkich z działu pakowni
        • Gość: weteran Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 03.10.12, 23:42
          "no jedyna dobra wiadomość jaką usłyszałem ostatni to ,że w końcu jendyke poleciał"
          Może w końcu ktoś odkrył jego prymitywizm i buractwo :)
          • Gość: MC. skunks4f Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.12, 18:14
            Ćwierkaja na mieście Wróbelki że krol Maciuś pozamiatal swój ogródek
            Piotruś wrócił do klejeniania okrętów pustoszeją biura...
            Ciekawe czy na gwiazdkę będzie więcej kasy dla ludu czy dla króla..

• Gość: SHD-3 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.icpnet.pl 07.10.12, 15:25
            Produkcja żałuje że Jędryki już nie ma był najlepszym kierownikiem na produkcji
    • Gość: neandertalczyk98 Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.ip.netia.com.pl 12.10.12, 15:40
      Makarena223 zakładając ten wątek w 2007 roku wybrał nazwę

wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus

Jeżeli miał na myśli najszybciej rozwijająca się sieć handlową w Polsce to w 2012 roku porównanie już nie jest aktualne gdyż Wrig-ley to raczej wegetacja a nie rozwój
      • Gość: katana Re: wrigley poznan- Biedronka to przy tym pikus IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 20:09
        Ciekawe,czy nadal TAM rządzi obłuda i kłamstwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka