Dodaj do ulubionych

dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:)

24.03.06, 13:12
Słuchajcie sama nie dam rady...dzisiaj zamnówiłam Dc zrobię 2 tygodnie
ścisłej i 3 tygodnie miezanej! Mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierać tak
jak poprzednio! Zaczne DC jak tylko dostane.. znowu sie zacznie<lol> ale
baaardzo tego chce!! chce schudnąc 10 kilo i mam nadzieje ze mi sie to
uda..bo wiosna idzie!!! wszystko bede pisać! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • volenka Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 24.03.06, 13:48
      Ja też zaczynam. To moja pierwsza próba. Mam nadzieję, że przesyłka przyjdzie
      dziś, bo mam coraz więcej wątpliwości. Od 3 dni ograniczyłam jedzenie do
      1000-1200kcal. Konsultant, z którym rozmawiam mówił, że mniej drastycznie wtedy
      odczuwa się początek diety. Przy okazji ćwiczę posiłki do "części" mieszanej DC.
      Za Ciebie trzymam kciuki. Widać wielki zapał. Chyba większy od mojego, więc będę
      brać przykład :) Oby tak dalej. Wiosna idzie. Musimy być piękne! Powodzenia.
      Pozdrawiam
      volenka
      • mizerna_cicha Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 24.03.06, 14:03
        stosowalam juz dieta cambrige kilka lat temu,przez 2 tygodnie schudlam 6 kg i
        dlugo wage utrzymywalam.ale ostatnio troche kilosow wrzucilam.jadlam tylko
        zupki,koktajle mi nie smakuja i efekt byl.teraz wlasnie diete stosuje, dzis 3
        dzien.rano waga pokazala 59 kg przy wzroscie 162 cm,zrzut 5-6 kg bedzie mnie
        satysfakcjonowal.
        a jesli chodzi o zupki,to dla nie najgorszy jest zurek - paskudny,jak ostatnio
        stosowalam nie bylo tego smaku,jestem naprawde zawiedziona.i ta konsystencja
        jest wstretna,jakies paprochy w nim sa czy cos.
        • volenka Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 24.03.06, 14:44
          No ładnie! I to ma nam dodać otuchy! :) Ja zupek zamówiłam niewiele. Raczej z
          przeznaczeniem na wieczór. Całe dnie spędzam poza domem, więc postawiłam na
          łatwy dostęp. Koktajle, napój w kartoniku i batony. Konsulatant odradzał
          pomidorową, ale i tak wzięłam na próbę. Naprawdę jest taka paskudna? Przecież
          można ją sobie trochę doprawić, prawda? Czytałam, że dopuszaczalny jest nawet
          przecier pomidorowy.
          • mizerna_cicha Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 24.03.06, 14:59
            dla mnie najgorszy jest zdecydowanie zurek.pomidorowa tez mi nie smakowala,na
            szczescie w chwili zakupu nie bylo,wiec nie mialam dylematu.jesli mialabym
            zupki ustawic smakowo,to grzybowa,jarzynowa,kurczak z grzybmi,pomidorowa,zurek.
            ja zupek nie doprawiam,znam moja slaba silna wole;)tylko w kompletnym rygorze
            jestem w stanie wytrwac.juz wiem,jak by bylo:dodalam troche przecieru,to w
            sumie jak dodam troche jogurtu to sie swiat nie zawali,od jednej kromki
            pieczywa waza tez nikt nie przytyl jeszcze i poleci;)
            • karola971 Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 24.03.06, 15:31
              Dziewczynki własnie dostałam potwierdzenie ze jutro przyjdzie mi DC!:) Boje sie
              jak cholera ale dam rade. Wtedy wytrzyamałam równe 3 miesiace bez słodyczy
              schudłam 18 kilo wiec teraz tez dam rade! Fajnie ze ty tez zaczynasz teraz-
              razem nam bedzie łatwiej! ja DC zaczne od poniedziału a przez weekend ogranicze
              sie do 600kcal. Jutro z rana na rowerek troche pocwiczyć... hehe damy rade...
              wiosna idzie!!! aaa ja na poczatku nie mogłam przełknac tych zup najgorsza była
              pomidorowa ale potem nawet nawet.. do wszystkiego sie człowiek przyzwyczai:)
              hehe jak si8e najpierw je jak głupia to potem trzeba troche pocierpieć:)
              Pozdraiwam
              • mizerna_cicha Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 24.03.06, 15:41
                ja mam w szafie 2 pary spodni,ktore kupilam juz za male-nie ma sily,musze sie
                wbic,za duze koszty poniesione;)
                podziwiam Cie,ze do rowerka jestes w stanie sie zmobilizowac-ja nawet
                stacjonarny mam zaparkowany w kuchni,ale tylko regularnie go odkurzam,z
                jezdzeniem gorzej zdecydowanie.no niestety,do zupek jestem w stanie sie
                zmusic,ale na wszelki wysilek fizyczny patrze jak na wroga smiertelnego.zreszta
                na scislej nie mozna sie bardzo forsowac,bo kalorii malo sie przyjmuje.tym sie
                tlumacze;)
                • maagdaa_82 Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 24.03.06, 17:43
                  No witam Koleżankę :o)
                  Ja w poniedziałek ostatni dzień ścisłej, no i zacznie sie najtrudniejsza część
                  dietowania - mieszana...
                  Startowałam jak wiesz od około 75-76 kilo, a od wczoraj na czczo widzę 69,9 kg.
                  Mam nadzieję, że do poniedziałku ta "6" sie umocni, bo zdaję sobie sprawę, że
                  nabiorę wody na mieszanej...ale mam też zamiar nadal na niej chudnąć :) nie
                  popełniając błedów z października - listopada, kiedy to zjadłam w pierwszym
                  tygodniu mieszanej (!) fasolkę i pieczywko Wasa oraz jabłuszko, hehe. Nic z
                  tych rzeczy, teraz wiem - same warzywaka :o)
                  Trzymam za Ciebie kciuki. Dasz radę!!!Mi sie zaczęło podobac moje ciało,
                  wchodzę w spodnie 38 :o) Mam zapał do ćwiczeń tylko narazie się boję, bo przy
                  szybkich ruchach mam mroczki przed oczami...zacznę ćwiczenia na mieszanej (gdy
                  juz 1 dc będzie). Jakoś tak łatwiej ćwiczyć gdy brzuch się zmniejszył, wyszły
                  kości bioder i nareszcie uda się zmniejszyły o kilka centymetrów!!!!!
                  Pozdrawiam
                  Magda

P.S. Moje spostrzeżenia po drugiej ścisłej DC - chudnie się wolniej, jest się
                  bardziej zmęczonym, ale się chudnie :o); batoniki czekoladowe i musli z
                  czerwonymi owocami są świetne, batonik pizza okropność, napoje ze słomką za
                  słodkie, dosypując do zupek troszkę mrożonej natki pietruszki poprawia się smak
                  w ustach na kilka godzin, jak boli bardzo głowa warto łyknąć colę light (ale
                  nie dużo, bo brzuch napompuje), jak ktos nie cierpi kawy (jak ja) to niech
                  dosypuje troszkę rozpuszczalnej do koktajlu waniliowego lub czekoladowego, woda
                  woda i jeszcze raz woda - świetna jest ta woda :o)
                  • karola971 Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 25.03.06, 13:36
                    hej ! Własnie przyszło DC!:) hihi ale zaczne dopiero od poniedziałku bo teraz
                    musze sie ograniczyc. Pozdrawiam
                    • volenka Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 25.03.06, 16:16
                      Kurczę, a moja jeszcze nie przyszła :( Chciałabym już zacząć. Przygotowuję się
                      od czwartku. tzn. bez węglowodanów, cukru i tłuszczu...
                      Czekam na relacje z Twoich sukcesów.
                      Powodzenia i pozdrawiam
                      volenka
    • agula0274 Re: dziewczyny zaczynam DC!!!!!!:) 27.03.06, 12:40
      Jak Wam idzie wszystko OK? Już wystartowałyście?? 3mam kciuki za Was i za
      siebie też :-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka