tavla 27.08.07, 22:40 Ciekaw jestem doświadczeń, czy tez zasłyszanych opinii o tych studiach - zastanawiam się nad ich podjęciem i wszelkie informacje będą dla mnie bardzo cenne.. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tavla Re: Executive mba w wsb w poznaniu 31.08.07, 09:42 może jednak ktoś coś słyszał o ofercie wielkopolskiej szkoły biznesu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMBA absolwent WSB Re: Executive mba w wsb w poznaniu IP: *.zen.co.uk 01.09.07, 20:52 studia sa dosc przyjemne, jak to na prywatnej uczelni, jesli chcesz sie czegosc nowego dowiedziec na pewno sie dowiesz, moje oczekiwania spelnila w 90% (minusem bylo to , ze nie udalo mi sie dostac na kilka modulow), nie wiem jaki sa Twoje oczekiwania, ale ja jestem zadowolony, program jest dosc elastyczny, mozna robic nawet jeden modul co 2 tyg. (jest to dosc wyczerpujace, jesli podchodzi sie powaznie i sie pracuje) lub co 2 miesiace (konczy sie po 4 latach), zeby udzielic Ci jakis dalszych informacji musialbym wiedziec czego oczekujesz po tych studiach (jesli np. skonczyles ekonomie , to wydaje mi sie, ze bedzie dla Ciebie to glownie powtorka materialu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Executive mba w wsb w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:54 Czy to prawda, że aby podjąć studia MBA trzeba pracowaćminimum 3 lata na stanowisku kierowniczym? Czy z racji tego, że na zajęcia uczęszcza się co dwa tygodnie, to całe MBA można zrobić w rok? Jaka jest różnica między MBA z AE z tym z WSB? Odpowiedz Link Zgłoś
tavla Re: Executive mba w wsb w poznaniu 05.09.07, 21:32 hej, dzieki za odpowiedź! po tym programie oczekuję praktyki, praktyki i jeszcze raz praktyki- jeśli serwują tam akademicką wiedzę z podręczników ekonomii czy zim to dla mnie najgorsza rekomendacja. ciekaw jestem czy pojawiały się case studies, praktyczne zadania do rozwiązania - jak oceniasz te zajęcia z takiej perspektywy? Odpowiedz Link Zgłoś