Dodaj do ulubionych

Świąteczne oświetlenie ulic

12.12.01, 15:01
Czytałam niedawno wypowiedzi ludzi, ktorym nie podoba się to, ze ulice w
Poznaniu są ładnie udekorowane na święta - że podobno miasto na to nie stać. A
mi tam bardzo podobają się te wszystkie światełka! Chciaż raz w roku Poznań nie
jest taki szary wieczorami
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: Świąteczne oświetlenie ulic IP: *.wskiz.poznan.pl 12.12.01, 15:50
      yav napisał(a):

> Czytałam niedawno wypowiedzi ludzi, ktorym nie podoba się to, ze ulice w
      > Poznaniu są ładnie udekorowane na święta - że podobno miasto na to nie stać. A
      > mi tam bardzo podobają się te wszystkie światełka! Chciaż raz w roku Poznań nie
      >
      > jest taki szary wieczorami

Mi też się podobają!
    • misza01 Re: Świąteczne oświetlenie ulic 12.12.01, 15:56
      Ten temat zawsze będzie budzil kontrowersje. Ja uważam,że nasze miasto chociaż
      przez te kilka tygodni powinno wyglądac ładnie i odświętnie, choć oczywiście
      bez przesady- trzeba przyznać rację tym, którzy twierdzą ,że miasto ma wiele
      innych, byc może ważniejszych potrzeb. Tylko co można zrobić za te 200-300
      tys.? Wybudować 100 m autostrady i wypłacić premię jakiemuś urzędasowi?Dziękuję
      bardzo. Wolę chociaż przez kilka tygodni poczuć sie jak w cywilizowanym mieście
      europejskim-odświętnie i kolorowo.Trzeba się chyba zastanowić, czy to miasto ma
      zbliżać się do miast zachodnioeuropejskich czy zostac na zawsze zaściankiem.
      Szarym i brzydkim nawet w czasie świąt. W imię "ważniejszych" potrzeb ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka