Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kb Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.echostar.pl 07.07.03, 16:34 Fajnie by było gdyby zdelegalizowano SLD, ale w Polsce panuje bezprawie i nigdy to tego nie dojdzie. Za 10-20 lat pewnie do Sejmu wejdą partie neofaszystowskie. A przecież to takie samo zło jak komuchy, więc pewnie ktoś "mądry" kiedys wymyśli, że jeśli komuniści są legalni to czemu nie zalegalizować hitlerowców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: 142.94.86.* 08.07.03, 18:08 Gość portalu: kb napisał(a): > Fajnie by było gdyby zdelegalizowano SLD, ale w Polsce panuje bezprawie i > nigdy to tego nie dojdzie. Za 10-20 lat pewnie do Sejmu wejdą partie > neofaszystowskie. A przecież to takie samo zło jak komuchy, więc pewnie > ktoś "mądry" kiedys wymyśli, że jeśli komuniści są legalni to czemu nie > zalegalizować hitlerowców? Ilu ludzi wymordowali komunisci w porownaniu z hitlerowcami? Znacznie wiecej! Kto zatem jest gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.echostar.pl 08.07.03, 18:26 Gość portalu: ? napisał(a): > Gość portalu: kb napisał(a): > > > Fajnie by było gdyby zdelegalizowano SLD, ale w Polsce panuje bezprawie i > > nigdy to tego nie dojdzie. Za 10-20 lat pewnie do Sejmu wejdą partie > > neofaszystowskie. A przecież to takie samo zło jak komuchy, więc pewnie > > ktoś "mądry" kiedys wymyśli, że jeśli komuniści są legalni to czemu nie > > zalegalizować hitlerowców? > > Ilu ludzi wymordowali komunisci w porownaniu z hitlerowcami? > Znacznie wiecej! > Kto zatem jest gorszy? > Zgadza się, tylko że hitlerowców zdelegalizowano zaraz po II Wojnie a komunistów nie!!! Dlatego czerwoni zdążyli wymordować znacznie wiecej ludzi, mieli w końcu na to duzo więcej czasu. Nie mam dokładnych danych ale z tego co wiem to mordowali porównywalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: 142.94.86.* 08.07.03, 19:53 Gość portalu: kb napisał(a): > Gość portalu: ? napisał(a): > > > Gość portalu: kb napisał(a): > > > > > Fajnie by było gdyby zdelegalizowano SLD, ale w Polsce panuje bezpraw > ie i > > > nigdy to tego nie dojdzie. Za 10-20 lat pewnie do Sejmu wejdą partie > > > neofaszystowskie. A przecież to takie samo zło jak komuchy, więc pewn > ie > > > ktoś "mądry" kiedys wymyśli, że jeśli komuniści są legalni to czemu n > ie > > > zalegalizować hitlerowców? > > > > Ilu ludzi wymordowali komunisci w porownaniu z hitlerowcami? > > Znacznie wiecej! > > Kto zatem jest gorszy? > > > > > Zgadza się, tylko że hitlerowców zdelegalizowano zaraz po II Wojnie a > komunistów nie!!! Dlatego czerwoni zdążyli wymordować znacznie wiecej ludzi, > mieli w końcu na to duzo więcej czasu. Nie mam dokładnych danych ale z tego co wiem to mordowali porównywalnie. Nie wiesz. Zatem przeczytaj z wiarygodnych zrodel cos na ten temat, zanim napiszesz bzdure "POROWNYWALNIE". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztylet Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.07.03, 22:17 Komunisci to kurestwo, czerwona zaraza. SLD to smiecie. Wedlug slynnej Czerwonej Ksiegi Komunizmu (2 tomy, dostepne w xiegarni na Mielzynskiego) wynika, ze komunizm na calym swiecie (ZSRR, Europa, ale i Kuba, Afryka, Chiny, Korea Pn, Wietnam, Kambodza) pochlonal kilkakrotnie wiecej ofiar niz hitlerowcy. Samych Chinczykow bylo kilka milionow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.echostar.pl 08.07.03, 22:49 Gość portalu: FF napisał(a): > Gość portalu: kb napisał(a): > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > Gość portalu: kb napisał(a): > > > > > > > Fajnie by było gdyby zdelegalizowano SLD, ale w Polsce panuje be > zpraw > > ie i > > > > nigdy to tego nie dojdzie. Za 10-20 lat pewnie do Sejmu wejdą pa > rtie > > > > neofaszystowskie. A przecież to takie samo zło jak komuchy, więc > pewn > > ie > > > > ktoś "mądry" kiedys wymyśli, że jeśli komuniści są legalni to cz > emu n > > ie > > > > zalegalizować hitlerowców? > > > > > > Ilu ludzi wymordowali komunisci w porownaniu z hitlerowcami? > > > Znacznie wiecej! > > > Kto zatem jest gorszy? > > > > > > > > > Zgadza się, tylko że hitlerowców zdelegalizowano zaraz po II Wojnie a > > komunistów nie!!! Dlatego czerwoni zdążyli wymordować znacznie wiecej ludz > i, > > mieli w końcu na to duzo więcej czasu. Nie mam dokładnych danych ale z teg > o > co wiem to mordowali porównywalnie. > > Nie wiesz. > Zatem przeczytaj z wiarygodnych zrodel cos na ten temat, zanim napiszesz > bzdure "POROWNYWALNIE". > > Napisałem "z tego co wiem". Ztego co piszesz FF wynika, że wiem źle, bo moje porównanie wg Ciebie jest bzdurne, czyli Ty napewno wiesz dobrze. Przypomnij mi w takim razie te dane, bo faktyczine nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mig Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 22:47 Gość portalu: kb napisał(a): > Gość portalu: ? napisał(a): > > > Gość portalu: kb napisał(a): > > > > > Fajnie by było gdyby zdelegalizowano SLD, ale w Polsce panuje bezpraw > ie i > > > nigdy to tego nie dojdzie. Za 10-20 lat pewnie do Sejmu wejdą partie > > > neofaszystowskie. A przecież to takie samo zło jak komuchy, więc pewn > ie > > > ktoś "mądry" kiedys wymyśli, że jeśli komuniści są legalni to czemu n > ie > > > zalegalizować hitlerowców? > > > > Ilu ludzi wymordowali komunisci w porownaniu z hitlerowcami? > > Znacznie wiecej! > > Kto zatem jest gorszy? > > > > > Zgadza się, tylko że hitlerowców zdelegalizowano zaraz po II Wojnie a > komunistów nie!!! Dlatego czerwoni zdążyli wymordować znacznie wiecej ludzi, > mieli w końcu na to duzo więcej czasu. Nie mam dokładnych danych ale z tego co > wiem to mordowali porównywalnie. Co za bzdury! Komuniści już przed II wojną na samej Ukrainie zagłodzili około 20000000 (jak za dużo zer to dwudziestu milionów) ludzi. "Porównywalnie"? Adolf przy Józefie to pikuś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.echostar.pl 09.07.03, 00:07 Gość portalu: Mig napisał(a): > Gość portalu: kb napisał(a): > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > Gość portalu: kb napisał(a): > > > > > > > Fajnie by było gdyby zdelegalizowano SLD, ale w Polsce panuje be > zpraw > > ie i > > > > nigdy to tego nie dojdzie. Za 10-20 lat pewnie do Sejmu wejdą pa > rtie > > > > neofaszystowskie. A przecież to takie samo zło jak komuchy, więc > pewn > > ie > > > > ktoś "mądry" kiedys wymyśli, że jeśli komuniści są legalni to cz > emu n > > ie > > > > zalegalizować hitlerowców? > > > > > > Ilu ludzi wymordowali komunisci w porownaniu z hitlerowcami? > > > Znacznie wiecej! > > > Kto zatem jest gorszy? > > > > > > > > > Zgadza się, tylko że hitlerowców zdelegalizowano zaraz po II Wojnie a > > komunistów nie!!! Dlatego czerwoni zdążyli wymordować znacznie wiecej ludz > i, > > mieli w końcu na to duzo więcej czasu. Nie mam dokładnych danych ale z teg > o > co > > wiem to mordowali porównywalnie. > > Co za bzdury! Komuniści już przed II wojną na samej Ukrainie zagłodzili około > 20000000 (jak za dużo zer to dwudziestu milionów) ludzi. "Porównywalnie"? > Adolf przy Józefie to pikuś! Widzę że masz dokładne dane. Pisałem że "mordowali porównywanie" a przed wojną hitler prawie nie mordował. Dobra mniejsza z tym, sorry że wprowadziłem w błąd. Masz może informacje na temat tego ilu ludzi zabili komuniści a ile hitlerowcy tylko podczas II Wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: 142.94.86.* 09.07.03, 00:17 Nie ma specjalnego sensu porownywanie ilosci ofiar hitleryzmu i komunizmu ograniczajac sie tylko do czasu trwania II wojny swiatowej. Przeciez rowniez Hitler mordowal ludzi przed wybuchem wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsd won! Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.physd.amu.edu.pl 09.07.03, 13:16 Jakie oburzenie było, kiedy Kaczka nazwała jakiś czas temu SLD organizacją przestępczą. A tu minęło parę miesięcy - i okazuje się, że jest afera starachowicka, że SLD niczym się nie różni od zwykłego gangu - a właściwie różni się, bo ma władzę i jest przez to jeszcze bardziej niebezpieczny!!! TO JEST MAFIA, JAK WE WŁOSZECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylewak Re: ZDELEGALIZOWAĆ SLD!!! IP: *.icpnet.pl 09.07.03, 13:48 Zdelgaizowac SLD i cala reszte czerwonej hołoty. Przydaloby by sie oczyscic miasta z kretynow noszacych na koszulkach Stalina i Che...skor walczym ze skinami to i z czerwona brudna mlodzieza tez by sie przydalo powalczyc. Odpowiedz Link Zgłoś