renepoznan 07.09.07, 21:06 Ale jaja!!!!!!! :):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazek100 Re: Słuchacie debaty o rozwiązaniu sejmu? 07.09.07, 21:08 Ja jednym uchem słucham! Faktycznie, jest nieźle ;-)) ale nie zauważyłem Twojego wpisu i niechcący założyłem nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Słuchacie debaty o rozwiązaniu sejmu? 07.09.07, 21:47 Dlaczego tzw. premier tzw. IV RP się cieszy? Taka porażka, klapa na całej linii, same niepowodzenia, a ten rozdziawia szczękę. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Podsumowanie IV RP 07.09.07, 21:54 Poniżej wklejam wierszyk z forum, do którego nie macie dostępu Samochwała w kącie stała I tak rok podsumowała: Zdolny jestem niesłychanie, Mam na świecie poważanie, W kraju - same osiągnięcia, Dłuższe życie (od poczęcia). Koalicja - wzór współpracy, Z Sejmu - dumni są Rodacy, Rząd najlepszy od półwiecza, Skupił się na wielkich rzeczach. Kompetentni ministrowie, Każdy poseł - ideowiec, Z zasadami, jak husaria: Bóg, Ojczyzna, Honor(aria). Dla narodu - becikowe, Nowy peron we Włoszczowie, Lepiej żyje się rodzinom (Jednej mamie i dwóm synom). Okno na świat otworzone, Turystyka - w jedną stronę, Lepsza praca, wyższa płaca, (Zwłaszcza, jeśli ktoś nie wraca). Gospodarka rozpędzona, Są mieszkania (trzy z miliona) Jest kilometr autostrady, Ład moralny i zasady. Politycznej wzrost kultury (Nurt plebejski przykład z góry), Nie ma WSI (choć jeszcze trochę, A zrobimy wszędzie wiochę). Cały naród żyje w zgodzie, IPN - i po narodzie, CBA - udane akcje, Super MEN - co rusz atrakcje. W szkołach nie ma już Darwina, będzie dryl i dyscyplina, Nie podskoczy żaden gieroj! Tolerancji nie ma! Zero! Żadnych gejów, Ferdydurek, Jest amnestia i mundurek ! Wolność słowa i pluralizm (Bo rządzących wolno chwalić). Jest religia na maturze, Wierny lud na Jasnej Górze. Nie rozumie tylko Unia: Rząd z Warszawy, czy z Torunia ? Krótko mówiąc: rok udany ! Tylko naród ... do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Słuchacie debaty o rozwiązaniu sejmu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 22:00 Bardzo mi się podoba. Zjadłem kilo owocó , wypiłem litr wody mineralnej i ubawiłem się po pachy. Świetne. Ciekawe czy będą powtórki ? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Słuchacie debaty o rozwiązaniu sejmu? 07.09.07, 22:04 Fragmentarycznie... rozkoszna :D Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Doskonałe! 07.09.07, 22:07 Słuchałem! Najwięcej wybuchów śmiechu dostarczył mi Roman G., który zrównał z ziemią Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Doskonałe! 07.09.07, 22:14 z3r0 napisał: > Słuchałem! > > Najwięcej wybuchów śmiechu dostarczył mi Roman G., który zrównał z ziemią Kursk > iego. I w przerwie Maksymiuk, który dowodził, że Samoobrona tak naprawdę nie rządziła :D Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Doskonałe! 07.09.07, 22:39 z3r0 napisał: > Słuchałem! > > Najwięcej wybuchów śmiechu dostarczył mi Roman G., który zrównał z ziemią Kursk > iego. Roman był bezbłędny. A mina Kurskiego!!!! Mam wrażenie, że w pewnym momencie zwątpił. Ale chyba na krótko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Doskonałe! IP: *.icpnet.pl 07.09.07, 22:50 ja jestem zniesmaczona tymi burakami co tak po wiejsku te ryje wydzierali. poruta... na takich wiesniaków na pewno nie zagłosuje. a najbardziej mnie zażenowała platforma, kiedy przeszło skrócenie kadencji - jak kibole po flaszce. wstyd mi za nich - inteligencja :D taa... nabyta :D Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Roman Giertych do sejmu! 08.09.07, 23:05 Po bezbłednym zrobieniu Kurskiego przez Giertycha (właśnie była powtórka) krzyczę: Roman do Sejmu. Byle by nie do Ministerstwa Edukacji:):):) Odpowiedz Link Zgłoś