artur-12345 20.09.07, 14:34 Witam serdecznie. Mam pytanie do was czy ktos miał doczynienia z kliniką kolana ul. królewska 22 bo musze miec artroskopie czy ma ktos jakąś opine. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur-12345 Re: klinika kolana w Poznaniu 20.09.07, 15:15 nikt niechce nawet przeczytac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
artur-12345 Re: klinika kolana w Poznaniu 20.09.07, 20:10 czy nikt nie ma żadnego zadania na temat tej kliniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_nocny Re: klinika kolana w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 21.09.07, 04:58 Jestem "w temacie" kolana, ale info o królewskiej nie mam. Bylem w innej klinice kolana w okolicach ul. sarmackiej ale po pierwszych doświadczeniach z lekarzem szarlatanem zrezygnowałem. I jak na razie obeszło się bez prawie pewnej operacji. Postawił mnie na nogi dr Marek Ruciński. Robiłem rozeznanie i to chyba jeden z najlepszych adresów w Poznaniu. Ale żeby się do niego dostać trzeba swoje odczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
artur-12345 Re: klinika kolana w Poznaniu 21.09.07, 10:07 tzn. tak ja już mam rozpoznanie i wiem że trzeba zrobić artroskopie,, jak ktos słyszał to wie o co chodzi,, problem tylkow tym ze wybrałem klinike prywatna z dwuch powodów. 1.po trzech godzinach wychodze o własnych siłach do domu a (szpital min 5 dni)a po 2.podejscie lekarzy do CZŁOWIEKA bo niejestesmy zwierzętami a niektorzy chyba nas mylą z nimi. z tego powodu wybrałem klinike i chciałem zaczerpnąc jakies opini. Odpowiedz Link Zgłoś