anetta1980 29.09.07, 19:00 Zna ktoś może adres strony internetowej kliniki św. rodziny. Nie mogę znależć w wyszukiwarce. Jeśli tak to bardzo proszę o link lub adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gavagai1 Re: strona internetowa św. rodziny 29.09.07, 21:03 Nie znam niestety adresu stronki (nawet tam nie rodziłam), ale byłam na Twojej stronce i jaka miła niespodzianka:-) Brałaś ślub w tym samym kościele, w którym brała go moja siostra, a ja miałam I Komunię Św.:-) Mały ten świat;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziajaw1 Re: strona internetowa św. rodziny 01.10.07, 08:34 www.szoz.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 link do strony szpitala www.szkolarodzenia.poznan.pl/ link do szkoły rodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
natusia24 Re: strona internetowa św. rodziny 01.10.07, 09:33 witam, pierwszy link, który podałas to strona szpitala im.Krysiewicza a nie sw.Rodziny, Klinika sw Rodziny chyba nie ma swojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
aas.ia Re: strona internetowa św. rodziny 03.10.07, 20:36 też kiedyż szukałam i nie znalazłam, ale z tej strony wynika, że : W skład Zespołu Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem wchodzą: (...) - Szpital Położniczo-Ginekologiczny i Urologiczny ul. Jarochowskiego 18. szczerze mówiąc szukam jacy tam lekarze przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
maafii Re: strona internetowa św. rodziny 04.10.07, 11:11 w szpitalu pracują m.in: Sosnowska, Florek, Ryglewicz, Kozerski, Marczak, Kaźmierczak, Krysztofiak, Kurywczak, Pospiech, Spychała, Wittmann, Skupin. a ponadto pracują i przyjmują w poradni przyszpitalnej (na NFZ): Banasiuk, Stoiński, Bokun, Machczyński, Kuligowski. Odpowiedz Link Zgłoś
hanulllka Re: strona internetowa św. rodziny 01.10.07, 19:19 szukaj.sluzbazdrowia.pl/Onkologia/Szpital-ginekologicznio-polozniczy-im-sw-rodziny/D24,j22010.html Odpowiedz Link Zgłoś