menus 02.10.07, 14:46 Własnie przeprowadziłem sie z Krakowa , i chce sie dowiedziec gdzie jest w Poznaniu jakis trakt do biegania, ew. jazdy na rolkach???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tsurani Malta IP: *.idpan.poznan.pl 02.10.07, 15:49 wybierz się nad Maltę, ew. Cytadela, pobiegać też można w Lasku Marcelińskim - zalezy gdzie mieszkasz i gdzie wygodniej Ci dotrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czynny Re: Poznaniacy, gdzie biegacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 19:18 Wg mnie najlepsze są ścieżki wokół jez. Rusałka - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Według mnie;) 02.10.07, 23:34 Rolki to tylko Malta. Z kolei bieganie to: 1) Lasek Marceliński, który de facto nie jest laskiem tylko lasem, 2) Lasek i jeziorka na Dębinie, 3) Tereny za Maltą w kierunku Swarzędza (za Browarną), 4) Ładne tereny do biegania są w Puszczy Zielonce w okolicach Zielonki i Głęboczka, 5) Proponuję też tereny w Wielkopolskim Parku Narodowym. Samochód zostawiamy na parkingu w Mosinie-Pożegowo i wyruszamy w trasę szlakiem niebieskim i później czerwonym. Wiedzie ona wzdłuż jeziora Kociołek, Góreckiego i Skrzynka. Jest całkiem malownicza;) 6) Tereny w dolinie Warty przy ul. Nadwarciańskiej w Poznaniu, 7) wspomniana już Rusałka, 8) na obrzeżach rezerwatu "Zalewy Nadwarciańskie" w Łęczycy między Luboniem a Puszczykowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegacz Re: Poznaniacy, gdzie biegacie?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.07, 14:05 W soboty i niedziele to głównie po hipermarketach Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Poznaniacy, gdzie biegacie?? 03.10.07, 20:39 To jeszcze dodam, ze fajne tereny sa: -na umultowie, okolice obiektow uam(tak, tak-misia tam biega;) -wokol jeziora strzeszynskiego-zrobili sciezke rowerowa, ale mozna tam biegac -nad rusalka, tez wokol jeziora Odpowiedz Link Zgłoś