Dodaj do ulubionych

A wiecie coooooooooo....

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 16:57
Jestescie okropni, nie widzialem jeszcze gorszego forum, gadacie tylko o
szansach poznania na to, na tamto, o biurowcach, o europie i o swojej
wyzszosci.... bleeee. Chyba nie macie co robic w tym swoim miescie, nie macie
zadnych rozrywek ciekawszych ze ciagle chcecie miec lepiej... a
grzzzzzvvvvvvv...... heheeh. pozdrowienia dla najdluzszego w polsce tunelu...:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:26
      Za to wy za cel obraliscie sobie jak najwieksza ilosc wpisow!!!wow! upadlem na
      kolana.....10000 20000 kiedy 100 tysiecy koala szybciej!!!! wracja na swoje
      forum dopisuj szkoda czasu....
      Misie koala sa pod ochrona wiec zegnam!
      • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 19:11
        hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... to mialo byc smieszne czy jak? bo nie wiem jak sie
        zabrac do odpowiedzi nawet?
        • Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:13
          Nie wiesz jak zabrac sie do odpowiedzi??hmmmmmm napisz
          cos o krasnoludkach......ach nie pisz nic, nasze forum
          jest "okropne" piszemy tylko o szansach Poznania itp.
          o czym pisac o szansach Wroclawia?? ale jakbys czytal
          dokladniej to nie piszmy tylko o tym ach i rzecz
          najwazniejsz piszemy przde wszystkim o tym co nas
          interesuje!!!
          • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 22:34
            no nie, wasze zainteresowania skupiaja sie tylko i wylacznie wokol tego, zeby
            udowosnic innym ze jestescie od nich lepsi... to smieszne. i ja ta postawe
            oceniam bardzo obiektywnie, dlatego ze nie mam nic do Poznania... no ale jak
            chcecie, Wasz wybór...
    • Gość: Lechita Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.icom.ca 03.06.01, 18:26
      Gość portalu: koala napisał(a):

> Jestescie okropni, nie widzialem jeszcze gorszego forum, gadacie tylko o
      > szansach poznania na to, na tamto, o biurowcach, o europie i o swojej
      > wyzszosci.... bleeee. Chyba nie macie co robic w tym swoim miescie, nie macie
      > zadnych rozrywek ciekawszych ze ciagle chcecie miec lepiej... a
      > grzzzzzvvvvvvv...... heheeh. pozdrowienia dla najdluzszego w polsce tunelu...:)
      > )

BUAHAHAHAH. Kto nie ma rozrywek? WY w tym wroclawiu cale zycie spedzacie na
      forum. Dlatego macie juz 10 tys postow.
      • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 19:32
        hmmmm, nasze forum po prostu jest duzo ciekawsze i jest o czym pogadac,
        podobnie jak w Krakowie. A u Was gadacie tylko o liczbach i gospodarce i o tym
        jak i dlaczego jestescie lepsi od innych... dobry sposob zeby sie
        dowartosciowac, nie przecze... jak ktos na codzien je pyry, tej:))))))
        • Gość: Lechita Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.icom.ca 03.06.01, 19:45

> hmmmm, nasze forum po prostu jest duzo ciekawsze i jest o czym pogadac,
          > podobnie jak w Krakowie. A u Was gadacie tylko o liczbach i gospodarce i o tym
          > jak i dlaczego jestescie lepsi od innych... dobry sposob zeby sie
          > dowartosciowac, nie przecze... jak ktos na codzien je pyry, tej:))))))

No widzisz, Poznaniacy jedza pyry ale u siebie. Wy nie wiem co jecie ale robicie
          to w niemieckim miescie do ktorego przyjechaliscie na sowieckich czolgach. Wiem
          ze moze nasze dyskusje o gospodarce sa dla was za ambitne, wy lubicie gadac o
          pierdolach. Ale taka jest mentalnosc naplywowcow z wolynia. Wiochmenami byliscie
          i nawet niemieckie miasto was nie zmienilo.

Nie pozdrawiam.
          • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 19:56
            Gość portalu: Lechita napisał(a):

> No widzisz, Poznaniacy jedza pyry ale u siebie. Wy nie
            wiem co jecie ale robici
            > e
            > to w niemieckim miescie do ktorego przyjechaliscie na
            sowieckich czolgach. Wiem
            >
            > ze moze nasze dyskusje o gospodarce sa dla was za
            ambitne, wy lubicie gadac o
            > pierdolach. Ale taka jest mentalnosc naplywowcow z
            wolynia. Wiochmenami bylisci
            > e
            > i nawet niemieckie miasto was nie zmienilo.
            >
            > Nie pozdrawiam.

No widzisz, to jest wlasnie Wasza wiesniacka mentalnosc.
            Nasze miasto jest w czesci niemieckie, nie przecze, ale
            nie całe, wszystko co najstarsze jest calkowicie
            polskie. Ale za to Wy nie umiecie pogodzic sie z tym, że
            Wrocław jest polski, nie wiem czemu, jest dla Was
            konkurencja, czy jak?? . Musisz byc juz bardzo stary, bo
            tylko starzy ludzie maja takie uprzedzenia. Ja jestem za
            powrotem mojego miasta do Niemiec, jesli mam zyc w
            jednym kraju z ludzmi ktorym tylko o to chodzi... mysle
            ze nawet Twoi rodowici poznaniacy Toba gardza...
            zwlaszcza ze ja tez pochodze z poznania, jesli to poznan
            nazywasz wolyniem....
            • Gość: Roberto Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 20:06
              Koala, nie polemizuj z Lechitą, bo Lechita to jest wybryk natury. On sobie nie
              zdaje sprawy jak szkodzi swojemu Poznaniowi, który rzekomo tak mocno kocha.
              Przecież jak ktoś poczyta jego wpisy na różnych forach dyskusyjnych, to
              pomyśli, że w tym Poznaniu mieszkaja sami ...... (tu proszę sobie wpisać
              właściwe słowo , jakim można określić Lechitę). Pozdrowionka!
              • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 20:10
                Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Koala, nie polemizuj z Lechitą, bo Lechita to jest wybryk natury. On sobie nie
                > zdaje sprawy jak szkodzi swojemu Poznaniowi, który rzekomo tak mocno kocha.
                > Przecież jak ktoś poczyta jego wpisy na różnych forach dyskusyjnych, to
                > pomyśli, że w tym Poznaniu mieszkaja sami ...... (tu proszę sobie wpisać
                > właściwe słowo , jakim można określić Lechitę). Pozdrowionka!

heheh, bedzie duzo odpowiednich slow.... :))))) niestety, nasz jezyk taki
                wulgarny. spoko, mozna soie podyskutowac, zwlaszcza jak sie ktos wkreca i
                wkurza:)))))))) pozdrowionka:)

• Gość: Lechita Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.icom.ca 03.06.01, 20:28

> Gość portalu: Roberto napisał(a):
                  >
                  > > Koala, nie polemizuj z Lechitą, bo Lechita to jest wybryk natury. On sobie
                  > nie
                  > > zdaje sprawy jak szkodzi swojemu Poznaniowi, który rzekomo tak mocno kocha
                  > .
                  > > Przecież jak ktoś poczyta jego wpisy na różnych forach dyskusyjnych, to
                  > > pomyśli, że w tym Poznaniu mieszkaja sami ...... (tu proszę sobie wpisać
                  > > właściwe słowo , jakim można określić Lechitę). Pozdrowionka!
                  >
                  > heheh, bedzie duzo odpowiednich slow.... :))))) niestety, nasz jezyk taki
                  > wulgarny. spoko, mozna soie podyskutowac, zwlaszcza jak sie ktos wkreca i
                  > wkurza:)))))))) pozdrowionka:)
                  >

Nadal nie rozumiem co wy tu robicie na naszym forum. Nikt Wroclawia tu nie
                  zapraszal, macie swoje arcy-ciekawe forum, tam mozecie dyskutowas o swoich
                  wroclawskich pierdolach. Wiec co ribicie na naszym forum? Ja na waszym forum nie
                  pisze, czasami tam wejde, ale szybko wychodze bo wasze tematy sa denne. Wiec co
                  wy tu robicie? Zajmicie sie swoim szprechowaniem u siebie.

• Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 21:32
                    Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: koala napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Roberto napisał(a):
                    > >
                    > > > Koala, nie polemizuj z Lechitą, bo Lechita to jest wybryk natury. On
                    > sobie
                    > > nie
                    > > > zdaje sprawy jak szkodzi swojemu Poznaniowi, który rzekomo tak mocno
                    > kocha
                    > > .
                    > > > Przecież jak ktoś poczyta jego wpisy na różnych forach dyskusyjnych,
                    > to
                    > > > pomyśli, że w tym Poznaniu mieszkaja sami ...... (tu proszę sobie wpi
                    > sać
                    > > > właściwe słowo , jakim można określić Lechitę). Pozdrowionka!
                    > >
                    > > heheh, bedzie duzo odpowiednich slow.... :))))) niestety, nasz jezyk taki
                    > > wulgarny. spoko, mozna soie podyskutowac, zwlaszcza jak sie ktos wkreca i
                    > > wkurza:)))))))) pozdrowionka:)
                    > >
                    >
                    > Nadal nie rozumiem co wy tu robicie na naszym forum. Nikt Wroclawia tu nie
                    > zapraszal, macie swoje arcy-ciekawe forum, tam mozecie dyskutowas o swoich
                    > wroclawskich pierdolach. Wiec co ribicie na naszym forum? Ja na waszym forum ni
                    > e
                    > pisze, czasami tam wejde, ale szybko wychodze bo wasze tematy sa denne. Wiec co
                    >
                    > wy tu robicie? Zajmicie sie swoim szprechowaniem u siebie.

widzisz, wychodzi u Ciebietakie stare komuchowate chamstwo, brak goscinnosci i
                    tolerancji. Wiem że Poznań nie jest taki, tylko Ty. A jesli piszesz z Kanady. na
                    co wskazuje Twoja domena, i tyle samo wiesz o Polsce co cala Polonia, czyli
                    nic... to co robisz na polskim forum i czy ktos Cie tu zapraszał... Twoja tepota
                    i ograniczenie mnie dobija... Pewnie jestes malo wyksztalconym czlowieiem,
                    pracujesz w jakiejs fabryce albo w ogole jestes rolnikiem i glosujesz na
                    Leppera... tylko tego mozna sie po Tobie spodziewac...
                    >

• Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:01
                      Swietne jest wasze forum koala wiec spadajz naszego nie znizaj sie do poziomu
                      Pyr!! Naprawde jes forum duzo cikawsze np. o "charceżu" swietny post
                      naprawde !!! O krasnoludkach tez fajne !! Wiec pisz koala razem z Roberto ktory
                      notabene juz nas bojkotowal(wiec to chyba nie on???) na swoim forum a nas
                      zostaw w spokoju bo to forum dla ntych ktorzy sie interesuja Poznaniem i
                      Wielkopolska a nie dla wroclawskich krasnali...
                      • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 22:31
                        hehehehe. swietn,e swietne. widac nie umiecie pokazac ze poznan to miasto,
                        tylko dajcie kazdemu do zrozumienia ze to zakompleksiona wiocha... ok,
                        rozmawiajcie sobie dalej o tym jacy jestescie wspaniali, a jacy inni sa
                        denni... to takie typowo poznanskie zachowanie. pozdrawiam mocno wszystkich
                        normalnych poznaniakow
                        • Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 22:45

> hehehehe. swietn,e swietne. widac nie umiecie pokazac ze poznan to miasto,
                          > tylko dajcie kazdemu do zrozumienia ze to zakompleksiona wiocha... ok,
                          > rozmawiajcie sobie dalej o tym jacy jestescie wspaniali, a jacy inni sa
                          > denni... to takie typowo poznanskie zachowanie. pozdrawiam mocno wszystkich
                          > normalnych poznaniakow

Typowo poznaskie??? A Wroclaw i wasze forum to co tez piszecie ze macie super
                          inwestycje , najlepsze puby , ludzi,forum(jak tylko osiagacie iles tam tysiecy to
                          juz dajecie wszedzie o tym znac! gigantomania????? a to ty pisales ze my
                          komuchowaci:) Ja do was niec nie mam!! nie atakuje waszego forum .... jesli
                          uznajesz ze Cie to nie interesuje nie pisz tutaj! Masz prawo do swojego zdania ze
                          wypisywanie na forum "tylko" o echu , Poznaniu jest bezsensu ....ale w takim
                          razie ja moge napisac ze dla mnie glupie watki to te o krasnalach i piwie.....
                          A moze kolega wjdzie na czat ogolny?
                          • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 23:18
                            hehehe przednia zabawa... akurat nasz krasnal nie mowi o tym ,ze poznan jest do
                            bani, a z reszta malo jest u nas takich listow ktore mowilyby o wyzszosci
                            wroclawia nad czymkolwiek... kiedys byly, owszem, ale teraz juz nie ma... i
                            jest bardzo fajnie. nie to co u Was... ciagla rywalizacja...
                            • Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 23:37
                              A gdzi napisalem ze krasnal pisze o nas do bani????
                              nie wywyzszacie sie dobra! a reklam forum 5000 1000 !
                              poczytah co piszecie na warszwskim! jacy jestescie
                              dumni.....
                              • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 23:54
                                hmmmmmm. ja tego tam nie zamieszczalem, zobacz z reszta na krakowskim forum, za
                                to Twoje wypowiedzi- o WBK... hmmmm
                                • Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:03
                                  Ktore wypowiedzi o WBK??? no dobra a czy ja pisalem ze
                                  Ty zamieszczales tam???
                                  • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 00:07
                                    bla bla bla. widze ze sie zamieszales troche, hehehehehe.
                                    • Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:09
                                      Gdzie sie zmieszalem????? zujesz za duzo eukaliptusa???
                                      • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 11:29
                                        Gość portalu: Radost napisał(a):

> Gdzie sie zmieszalem????? zujesz za duzo eukaliptusa???

ojj zamieszales sie i nie wiedziales co napisac... nie zwalaj teraz winy na
                                        eukaliptusa:)

• Gość: Lechita Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.icom.ca 04.06.01, 00:06
                      >
                      > widzisz, wychodzi u Ciebietakie stare komuchowate chamstwo, brak goscinnosci i
                      > tolerancji.

Goscinny jestem dla kogos kto szanuje mnie i moj dom albo moje miasto. Jak ktos
                      wlazi w brudnych butach do mego miszkania a potem mi mowi ze jestem zly i
                      okropny, wtedy konczy sie moja goscinnosc.

Oto so ty napisales w swoim pierwszym poscie:
                      "Jestescie okropni, nie widzialem jeszcze gorszego forum, gadacie tylko o
                      szansach poznania na to, na tamto, o biurowcach, o europie i o swojej
                      wyzszosci.... bleeee. Chyba nie macie co robic w tym swoim miescie, nie macie
                      zadnych rozrywek ciekawszych ze ciagle chcecie miec lepiej... a
                      grzzzzzvvvvvvv...... heheeh. pozdrowienia dla najdluzszego w polsce tunelu...:))"

Myslisz ze zasluzyles na grzeczne slowa i goscinnosc?

Wiem że Poznań nie jest taki, tylko Ty. A jesli piszesz z Kanady. n
                      > a
                      > co wskazuje Twoja domena, i tyle samo wiesz o Polsce co cala Polonia, czyli
                      > nic...

Co ja wiem o Polsce to nie twoja sprawa.

to co robisz na polskim forum i czy ktos Cie tu zapraszał... Twoja tepot
                      > a
                      > i ograniczenie mnie dobija...

A ktos mial mnie zaprosic? Urodzilem sie i wychowalem sie w Poznaniu, to jest
                      moje kiasto. Nie bedzie jakis idiota z wroclawia mowil mi gdzie moge a gdzie nie
                      moge wchodzic.

Pewnie jestes malo wyksztalconym czlowieiem,
                      > pracujesz w jakiejs fabryce albo w ogole jestes rolnikiem i glosujesz na
                      > Leppera... tylko tego mozna sie po Tobie spodziewac...
                      > >
                      >
                      Ale jestes bystry.
                      • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 00:12
                        >
                        >
                        > Goscinny jestem dla kogos kto szanuje mnie i moj dom albo moje miasto. Jak ktos
                        >
                        > wlazi w brudnych butach do mego miszkania a potem mi mowi ze jestem zly i
                        > okropny, wtedy konczy sie moja goscinnosc.

moje buty nie sa brudne, a to nie jest Twoje mieszkanie...nie mowilem nic ze
                        jestes zły. czytaj uwaznie to, co cytujesz, to potwierdza moja teze o Twoim
                        wyksztalceniu....
                        >
                        > Oto so ty napisales w swoim pierwszym poscie:
                        > "Jestescie okropni, nie widzialem jeszcze gorszego forum, gadacie tylko o
                        > szansach poznania na to, na tamto, o biurowcach, o europie i o swojej
                        > wyzszosci.... bleeee. Chyba nie macie co robic w tym swoim miescie, nie macie
                        > zadnych rozrywek ciekawszych ze ciagle chcecie miec lepiej... a
                        > grzzzzzvvvvvvv...... heheeh. pozdrowienia dla najdluzszego w polsce tunelu...:)
                        > )"
                        >
                        > Myslisz ze zasluzyles na grzeczne slowa i goscinnosc?

oczywiscie ze tak, kazdy mowi to, co mysli, to forum. prawda? sluzy do
                        dyskusji.... jak mnie cos wkurza to o tym pisze....
                        >
                        >
                        > Wiem że Poznań nie jest taki, tylko Ty. A jesli piszesz z Kanady. n
                        > > a
                        > > co wskazuje Twoja domena, i tyle samo wiesz o Polsce co cala Polonia, czyl
                        > i
                        > > nic...
                        >
                        > Co ja wiem o Polsce to nie twoja sprawa.

no wlasnie, bo nie wiesz nic....
                        >
                        > to co robisz na polskim forum i czy ktos Cie tu zapraszał... Twoja tepot
                        > > a
                        > > i ograniczenie mnie dobija...
                        >
                        > A ktos mial mnie zaprosic? Urodzilem sie i wychowalem sie w Poznaniu, to jest
                        > moje kiasto. Nie bedzie jakis idiota z wroclawia mowil mi gdzie moge a gdzie ni
                        > e
                        > moge wchodzic.

hehhehee. to tymbardziej ja tu moge wchodzic....
                        >
                        > Pewnie jestes malo wyksztalconym czlowieiem,
                        > > pracujesz w jakiejs fabryce albo w ogole jestes rolnikiem i glosujesz na
                        > > Leppera... tylko tego mozna sie po Tobie spodziewac...
                        > > >
                        > >
                        > Ale jestes bystry.

wiem, wiem. nie musisz mi tego mowic bo wpadne w samouwielbienie....
                        • Gość: Radost Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 00:15
                          no wiec jak z tym WBK????? nie wpadniesz w samouwielbienie! juz w nim jestes!!!
                          • Gość: koala Re: A wiecie coooooooooo.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 11:27
                            Gość portalu: Radost napisał(a):

> no wiec jak z tym WBK????? nie wpadniesz w samouwielbienie! juz w nim jestes!!!

tak, to wytlumacz mi prosze na czym polega moje samouwielbienie, w ktorym juz
                            jestem, hehehhehe...
    • Gość: tur Re: Widzę dnoooooooooo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 23:41
      • Gość: Radost Re: Widzę dnoooooooooo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 23:44
        witam:)))) jak zapatrujesz sie na propozycje glownego drektoraw moje
        firmie:))))) rankingii????? pozdro
      • Gość: koala Re: Widzę dnoooooooooo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 23:56
        konczysz pic, czy toniesz? :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka