jackowrzesnianin 16.10.07, 14:35 zrobili z funa za 5,90, funta za 5,19 i dlaczego ja głupi na nich głosuję???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Re: Popaprańcy z PIS 16.10.07, 14:40 jackowrzesnianin napisał: > i dlaczego ja głupi na nich głosuję???? Oooo. Wystarczy, że po kieszeni dostaniesz to od razu poglądy polityczne zmienasz? Cos kiepski z Ciebie zwolennik IV RP. Przecież Tacy jak Ty powinni wiekszość swojej kasy oddać na solidarne państwo. A ty się zmiana kursu walut zniechecasz. Oj, kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin Re: Popaprańcy z PIS 16.10.07, 14:44 eeeeeeeeeeeee kiepsko czytasz napisałem dostałem finansowo po "D: a I TAK NA NICH GŁOSUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Popaprańcy z PIS 16.10.07, 14:49 jackowrzesnianin napisał: > dostałem finansowo po "D: a I TAK NA NICH GŁOSUJĘ No to brawo. Tak trzymać. Wiesz, że maja wycofać się z rezygnacji z podwójnego opodatkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin Re: Popaprańcy z PIS 16.10.07, 14:56 ????? a skąd ta wiedza???? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin cud Irlandii 16.10.07, 14:47 -5 mln ludzi na wyspie i prawie 40 mln w USA dziwi was rozwój Irlandii?? Ot ziomkowie wracaja do ojczyzny KAŻDY TEPY TO POJMIE, ALE PRZECIETNY POkraka nie- Kocham cię życie! Odpowiedz Link Zgłoś
jackowrzesnianin Re: cud Irlandii 16.10.07, 14:55 OJ POMYŁKA TECHNICZNA To temat na osobny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
poika Re: Popaprańcy z PIS 16.10.07, 14:48 Kolega imigrant zarobkowy wpisuje sie dosyc dobrze w stereotyp wyborcy czy zwolennika PiS'u i ich hasel. Ci, ktorych znam nieco blizej, pienia sie, zeby ukarac aferalow, zabrac renty i emerytury dane za PRL'u, przywrocic kare smierci, scigac lapowkarzy itp., jednoczesnie maja niezle przewaly na swoim koncie i unikaja pewnych powinnosci wobec panstwa. Taka hipokryzja i moralnosc Kalego... Innym najlepiej po kieszeni (bo w sumie najardziej boli), ode mnie wara, bo jak kogos naciagnalem to moj spryt i pewnie jakies niepisane prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Głosuj na UPR - lista nr 3 16.10.07, 14:41 Ma to wiekszy sens!!!!!! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re: Głosuj na UPR - lista nr 3 IP: *.devs.futuro.pl 16.10.07, 14:52 Unia Polskich Rodzin? Nie znam tego skrotu. Dawniej byla taka partyjeczka, ale ja chyba zlikwidowali (podobno chcieli bic dzieci i czepiali sie inwalidow). Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Głosuj na UPR - lista nr 3 16.10.07, 15:01 Gość portalu: W105N4 napisał(a): > Unia Polskich Rodzin? Ha, ha, ha. Jak świetnie wiesz chodzi o UNIE POLITYKI REALNEJ. To taka partyjka, ktora lubi prowokować nasz elektorat. I często mówi głośno to co wielu z tego elektoratu mysli ale za cholerę sie do tego nie przyzna. :):):):):):):) Ale partyjka przez to mówienie "niepoprawne" nigdy nie bedzie popularna. Ludzie wolą uchodzić za szlachetnych wielbicieli inwalidów (oczywiscie pod warunkiem, że Ci siedzą w domu i nie zawracają głowy) niż za sypiących teksty niezgodne z oficjalną linią. A'propos. Słyszałem fajny tekst. "Każda partia ma swojego Palikota. Tylko czy taki "palikot" musi być twarzą kampanii wyborczej?" - Chodzi o Korwina Mikke - jeśliś nie chwycił. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś