Gość: Kongo Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.234-95-r.retail.telecomitalia.it 19.12.13, 17:24 A ja polecam zarowno kosmetyczke jak i pania od paznokci, ktore mialy jeszcze pare lat temu salon kosmetyczny na ul. Maleckiego, chyba nazywal sie Kora? To byla matka i corka, przeniosly sie gdzies w okolice czechoslowackiej chyba, albo kolo wiaduktu na Glogowskiej, chetnie poznalabym te nowe namiary. Pamietam ze moj kuzyn a takze kolega z klasy wiele lat temu chodzili leczyc tradzik, bo wtedy byla to jedna z niewielu kosmetycZek ktora wiedziala o co w tym biega. Moja siostra miala caly zestaw slubny plus kolezanki chodzily tam na pazurki. Wszyscy naprawde zadowoleni. Ktos ma na nie namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala890 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.12.16, 16:39 Ja mogę coś doradzić jeśli chodzi o makijaż permanentny. Jest taki jeden gabinet makijażu permanentnego w Kamienicy Parkowej. Można tam śmiało iść. Już przetestowałam i to kilka razy. Bardzo fajne podejście do klienta i zawsze szczegółowa pomoc i wyjaśnienie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia19876 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 30.12.13, 08:58 Widzę, że padło już tutaj wiele propozycji. Ja mogę polecić nowy salon kosmetyczny "Pracownię Urody" na Jarochowskiego w Poznaniu- www.gabinet-dla-ciebie.pl. Byłam już parę razy i muszę przyznać, że bardzo fajne efekty:) Ceny niższe niż w innych salonach, ale to pewnie dlatego, że to nowe miejsce na mapie naszego miasta. Trzeba korzystać póki można:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek0408 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 31.01.14, 13:15 Drogie Panie, Polecam salon kosmetyczny "Margaret" na ul. Górki 9 (Górczyn). Przemiła atmosfera, kawusia i ciacho, obsługa od stóp do głów (diagnoza skóry oraz paznokci, pielęgnacja gabinetowa i domowa). Panie kosmetolożki pracują tam na profesjonalnych produktach. Ceny jak marzenie:) Śmiało mogę polecić: www.margaret-poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 27.03.14, 21:50 wcale to nie trąci autoreklamą.. nic a nic :P Odpowiedz Link Zgłoś
patka_33 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 25.01.16, 21:33 Ja polecam klinike Profemed na Ułańskiej - niedawno została otwarta i już zyskali nową klientkę - świetny personel, super zabiegi :) Warto do nich zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinkaTb Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 24.02.14, 19:59 polecam salon na osiedlu tysiąclecia 30 www.beautypremium.pl mają komputerowe badanie skóry i używają bardzo dobrych kosmetyków, między innymi Thalgo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoRotka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.free.aero2.net.pl 25.02.14, 14:59 Byłam u nich na mikrodermabrazji i też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NowaAnia Beauty Premium IP: *.icpnet.pl 18.08.14, 19:44 Byłam w tym salonie na zabiegach z kwasami, polecam wszystkim, super fachowa obsługa i skuteczne zabiegi. Polecam również salon Happy Day Spa gdzie chodzę na manicure i rzęsy. Pani Monika jest bardzo dokładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 08.06.16, 08:22 Byłam tam ostatnio :) Odwiedziłam już wiele gabinetów, ale ten jest dla mnie nr 1. Moze nie jest najtaniej, ale za to zabieg który miałam robiony kosmetykami PCA Skin przerósl moje oczekiwania, tak oczyszczonej skóry jeszcze nigdy nie miałam. Aż koleżanki w pracy zauważyły różnicę i pytały co zeobiłam, że tak swiezo wyglądam. Pani kosmetolog bardzo miła, czułam się komfortowo podczas całej wizyty. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Inspiracja - Jeżyce IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.14, 17:48 Ja polecam malutki salonik kosmetyczny Pani Ali na Jeżycach INSPIRACJA. Chodzę już od kilku lat, mimo tego, że teraz mieszkam już w zupełnie innej części miasta. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, a przy tym jeszcze dużo niższe ceny niż gdzie indziej! Po prostu super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 15.08.14, 12:22 Polecam salon Dotyk Urody na Stróżyńskiego w Poznaniu,byłam na manicure i jestem zadowolona,bardzo dokładnie zrobione,a mam strasznie sóche skórki i pozadzierane i na peelingu kawitacyjnym plus algi,polecam skóra wygładzona oczyszczona,wszystko w miłej atmosferze,delikatnie i tak jak powinno być,polecam,co do promocji to nie wiem, trzeba na stronie www sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ali-zia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 21.08.14, 17:56 Polecam Panią Aleksandrę, Salon Perła, ul. Głogowska...Bardzo dobrze wykonywane zabiegi, przystępne ceny, pięknie wokół...Alicja Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes83 Re: salon kosmetyczny w Poznaniu IP: *.centertel.pl 07.10.14, 15:40 A ja za to chwalę sobie obsługę w tym salonie:) O ile pamiętam, oczyszczanie twarzy trwa dobrą godzinę, przedtem miałam mikrodermabrazję. Pracują tam 3 kosmetyczki, może akurat Pani trafiła na stażystkę (ostatnio jak tam byłam już jej nie było). Dezynfekcja Ecolab, panie dezynfekują dłonie, narzędzia, są używane rękawiczki nitrylowe, kosmetyki Dermika, nie mam zastrzeżeń- daję dużego plusa i polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
julajla kosmetyczka poznan 25.10.14, 12:08 sprawdźcie galeriadavinci.pl/kosmetyka/ to już taki ekskluzywny salon. Chodź jak ktoś dostanie już kartę vip to wychodzi też taniej. I w urodziny za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika888 Beauty Premium na Ratajach IP: *.icpnet.pl 02.12.14, 20:29 Najlepszy salon w jakim byłam to Beauty Premium na os. tysiąclecia 30. Korzystam tam z zabiegów na twarz, dermomasażu i kupuję świetne kosmetyki. A teraz z okazji świąt wykupiłam dla mamy i siostry bardzo eleganckie zaproszenia na zabiegi z logo Thalgo i jeszcze dostałam zniżkę na zabieg dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka1 Re: salon kosmetyczny w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 05.12.14, 18:28 Ja chodzę jako modelka na szkolenia w Centrum Szkoleniowym Corio www.coriocs.pl, nie dość że na szkoleniach zabiegi mam wykonywane dużo taniej to mam jeszcze bony do gabinetu! Jak dla mnie bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
ana.ala Re: salon kosmetyczny w Poznaniu 02.06.15, 08:02 Ja korzystam z usług firmy www.diamante.pl/pol/gabinet_kosmetyczny.html i jestem zadowolona. Miła i profesjonalna obsługa. Dobra lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 10.05.15, 17:55 Polecam studio urody Madric. Super wykwalifikowany personel - wykształcone na bardzo wysokim poziomie babki. Skuteczne zabiegi za przystępną cenę, biorąc pod uwagę jakość kosmetyków i sprzętu. Lokalizacja też mi odpowiada "nowe serce jeżyc" przy Dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
zak_poznan Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 20.05.15, 15:42 A może same chciałybyście nauczyć się robić zabiegi kosmetyczne? Zachęcam do zapisu do Żaka - szkoła policealna dla dorosłych. Zajęcia tylko sobota i niedziela, średnio co dwa tygodnie. Do zapisu wystarczy dowód osobisty i świadectwo ukończenia szkoły średniej. Brak wpisowego. Nie wymagamy matury. Można się zapisać na zak.edu.pl/formularz bez wychodzenia z domu! Start zajęć we wrześniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.15, 09:29 Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13 Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13 Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13 Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter czy to zbieg okoliczności ? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale musi się spełnić. ... Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy Jeśli tego nie zrobisz stanie się przeciwność Twojego życzenia\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siaz Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.finemedia.pl 12.05.16, 12:16 Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13 Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13 Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13 Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13 Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter czy to zbieg okoliczności ? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale musi się spełnić. ... Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy Jeśli tego nie zrobisz stanie się przeciwność Twojego życzenia\ Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetyczka88 Re: salon kosmetyczny w Poznaniu 08.09.15, 07:59 Ja polecam Corio na ul. Bosa 15 w Poznaniu. Fajna obsługa, miła atmosfera i przede wszystkim wysoka jakość usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czandra Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.15, 22:22 Dziewczyny, jeżeli szukacie kosmetyczki robiącej profesjonalną hybrydę to polecam gabinet Cor de rosa, niedaleko stadionu. Naprawdę super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 17.10.15, 19:18 Polecam panią kosmetolog z Beauty Premium na osiedlu Tysiąclecia 30 - www.beautypremium.pl - zabiegi na twarz rewelacyjne, szczególnie mikrodermabrazja korundowa, mezoterapia i fale radiowe. Korzystałam też z zabiegów wyszczuplających: liposukcja ultradźwiękowa i dermomasaż. Wszystko skuteczne i szybko widać efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
michal950510 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 19.10.15, 18:17 Również polecam Samui SPA jako stały klient. Masażystki robią zawsze rewelacyjny masaż. Korzystałem również z kosmetyki twarzy. Do tego mają dobre oferty promocyjne. Polecam, Michał. pakiety.samui-spa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACE Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 13.01.16, 13:16 SALON MAGGY-S POZNAŃ !!!! JAK MOGĄ ISTNIEC JESZCZE TAKIE MIEJSCA? Wykupiłam grupon na makijaz permanentny, zostałam odesłana z kwitkiem z powodu nie podania numeru przy rejestracji który podałam,wręcz Pani była obrażona,że wykupiłam grupon (pewnie dlatego,że był tanszy) .Zostałam przywitana przez Panią w dresach i klapkach a w korytarzu ( chyba bardziej piwnicy,jest to mała kanciapa) Leżałam przy wc i pomieszczeniu na mopy zamiast wycieraczki brudna szmata itd. Cała nie miłą sytuację mogę przesłać KAŻDEMU KU PRZESTRODZE w formie nagranej video relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
doris098 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 27.01.16, 16:04 W Klinice Mona Lisa na Marcelińskiej są dobre kosmetyczki, ja zawsze chodzę do jednej na peeling kawitacyjny i masaż twarzy plus maseczka z algami, koszt coś ok. 100 zł, a efekt rewelacyjny. Jak ta babka robi masaż to można odpłynąć, a w tle jest jeszcze zawsze muzyczka relaksująca, zwykle zasypiam, gdy leżę z maską na twarzy :D Skóra super przed długi czas, gładka, czysta, delikatna jak pupa niemowlaka, naprawdę polecam. Ale w sumie nie tylko ten zabieg, bo z innych też jestem zadowolona. Ten jednak lubię najbardziej. :) Ważne jest też to, że babka potrafi dobrze ocenić cerę i dobiera odpowiednie kosmetyki i zabiegi do typu skóry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrażynkaK Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 04.02.16, 10:03 Najlepszy jest salon Beauty Premium na os. Tysiąclecia 30 - chodzę tam ja, moja mama i moje przyjaciółki. Każda ma inną skórę, więc korzystamy z innych zabiegów. Polecam - bardzo indywidualne podejście do klienta, profesjonalizm i miła atmosfera. I co najważniejsze zabiegi wykonywane są na profesjonalnych kosmetykach, między innymi Thalgo, Purles i MesoEstetic! Odpowiedz Link Zgłoś
pati-mycha Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 18.04.16, 23:22 Ja chodzę od wielu lat do Mona Lisy w Poznaniu, mają tam wszystko czego szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 30.04.16, 08:00 Polecam Salon kosmetyczny Specjalnie dla Ciebie Rusa 54 Poznań.www.specjalniedlaciebiepoznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
doris098 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 16.06.16, 22:17 Kompleksowe usługi kosmetyczne to najlepiej w salonie urody, ja chodze do Mona Lisy, bardzo mi sie tam podoba, mają najlepszy sprzęt, wszystko bardzo nowoczesne, podążają za trendami, a nie jak niektóre osiedlowe kosmetyczki, które sterylizują sprzęt wodą z kranu, masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaRz Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 21.07.16, 21:48 Polecam salon Beauty Premium na os. Tysiąclecia 30, mają nalepsze opinie w mieście: dobrakosmetyczka.pl/kosmetyczki/poznan/beauty-premium-kosmetologia-estetyczna.html Odpowiedz Link Zgłoś
bea_jas Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 18.12.16, 21:24 Dawno nie byłam w Polsce u kosmetyczki, więc nie zauważyłam jak bardzo zmienił się poziom usług. To już nie są po prostu gabinety kosmetyczne. Kosmetyczki są po studiach i mają rożne, cęsto wąskie specjalizacje. bardzo mi się to podoba, bo daje mi to poczucie, że oddaję się w dobre ręce. Chciałam w Poznaniu odświeżyć swój kilkuletni makijaż permanentny, znalazłam studio makijażu permanentnego przy ul.Piekary 12 prowadzone przez linergistkę Alicję Leszczyńską. Na prawdę zaimponowało mi jak pogłębioną wiedzą i doświadczeniem dysponuje. Dowiedziałam się o technikach o których do tej pory nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.06.19, 21:17 Prawdziwy mężczyzna kremuje się dopiero po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś