Dodaj do ulubionych

Gdzie kosmetyczka w Poznaniu?

• Gość: anna Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 08.07.11, 12:44
      Jola Libelt, Instytut Noblesse Poznań ul. Kutrzeby
      • Gość: mimi1979 Re: delalil os. batorego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 19:02
        polecam ten gabinet na stopy produkty gehrwola frezarka nie żyletki fachowa obsługa z osiągnięciami w pedologi super i 100% pewności nie wrócisz z grzybicą narzędzia pani odpakowuje jak u dentysty z foli byłam zaskoczona
        • Gość: paulina Re: delalil os. batorego IP: *.home.otenet.gr 18.07.15, 14:24
          polecam wszystko się zgadza
    • Gość: schelter Zaopiekuję się Twymi zadbanymi stopami. IP: 217.153.201.* 09.08.11, 10:53
      ZAinteresowaną kobietkę zapraszam do korespondencji mailowej w celu dalszych szczegółów.
      Mail jak nick w gazeta.pl.
      • Gość: O.N.A. Re: Zaopiekuję się Twymi zadbanymi stopami. IP: *.icpnet.pl 06.09.11, 21:34
        Delikatnie intrygujące...
    • Gość: Ptycha Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 80.50.142.* 09.08.11, 14:57
      Potwierdzam: najlepsza kosmetyczka w Poznaniu jest w Symbiosis. A właściwie nie kosmetyczka a kosmetolog. Warto zapłacić te 200 zł bo oprócz oczyszczenia jest w tym zabieg po którym buzia wygląda dużo lepiej.
      • Gość: onatylkoona Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 23.05.17, 16:33
        Bzdura, po tych zabiegach moja twarz była cały czas zaczerwieniona i wręcz się sypała. Musiałam wziętość antybiotyki. Dodatkowo skóra odkażana jest środkiem do dezynfekcji narzędzi :/
    • Gość: mike Re: Ann Estetyka- nie polecam! IP: 82.160.150.* 06.09.11, 15:41
      fryzjerek też nie polecam
    • Gość: Ola Re: kosmetyczka salon magia poznań IP: *.centertel.pl 12.09.11, 20:28
      Ja chodzę na paznokietki do Pani Magdy. Rewelka akryle bardzo wytrzymale i wygladają jak naturalne. Polecam
    • Gość: mirka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 12:45
      delalil stefana batorego 5b www.delalil.pl
      POLECAM
    • tutufka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 05.10.11, 10:20
      Co do kosmetyczek to rok temu koleżanka poleciła mi klinikę urody Mona Lisa, i jak dotąd jestem bardzo zadowolona przede wszystkim dlaytego, ze panie mają tam bardzo szeroki zakres usług i sa bardzo skrupulatne, niestety nie mam czasu biegać po różnych gabinetach więc cen nie porównam.
    • Gość: beata Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.centertel.pl 05.01.12, 16:14
      Ja już od jakiegoś czasu chodzę do Centrum Promocji Zdrowia i Urody na Ratajach w Poznaniu. Fajny, przytulny salonik na os.Polan 100. Obsługa profesjonalna i przede wszystkim nie zdzierają z ludzi. Mają naprawdę przystępne ceny robią dużo promocji.
      W razie co podaje link do ich strony: www.zdrowie-poznan.com
      • Gość: Magi Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 213.156.126.* 21.01.12, 00:40
        Niestety muszę dołączyć do grona osób, które nie polecają Ann Estetyka. Gabinet bardzo ładny, Panie kosmetyczki miłe. Z resztą do usług kosmetycznych nie mam wielkich uwag, jedynie mogę się zgodzić z osobami wyżej, że w gabinecie faktycznie jest chłodnawo. Każdrazowo, gdy miałam masaż było dość chłodno.
        Gorzej się sprawa ma z medycyną estetyczną i Panią Doktor. Pani pracuje dodatkowo w szpitalu i niestety kończy się to dość niegrzecznym zachowaniem wobec Klientów. Wybrałam się do niej kilka razy ( około 6-ciu) i za każdym razem albo spóźniała się około 30 min, albo tego samego dnia ktoś z salonu do mnie dzwonił o przełożenie wizyty o kilka godzin. Rozumiem, że mogą przedłużać się jakieś spotkania i że czasami może zdarzyć się spóźnienie, ale niestety mnie to spotkało za każdym razem, więc w końcu się zdenerwowałam i zrezygnowałam z usług tego gabinetu.
        Jestem jednak zadowolona, bo niedaleko centrum znalazłam mały salon kosmetyczny, w którym w tej samej cenie tj. 120 pln robią kwasy migdałowe. Dodatkowo peelingi te są nakładane nie tylko na twarz, a także na szyję i na końcu bardzo przyjemna maska algowa. Więc w tej samej cenie mam więcej, a dodam, że kwasy na pewno działają, bo po 2-3 dniach mam dokładnie takie samo delikatne złuszczanie jak wykonywane w Ann Estetyka.
    • Gość: Basia Re: Orchidea w Poznaniu - nigdy w życiu!!!!! IP: 31.61.163.* 24.01.12, 02:16

O rany! Ile razy można pisać tego samego posta na forum???
      • Gość: :) Re: Orchidea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.12, 21:09
        Ja my myśle,że to konkurencja próbuje oczerniać innych...
    • Gość: Basia Re: Orchidea na Stare Żegrze37 IP: 31.61.163.* 24.01.12, 02:19
      i znowu ten sam??? Ja pitolę! Kobieto! Ty masz jakąś obsesję! Weź się opanuj! Ludzie tu chcą jakieś konkretne informacje przeczytać i zasięgnąć obiektywnych opinii.
    • Gość: Marlena Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.centertel.pl 24.01.12, 03:14
      Jeżeli dobrą kosmetyczkę w Poznaniu to moim zdaniem Pani Kasia z saloniku Orchidea na Starym Żegrzu. Ma duże doświadczenie i bardzo przystępne ceny, szczególnie kiedy zostaje się jej sałym klientem - tak jak ja, mam spore zniżki i dodatkowe zabiegi gratis. Dzięki regularnym wizytom nie mam juz zadnych problemów z cera, a miałam je dość poważne. Korzystałam z takich zabiegów jak neoderma, oczyszczanie, peeling kawitacyjny, różnego rodzaju maski oraz depilacja woskiem. Osobiście jestem bardzo zadowolona z tych usług.
    • Gość: opa Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 83.238.58.* 08.02.12, 10:40
      a może drogie Panie wiecie gdzie dobre ASO znajdę w Poznaniu bo mi auto ciągle nawala i mam wrażenie że jestem naciągana
    • Gość: aga Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.180.219.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.12, 23:07

Ja osobiście chodze do salonu Shenti na Katowickiej i polecam gorąco,sama chodze na zabiegi na twarz typu oczyszczania,kwasy ale ostatnio przeszłam zabieg neodermy i jestem super zadowolona...Moja koleżanka z kolei chodzi tam na paznokcie już od kilku lat i nigdy nie narzekała.Sam salon wogóle jest bardzo zadbany i ma klimacik:)także naprawde polecam
      • mala_mi_mala Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 15.02.12, 21:29
        Ja gorąco polecam moją panią kosmetyczkę, już od kilku lat jestem jej klientką. salonik nazywa się INSPIRACJA i jest na ulicy Kraszewskiego na Jeżycach. Ja jestem szczególnie zadowolona z zabiegów mikrodermobrazji i z peelingu migdałowego. Nie wiem jak by wyglądała moja cera bez tego, bo kiedyś miałam straszne problemy z trądzikiem i mi zostały blizny i przebarwienia, a po cyklu zabiegów, moja twarz znów jest gładka. Ja wzięłam sobie całą serię od razu bo to też taniej wychodzi. Zobaczcie zresztą na stronie pani Ali: www.salon-inspiracja.pl/zabiegi.html.
      • Gość: iza Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 06.05.15, 15:25
        Drogie czytelniczki :)
        Ja też chodze do Shenti na Katowickiej głownie na endermologie. Uzależniłam się od tego zabiegu, efekty są świetne więc polecam. Teraz jestem w trakcie depilacji laserowej bikini. Mam za sobą już 2 zabiegi i jakieś 60-70% włosków usunięte:) mega wygoda, po lecie planuję serie na nogi.
        Jednym słowem salon profesjonalny, sprzęt bardzo dobry no i kosmetyczki naprawdę dają rade. Polecam
    • Gość: ona Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 00:28
      odradzam lucyne borak, ul. czerniejewska 28 oszpeciła mnie, ostrzegam przed nia!
      • Gość: ??? Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 08:24
        ale tu mialy byc pozytywne opinie! idz do chirurga!
        • Gość: KasiA Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.komster.pl 31.12.12, 11:01
          kosmetyczka poznań - polecam kosmetyczkę na Piątkowie, gabinet cykas. Mają sporo dobrego sprzętu, mega dobrą mikrodermabrazję w Poznaniu mam wrażenie jedna z najlepszych - korundowa. Moja mama robiła sobie też tam zabieg tlenem oxygen energy i była bardzo zadowolona. Poza tym, za każdym razem dostaję próbki jakichś kosmetyków, a dla stałych klientów oferują zniżkę. Słyszałam też o bezbolesnej depilacji laserowej, ale nie próbowałam.
    • Gość: m. Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: 95.108.99.* 10.03.12, 09:00
      www.salonspamonikal.home.pl/ - bardzo polecam p. Monike - profesjonalizm i perfekcyjnosc :)
    • Gość: Nadia Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 17.03.12, 18:35
      Witam, mam super kosmetyczkę! to jej strona internetowa www.naturalne-piekno.pl.tl
      polecam wszystkim, pozdrawiam
    • Gość: kurczak Re: Orchidea w Poznaniu polecam IP: *.echostar.pl 14.04.12, 18:00
      Co to za meil?Moze niech zalozy pani telefonu zaufania. Co za kobieta, ja korzystam z uslug pani kasi kosmetyczki i jestem zadowolona mialam robiony peeling ziolowy io to fakt moja skora wygladala fatalnie do 2 tyg ale tyle sie skora goi i potem juz byla gladka poza tym nie mam zastrzezen do maniururu hybrydowego i oczyszczania manualnego. jest bardzo dobra dziewczyna i nie rozumiem tych agresywnych wypowiedzi.masakra ze sa ludzi ktorzy zazdroszxcza i nie maja co robic...poza tym to forumowisko jest by pisac dobre opinie a nie te negatywne.czuje podstep konkurencji!
      • Gość: ggg Re: Orchidea w Poznaniu polecam IP: *.opera-mini.net 24.09.13, 16:21
        ŻAŁOSNE, że "pani Kasia" zamiast przyznać się do błędu tworzy mnóstwo kont i zwala winę na konkurencję. W salonie nie byłam i jestem pewna że moja noga tam nigdy nie postanie, ponieważ nie mogę znieść takiej głupoty a "pani Kasia" powinna się widać z tego trochę podszkolić zamiast pisać mnóstwo komentarzy, nie pozdrawiam.
        • Gość: autorka Re: Orchidea w Poznaniu polecam IP: *.centertel.pl 17.10.13, 03:28
          Akurat mieszkam w bloku gdzie ma "Pani Kasia salon" I Tak, tak musi się podszkolić,że kilka salonów obok się już zamknęło, a ona nadal ma salon poza tym na osiedlu obok powstał salon z nazwą taką samą "Orchidea" z tą samą ulotką,więc wytłumacz mi, czemu ktoś kradnie logo i cennik i takie same usługi?Pomyśl troche, i podszywa się pod nią, bo musi być dobra i jest od 4 lat jak pamiętam od zamknięcia fotografa,więc się zastanów co piszesz dziewcze...., pewnie jestes jedną z tych co po chatach robi i obsługuje w chacie masz kompleksy?Jak można się wypowiadać o kimś z kim się nigdy nie miało do czyniena... Żenująa jest Twoja wypowiedź a jak zauważysz, jest tu sporo wpisów nie tylko o Orchideai i innych salonach tez, więc na miarę Twojego rozumowania chyba każdy salon na tym forum musiałby się podszkolić...Zakompleksiona babo.
    • Gość: kurczak Re: Orchidea na Stare Żegrze37 IP: *.echostar.pl 14.04.12, 18:02
      Ile ma trwac oczyszczanie?6h?
    • Gość: klientka Orchidea co to za bzdury???Polecam Orchidea! IP: *.wspia.poznan.pl 22.04.12, 12:31
      Ja tez jestem w szoku,ze ktoś wypisuje takie bzdury na temat długiego leczenia?A zostało to udowodnione sądownie,ze Pani się wypowiada w taki sposób?jakim prawem?Tj już zniesławienie i pani Kasia powinna panią pozwać! Przypuszczam,ze tj konkurencja! ja od 3 lat chodzę do jednej i tej samej kosmetyczki tj do pani Kasi, i nie mam co do niej żadnych zastrzeżeń. Próbowałam już wszystkiego u niej i jestem bardzo zadowolona ,nawet tych inwazyjnych zabiegów.nic nie mogę powiedzieć, wręcz mogę polecić ją jako profesjonalną i przyjazną osobę i da się z nią porozmawiać a nie ta jak reszta zadufanych w sobie kosmetyczek sztywnych!
      • Gość: kamila Re: Orchidea co to za bzdury???Polecam Orchidea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 19:45
        bardzo fajny salon obsluga super dziewczyny tez
    • Gość: Magda Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 25.04.12, 19:44
      Proponuję MSEKRET na ul. Piekary prawie że na rogu ze Św. Marcinem. Chodzę do nich już od prawie roku i mogę spokojnie polecić. Nie pamiętam nr tel. ale łatwo można znaleźć. Wybieram się tam w piątęk więc może się spotkamy. Pa Magda
    • Gość: jajaja Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 22:50
      a słyszał ktos o dermedice na 27 grudnia? ja ostatnio nie moge trafic na dobra kobitke :/ moze teraz uderze tam, chociaz dobrze by było isc z polecenia dlatego pytam czy moze ktos był????
      • ilkas2 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 19.09.12, 14:23
        Czytając poprzednie wpisy, jestem w szoku, że oczyszczanie może trwać 6 godzin. No chyba, że dogłębne CAŁEGO ciała hehe ;) ale jeśli chodzi o twarz to jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło. Łącznie z peelingiem kawitacyjnym i jakimiś maseczkami na koniec, jakoś maks 2 godziny ;)

Ja od dawna chodzę do galerii image. Poszłam pierwszy raz bo było mi blisko z miejsca w którym wtedy mieszkałam. Teraz się przeprowadziłam ale dalej tam dojeżdżam bo już nie zmieniłabym kosmetyczki ( Kasi) na żadną inną. Ona zna już na tyle mój problem ze skórą, że jak do niej przychodzę to zawsze wie co mi zaproponować żeby było dobrze.
        • ewelcia01 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 21.09.12, 11:45
          A możesz podać jakieś namiary ilkas na ten salon? Gdzie to jest dokładnie?
          • ilkas2 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 24.09.12, 11:25
            salon mieści się przy ul. Wilczak 12a. wpisz sobie w google salon galeria image i będziesz miała wszystkie info ;)
          • kim0606 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 28.10.12, 17:39
            ja polecam serdecznie salon w Luboniu, w którym często można trafić na super promocje - takie jak np. ta:
            frupi.pl/src/web/oferta/pokaz/1643
    • kaneda44 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 19.11.12, 14:31
      Hej. Byłam kilka dni temu u Pani Karoliny w gabinecie VellaNova przy ulicy Wrocławskiej. Spędziłam bardzo miło czas a co najważniejsze, krok po kroku byłam informowana o tym co aktualnie jest mi serwowane i jakie są tego efekty. Za depilację pach i kwas migdałowy zapłaciłam 178 złotych. Jestem bardzo zadowolona i polecam z całego serca.
    • Gość: Misiabelqa Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 17:32
      Biogenica na Plewiskach - jest to kawałek od Poznania, ale warto. Dobre ceny i świetne kosmetyki....
      • Gość: gosc Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.centertel.pl 14.01.13, 22:12
        widac tu walke i tyle, znam kilka miejsc gdzie sa opinie dobre a ja sie z nimi nie zgadzam, to co mam komus dupe smarowac? po co?opierdzielic na miejscu i tyle, a wy tu referaty piszecie, bo co, tak łatwiej, macie coś do kosmetyczki to prosto w r... powiedziec, cykory!!!
        • Gość: gosc Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 15:37
          Chciałbym się wybrać na oczyszczanie twarzy w okolicach Piątkowskiej. Możecie mi polecić jakąś kosmetyczkę w przystępnych cenach w tej okolicy? Był ktoś może na Winiarskiej Studio Urody Bellisima mają jakąś promocję warto???
          • annblas Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? 10.07.13, 22:31
            Ja chodzę na oczyszczanie twarzy do gabinetu BioUroda na os. Przyjaźni, więc niedaleko Piątkowskiej, za oczyszczanie z maseczką algową płaciłam ostatnio 75 zł, a następnego dnia moja cera była idealna ;-)
    • Gość: Kamilka Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 10:40
      Nie spotkałam w Poznaniu dobrej kosmetyczki. Byłam na kilku zabiegach nawilżających i efektów nie widziałam. Wolę kupić sobie krem kwiatowy nawilżający HB i sama urządzać sobie takie zabiegi w domu. Są tańsze i efektywniejsze.
    • Gość: anka222 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.183.171.27.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.10.13, 13:30
      A ja ostatnio weszłam do salonu na Naramowickiej 203B/2 (permanentbeauty) i bylam bardzo zadowlona. dla mnie wazna jest nie tylko jakosc uslugi, ale w tym rownież czystosc, ktora az bila po oczach :) robilam sobie najpierw peeling kawitacyjny i nikt nigdy jeszcze nie oczyscil mi tak dokladnie twarzy. Pani naprawde sie postarala. potem zaufalam jej , choc z natury ufna nie jestem i poszlam na kreski gorne oczu i wygladam teraz bosko :) mam mocno podkreslone oczy i rano moge na siebie patrzec :) takze polecam to miejsce
      • Gość: magda1986 Re: Gdzie kosmetyczka w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 23.10.13, 22:43
        permanentny- super.... dziewczyny jeśli chcecie mieć piękne brwi to tylko do p.Karoliny. Obecnie pracuje w Studio Perfekt na limanowskiego. Wykonuje bardzo naturalnie brwi. Dla mnie bomba.Mają też tam żelazko antycelulitowe i różne kwasy. Na pewno się zaopiekują klientem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka