Dodaj do ulubionych

Akademia Muzyczna upadła

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 15:54
wczoraj dowiedziałem sie że Akademia Muzyczna do której uczęszczałem upadła z
braku pieniedzy, kryzys dotknął nasze miasto, mam nadzieje że niedługo recesja
sie skończy i znowu będzie pięknie, pozdrawiam swoje miasto rodzinne !
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: Akademia Muzyczna upadła IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:41
      Gość portalu: stranier napisał(a):

> wczoraj dowiedziałem sie że Akademia Muzyczna do której uczęszczałem upadła z
      > braku pieniedzy, kryzys dotknął nasze miasto, mam nadzieje że niedługo recesja
      > sie skończy i znowu będzie pięknie, pozdrawiam swoje miasto rodzinne !
      Nie upadła, tylko zrobiła sobie dłuższe wakacje. Wszystkie szkoły maja obniżone
      dotację z budżetu Państwa, więc by nie popadać w długi (co robią inne szkoły)
      zamknieto na kilka tygodni szkołę.

• Gość: PiotrB Re: Akademia Muzyczna upadła IP: *.au.poznan.pl 19.12.01, 10:05
      Ciekawe, na jak dlugo trzeba by bylo "zamknac" nasze panstwo, zeby wyrownac dlugi? Z podziekowaniami dla
      poprzedniej ekipy rzadzacej.
      • Gość: misio Re: Akademia Muzyczna upadła IP: *.anat.am.poznan.pl 19.12.01, 11:39
        Gdyby państwo ciągle nie wyciągało ręki po pieniądze od swoich obywateli,
        zapewniam, że sytacja byłaby zupełnie inna. To że postkomuniści doszli do
        władzy niczego nie zmieni.
        pzdr.:)
        • Gość: PiotrB Re: Akademia Muzyczna upadła IP: *.au.poznan.pl 19.12.01, 13:40
          Gość portalu: misio napisał(a):

> Gdyby państwo ciągle nie wyciągało ręki po pieniądze od swoich obywateli,
          > zapewniam, że sytacja byłaby zupełnie inna. To że postkomuniści doszli do
          > władzy niczego nie zmieni.
          > pzdr.:)
          Na pewno nie zmieni, bo naprawa tego calego g... potrwa wiele lat. Ale wydaje mi ise, ze obywatele maj coraz
          bardzie w d... stan panstwa i za bardzo nie chca juz lozyc na jego utrzymanie. Inna sprawa, ze nie maja z czeo
          lozyc, bo albo nie pracuja, albo zarabiaja malutko. I czemu tu sie dziwic, ze moi studenci (wiekszosc) deklaruja, ze po
          skonczeniu studiow chca wyjechac z Polski. Ja tez bym chetnie pojechal sobie, bo ten kraj staje sie nieprzyjazny dla
          obywateli, a poza tym ja chce normalnie zyc i pracowac bez sluchania bzdur o spolecznym solidaryzmie i potrzebie
          pomocy krajowi. Moge nawet do konca zycia poslugiwac sie innym jezykiem, problemem jest jedynie moja bierna
          znajomosc jezykow obcych. To tyle spod reki 27-letniego "postkomunisty" (jak ja nie lubie tego glupiego okreslenia!!!, bo
          co ja mam wspolnego z komuna???).
          • Gość: vinc Re: Akademia Muzyczna upadła IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 14:04
            z AM nici

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka