Dodaj do ulubionych

ETC Karolin

IP: 213.25.33.* 11.07.01, 12:00
Słyszeliście ,że miasto chce sprzedać elektrociepłownie Karolin!!Co wy na
to?!Jak dojdzie to do skutku to strach o ceny za energie?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sergio Re: ETC Karolin IP: 212.126.22.* 11.07.01, 13:13
      O nareszcie jakaś podgrupa, gdzie można pogadać o naszych sprawach a nie
      sprzeczać się z obcymi o pierdoły.
      Napisz komu chcą sprzedać bo to ważne, ile chcą sprzedać, co by nie wytworzył
      się jakiś nowy monopol. W tym zarządzie obecnie jest moda na sprzedawanie.
      Szkoda tylko, że sprzedają jedynie to co dobre a Ceglorz z Kolejorzem czekają.
      Coś mi się obiło o uszy, że miała być klauzula w umowie, która miała ograniczać
      cenową samowolę właściciela, ale głowy nie dam, że to nadal aktualne.
      • Gość: P.B Re: ETC Karolin IP: 213.25.33.* 11.07.01, 13:20
        Gość portalu: Sergio napisał(a):

> O nareszcie jakaś podgrupa, gdzie można pogadać o naszych sprawach a nie
        > sprzeczać się z obcymi o pierdoły.
        > Napisz komu chcą sprzedać bo to ważne, ile chcą sprzedać, co by nie wytworzył
        > się jakiś nowy monopol. W tym zarządzie obecnie jest moda na sprzedawanie.
        > Szkoda tylko, że sprzedają jedynie to co dobre a Ceglorz z Kolejorzem czekają.
        > Coś mi się obiło o uszy, że miała być klauzula w umowie, która miała ograniczać
        >
        > cenową samowolę właściciela, ale głowy nie dam, że to nadal aktualne.

Muszę się to sprawdzić?Ale jeżeli pamiętam mieliby to być szwedzi ale głowy nie
        dam!
      • Gość: P.B Re: ETC Karolin IP: 213.25.33.* 11.07.01, 15:07
        Gość portalu: Sergio napisał(a):

> O nareszcie jakaś podgrupa, gdzie można pogadać o naszych sprawach a nie
        > sprzeczać się z obcymi o pierdoły.
        > Napisz komu chcą sprzedać bo to ważne, ile chcą sprzedać, co by nie wytworzył
        > się jakiś nowy monopol. W tym zarządzie obecnie jest moda na sprzedawanie.
        > Szkoda tylko, że sprzedają jedynie to co dobre a Ceglorz z Kolejorzem czekają.
        > Coś mi się obiło o uszy, że miała być klauzula w umowie, która miała ograniczać
        >
        > cenową samowolę właściciela, ale głowy nie dam, że to nadal aktualne.

Dowiedziałem się ,że mają to być szwedzi a najprawdopodobniej do zawarcia
        transakcji dojdzie we wrześniu!
    • Gość: lol Re: ETC Karolin IP: 212.75.127.* 11.07.01, 15:15
      Gość portalu: P.B napisał(a):

> Słyszeliście ,że miasto chce sprzedać elektrociepłownie Karolin!!Co wy na
      > to?!Jak dojdzie to do skutku to strach o ceny za energie?!

Tylko Karolin? Dokładnie tak jak napisał Sergio "aby nie wytworzył się nowy
      monopol" Wówczas przyjdzie czas przestawić się na ogrzewanie elektryczne lub
      gazowe. A tu czeka Energetyka Poznańska - firma znana z braku kompetencji i
      ekskluzywnych siedzib.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka