Gość: P.B IP: 213.25.33.* 11.07.01, 12:00 Słyszeliście ,że miasto chce sprzedać elektrociepłownie Karolin!!Co wy na to?!Jak dojdzie to do skutku to strach o ceny za energie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sergio Re: ETC Karolin IP: 212.126.22.* 11.07.01, 13:13 O nareszcie jakaś podgrupa, gdzie można pogadać o naszych sprawach a nie sprzeczać się z obcymi o pierdoły. Napisz komu chcą sprzedać bo to ważne, ile chcą sprzedać, co by nie wytworzył się jakiś nowy monopol. W tym zarządzie obecnie jest moda na sprzedawanie. Szkoda tylko, że sprzedają jedynie to co dobre a Ceglorz z Kolejorzem czekają. Coś mi się obiło o uszy, że miała być klauzula w umowie, która miała ograniczać cenową samowolę właściciela, ale głowy nie dam, że to nadal aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: ETC Karolin IP: 213.25.33.* 11.07.01, 13:20 Gość portalu: Sergio napisał(a): > O nareszcie jakaś podgrupa, gdzie można pogadać o naszych sprawach a nie > sprzeczać się z obcymi o pierdoły. > Napisz komu chcą sprzedać bo to ważne, ile chcą sprzedać, co by nie wytworzył > się jakiś nowy monopol. W tym zarządzie obecnie jest moda na sprzedawanie. > Szkoda tylko, że sprzedają jedynie to co dobre a Ceglorz z Kolejorzem czekają. > Coś mi się obiło o uszy, że miała być klauzula w umowie, która miała ograniczać > > cenową samowolę właściciela, ale głowy nie dam, że to nadal aktualne. Muszę się to sprawdzić?Ale jeżeli pamiętam mieliby to być szwedzi ale głowy nie dam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: ETC Karolin IP: 213.25.33.* 11.07.01, 15:07 Gość portalu: Sergio napisał(a): > O nareszcie jakaś podgrupa, gdzie można pogadać o naszych sprawach a nie > sprzeczać się z obcymi o pierdoły. > Napisz komu chcą sprzedać bo to ważne, ile chcą sprzedać, co by nie wytworzył > się jakiś nowy monopol. W tym zarządzie obecnie jest moda na sprzedawanie. > Szkoda tylko, że sprzedają jedynie to co dobre a Ceglorz z Kolejorzem czekają. > Coś mi się obiło o uszy, że miała być klauzula w umowie, która miała ograniczać > > cenową samowolę właściciela, ale głowy nie dam, że to nadal aktualne. Dowiedziałem się ,że mają to być szwedzi a najprawdopodobniej do zawarcia transakcji dojdzie we wrześniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ETC Karolin IP: 212.75.127.* 11.07.01, 15:15 Gość portalu: P.B napisał(a): > Słyszeliście ,że miasto chce sprzedać elektrociepłownie Karolin!!Co wy na > to?!Jak dojdzie to do skutku to strach o ceny za energie?! Tylko Karolin? Dokładnie tak jak napisał Sergio "aby nie wytworzył się nowy monopol" Wówczas przyjdzie czas przestawić się na ogrzewanie elektryczne lub gazowe. A tu czeka Energetyka Poznańska - firma znana z braku kompetencji i ekskluzywnych siedzib. Odpowiedz Link Zgłoś