Dodaj do ulubionych

To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.01, 19:24
Dawno nie byłem na forum i jestem załamany poziomem wątków, które ze wstydem
czytałem. Jesteście beznadziejni ze swoimi fobiami i prywatnymi rozgrywkami,
rozstrząsanymi przecież w pewenym sensie publicznie, zwłaszcza, że ich poziom
opowiada zabawie w remizie. Żenujące Panowie i Panie. Pozdrawiam tych, którzy
nie ulegli psychozie i próbują coś konkretnego i ciekawego przekazać.
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 19:28
      Gość portalu: mw napisał(a):

> Dawno nie byłem na forum i jestem załamany poziomem wątków, które ze wstydem
      > czytałem. Jesteście beznadziejni ze swoimi fobiami i prywatnymi rozgrywkami,
      > rozstrząsanymi przecież w pewenym sensie publicznie, zwłaszcza, że ich poziom
      > opowiada zabawie w remizie. Żenujące Panowie i Panie. Pozdrawiam tych, którzy
      > nie ulegli psychozie i próbują coś konkretnego i ciekawego przekazać.

ale zobacz jak wzrosla liczba postów.
    • Gość: lol Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 19:35

Dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również

PS. Do q - cieszę się, że wzrosła ilość postów:)))
    • Gość: Sergio Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.126.22.* 13.07.01, 20:08

W zupełności się z tobą zgadzam i pozdrawiam.

• Gość: ethanol Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.coh.org 13.07.01, 20:37
        mw: jak sie urlop udal ???, gdziezes Wasc przebywal ???
        • Gość: mw Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.01, 21:10
          Przebywałem nad moim ukochanym Bałtykiem w Jarosławcu. Pogoda piękna, morze
          cudowne i tylko brak forum bardzo mi dokuczał:)))))))
          • Gość: tur Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 21:20
            Przecież na plaży można też z ludzmi porozmawiać !. Za to nikogo nie
            wsadzają do więzienia.
            • Gość: mw Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.01, 22:15
              Za niektóre wypowiedzi na forum, to może nie do więzienia, ale po ryju
              należałoby dać. Dla opamiętania.
    • Gość: ede Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 13.07.01, 22:20
      Faktycznie nie jest najlepiej. Ale zobacz, czy poznaniacy teraz mocno
      atakująmoim zdaniem są w defenzywie. Ile jest głupich, wrogich wątków, które i
      tak są w miarę ignorowane. Oczywiście to nie zmienia faktu, że na tym forum
      jest jedna wielka jadka. Warto by to zmienić. Zaproponuj coś, wymyśl jakiś
      ciekawy wątek.

Pozdrowienia

• Gość: mw Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.07.01, 22:43
        Pozdrawiam Ciebie ede i proszę byś zajrzał na warszawskie forum. Założyłem tam
        wątek, który odzwierciedla moje poglądy. Zrobiłem to u nich, gdyż ich
        wypowiedzi są według mnie obrzydliwe. Takich wulgarnych i chamskich tekstów nie
        naszym forum nie spotkałem. Wątpię by to coś dało, ale jeżeli nie spróbują mi
        odpowiedzieć, zareaguję na ich poziomie. Wiesz, że potrafię. Miłego weekendu.
        • Gość: ede Re: To jest żenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 13.07.01, 23:01
          Fajny post, ale chyba zabardzo pacyfistyczny. Tak nie przemówisz do rozsądku,
          zwłaszcza warszawiakom. Chcesz coś zmienić, zmień u nas na forum, bo wiadomo,
          że jest co zmieniać. Wykaż się wymyśl jakiś wątek, który zaintryguje nas a
          zarazem nie będzie niepoprawny etycznie.

Pozdrawiam i życzę owocnych myśli nad wątkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka