Gość: Kuba_Wr IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 31.07.01, 23:32 Jakie są w Poznaniu szanse na znalezienie pokoju / kawalerki ze stałym łączem. Wolałbym coś więcej, niż ryczałt na modem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bula Re: Internet w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:40 Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > Jakie są w Poznaniu szanse na znalezienie pokoju / kawalerki ze stałym łączem. > Wolałbym coś więcej, niż ryczałt na modem... Szukaj na Grunwaldzie, a przynajmniej tam gdzie jest TV Kablowa "Koma". Dostaniesz za 400 stałe łącze plus 130 abonament i nielimitowany dostęp do net''u. Pozdro i miłego pobytu w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Internet w Poznaniu IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 01.08.01, 11:11 Gość portalu: bula napisał(a): > Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > > > Jakie są w Poznaniu szanse na znalezienie pokoju / kawalerki ze stałym łąc > zem. > > Wolałbym coś więcej, niż ryczałt na modem... > > Szukaj na Grunwaldzie, a przynajmniej tam gdzie jest TV Kablowa "Koma". > Dostaniesz za 400 stałe łącze plus 130 abonament i nielimitowany dostęp do net'' > ''u. > Pozdro i miłego pobytu w Poznaniu. Dlaczego tak drogo? We Wrocławiu miałem net, który całkiem nieżle hulał, za 500 zł - przyłączenie i tylko 50 zł / mies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: Internet w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:52 Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > Gość portalu: bula napisał(a): > > > Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > > > > > Jakie są w Poznaniu szanse na znalezienie pokoju / kawalerki ze stały > m łąc > > zem. > > > Wolałbym coś więcej, niż ryczałt na modem... > > > > Szukaj na Grunwaldzie, a przynajmniej tam gdzie jest TV Kablowa "Koma". > > Dostaniesz za 400 stałe łącze plus 130 abonament i nielimitowany dostęp do > net'''' > > ''''u. > > Pozdro i miłego pobytu w Poznaniu. > > Dlaczego tak drogo? We Wrocławiu miałem net, który całkiem nieżle hulał, za 500 > > zł - przyłączenie i tylko 50 zł / mies Sorry, ale ja nie ustalam stawek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Internet w Poznaniu IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 13:26 tnajtaniej jest kiedy sie mieszka na osiedlu. kupuje sie lacze w multinecie, albo od icpnetu. wtedy oplaty na glowe wynosza od 40 do 60zl. w innych miejscach rzadzi tp sa, netia. Odpowiedz Link Zgłoś