Gość: Marvin IP: *.icpnet.pl 05.08.03, 11:49 Chciałem ja pokazać znajomym spoza Poznania ale gdy się wieczorem wybraliśmy nad Malte fontanna nie działała ? Ktoś coś wie na ten temat ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_poznan Re: W jakich godz. działa fontanna na Malcie ?? 05.08.03, 19:25 Pisaliśmy o tym we wtorkowej ”Gazecie”. Kilkadziesiąt osób czekało w niedzielę aż tryśnie fontanna, a ona nic. Ani trochę nie trysnęła. Dlaczego? Dariusz Urbanowicz rzecznik prasowy Aquanet (dawniej Poznańskie Wodociągi Kanalizacja) odpowiedział: Mieliśmy drobną usterkę, która w poniedziałek usunęli nasi pracownicy. Próbnie puszczono już wodę z fontanny i sprawdzono, że wszystko jest w porządku. Fontannę można podziwiać o godz. 10, 16.30, i 21.45 przez godzinę, a w sobotę i niedzielę przez godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: W jakich godz. działa fontanna na Malcie ?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 23:12 zrobiono beznadziejną fontannę i jeszcze działa tylko kilka razy dziennie po kilka minut, skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lahliq Re: W jakich godz. działa fontanna na Malcie ?? IP: 81.210.121.* 06.08.03, 09:17 redakcja_poznan napisał: >Fontannę można podziwiać o godz. 10, 16.30, i 21.45 > przez godzinę, a w sobotę i niedzielę przez godzinę. > W weekendy "przez godzinę", ale o której??? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: W jakich godz. działa fontanna na Malcie ?? 06.08.03, 09:46 Przepraszam. W weekendy przez dwie godziny. O tej samej porze, co w dni powszednie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Spóźniają się 06.08.03, 12:43 Czekałam i czekałam, i czekałam, i czekałam (a ze mną parę osób) i wreszcie się doczekaliśmy. Ładna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: W jakich godz. działa fontanna na Malcie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:55 cały czas nie rozumiem dlaczego nie może działać 24h? Czy ta pompa rzeczywiście zżera tyle prądu? Bo innego uzasadnienia , szczególnie latem, nie mogę się domyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvin Re: W jakich godz. działa fontanna na Malcie ?? IP: *.icpnet.pl 07.08.03, 14:15 Właśnie! Dlaczego nie moze działać chocby 12 godz. na dobę ????? Co to za fontanna i co za atrakcja, która działa przez kilkanaście minut 3x dziennie ??!!! Tez mi wielka atrakcja phi!! Zwykły śmiech na sali. W małym Kołobrzegu fontanny działają od rana do 24 i jest ich kilka w mieśćie i to w dodatku pięknie podświetlonych !! Nikt tam nie marudzi,ż e to kosztuje i ze prąd drogi. Jes to z założenia atrakcja turystyczna i ma cieszyć turystów i mieszkańców przez cały dzień i znaczącą część nocy a nie tylko prze 5 minut!!!!!!!Moze redakcja zaapelije do naszych władz aby wyjęli wreszcie rękę z nocnika i coś z tym zrobili ??!! Odpowiedz Link Zgłoś