Dodaj do ulubionych

Psychopaci w PiS

13.12.07, 18:59
Czytaliście już diagnozę? Większość z nas, nie mając psychiatrycznego czy
psychologicznego wykształcenia, gołym okiem dostrzegała, że z niektórymi
panami i paniami z PiS jest, delikatnie mówiąc, coś nie tak. No i teraz mamy
klops. Choroba zdiagnozowana, ale jak to bywa przy zaburzeniach psychicznych,
pacjent twierdzi, że jest zdrów jak ryba, tylko świat zwariował.
przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3281&Itemid=59&limit=1&limitstart=0
Obserwuj wątek
    • kiks4 Re: Psychopaci w PiS 13.12.07, 19:58
      Ciekawa nauka- ta psychologia. Nie znam się zupełnie na tym, ale przemawia do
      mnie wyjaśnienie, dlaczego Pan Prezydent ( i były Premier tez) o byle co ciężko
      sie obrażają. Pamiętamy jego sławne zdanie o Zalewskim: znajomość z tym panem
      uważam za zakończoną!
      Czy ktoś z nas w ten sposób choćby raz w życiu zareagował??? Zapewne nie- bo my
      jesteśmy normalni...
      • sineira Re: Psychopaci w PiS 13.12.07, 20:07
        Kiksie, zapomniał wół, jak cielęciem był? Ależ każdy z nas tak reagował, tylko
        że... w wieku przedszkolnym. Określenie "piaskownica" znakomicie oddaje
        mentalność tych panów.
        • kiks4 Re: Psychopaci w PiS 13.12.07, 20:12
          sineira napisała:

> Kiksie, zapomniał wół, jak cielęciem był?
          ---
          Ups, masz rację!
          Teraz mi się przypomniało, że ze zgrozą w rodzinie opowiadano, jak to małemu
          kuzynowi rozciąłem głowę łopatka w piaskownicy. On miał dwa latka a ja trzy.
          Rzeczywiście- każdemu może się zdarzyć atak nieopanowanej złości!
          Przepraszam, Panie Prezydencie!
      • Gość: pis-pis Re: Psychopaci w PiS IP: *.icpnet.pl 14.12.07, 21:16
        Warto przypomnieć, że taki na przykład Winston Churchil cierpiał na
        zaburzenia afektywne dwubiegunowe podobnie jak wielu innych
        wybitnych polityków. Żeby się pchać do władzy trzeba mieć lekką
        psychozę.
        • Gość: Kiks niezalogowany Re: Psychopaci w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 13:42
          Gość portalu: pis-pis napisał(a):
          Żeby się pchać do władzy trzeba mieć lekką
          > psychozę.
          ---
          No i jeszcze jedno- znawcy tematu mówią, że władza jest lepsza od seksu- bo
          przyjemność trwa dłużej.
          No i teraz próbuję sie wczuć w sytuację byłego Pana Premiera: ani władzy ani
          seksu! Ostał mu się jeno kot!!!
      • Gość: Woj Re: Psychopaci w PiS IP: *.sk2.am.poznan.pl 17.12.07, 08:57
        Tacy się wkręcili do władzy / jnp. Stryjska, Błońska, Czerwiński/
        ale czy to tylko ich choroba skoro wciąż gdzieś trwają i psują nasze
        życie, gdzie jest nowa władza?
    • drhuckenbush Re: Psychopaci w PiS 14.12.07, 00:06
      Na szczescie zydowski Przekroj dla wiekszosci normalnych ludzi nigdy nie byl,
      nie jest i nie bedzie zadnym autorytetem.
      • Gość: Greg [...] IP: 83.141.119.* 14.12.07, 02:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Pepe Nie krzycz IP: 82.177.11.* 14.12.07, 12:38
          Nie krzycz na Hackenbusha, bo mu się pogorszy.
          Trzeba z sercem, zrozumieniem, potakiwać.
          Jak potakiwanie nie przechodzi Ci przez gardło,
          to nie odpisuj - po co się szarpać ?

Pzdr,
        • drhuckenbush Re: Psychopaci w PiS 14.12.07, 19:16
          A Ty czyim jestes slugusem? Brukseli, Berlina czy Tel Awiwu?

Przekroj jest zydowski - w latach swojej "swietnosci" wyksztalcil sie pod wodza
          czlowieka, ktory sie swych koszernych korzeni nie wstydzil.
          • kiks4 Przekrój Eilego 14.12.07, 21:52
            drhuckenbush napisał:
            > Przekroj jest zydowski - w latach swojej "swietnosci" wyksztalcil sie pod wodza
            > czlowieka, ktory sie swych koszernych korzeni nie wstydzil.
            ---
            Przekrój w powojennych latach swej świetności był redagowany przez Mariana Eilego:
            pl.wikipedia.org/wiki/Marian_Eile
            i był najlepszym polskim kolorowym tygodnikiem. W najczarniejszych latach
            stalinowskiej cenzury zawsze potrafił przemycić interesujące treści.
            Do dziś pamiętam, jak z wypiekami czytałem : Cenę strachu Georgesa Arnaud,
            drukowaną w odcinkach. Na tle ówczesnej socrealistycznej literatury typu:"Nr 16
            produkuje" Wilczka ta powieść to było coś niesamowitego.
            Wydrukowali do końca a potem najwyraźniej pod naciskiem władz partyjnych
            przeprosili za niedopatrzenie i przepuszczenie takiego dekadenckiego,
            kapitalistycznego tekstu.
            To było źródło wiedzy o innym świecie- tam były regularne teksty uczące dobrych
            manier (Kamyczek i jego (jej) Savoire Vivre), kurs budowy samochodu i przepisów
            ruchu drogowego. Chcąc uzyskać prawo jazdy w 1962 roku wziąłem trochę lekcji i
            poszedłem na egzamin- tak byłem przygotowany przez Przekrój. Do dziś doskonale
            pamiętam budowę mechanizmu różnicowego dzięki doskonałym rysunkom w Przekroju.
            A już dużo później Przekrój wprowadził mnie w arkana wiedzy o komputerach. Ich
            kurs Basica zachęcił mnie do pogłębienia tematu a był to czas, gdy nie było
            jeszcze Intelowskich pecetów tylko wielkie maszyny Odra, obsługiwane przez
            ogromnie mądrych i nadętych informatyków, żyjących w innym świecie.
            Oczywiście były tam i inne teksty- o trendach w sztuce czy modzie ale mnie to
            mniej interesowało.
            Dzisiaj Przekrój to tylko zawłaszczony tytuł i pisemko miotająca się w
            poszukiwaniu swojego kawałka rynku. Kupuję je czasem głównie dla doskonałych
            krzyżówek. Rozwiązywanie ich jest dużym wyzwaniem intelektualnym i doskonałą zabawą.
            A jeden z poprzednich, często zmieniających się redaktorów naczelnych w
            poszukiwaniu formuły pisma w pierwszych swych krokach krzyżówkę wyrzucił. Co
            świadczy o tym jak trudno być naczelnym, skoro nie dojrzał na swoim podwórku
            grudki złota.
            Pomyśl czasem dr huckenbuschu zanim coś znowu napiszesz
            • Gość: Greg Re: Przekrój Eilego IP: 83.141.119.* 15.12.07, 00:24
              nazistowska ku..wo jestes tak samo zalosny jak ten twoj idolek adolf h.Nie
              jestem niczyim slugusem przyglupie,ty natomiast wyslugujesz sie glupocie i
              pielegnujesz chore i zalosne poglady ktore identyfikuja tylko intelektualne miernoty
              • Gość: q Re: Przekrój Eilego IP: *.eastwest.com.pl 15.12.07, 11:24
                Gość portalu: Greg napisał(a):

> nazistowska ku..wo jestes tak samo zalosny jak ten twoj idolek
                adolf h.Nie
                > jestem niczyim slugusem przyglupie,ty natomiast wyslugujesz sie
                glupocie i
                > pielegnujesz chore i zalosne poglady ktore identyfikuja tylko
                intelektualne mie
                > rnoty

Sądząc po twoim języku to nawet określenie ciebie per "qrwa" byłoby
                niezasłuzoną obrazą tych wielce pozytecznych pań.
                :)
                • Gość: Paweł Re: Przekrój Eilego IP: *.icpnet.pl 15.12.07, 12:09
                  Spie..j katoliku jednoliterkowcu!
                  • Gość: Q Re: Przekrój Eilego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 13:33
                    Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Spie..j katoliku jednoliterkowcu!
                    ---
                    Ty spieprzaj jednojajeczny jednokomórkowcu .
                    Jedyna komórka jaką masz - to nokia
                    • Gość: ...naczelny Re: Przekrój Eilego IP: *.dsl.bell.ca 15.12.07, 18:54
                      ...a nie msz szans zostac poslem w swoim regionie....?
                      ...teraz po po kupieniu posla przez nowy rzad ...podwyzce 2.000/m
                      maja 14.000 do reki
                      ____________________________________________________________________
                      Posłowie, którzy odeszli z PiS - Polaczek, Kazimierz Ujazdowski,
                      Paweł Zalewski, Piotr Krzywicki - zapowiadają, że mandatów
                      poselskich się nie zrzekną. (bart)
                      ____________________________________________________________________

....no nie !....z taka moralnoscia...?( a wjechalismy do sejmu na
                      kredyt zaufania pobrany w PiSie...)...warto wytrwac do konca
                      kadencji za 14.000...chocby miano nas okrzyknac ...ostatnimi
                      wieprzami...to ku.. malpy
              • Gość: sutener Re: Przekrój Eilego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 19:04

> nazistowska ku..wo jestes tak samo zalosny jak ten twoj idolek adolf h.Nie
                > jestem niczyim slugusem przyglupie,ty natomiast wyslugujesz sie glupocie i
                > pielegnujesz chore i zalosne poglady ktore identyfikuja tylko intelektualne mie
                > rnoty

Odpowiedz sobie na pytanie czym jest ku... W odroznieniu od meskiej, jaka
                jestes ty.
                • Gość: Greg Re: Przekrój Eilego IP: 83.141.119.* 16.12.07, 00:43
                  Myslisz miernoto iz nie widac twego numeri IP i tego ze wypisujesz podobne
                  bzdiry pod roznymi nickami???!!! Jestes tak glupi ze trudno ci to zrozumiec
                  przyglupie???!!kazdy kto popiera i propaguje tresci rasistowskie,antysemickie
                  lub zaprzeczajace zbrodniom nazistowskich znrodniarzy jest zwykla moralna
                  ku..wa.Wiesz śmieciu jaka jest roznica miedzy dziwka a ku..wa??!! pewnie bo to
                  dla ciebie za trudne do zrozumienia.Dziwka to zawod taki jak
                  pilkarz,lekarz,prawnik,kierowca. A ku..wa to charakter,na tym polega ta
                  subtelna roznica miernoto.Wy nazistowskie kundl macie po prostu ku..weskie
                  charaktery,jestescie zawszona banda nieukow i prostakow ktora za swoja
                  nieudolnosc i wrodzona glupote obarcza wszystkich majacych inne
                  poglady,jestescie kupa zakompleksionych frajerow ktorej jedyna rozrywka jest
                  opluc wszystkich co roznia sie od was miernoty.
                  • Gość: mim Re: Przekrój Eilego IP: *.eastwest.com.pl 16.12.07, 08:59

> Jestes tak glupi ze trudno ci to zrozumiec
                    > przyglupie???!!
                    >zwykla moralna ku..wa.
                    >śmieciu
                    >miernoto.
                    >Wy nazistowskie kundle
                    >ku..weskie charaktery,
                    >zawszona banda nieukow i prostakow
                    >swoj nieudolnosc i wrodzona glupote
                    >kupa zakompleksionych frajerow

Oto głos lewicowego "intelektualisty". Nie oczekujcie więcej bo go
                    na wiecej nie stać.
                    Uważajcie tylko na niego, byscie nie musieli sie poddać serii
                    bolesnych zastrzyków.

PS. Co to jest "zwykła moralna ku...wa"?
                    • Gość: Greg Re: Przekrój Eilego IP: 83.141.119.* 17.12.07, 00:48
                      Taki ze mnie lewicowiec jak z ciebie profesor ekonomii czyli zaden.Poglay mam
                      centro-prawicowe i sie ich nie wstydze.Ty natomiast reprezentujesz nurt
                      przyglupow i intelektualnych miernot
                      • kiks4 rozdwojenie jaxni 17.12.07, 07:40
                        wiadomosci.onet.pl/1659525,11,item.html
                        PAP donosi:
                        "Z udziałem prezydenta Lecha Kaczyńskiego rozpoczęły się w Gdyni obchody 37.
                        rocznicy tragicznych wydarzeń w grudniu 1970 r. na Wybrzeżu.
                        Podczas przemówienia Lech Kaczyński stwierdził, że Grudzień 70 roku nie został
                        jeszcze rozliczony, bo na początku lat 90. zawarto pewien kompromis, który to
                        uniemożliwił. Dodał również, że ma mimo wszystko nadzieję, że sprawiedliwości
                        stanie się zadość."
                        Pan Prezydent wie dobrze, co mówi- On przecież uczestniczył w zawieraniu tych
                        umów. Ale z domaganiem sie rozliczenia samego siebie- to chyba przesadził.
        • Gość: niemiecki kynolog Re: Psychopaci w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 18:59
          1.odpowiedz sobie na pytanie kim jest nazista
          2.odpowiedz sobie na pytanie co to jest pies,

kretynie.
        • Gość: niemiecki kynolog Re: Psychopaci w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 19:01

> dla ciebie nazistowski psie wszystko co ma odrebne od waszego zdanie jest
          > albo"zydowskie" albo "masonskie",jak czytam takich przyglupow jak ty to jestem
          > za kara smierci za glupote ,nadajesz sie jako pierwszy miernoto

1.odpowiedz sobie na pytanie kim jest nazista
          2.odpowiedz sobie na pytanie co to jest pies,

kretynie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka