jeremies 28.12.07, 12:13 Co o tego typu imprezie i sposobie witania Nowego roku sądzicie? Ktoś już był w Multikinie? i jak wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bambi Re: Sylwester w Multikinie IP: *.199.60.157.tesatnet.pl 01.01.08, 19:22 przesada. masakra nikomu nie polecam kompletna klapa! za 200 i żeby nie było gdzie siedzieć. żal było patrzeć na kobiety w wieku 40 lat zażenowane z plastikowymi talerzykami poedpierające mury i stękające na ból spowodowany obcasami. jak dla mnie skandal! menu tylko na papierze. w rzeczywistości tosty z szynką i nieprzyprawiony kurczak.ochyda!!!!muzyka współczesna...oj dużo by mówić. prowadząca Trybura nie dojechała....nie więcej nie komentuje bo sił brak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Sylwester w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 14:54 a ja byłam w Multikinie 51. Było zdecydowanie lepiej niż wcześniejsze imprezy sylwestrowe w kinie. Muzyka dla każdego, prowadzący świetnie poprowadził impreze. Ludzie w różnych granicach wiekowych. Nie było podpwieranych scian, wsyzscy sie bawili. A to ze miejsca nie było do siedzenia??? sama nazwa kino wskazuje na to, ze oprócz jedzenia mozna było obejrzec film- większość jednak się bawiła zamiast oglądac film:-) więc to chyba o czyms świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: Sylwester w Multikinie IP: 79.173.12.* 09.01.08, 21:13 to chyba bawiłyśmy się gdzie indziej bo w browarze w multi tańcy raczej nie było:(((a już na pewno nie podczas wyświetlanych filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Sylwester w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 10:44 ja się nei bawiłam w starym browarze ale na królowej jadwigi Odpowiedz Link Zgłoś