roman-tik 07.02.08, 17:37 Macie jakieś pomysły na życzenia. Nie chodzi mi o standartowe tylko jakieś nie konwencjonalne? Coś w stylu www.uczucia.ovh.org Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian10 Re: 14 luty tuż tuż...Jakieś pomysły? 07.02.08, 18:09 A co to 14 lutego się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: 14 luty tuż tuż...Jakieś pomysły? IP: *.gprs.plus.pl 07.02.08, 21:28 bardzo ważny dzień - dwa dni do kolejnego weekendu! bo 14 wypada w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: 14 luty tuż tuż...Jakieś pomysły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 18:17 Pomysły będę miał w noc świętojańską a nie w św.Walentego. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: 14 luty tuż tuż...Jakieś pomysły? 07.02.08, 21:46 I co z tego, ze 14 luty? Jak masz babe, to kochac i wielbic ja powinienes caly rok! A nie 14 lutego na pokaz. A wedlug staropolskiego zwyczaju, zakochani powinni cieszyc sie soba kiedy indziej. W duzo przyjemniejszym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piccolo_Jr Re: 14 luty tuż tuż...Jakieś pomysły? IP: *.icpnet.pl 08.02.08, 13:06 A ja myślałem że zakochani powinni się cieszyć sobą cały rok ;) Chociaż 14 lutego warto pokazać że ta druga osoba jest dla nas kimś wyjatkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: 14 luty tuż tuż...Jakieś pomysły? IP: *.eastwest.com.pl 07.02.08, 21:52 roman-tik napisał: > Macie jakieś pomysły na życzenia. A co. Znasz jakiegoś Cyryla lub Metodego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodka25 A ja tam lubię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:51 Jak oś się dzieje. Może znów dostanę pluszowe różowe serducho ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: A ja tam lubię IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.08, 13:43 a ja nie lubię dnia 14 lutego.Ten dzień jest straszny i myślę, że nie tylko dla mnie.Wszędzie obściskujące, całujące się pary.A co z tymi, którzy się rozstali, którzy nie chcą być z kimś??Czy oni muszą patrzeć na tych "szczęśliwców"??Ludzie, rozumiem, że jesteście zakochani, ale nie musicie tego tak publicznie okazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotny A co sama jesteś? IP: *.echostar.pl 11.02.08, 00:31 Mnie sie wydaje że tylko samotni tak odbierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: A co sama jesteś? IP: *.softdesk.com.pl 11.02.08, 12:08 ja nie jestem sama, ale też mnei to drazni. może dlatego, ze nie lubie ostentacyjnego okazywania uczuc na ulicy. w walentyni nie można nawet spokojnei wyjsć na piwo, bo wszędzie same parki siedzą :/ osobiście nie lubię tego "święta", drażni mnie a jkabuy mi ktoś z czerwonym sercem pluszowym wyskoczył, to bym chyba w tyłek kopnęła :P o wiele bardziej podobałoby mi sie, gdyby taki szum był dookoła nocy świetojańskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: A co sama jesteś? 12.02.08, 13:13 A widzisz. Jesli na to piwo bys poszla z kolezanka, to cala knajpa Cie za lesbijke bedzie miala. Paranoja. Tak jak oczekuje, ze pedaly nie beda okazywac swoich uczuc na ulicach podczas marszu (nie)rownosci, tak samo wymagajacy jestem wobec normalnych osob. To prywatna sprawa kazdego z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: A co sama jesteś? 12.02.08, 13:11 Ale czy nie widzisz pewnej proby wpajania nam dziwnego, zachodniego standardu? Rzygac mi sie chce, jak co chwile slysze w radiu o "swiecie milosci". Ja pieprze, milosc jakos nie potrzebowala swojego swieta przez setki tysiecy lat i byla czyms wspanialym. A teraz z tego chca zrobic komercje i zarobic na tym forse. Niech sobie amerykance, szwaby, zabojady swietuja - ale niech nie probuja poprzez koszermedia wmawiac Polakom, ze tez tak powinnismy robic. A jak ktos chce wyjatkowo uczcic to, ze jest zakochany - niech zrobi to (w ostatecznosci - bo ogolnie, powinno czcic sie to codziennie) wedlug staropolskiej tradycji, czyli w Noc Swietojanska! No i druga strona medalu jest to, co wczesniej bylo pisane. Wyobrazcie sobie, jak sie czuje ktos, kogo niedawno zdradzila kobieta, albo np. zmarla? Wszyscy naokolo pier***a o swiecie milosci, a tu co? Lepiej sie z tym tak nie obnosic. Poza tym mamy Wielki Post - to powinien byc czas zadumy, refleksji i nawrocenia. Odpowiedz Link Zgłoś
abcd.5 Re: A ja tam lubię 11.02.08, 11:13 zgadzam się :) ...życie nie jest takie kolorowe, zakochani, szczęśliwi ...tak szczerze i prawdziwie rozumieją, ze święto 14 lutego nie jest " na pokaz", jeśli żywimy prawdziwe uczucie święto zakochanych jest każdego dnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: A ja tam lubię IP: *.icpnet.pl 11.02.08, 14:46 ta, jestem sama i co z tego??miałam ciężkie rozstanie z eksiem i dlatego nie znosze walentynek! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a jak sie ma dziada to sie siedzi w domu 12.02.08, 09:03 jak sie ma mezczyzne to sie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: jak sie ma dziada to sie siedzi w domu 12.02.08, 13:06 Prawdziwy mezczyzna wychodzi ze swoja kobieta wtedy, gdy ma ochote, a nie wtedy, gdy oczekuje tego pseudo-kultura zza wielkiej kaluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: jak sie ma dziada to sie siedzi w domu 12.02.08, 14:25 Pewnie. Moze wychodzic rownoczesnie ze swoja i nie ze swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: 14 luty tuż tuż...Jakieś pomysły? 12.02.08, 13:35 Luty jest tylko drugi, marzec tylko trzeci, a październik dziesiąty. Rozumiem, że masz na myśli datę CZTERNASTEGO LUTEGO. Nie pomogę Ci, ale za to mogę podrzucić kilka pomysłów na Noc Świętojańska, imprezuje się znacznie przyjemniej, bo jest ciepło :-P Odpowiedz Link Zgłoś
roman-tik Czepialstwo 12.02.08, 19:38 Ale się czepiasz. Jakoś wiesz o co chodzi więc przekaz jest poprawny. Ortogra(w)ka się znalazła. Wkurzają mnie ludzie którzy kończą jakieś filologie i się wymądrzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel dzidki Zostaw ją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:48 Dzidka już taka jest trzeba ją brać z całym dobrodziejstwem inwentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podciągacz Podciągam.. IP: *.echostar.pl 14.02.08, 03:28 wątek bo dziś na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś