Gość: Karola IP: *.icpnet.pl 21.08.03, 15:23 Czt któraś z pań poleciłaby mi jakiegoś dobrego i sprawdzonego ginekologa w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odmiecia Re: Ginekolog w Poznaniu 21.08.03, 15:44 mogę polecić Pania ginekolog - delikatna, fachowa, rzetelna tylko do niej chodzę - Mariola Ropacka (pracuje też w szpitalu na Polnej) gabinet prywatny na ulicy Tęczowej 12 (nr tel. 8 619 715) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymar Re: Ginekolog w Poznaniu IP: *.echostar.pl 21.08.03, 16:23 Ropacka rzeczywiście cieszy się dobrą opinią, ale myślę że na nią nie zasługuje. Moja żona przez ponad 1,5 miesiąca miała martwe jajo w macicy a Pani Ropacka podtrzymywała ten stan farmakologicznie. Żona strasznie się męczyła - więc kobieta nie jest idealna. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankh Re: Ginekolog w Poznaniu IP: *.echostar.pl 21.08.03, 21:32 zdecydowanie polecam dra Kuligowskiego - przyjmuje w gabinecie (super wyposazonym) na Polnej, pracuje chyba w Swietej Rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
ayoya Re: tylko nie ten Kuli...... 22.08.03, 00:51 posłuchaj nie rób sobie bezczelnie autoreklamy Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: tylko nie ten Kuli...... 22.08.03, 08:19 ayoya napisała: > posłuchaj nie rób sobie bezczelnie autoreklamy Jaka różnica, czy ktoś robi sobie, czy komuś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankh Re: tylko nie ten Kuli...... IP: *.echostar.pl 22.08.03, 15:22 nie robie sobie autoreklamy bo z wysztalcenia jestem filologiem i odpowiadam tylko grzeczne na pytanie wyluzuj kolezanko/kolego (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Ginekolog w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 22.08.03, 11:26 Dzieki bardzo za te propozycje. Moze zdecyduje sie na ta Ropacka. No chyba, ze ktos zna jeszcze kogos naprawde dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doti Re: Ginekolog w Poznaniu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 13:04 Polecam Andrzeja Kossowskiego, bardzo uprzejmy, miły sympatyczny, porozmawia i wszystko wytłumaczy co z kąt i dlaczego a poza tym bardzo dobry specjalista, pracuje w szpitalu (jakim nie pamiętam nazwy) no i ma prywatny gabinet na naramowicach, przyjmuje na ul. popiela, nr tel i dokładny adres znajdziesz w internetowej książce telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doska Re: Ginekolog w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 22:01 zajrzyj prosze tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=7428855 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isabee Re: Ginekolog w Poznaniu 23.08.03, 10:03 www.republika.pl/wandelt_gab/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Mila kolezanko - IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 23:06 dobrym ginekologiem jest szef Rektor AM - Prof. Bręborowicz. Wiekszosc rad, ktorych Ci tu udzielono mozesz ze spokojem puscic obok siebie. e. Odpowiedz Link Zgłoś
isabee Re: trzeba bardzo uwazac - nigdy do profesora 23.08.03, 10:00 np nigdy do profesora Spaczyńskiego ani Breborowicza czy innych profesorow to cwaniacy - najlepszy jest zwyczajny praktyk najlepiej bez doktoratu natomiast zgodze sie ze dobry jest dr Wandelt - praktyk o ogromnym doswiadczeniu i uczciwosci, wiele kobiet do niego chodzi , wszystkie moje znajome i krewne nawet z daleka podam adres jego strony republika.pl/wandelt_gab/index.html Odpowiedz Link Zgłoś