Dodaj do ulubionych

Poszukiwani swiadkowie, dzis 9.20 ok Mostowej

20.02.08, 20:32

Dzis doszlo do uszkodzenia (skopania bokow i lusterka) samochodu stojacego w
korku w okolicach Mostowej/Grobli o godzinie 9.20.

Niestety, osoba poszkodowana nie mogla liczyc na pomoc osob stojacych w tym
samym korku. Jesli jednak ktos odwazy sie byc swiadkiem i byc moze zapisal
numery rejestracyjne samochodu napastnikow (czerwony peugeot 306) prosze o
mail na gregor999@gazeta.pl

Dzieki. I troche odwagi cywilnej, mniej tolerancji dla agresji.

Redakcjo, prosze tez o pomoc.
G.
Obserwuj wątek
    • Gość: świadek zapomniałeś o kilku szczegułach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:25
      woźnica skopanego samochodu cały czas trąbił na peugeota mrugał wszystkimi
      światłami, wrzeszczał przez okno i zachowywał się jak typowy wieśniak
      • kuka9 Re: zapomniałeś o kilku szczegułach 21.02.08, 23:13
        co nie oznacza, że trzeba komuś skopać auto - może waleriana dla siłaczy z
        peugeocika i ciekawa jestem dlaczego tak się zachowywał kierowca skopanego auta
        - jeśli to prawda.
        • Gość: znawca furman skopanego auta zachowywał się tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 06:27
          bo peugeot jechał 50 cm za następnym samochodem a powinien 40, i wielkiemu panu
          kierofcy się spieszyło
          • gregor999 Re: furman skopanego auta zachowywał się tak 22.02.08, 17:30
            Nieprawda, peugeot wcial sie na moscie Rocha wyprzedzajac wszystkich po torach
            tramwajowych, tego nie widzieliscie? i wymusil, stad trabienie.
            BTW - to nie bylem ja, tylko pomagam sluzbowo znalezc panow zeby usunac szkody
            na fiescie.

pomoze ktos? potrzebny numer rejestracyjny peugeota.

Poza tym, czy trabienei to powod do skopania auta?? ludzie, co jest z Wami?
            • gregor999 swiadek 22.02.08, 17:40
              napisz prosze maile - nie chodzi o to zebys byl formalnym swiadkiem
              gdziekolwiek, nie chce zadnych Twoich danych. Chodzi o chociaz kawalek nru
              rejestracyjnego tego Peugeota, bo niestety znane sa tylko pierwsze litery, a
              CEPiK policji wyrzuca za duzo wynikow (BTW - ostatnia aktualizacja bardzo dawno
              temu:(

Chyba ze to Ty jechales Pugiem, bo jakos Twoja relacja odbiega od innych
              (zglosily sie osoby jednak bez nrow rej), pomijajac juz ocene czynu, ktory
              usprawiedliwiasz.
              Niewazne - trzeba Panow szybko znalezc, co nie jest latwe bo sa z Zielonej Gory.
              • Gość: świadek dobry jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 19:25
                tak naprawdę to mam 15 lat, twarz jak pizza, nigdy nie trzymałem prawdziwej
                dziewczyny za rękę całymi dniami wypisuje bzdury na różnych forumach.

Nie widziałem tego zajścia, mój opis jest całkowicie wyssany z palca, ale jak
                widać niewiele się pomyliłem - dwóch wartych sobie furiatów się pokłóciło -
                szkoda, że się nie pozabijali, było by więcej dziewczyn do dupczenia i nie
                musiałbym już walić konia
                • Gość: nie Re: dobry jestem IP: *.echostar.pl 22.02.08, 20:12
                  Nie jestes dobry. Internet nie jest anonimowy.
                • Gość: Anioł Re: dobry jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:00
                  Nie, nie jesteś "dobry". Jesteś żałosny, a najgorsze, że i tak tego
                  nie zrozumiesz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka